|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
ne srpen 02, 2009 10:24 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++

|
Předmět: Nejhorší cover všech dob (tedy pro mě). |
|
|
Btw - jelikož nevím, kam tohle dát, tak to píšu sem. A abyste další řádky pochopili, musíte vědět, že já jsem zatvrzelý fanda Nightwish s Tarjou. Tarja je jejich bývalá zpěvačka a teď mají novou, Anett Olzon.
A jak jsem tak brázdil po netu, narazil jsem na blog, kde byl odkaz, jak Anett ještě se svým příšerným hlasem zpívá písně určené pro Tarju. Když jsem se podíval, co všechno Anett stihla zničit, málem jsem se rozbrečel, a když jsem to i vyslechl, rozbrečel jsem se doopravdy. Vím, je to kvůli blbosti, ale ta ženská ničí to nejlepší, co v NW bylo.
Tady jsou tři nejhorší ukázky, které budou vzestupně horší a horší:
Píseň Ever Dream:
Tarja
Anett
Píseň Nemo:
Tarja
Anett
A nakonec píseň Dark Chest of Wonders:
Tarja
Anett
A teď mi prosím řekněte, kdo je lepší (doporučuju, abyste řekli, že Tarja ) _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
 |
so srpen 01, 2009 4:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++

|
Předmět: |
|
|
Mno jak kdy, někdy je docela dobré vědět, samozřejmě jen pro orientaci, kde kdo hraje...
Já imho nepoznám každýho herce ve filmu, ale ty hlavní doufám ovládám...
Mám jen přibližnou orientaci a ke všemu Schwarzenegger je přeci klasika  _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
 |
pá červenec 31, 2009 7:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
SIEENX uživatel++

|
|
|
Aha ja jsem ani nepoznal kdo to je Ja se o hvězdy a tak nezajímám je to k ničemu  |
|
|
|
|
 |
pá červenec 31, 2009 5:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++

|
|
|
Je...
Schwarzenegger je trošku při těle oproti dobám před a při točení Terminátora...
Ani se nedivím, že odmítl hrát v pokračování Terminátora, neměl by ani co, až na nějakého povaleče či obtloustlého guvernéra Kalifornie.
Alespoň že jeho obličej digitálně připlácli na jiného kulturistu (nepamatuju si jméno, ale vím, že to byl schodou okolností taky rakušan), takže na závěr filmu byly úžasné scény, kde se dějově poprvé objevil T-800.
To bylo asi tak jediné, co se mi na Salvation líbilo... _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
 |
pá červenec 31, 2009 4:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
SIEENX uživatel++

|
|
|
A to je fakt ten samý člověk?  |
|
|
|
|
 |
pá červenec 31, 2009 3:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
solok guru++

|
Předmět: Tak jde čas |
|
|
Předtím... a nyní...
 |
|
|
|
|
 |
pá červenec 31, 2009 1:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
SIEENX uživatel++

|
Předmět: OT |
|
|
Tohle téma mi tu dost chybí
Na různých forech je ale tady jsem ho nenašel
( pro ty co neví co to znamená OT znamená že se tady mužou řešit uplné nesmysly nezávazně na sebe co jen koho napadne )
Takže já začnu poslední týden je tu strašně mrtvo a nic s tím neudělám protože ode dneška tak na 14 dní budu uplně mimo (stěhování )
Jsem zvědav jestli se to tu chytne bo tady to je sam nudný člověk až na vyjímky  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|