|
volné diskuzní fórum 004.CZ V2 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
ne srpen 26, 2007 5:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: OT: Co je to vlákno |
|
|
Artmguy napsal: | Vite mám dotaz uplne mimo misu...
už ponekolikáté vidím slovo vlákno...nekolikrat bylo použito i pri rozebirani meho pribeho jakože prvni vlakno,druhe....chci se zeptat,co to znamená? | Tak jsi to pojďme prozkoumat postupně. Na tomto serveru se nacházejí celkem tři fóra: "Info", "Komunita" a "Zábava". Každé z těchto fór obsahuje jeden, nebo více témat (angl. topic). Fórum "Info" například obsahuje jen jedno téma - "Informace o webu". Uvnitř každého tématu je několik diskuzních vláken (angl. thread), kde každé vlákno by mělo obsahovat na sebe navazující příspěvky, odpovídající názvu vlákna, v rámci tématu, ve kterém je vlákno zřízeno. _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
ne srpen 26, 2007 5:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Artmguy uživatel
|
Předmět: |
|
|
Vite mám dotaz uplne mimo misu...
už ponekolikáté vidím slovo vlákno...nekolikrat bylo použito i pri rozebirani meho pribeho jakože prvni vlakno,druhe....chci se zeptat,co to znamená? |
|
|
|
|
 |
ne srpen 26, 2007 4:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: Re: Ještě mi nebylo 15 a jsem gay! |
|
|
Tak postupně:
Vítej.
osminak napsal: | jsem gay ale je mi přes 13! | Na tom není nic neobvyklého, že si svou orientaci uvědomuješ už v tomto věku.
osminak napsal: | Jsem děsně nadrženej! | S tím tu taky nejsi sám
osminak napsal: | Plz pomóc!Co mám dělat? | Nejlepší asi bude nedělat nic. Zatím.
osminak napsal: | Mám zůstat gayem,nebo ??? | Nebo co? Myslíš že existuje nějaká léčba, nebo snad odvykací kůra? Neexistuje. Budeš se s tím prostě muset vyrovnat.
osminak napsal: | plz pomocte mi! | Jak by sis tu pomoc konkrétně představoval? Můžu ti ale nabídnout pročtení celého vlákna "Coming Out" - viz zde:
http://gay2.komunita.cz/viewtopic.php?t=165 _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
ne srpen 26, 2007 4:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Artmguy uživatel
|
Předmět: Re: Ještě mi nebylo 15 a jsem gay! |
|
|
osminak napsal: | Ahoj,jsem gay ale je mi přes 13!Jsem děsně nadrženej!Plz pomóc!Co mám dělat?Mám zůstat gayem,nebo ???plz pomocte mi! |
to jestli zustaneš gayem nebo,o tom nerozhoduješ.třeba to je jen prechodne obdobi,kdy se teprve tvoje sexualní orientace urcuje v tobe samem.nakonec z tebe bude treba normální heterák
jo a nadrženost k tomuhle veku jaksi patří....takže doporučuju hoodne lubrikačního gelu:P |
|
|
|
|
 |
ne srpen 26, 2007 4:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
osminak tester
|
Předmět: Ještě mi nebylo 15 a jsem gay! |
|
|
Ahoj,jsem gay ale je mi přes 13!Jsem děsně nadrženej!Plz pomóc!Co mám dělat?Mám zůstat gayem,nebo ???plz pomocte mi! |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|