|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá srpen 17, 2007 10:24 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Artmguy uživatel
|
Předmět: |
|
|
myslím,že ti při nejbližší příležitosti naležitě odpustím |
|
|
|
|
 |
pá srpen 17, 2007 10:18 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
|
|
Artmguy napsal: | Wítek napsal: | Artmguy napsal: | Wítek napsal: | Artmguy napsal: | no tak uplně ze začatku jsem mel trošku strach a rikal jsi,že čím menší,tím lepší..bože jak jsem se mýlil..na velikosti mi opravdu dnes nezáleží |
Tak to je mi tě líto ... myslím že by jsi měl dám na jiné vlastnosti než velikosti tělních údů  |
prosím o podrobnější charakteristiku problematiky tveho komentáře.. |
Penis není všechno toť vše |
já jsem taky napsal,že dnes už mi na velikosti nezaleží,proto jsem nechápal tvoji naražku,so easy:) |
No tak omluva ode mne ... jaksi mé oči ještě nepostřehli že je dopoledne nebo nevím ... jsem to přehlédl tak jen tak dál  |
|
|
|
|
 |
pá srpen 17, 2007 10:09 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Artmguy uživatel
|
|
|
Wítek napsal: | Artmguy napsal: | Wítek napsal: | Artmguy napsal: | no tak uplně ze začatku jsem mel trošku strach a rikal jsi,že čím menší,tím lepší..bože jak jsem se mýlil..na velikosti mi opravdu dnes nezáleží |
Tak to je mi tě líto ... myslím že by jsi měl dám na jiné vlastnosti než velikosti tělních údů  |
já jsem taky napsal,že dnes už mi na velikosti nezaleží,proto jsem nechápal tvoji naražku,so easy:) |
|
|
|
|
 |
pá srpen 17, 2007 10:06 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Artmguy napsal: | Wítek napsal: | Artmguy napsal: | no tak uplně ze začatku jsem mel trošku strach a rikal jsi,že čím menší,tím lepší..bože jak jsem se mýlil..na velikosti mi opravdu dnes nezáleží |
|
|
|
|
 |
pá srpen 17, 2007 10:00 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Artmguy uživatel
|
|
|
Wítek napsal: | Artmguy napsal: | no tak uplně ze začatku jsem mel trošku strach a rikal jsi,že čím menší,tím lepší..bože jak jsem se mýlil..na velikosti mi opravdu dnes nezáleží |
|
|
|
|
 |
pá srpen 17, 2007 9:53 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Artmguy napsal: | no tak uplně ze začatku jsem mel trošku strach a rikal jsi,že čím menší,tím lepší..bože jak jsem se mýlil..na velikosti mi opravdu dnes nezáleží |
Tak to je mi tě líto ... myslím že by jsi měl dát na jiné vlastnosti než velikosti tělních údů 
Naposledy upravil Wítek dne pá srpen 17, 2007 10:05 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 17, 2007 8:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Artmguy uživatel
|
|
|
no tak uplně ze začatku jsem mel trošku strach a rikal jsi,že čím menší,tím lepší..bože jak jsem se mýlil..na velikosti mi opravdu dnes nezáleží |
|
|
|
|
 |
pá srpen 17, 2007 8:34 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Maku napsal: | Wítku asi jako holkám na velikosti jejich dvou sester? |
Opravdu si tohle myslíš o heterácích ? Hm tak pokud je na tom špetka pravdy tak jako lidstvo asi brzo končíme  |
|
|
|
|
 |
čt srpen 09, 2007 11:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Maku napsal: | Wítku asi jako holkám na velikosti jejich dvou sester? |
Dvě sestry? A není to málo, Antone Pavloviči?  |
 |
|
|
|
|
 |
čt srpen 09, 2007 11:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Dvě sestry? A není to málo, Antone Pavloviči?  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po srpen 06, 2007 12:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Trefné přirovnání. A to narozdíl od sester nezáleží jen na jejich tvarové výraznosti, ale i na jiných funkcích. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po srpen 06, 2007 11:39 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Wítku asi jako holkám na velikosti jejich dvou sester? |
|
|
|
|
 |
po srpen 06, 2007 11:16 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Wítek napsal: | pemel napsal: | bright napsal: | máslo napsal: | Hehe, jasně že záleží . Na velikosti nezáleží tak maximálně holkám . |
Tak to ti buď kecaly, nebo neměly zkušenosti.
Jo a het klukům může vlastně záležet jen na jejich vlastní velikosti, ne?  |
Jak se to vezme Jelikož jsou chlapi hrozně ješitní, tak chtějí, aby jejich malé já bylo co největší Takže jim implicitně záleží i na velikosti těch ostatních  |
To nedává moc smysl ... ale porovnávání probíhá ale ne kvůli tomu že by jim záleželo na veikosti penisu ostatních  |
To máš pravdu Ale logicky jsem dovodil, že jelikož by chtěli mít své malé já ze všech nejvetší, tak jim záleží na tom, aby malé já ostatních bylo menší  |
|
|
|
|
 |
po srpen 06, 2007 11:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
pemel napsal: | bright napsal: | máslo napsal: | Hehe, jasně že záleží . Na velikosti nezáleží tak maximálně holkám . |
Jak se to vezme Jelikož jsou chlapi hrozně ješitní, tak chtějí, aby jejich malé já bylo co největší Takže jim implicitně záleží i na velikosti těch ostatních  |
To nedává moc smysl ... ale porovnávání probíhá ale ne kvůli tomu že by jim záleželo na veikosti penisu ostatních  |
|
|
|
|
 |
po srpen 06, 2007 11:07 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
bright napsal: | máslo napsal: | Hehe, jasně že záleží . Na velikosti nezáleží tak maximálně holkám . |
|
|
|
|
 |
po srpen 06, 2007 10:56 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
máslo napsal: | Hehe, jasně že záleží . Na velikosti nezáleží tak maximálně holkám . |
Jo a het klukům může vlastně záležet jen na jejich vlastní velikosti, ne?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 05, 2007 8:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
jojx napsal: | Wítek napsal: | TuX napsal: | Wítek napsal: | TXB napsal: | To by sice bylo nádherný, ale tak nějak cítím k tomu druhému zodpovědnost a nedokážu si představit, co by se mnou chudák dělal, kdyby mě z leknutí trefilo v jeho bytě a posteli... by se chudák musel propadnout hanbou, kdyby k tomu měl volat záchranku Si jen zkus tu situaci představit  |
A tobě na té velikosti tak záleží ? |
A ty si vazne myslis, ze na velikosti vubec nezalezi? Ja si myslim, ze nezalezi, pokud je to v nejakem prumeru, ale pokud je to extremne velke nabo naopak male, tak potom na velikosti hodne zalezi  |
Nemyslim si že na velikosti kluka to má tak velký vliv že by mě posléze extrémy nějak odradili od vztahu nebo jak jsi to myslel ... myslím si že sex je o domluvě a nezáleží na velikosti orgánů --- toby jsme se tu mohli bavit o tom že když má kluk např. dlouhé prsty tak že s ním bude sex lepší než s tím co je má malé. To je přeci absurdní. |
správně - Nemůžete se rozhodnout? Využijte naši zkušební jízdu!  |
No teda ty třeba nějaké jízdy máš ? To bych pak nechtěl dělat celkový servis těch nemocí  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 05, 2007 8:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Wítek napsal: | TuX napsal: | Wítek napsal: | TXB napsal: | To by sice bylo nádherný, ale tak nějak cítím k tomu druhému zodpovědnost a nedokážu si představit, co by se mnou chudák dělal, kdyby mě z leknutí trefilo v jeho bytě a posteli... by se chudák musel propadnout hanbou, kdyby k tomu měl volat záchranku Si jen zkus tu situaci představit  |
A ty si vazne myslis, ze na velikosti vubec nezalezi? Ja si myslim, ze nezalezi, pokud je to v nejakem prumeru, ale pokud je to extremne velke nabo naopak male, tak potom na velikosti hodne zalezi  |
Nemyslim si že na velikosti kluka to má tak velký vliv že by mě posléze extrémy nějak odradili od vztahu nebo jak jsi to myslel ... myslím si že sex je o domluvě a nezáleží na velikosti orgánů --- toby jsme se tu mohli bavit o tom že když má kluk např. dlouhé prsty tak že s ním bude sex lepší než s tím co je má malé. To je přeci absurdní. |
správně - Nemůžete se rozhodnout? Využijte naši zkušební jízdu!  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 05, 2007 8:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Wítek napsal: | pemel napsal: | Wítek napsal: | TXB napsal: | Na to se můžeš dívat i z opačného pohledu. Krom velikosti přirození se tady už totiž probíralo naprosto všechno, takže byla jen otázka času, kdy někdo přijde s posledním tématem, které zde chybělo...  |
Tak to je velmi odvážné tvrzení se kterým á například nesouhlasím ale zase nepíšu tady tak douho jako ty tak nevím jestli ti mám věřit ale v každém případě není romantičtější tuto informaci o velikosti zjistit po romantické večeři v posteli plné okvětních lístků lilií a pri vůni vaniky ??? Nic lepšího si nedovedu představit škoda vy tady přicházíte o tuhle krásu. |
Ty jsi ale romantik, docela Nikomovi závidím Když se tak nad tím zamyslím, tak mi třeba daleko erotičtější přijde fotka kluka, který TO má zakryté A stejně tak je to i ve skutečnosti.
Na druhou stranu musíš uznat, že přeměřování patří mezi oblíbené klučičí zábavy, a to bez rozdílu gay a hetero  |
Zábavy ? Ty jsi to někdy dělal ?  |
Já právě ne Dodnes toho lituju  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 05, 2007 7:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
pemel napsal: | Wítek napsal: | TXB napsal: | Na to se můžeš dívat i z opačného pohledu. Krom velikosti přirození se tady už totiž probíralo naprosto všechno, takže byla jen otázka času, kdy někdo přijde s posledním tématem, které zde chybělo...  |
Tak to je velmi odvážné tvrzení se kterým á například nesouhlasím ale zase nepíšu tady tak douho jako ty tak nevím jestli ti mám věřit ale v každém případě není romantičtější tuto informaci o velikosti zjistit po romantické večeři v posteli plné okvětních lístků lilií a pri vůni vaniky ??? Nic lepšího si nedovedu představit škoda vy tady přicházíte o tuhle krásu. |
Ty jsi ale romantik, docela Nikomovi závidím Když se tak nad tím zamyslím, tak mi třeba daleko erotičtější přijde fotka kluka, který TO má zakryté A stejně tak je to i ve skutečnosti.
Na druhou stranu musíš uznat, že přeměřování patří mezi oblíbené klučičí zábavy, a to bez rozdílu gay a hetero  |
Zábavy ? Ty jsi to někdy dělal ?  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 05, 2007 7:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Hehe, jasně že záleží . Na velikosti nezáleží tak maximálně holkám . _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 05, 2007 7:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
TuX napsal: | Wítek napsal: | TXB napsal: | To by sice bylo nádherný, ale tak nějak cítím k tomu druhému zodpovědnost a nedokážu si představit, co by se mnou chudák dělal, kdyby mě z leknutí trefilo v jeho bytě a posteli... by se chudák musel propadnout hanbou, kdyby k tomu měl volat záchranku Si jen zkus tu situaci představit  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 05, 2007 7:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Maku napsal: | Wítek napsal: | TXB napsal: | Na to se můžeš dívat i z opačného pohledu. Krom velikosti přirození se tady už totiž probíralo naprosto všechno, takže byla jen otázka času, kdy někdo přijde s posledním tématem, které zde chybělo...  |
Za Pražskou (potažmo Českou) delegaci se omlouvám, že nesplňujeme tvé romantické představy. To víš. Realistická praha (potažmo Čechy). Asi proto se namejí Češi a Moraváci rádi... A já sem pořád hledal ten důvod... Ted ho vím a sem tomu rád.
Jen pro srovnání. Kolik si měl v životě takových situací? Abych věděl do jaké míry nemám mít rád Moravu  |
Maku to tě asi zklamu ale nejsem Moravák jsem zarytý Čech a těch situací nebylo mnoho a to odpovída plně stavu tady na fóru ... škoda |
|
|
|
|
 |
ne srpen 05, 2007 7:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++

|
|
|
Wítek napsal: | TXB napsal: | To by sice bylo nádherný, ale tak nějak cítím k tomu druhému zodpovědnost a nedokážu si představit, co by se mnou chudák dělal, kdyby mě z leknutí trefilo v jeho bytě a posteli... by se chudák musel propadnout hanbou, kdyby k tomu měl volat záchranku Si jen zkus tu situaci představit  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 05, 2007 6:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Wítek napsal: | TXB napsal: | Na to se můžeš dívat i z opačného pohledu. Krom velikosti přirození se tady už totiž probíralo naprosto všechno, takže byla jen otázka času, kdy někdo přijde s posledním tématem, které zde chybělo...  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 05, 2007 6:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Wítek napsal: | TXB napsal: | To by sice bylo nádherný, ale tak nějak cítím k tomu druhému zodpovědnost a nedokážu si představit, co by se mnou chudák dělal, kdyby mě z leknutí trefilo v jeho bytě a posteli... by se chudák musel propadnout hanbou, kdyby k tomu měl volat záchranku Si jen zkus tu situaci představit  |
Nesnažil jsem se naznačit, jestli mi na velikosti záleží nebo nezáleží - spíš že bych mohl zažít šok, který by oné chvíli na romantičnosti nepřidal. To víš, mám slabší nervy a jsem na tom podobně jako děti, které se bojí všech příliš velkých věcí  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 05, 2007 5:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Wítek napsal: | TXB napsal: | Na to se můžeš dívat i z opačného pohledu. Krom velikosti přirození se tady už totiž probíralo naprosto všechno, takže byla jen otázka času, kdy někdo přijde s posledním tématem, které zde chybělo...  |
Za Pražskou (potažmo Českou) delegaci se omlouvám, že nesplňujeme tvé romantické představy. To víš. Realistická praha (potažmo Čechy). Asi proto se namejí Češi a Moraváci rádi... A já sem pořád hledal ten důvod... Ted ho vím a sem tomu rád.
Jen pro srovnání. Kolik si měl v životě takových situací? Abych věděl do jaké míry nemám mít rád Moravu  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 05, 2007 4:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
TXB napsal: | To by sice bylo nádherný, ale tak nějak cítím k tomu druhému zodpovědnost a nedokážu si představit, co by se mnou chudák dělal, kdyby mě z leknutí trefilo v jeho bytě a posteli... by se chudák musel propadnout hanbou, kdyby k tomu měl volat záchranku Si jen zkus tu situaci představit  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 05, 2007 4:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
To by sice bylo nádherný, ale tak nějak cítím k tomu druhému zodpovědnost a nedokážu si představit, co by se mnou chudák dělal, kdyby mě z leknutí trefilo v jeho bytě a posteli... by se chudák musel propadnout hanbou, kdyby k tomu měl volat záchranku Si jen zkus tu situaci představit  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 05, 2007 4:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
TXB napsal: | Na to se můžeš dívat i z opačného pohledu. Krom velikosti přirození se tady už totiž probíralo naprosto všechno, takže byla jen otázka času, kdy někdo přijde s posledním tématem, které zde chybělo...  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|