|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Holíte se v podpaží a na intnimních partiích?" |
ano |
|
78% |
[ 58 ] |
ne |
|
21% |
[ 16 ] |
|
Celkem hlasů : 74 |
 |
st září 05, 2007 9:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mike-e N. uživatel
|
Předmět: |
|
|
A odkud ty bereš to sebevědomí, že si dovoluješ mluvit za ostatní? To jako komunita = bright??? |
|
|
|
|
 |
st září 05, 2007 9:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nejdřív si přečti pravidla diskuzního fóra: http://www.gay.komunita.cz/viewtopic.php?t=4, postavené na principu, že ve slušné společnosti se lidi nemusí vzájemně žádat, aby na sebe byli slušní. Když už tě někdo musí žádat, abys byl slušnej, tak je to průser, tvůj průser, protože nevědomě považuješ vulgaritu za normu. Jo a odkud bereš to sebevědomí, že tě tu někdo vůbec chce poznat?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st září 05, 2007 9:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mike-e N. uživatel
|
|
|
Je to sice veřejný fórum, ale kritika osoby za nic je taky trochu přehnaná..a pokud vim, tak nikdo z vás slovo ,,vypič" do tý doby, dokud jsem ho tady nevypustil, neslyšel..bo se snad mýlim?..rozšifrovat IP adresu, tak to je odvážný ..kor za vulgarismus, dle jiných lidí, stačí akorát požádat, aby se takové výrazy již neopakovaly, ale to zde asi neplatí..hele, já vás neznám a vy neznáte mě, takže nevim, proč se tady vlastně handrkujeme..kdybychom se potkali na ulici, tak bychom si možná padli do oka...a možná taky ne.. |
|
|
|
|
 |
út září 04, 2007 7:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
TXB napsal: | Ono se to dá řešit lecjak. Podle IP se dá v mnoha případech zjistit i adresa autora příspěvku a není spolehlivějšího sedativa, než rodiče poté, co si přečetli, jak se jejich potomek (pod zdánlivou rouškou anonymity) prezentuje. Ale to je extrém, většinou to není třeba  |
Zlý jazyk by mohl i říct "...kde se prezentuje."  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
út září 04, 2007 7:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Ono se to dá řešit lecjak. Podle IP se dá v mnoha případech zjistit i adresa autora příspěvku a není spolehlivějšího sedativa, než rodiče poté, co si přečetli, jak se jejich potomek (pod zdánlivou rouškou anonymity) prezentuje. Ale to je extrém, většinou to není třeba  |
|
|
|
|
 |
út září 04, 2007 7:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
Předmět: Grr! :-/ |
|
|
Mike-e: Tak na takovej slovník fakt nejsem zvyklej ani zvědavej. Fakt se omlouvám, pokud ti křivdim, ale na veřejném diskusním föru je úplně normální a dokonce i přirozené, že někdo bude komentovat tvoje, trošíčku "zvláštní" příspěvky |
|
|
|
|
 |
út září 04, 2007 7:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Si nefandi!  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út září 04, 2007 7:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mike-e N. uživatel
|
|
|
Vypič! |
|
|
|
|
 |
út září 04, 2007 6:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
TXB napsal: | Mike-e N. napsal: | bych tě tam poslal, abys věděl, jaký to je... |
Nene Tam právě takové rádoby frajery posílá bright  |
Jo a mikeena pro to roste...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út září 04, 2007 6:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Mike-e N. napsal: | bych tě tam poslal, abys věděl, jaký to je... |
Nene Tam právě takové rádoby frajery posílá bright  |
|
|
|
|
 |
út září 04, 2007 6:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mike-e N. uživatel
|
|
|
Jsem stylovej, jsem vytříbenej a hlavně jsem na výši!! TBX je připokálenej vandrkřáp a bright je hloupý kluk..a nejsem sprostej..od Tebe bylo hochu hodně nehezké napsat to s těmi věznicemi..bych tě tam poslal, abys věděl, jaký to je, když ti ve sprchách upadne mejdlo a vystřídá se na tobě 55 borečků..jestli seš masochista, tak ti to doporučuju..a na mládí se nežárlí, pitomečci malí, pitomí!  |
|
|
|
|
 |
po září 03, 2007 2:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | bright napsal: | Tomáš napsal: | Já se tedy královsky bavím! |
Čím? Že jsou sprostí na někoho jiného a ne na tebe?  |
Chtělo by se říci ano, ale nehodlám si kazit image hodného hocha Takže odpovím tím, co jsem už psal - mají styl. |
Hm, styl mají svým způsobem i chlapci ve Valdicích a na Mírově a přesto je za to netřeba obdivovat.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po září 03, 2007 2:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
bright napsal: | Tomáš napsal: | Já se tedy královsky bavím! |
Čím? Že jsou sprostí na někoho jiného a ne na tebe?  |
Chtělo by se říci ano, ale nehodlám si kazit image hodného hocha Takže odpovím tím, co jsem už psal - mají styl. _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
po září 03, 2007 2:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | Já se tedy královsky bavím! |
Čím? Že jsou sprostí na někoho jiného a ne na tebe?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po září 03, 2007 2:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Mike-e N. napsal: | Souhlasim s Tomem..Tomáš je BOREC s gigantickym B! |
Moje vrozená skromnost mi nedovoluje jakkoliv nahlas reagovat, tak jenom tiše přikyvuji
TXB napsal: | No nic, nezbývá než doufat, že jsou chlapci mladí, protože pak by byla určitá naděje (jistě, minimální, ale v tomto ohledu jsem optimista), že z toho ještě vyrostou... |
Nemůžeš jim upřít, že mají styl. Já se tedy královsky bavím! _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
po září 03, 2007 10:56 am |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
pemel napsal: | TXB napsal: | Tomáš napsal: | ...za obojí se Mike-e N. ve svém posledním příspěvku téměř omluvil. |
Téměř... za to teď to dotáhl do konce No nic, nezbývá než doufat, že jsou chlapci mladí, protože pak by byla určitá naděje (jistě, minimální, ale v tomto ohledu jsem optimista), že z toho ještě vyrostou... |
Chlapci jsou holt "mladí a neklidní"  |
narozdíl od starého a neškodného zbytku  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
po září 03, 2007 10:09 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
TXB napsal: | Tomáš napsal: | ...za obojí se Mike-e N. ve svém posledním příspěvku téměř omluvil. |
Téměř... za to teď to dotáhl do konce No nic, nezbývá než doufat, že jsou chlapci mladí, protože pak by byla určitá naděje (jistě, minimální, ale v tomto ohledu jsem optimista), že z toho ještě vyrostou... |
Chlapci jsou holt "mladí a neklidní"  |
|
|
|
|
 |
po září 03, 2007 12:03 am |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | ...za obojí se Mike-e N. ve svém posledním příspěvku téměř omluvil. |
|
|
|
|
 |
ne září 02, 2007 10:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Mike-e N. napsal: | a panu TBX bych rád vzkázal, ať si tu závist schová pro někoho jinýho... | Mike-e N.: On za to nemůže, on je teplej . _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
ne září 02, 2007 10:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Mike-e N. napsal: | Jo..málem bych zapomněl..Jojx je taky frajer  |
toho si je vědom, jenom by nečekal, že to bude oceněno váma a teď  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
ne září 02, 2007 9:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Fifilis1 napsal: | TXB napsal: | Tomáš: Je sice pochopitelné, že se těšíš na slíbenou trojku, ale detaily si snad můžete domluvit formou soukromých zpráv, ne?  |
Ty asi zavids ze nemame zejem o tebe ale o nej ...jsi slizkej a nepřející fujtajb bléé |
Tak moment, co se týče zájmu, tak je tu pořadník.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne září 02, 2007 9:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Fifilis1 tester
|
|
|
TXB napsal: | Tomáš: Je sice pochopitelné, že se těšíš na slíbenou trojku, ale detaily si snad můžete domluvit formou soukromých zpráv, ne?  |
Ty asi zavids ze nemame zejem o tebe ale o nej ...jsi slizkej a nepřející fujtajb bléé |
|
|
|
|
 |
ne září 02, 2007 9:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Koukám že se tady bude brzy bojovat, teď ještě přemýšlím jestli mám soudcovat nebo radši vyklidit pole před bitvou!  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne září 02, 2007 9:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mike-e N. uživatel
|
|
|
Jo..málem bych zapomněl..Jojx je taky frajer  |
|
|
|
|
 |
ne září 02, 2007 9:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mike-e N. uživatel
|
|
|
Souhlasim s Tomem..Tomáš je BOREC s gigantickym B! Neví kdo jsem, ale dokáže se za mě ,,postavit" ..a souhlasim s vytvořenim nového tématu..a nazval bych to..no to ještě nevim jak, ale řešilo by se tam uplně všechno..ani neni možný, aby se z jednoho přehlédnutí stalo tohle..ale smekám, je to paráda, když se mě zastanou lidé, kteří mě ani neznají, děkuji..a panu TBX bych rád vzkázal, ať si tu závist schová pro někoho jinýho...třeba ho jednou taky někdo pozve do trojiky, spíš ho to možná pohoršilo, protože panáček má zřejmě podvázaná varlata, chudinka náš malej..dostal jsi taky ten krunýř- jako psi, aby sis to nerozdrbal, pitomečku malej, pitomej  |
|
|
|
|
 |
ne září 02, 2007 6:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: Tomášovi |
|
|
Tomáši, já se z tebe picnu!  |
|
|
|
|
 |
ne září 02, 2007 5:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
TXB napsal: | Tomáš: Je sice pochopitelné, že se těšíš na slíbenou trojku, ale detaily si snad můžete domluvit formou soukromých zpráv, ne?  |
Ale no tak, já jenom podporuji mladé talenty A taky nemám rád mazání jakýchkoliv příspěvků, ač nejsou k tématu. Chápu to u nějakého důležitého vlákna, ve kterém o něco jde (např. comming-out), ale "holení"? Všude se spamuje, všude se píší nepodstatné kraviny, příspěvky těch dvou byly jen okořeněny pár vulgarismy a nevraživostí, za obojí se Mike-e N. ve svém posledním příspěvku téměř omluvil. _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
ne září 02, 2007 5:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Tomáš napsal: | bodyia napsal: | ciao, dovolil jsem si pár OT příspěvků přesunout do propadliště dějin. b. |
No to snad ne!!! Tys vymazal úžasnou debatu kolem honění od Mike-e N. a Fifilis1! To je věcná škoda, myslím to naprosto vážně. Bylo to takové pěkné zpestření. Navíc poslední usmiřující příspěvek od Mike-e N. byl téměř bez gramatických či slohových chyb, o jeho obsahu ani nemluvě... Takto zůstane pro většinu lidí jen "kreténem", jak zde byl označen. V tom klukovi něco bylo, a tys zmařil jeho příležitost stát se kvalitním diskutérem tím, žes mu vymazal jeho první příspěvky.
Takže kluci, Mike-e N. a Fifilis1, nevzdávejte to a klidně znovu zčeřte hladiny tohoto fóra, které je plné zkostnatělé morálky a povrchních ničemů, jež nedosahují vašich kvalit. Ozvláště doporučuji založit například nové téma, věřím, že si s tím poradíte originálním způsobem. |
bylo to mimořádně poučné
ach ano, tak vznikají škody na kulturním dědictví v prenatálním stádiu _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
ne září 02, 2007 5:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Tomáš: Je sice pochopitelné, že se těšíš na slíbenou trojku, ale detaily si snad můžete domluvit formou soukromých zpráv, ne?  |
|
|
|
|
 |
ne září 02, 2007 5:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
bodyia napsal: | ciao, dovolil jsem si pár OT příspěvků přesunout do propadliště dějin. b. |
No to snad ne!!! Tys vymazal úžasnou debatu kolem honění od Mike-e N. a Fifilis1! To je věcná škoda, myslím to naprosto vážně. Bylo to takové pěkné zpestření. Navíc poslední usmiřující příspěvek od Mike-e N. byl téměř bez gramatických či slohových chyb, o jeho obsahu ani nemluvě... Takto zůstane pro většinu lidí jen "kreténem", jak zde byl označen. V tom klukovi něco bylo, a tys zmařil jeho příležitost stát se kvalitním diskutérem tím, žes mu vymazal jeho první příspěvky.
Takže kluci, Mike-e N. a Fifilis1, nevzdávejte to a klidně znovu zčeřte hladiny tohoto fóra, které je plné zkostnatělé morálky a povrchních ničemů, jež nedosahují vašich kvalit. Ozvláště doporučuji založit například nové téma, věřím, že si s tím poradíte originálním způsobem. _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|