|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po květen 25, 2009 9:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
solok guru++

|
Předmět: |
|
|
Hippie napsal: | to jsem rád že nejsem jedinej kdo má ve třídě uplný dementy |
Ti moji spolužáci se jako puberťáci chovali ještě u maturity, některé možná puberta neopustila dodnes. Strašně je zajímal sex a naprosto ve všem, i zcela nemožném, hledali nějaký skrytý sexuální podtext. V praxi se to projevovalo tak, že v libovolném předmětě propukali v hurónský smích a obvykle nikdo nechápal, čemu se smějí (vzpomínám si, že se jednou mohli potrhat smíchy, když se v hodině češtiny četla nějaká báseň, v níž byla slova "šaty mám vlhké" - to ovšem tehdy většina třídy výjimečně pochopila, čemu se smějí); učitelé z nich měli pochopitelně dost.
Hippie napsal: | a co jinak jakej obor studuješ solok? |
Já už mám školy za sebou, ale na střední školu jsem chodil na gymnázium.
House M.D. napsal: | spolužačka prej "to je něco s teploušema?" a já na ni prej "No dovol!" pak se mě asi 10x zeptali jestli to myslim vážně |
To jsou bystří spolužáci, mě by to asi nenapadlo (ani by mě nenapadlo takto odpovědět). |
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 9:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
pemel napsal: | House M.D.: Taky gratuluju! Tady je to koukám samý školní outování.  |
Teď je optimální doba. Kdyby to spolužáci nevzali, stačí měsíc vydržet a je od nich klid. A pokud by to vzali v pohodě, tak se ten měsíc ještě dá dobře využít - je to zas dost dlouhá doba na to, aby se případně odhodlal svěřit někdo další  |
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 9:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

Založen: 23.5.2009 Příspěvky: 306 Bydliště: Svitavy + - 18km
|
Předmět: Re: CO ve škole... |
|
|
cyjgfyhsxkzfsykzrf _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání?
Naposledy upravil Hippie dne po červen 01, 2009 4:10 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 9:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
House M.D.: Taky gratuluju! Tady je to koukám samý školní outování.  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 9:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
Založen: 24.4.2009 Příspěvky: 221 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
House M.D. napsal: | V pátek jsem se vyoutoval ve škole... To byla taková sranda... No já jsem nemoh... Začalo to písemnou prací a my měli zrovna odborný výcvik... Takže to bylo volný... Prej, že jsme půlku z toho, z čeho byl ten test nedělali, tak prej učitelka. "Tak to bude kolektivní práce. Libore, nadiktuj jim to" A bylo to zbožíznalství, úpravy mléka, konkrétně homogenizace a spolužačka prej "to je něco s teploušema?" a já na ni prej "No dovol!" pak se mě asi 10x zeptali jestli to myslim vážně... nakonec prej "Já mu stejně nevěřim" Pak venku na mě, že jsou v pohodě a berou to a že mam prej odvahu, že jsem to přiznal  |
Tak to je dobrý Tak hlavně, že tam máš dobrý lidi, který tě berou... Tak gratuluju...  _________________ Někdo věci vidí tak, jak jsou, a ptá se: "Proč?".
Někdo je vidí tak, jak nejsou, a ptá se: "Proč ne?". |
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 9:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
Předmět: CO ve škole... |
|
|
V pátek jsem se vyoutoval ve škole... To byla taková sranda... No já jsem nemoh... Začalo to písemnou prací a my měli zrovna odborný výcvik... Takže to bylo volný... Prej, že jsme půlku z toho, z čeho byl ten test nedělali, tak prej učitelka. "Tak to bude kolektivní práce. Libore, nadiktuj jim to" A bylo to zbožíznalství, úpravy mléka, konkrétně homogenizace a spolužačka prej "to je něco s teploušema?" a já na ni prej "No dovol!" pak se mě asi 10x zeptali jestli to myslim vážně... nakonec prej "Já mu stejně nevěřim" Pak venku na mě, že jsou v pohodě a berou to a že mam prej odvahu, že jsem to přiznal  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 8:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
|
|
to jsem rád že nejsem jedinej kdo má ve třídě uplný dementy,kteří si myslí o gayích to nejhorší co si myslet může,doufám že se to na střední zpraví,a co jinak jakej obor studuješ solok? _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání? |
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 8:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
solok guru++

|
Předmět: Re: Homosexualita na skolach |
|
|
TXB napsal: | solok napsal: | Zajímavé je, že v naší třídě na střední škole rovněž patřila k nejoblíbenějším zábavám většiny mých spolužáků hra (narážky, otevřené řeči, vtipy, dotyky, plácání po zadku) na homosexuály. Nikdy jsem nepochopil, co je na tom baví. |
Zřejmě, že se mohou chovat, jak je jim přirozené, aniž by vyvolali vlnu pochyb  |
To nevím, zábavy se účastnili i kluci zcela určitě heterosexuální. A jestli to začal někdo z nich, aby vytvářel "mlhu", to nemůžu říct, dělali to už když jsem do třídy přišel v 1. ročníku. |
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 8:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
solok napsal: | Zajímavé je, že v naší třídě na střední škole rovněž patřila k nejoblíbenějším zábavám většiny mých spolužáků hra (narážky, otevřené řeči, vtipy, dotyky, plácání po zadku) na homosexuály. Nikdy jsem nepochopil, co je na tom baví. |
Zřejmě, že se mohou chovat, jak je jim přirozené, aniž by vyvolali vlnu pochyb  |
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 7:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
|
|
solok napsal: | Hippie napsal: | pls pokračování |
Tebe ta čeština nějak rozparádila! |
jen mě to začlo bavit,nic víc,hraje tu nekdo na travian server 7? _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání? |
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 7:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
solok guru++

|
|
|
Hippie napsal: | pls pokračování |
Tebe ta čeština nějak rozparádila! |
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 7:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
|
|
vxkhgxshg _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání?
Naposledy upravil Hippie dne po červen 01, 2009 4:10 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 7:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
solok guru++

|
|
|
Nycsson pá 20 červen, 2008 12:03 napsal: | pokud teda nepocitam blbnuti mych bohuzel hetero spoluzaku |
Zajímavé je, že v naší třídě na střední škole rovněž patřila k nejoblíbenějším zábavám většiny mých spolužáků hra (narážky, otevřené řeči, vtipy, dotyky, plácání po zadku) na homosexuály. Nikdy jsem nepochopil, co je na tom baví.
Martin napsal: | No a jakej je výsledek kvízu? |
Musím to psát?
Martin napsal: | Jinak IMHO:
Prst bez prstu, hrad bez hradu.
Prsty bez prstů, jako páni bez pánů. Nebo hradi? bez hraďů? |
V čem je problém? Prstu - hradu, prstů - hradů. Koncovky jsou stejné.
Martin napsal: | Zase jináč - OV (5. pád - prsty, hrady, ne prsti...) Nj záhada....  |
Já tam záhadu nevidím. Respektive, jediná záhada pro mě je, proč tam pořád cpeš ty tvary s -i.
Hippie napsal: | myslim že buď 2 nebo 5,to se mi zda dobře |
Jedině 5) je správně.
Hippie napsal: | další kvíz by nebyl? |
Když jinak nedáš.
Správně je:
1) krávy to uviděli,
2) krávy to uviděly,
3) krávi to uviděli,
4) krávi to uviděly. |
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 7:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
|
|
|
To nevím, co ví, ale každopádně tam zas nemáme tak hluboký přátelský vztahy. Takže jim do toho ani nic moc není. Ale jednou to určitě vědět budou. Nemám v plánu to nějak tajit a vylhávat se z toho. To už mám za sebou. _________________ Někdo věci vidí tak, jak jsou, a ptá se: "Proč?".
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 7:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
|
|
Hippie napsal: | Hippie napsal: | právě že ne,když mě odhalily tak by se toho spíš bát neměli ne?ty bys znásilnil ženu/holku když si gay? |
No předně bych neznásilnil nikoho. |
no vidiš,prave to sem chtel podotknout _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání? |
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 7:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
|
|
kfgyszrfzksykzt _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání?
Naposledy upravil Hippie dne po červen 01, 2009 4:11 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 7:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Hippie napsal: | právě že ne,když mě odhalily tak by se toho spíš bát neměli ne?ty bys znásilnil ženu/holku když si gay? |
No předně bych neznásilnil nikoho. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 7:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
|
|
|
Hippie napsal: | man86 napsal: | Já to taky ve škole ještě nikomu neřekl. A vůbec si nedovedu představit, jak by reagovali. Myslím, že předsudků je tam spousta a navíc je poměrně dost lidí ve třídě věřících, takže vyoutovat se jim zatím neplánuju. |
ty chodiš na středni,učiliště nebo na zakladku? |
Jsem teď prvním rokem na vejšcě. Je nám od 19 do 24. (já 23). Člověk předpokládá, že už by ty lidi i mohli rozum, ale některých se to zatím netýká. Ale třeba bych byl zrovna překvapenej, že by to brali v pohodě. Těžko říct. Ale zatím asi počkám... _________________ Někdo věci vidí tak, jak jsou, a ptá se: "Proč?".
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 7:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
|
|
man86 napsal: | Já to taky ve škole ještě nikomu neřekl. A vůbec si nedovedu představit, jak by reagovali. Myslím, že předsudků je tam spousta a navíc je poměrně dost lidí ve třídě věřících, takže vyoutovat se jim zatím neplánuju. |
ty chodiš na středni,učiliště nebo na zakladku? _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání? |
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 7:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
|
|
vxyhgxshg _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání?
Naposledy upravil Hippie dne po červen 01, 2009 4:11 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 7:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
|
|
|
Já to taky ve škole ještě nikomu neřekl. A vůbec si nedovedu představit, jak by reagovali. Myslím, že předsudků je tam spousta a navíc je poměrně dost lidí ve třídě věřících, takže vyoutovat se jim zatím neplánuju. _________________ Někdo věci vidí tak, jak jsou, a ptá se: "Proč?".
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 7:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Proč bys je násilnil?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 7:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
|
|
yfykfkzrsyktgfdktg _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání?
Naposledy upravil Hippie dne po červen 01, 2009 4:12 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 6:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
|
|
|
Jo rodiče to neví? Tak to naprosto mění situaci. A myslíš, že by to nepřijali? _________________ Někdo věci vidí tak, jak jsou, a ptá se: "Proč?".
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 6:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
|
|
xngfnxgfxngfxngfnxgffxgngxfngxfn _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání?
Naposledy upravil Hippie dne po červen 01, 2009 4:12 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 6:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
Předmět: Re: výklad |
|
|
fxfgfgfgfgxm,ghxghfygxxhjh.highghx _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání?
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 6:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
|
|
|
Hippie napsal: | smál sem se |
Aha. Takže z toho nikdo nedělal aférku? Tak to je dobrý, ne? _________________ Někdo věci vidí tak, jak jsou, a ptá se: "Proč?".
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 6:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
|
|
smál sem se _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání? |
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 6:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
|
|
|
Hippie napsal: | jo,zato že jsem napsal adresu týhle stranky na hodine počítačů(takové volnější hodiny)né vyučovací,a ty naše třídní krávy to uviděli |
A jeje. Tak když se to provalí takhle, tak to asi není nic moc. A co to pro tebe znamenalo? Nějaký duchaplný poznámky? _________________ Někdo věci vidí tak, jak jsou, a ptá se: "Proč?".
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 6:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
Předmět: Re: výklad |
|
|
solok napsal: | Hippie napsal: | já píšu dvoumi prsty |
Věř mi, že až se naučíš skloňovat, časovat, skladbu, interpunkci, pravopis, patřičný styl a ostatní náležitosti českého jazyka, půjde ti to mnohem snáz.
Pro začátek si můžeš udělat následující kvíz:
Jak je to správně?
1) dvouma prsty,
2) dvouma prstama,
3) dvouma prstami,
4) dvoumi prstami,
5) dvěma prsty,
6) dvěma prstama,
7) dvěma prstami,
8 ) dvěmi prsty,
9) dvěmi prstami,
10) dvěmi prstama. |
Chybí ti tam "dvoumi prstama"
Hippie napsal: | ted to ví už 2 třídy,áááááááááááááááááááááááááááááááá |
Alespoň si uvědomíš, že mozek se má používat vždycky předem  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|