|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
so listopad 10, 2007 11:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
Předmět: |
|
|
Adam: v tomto se jistě shodneme - pokud se neonacisté sejdou i přes zákaz jsem pro to, je zbušit resp. nechat je zbušit mocenskou složkou k tomu příslušnou
přesto demokracie není vláda volenými orgány ustavených stálých složek a to že slušní obyčejní občané se nikde nesrocují, aby ukázali, že existují, vnímám trochu jako handicap toho tvého "institucionálního" pojetí _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
so listopad 10, 2007 10:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Adam: Klidně si nechám dát RTG za rok ho mám tak často, že pokud by mi jedno toto ozáření mělo trochu ublížit, tak samotná příroda mne už úplně zabila.... _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
so listopad 10, 2007 9:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Manuel: Ty seš prostě miláček
Jojx: Víš, já chápu právo a spravedlnost dost jinak než ty jakožto budoucí právník a narozdíl od vás právníků si myslím, že práve by mělo být vynutitelné na podkladě spravedlnosti, a to všemi prostředky.
bright: Nerad bych tady z toho zase udělal zdravotnický koutek, ale zrovna dneska jsem byl na celodeením klinickém semináři o zobrazovacích metodách a implantologii a implantologické protetice. Když ti budu chtít udělat śnímek zubu, můžu použít orální CT, RVG, RTG a dokonce i další metody. Výhodou RVG oproti RTG je nižší dávka, kterou obdržíš, ale zase je to systém s vysokou pořizovací cenou a nároky na software a zacházení. Chceš zvýšit pravděpodobnost stochastických účinků, nebo si tu padesátku za rok připlatíš? Až budeš zubní lékař, kritizuj platby ve zdravotnictví. Už mě to lamentování škudlících pacošů, co jsou líný čistit si zuby, dost štve. |
|
|
|
|
 |
so listopad 10, 2007 9:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | pokud by na to policie nestačila, šel bych asi do ulic taky. | Zábavná představa
Adam: A co bys udělal zubařům s extrémistickými finančními požadavky? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so listopad 10, 2007 9:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Adam, Manuel: vaše chápaní demokratického zřízení se mi odjakživa nelíbilo _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
so listopad 10, 2007 9:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Hledím na to dost podobně. V demokratickém státě se platí ozbrojené sbory z daní právě proto, aby v případech tohoto typu zakročily, pokud by na to policie nestačila, šel bych asi do ulic taky.
Jen tak na okraj - myslím, že média opět selhala a udělala tomu naprosto nepřiměřenou reklamu, takhle nelze do budoucna doufat, že to všechny tyhle vyvrhele přestan bavit.  |
|
|
|
|
 |
so listopad 10, 2007 8:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Nechápu, proč bych si měl někam jet dát na držku. Od toho tu máme policii. Normálně bych do všech těch extrémistů střílel. Extrémem proti extrému.
Poznámka: Fakticky samozřejmě nejde o ochranu "Prahy", jak by se mohlo z postoje Magistrátu chvílemi zdát  |
|
|
|
|
 |
so listopad 10, 2007 5:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
a moji hlasitou podporu z postele _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
so listopad 10, 2007 2:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
Předmět: Re: Proti náckům |
|
|
Nick Guest napsal: |
Půjdete někdo v sobotu demonstrovat na ochranu Prahy před nácky? Já jo. Přijďte. |
Máš moji tichou podporu z Brna  _________________ ------------------------------------------------------
Motto : Bereš a dáváš, tak i já budu dávat a brát.
Umím být bez sebe (radostí), sám sebou (Wítkem), i ve dvou ale ne sám (mám Jirku). |
|
|
|
|
 |
so listopad 10, 2007 3:28 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
Předmět: Proti náckům |
|
|
Když brali komunisty, mlčel jsem, protože jsem nebyl komunista.
Když brali sociální demokraty, mlčel jsem, protože nejsem sociální demokrat.
když bral Židy, mlčel jsem, protože nejsem Žid.
Teď, když si přišli pro mě, nemá se mě kdo zastat.
Dietrich Bonhoeffer
Půjdete někdo v sobotu demonstrovat na ochranu Prahy před nácky? Já jo. Přijďte. _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|