|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Co pro Vás znamenají holky? |
Holky? Vůbec nic pro mne neznamenají |
|
6% |
[ 3 ] |
No, když už sme u oho, nějaké známé mám, ale to je tak všechno |
|
6% |
[ 3 ] |
Holky sou fajn, rozumím si s nimi, ale nějak se na ně nevážu víc, proč |
|
32% |
[ 16 ] |
S holkama jsem rád, mám fajn přítelkyně, jsou pro mne důležité |
|
55% |
[ 27 ] |
|
Celkem hlasů : 49 |
 |
pá červen 01, 2007 5:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
Předmět: |
|
|
bright napsal: | Stonerock napsal: | Tomáš napsal: | Ne, tak tohle by se přesně nestalo, protože jsem gay  |
Když tak čtu tohle tvoje ultimativní vyjádření, tak si nemůžu nevzpomenout na jeden z tvejch prvnich příspěvků někdy z konce loňskýho roku... Njn., tempora mutantur...  |
Některejm lidem by se měla čas od času deletovat paměť.  |
Měla. Akorát jsem zatim nepřišel na to, jak to provést.  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
čt květen 31, 2007 4:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
burka tester

|
|
|
bright napsal: | burka napsal: | bright napsal: | burka napsal: | bright napsal: | Holky jsou fajn, ale mají jednu podstatnou vady, jsou to holky. | no ale rozhodne lepsi nez vetsina kluku......  |
Počkej až povyrostou a budou mít trochu jiné problémy než ty.  | napr.? |
Moje zkušenost je taková, že dokud jsou samy, tak jsou v pohodě, ale jak si najdou vážnou známost, zapracuje nějakej biologicky podmíněnej zákon či co a kamarádi (ne kamarádky) jsou pro ně minulost. Některejm to vydrží, jiné se časem zklidní a najdou si cestu zpátky, zvlášť když se bf zkamarádí s těma jejíma kámošema. Asi je to celý daný tím, že podvědomě nechtějí dávat bf důvod k žárlení. | nooo tak s tim uz zkusenost mam......ale neni tomu tak u vsech......  |
|
|
|
|
 |
čt květen 31, 2007 2:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Tomáš napsal: | Maku napsal: | Proč musíte proboha všechny své příspěvky zakončovat nějakou odbornou terminilogií či cizojazyčnou frází?? Pro jistou část členstva (ikdyž uznávám, že je zde v drtivé menšině) postrádá cenu naše snaha o rozluštění těchto příspěvků  |
Promiň broučku, někteří z nás trpí neodolatelnou chutí ze sebe dělat chytřejší lidi, než ve skutečnosti jsme. Sedíme u počítače se slovníkem cizích slov a hledáme, který výraz bychom mohli použít, jen abychom světu ukázali, že jsme fakt sečtělí  |
kruci, ale to se přece nesmí říkat nahlas, celý....ehm tady to bylo někdo pod K....know how je teď v prachu  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
st květen 30, 2007 9:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Výborně.. do tohoto topicu nemá cenu chodit  |
|
|
|
|
 |
st květen 30, 2007 7:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Tomáš napsal: | Promiň broučku, někteří z nás trpí neodolatelnou chutí ze sebe dělat chytřejší lidi, než ve skutečnosti jsme. Sedíme u počítače se slovníkem cizích slov a hledáme, který výraz bychom mohli použít, jen abychom světu ukázali, že jsme fakt sečtělí  |
Přidáním redundantních cizích slov zvyšujeme entropii zprávy.  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
st květen 30, 2007 7:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | bright napsal: | Vlastnictví slovníku cizích slov přidává na sofistikovanosti  |
a někdy se i zasměješ - "kurvimetr = přístroj k stanovení délky křivých čar, křivkometr" |
Zvláštní... já dosud znal jen pojem rekurvace  |
|
|
|
|
 |
st květen 30, 2007 4:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | bright napsal: | Vlastnictví slovníku cizích slov přidává na sofistikovanosti  |
a někdy se i zasměješ - "kurvimetr = přístroj k stanovení délky křivých čar, křivkometr"
tak, a jsem zase o něco chytřejší a můžu ve společnosti dělat chytrýho U baru: "Čau kotě, můžu ti objednat pití? A schválně jestli víš, co je to kurvimetr?"  |
Na to se oslovené kotě zatváří stylem: zaprvé nevím, co to je, a zadruhý mě to uráží. V horším případě ti chrstne drink do xichtu.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st květen 30, 2007 1:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
bright napsal: | Vlastnictví slovníku cizích slov přidává na sofistikovanosti  |
a někdy se i zasměješ - "kurvimetr = přístroj k stanovení délky křivých čar, křivkometr"
tak, a jsem zase o něco chytřejší a můžu ve společnosti dělat chytrýho U baru: "Čau kotě, můžu ti objednat pití? A schválně jestli víš, co je to kurvimetr?"  |
|
|
|
|
 |
st květen 30, 2007 1:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Maku napsal: | Proč musíte proboha všechny své příspěvky zakončovat nějakou odbornou terminilogií či cizojazyčnou frází?? Pro jistou část členstva (ikdyž uznávám, že je zde v drtivé menšině) postrádá cenu naše snaha o rozluštění těchto příspěvků  |
Vlastnictví slovníku cizích slov přidává na sofistikovanosti  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st květen 30, 2007 1:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Maku napsal: | Proč musíte proboha všechny své příspěvky zakončovat nějakou odbornou terminilogií či cizojazyčnou frází?? Pro jistou část členstva (ikdyž uznávám, že je zde v drtivé menšině) postrádá cenu naše snaha o rozluštění těchto příspěvků  |
Promiň broučku, někteří z nás trpí neodolatelnou chutí ze sebe dělat chytřejší lidi, než ve skutečnosti jsme. Sedíme u počítače se slovníkem cizích slov a hledáme, který výraz bychom mohli použít, jen abychom světu ukázali, že jsme fakt sečtělí  |
|
|
|
|
 |
st květen 30, 2007 1:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Proč musíte proboha všechny své příspěvky zakončovat nějakou odbornou terminilogií či cizojazyčnou frází?? Pro jistou část členstva (ikdyž uznávám, že je zde v drtivé menšině) postrádá cenu naše snaha o rozluštění těchto příspěvků  |
|
|
|
|
 |
st květen 30, 2007 1:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Stonerock napsal: | Tomáš napsal: | Ne, tak tohle by se přesně nestalo, protože jsem gay  |
Když tak čtu tohle tvoje ultimativní vyjádření, tak si nemůžu nevzpomenout na jeden z tvejch prvnich příspěvků někdy z konce loňskýho roku... Njn., tempora mutantur...  |
Znepukojují mě lidé s takovouhle pamětí. Naštěsttí nevím, na který můj příspěvek narážíš, takže se nemusím snažit uvést vše na pravou míru, ale pro jistotu si příště dám pozor na ta ultimativní vyjádření...
(takže není vyloučené, že by se ten popis stal skutečností, a fakt, že jsem gay, je čistě můj subjektivní názor založený na introspekci) |
|
|
|
|
 |
st květen 30, 2007 1:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | Tomáš napsal: | Ne, tak tohle by se přesně nestalo, protože jsem gay  |
Některejm lidem by se měla čas od času deletovat paměť.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st květen 30, 2007 1:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
burka napsal: | bright napsal: | burka napsal: | bright napsal: | Holky jsou fajn, ale mají jednu podstatnou vady, jsou to holky. | no ale rozhodne lepsi nez vetsina kluku......  |
Moje zkušenost je taková, že dokud jsou samy, tak jsou v pohodě, ale jak si najdou vážnou známost, zapracuje nějakej biologicky podmíněnej zákon či co a kamarádi (ne kamarádky) jsou pro ně minulost. Některejm to vydrží, jiné se časem zklidní a najdou si cestu zpátky, zvlášť když se bf zkamarádí s těma jejíma kámošema. Asi je to celý daný tím, že podvědomě nechtějí dávat bf důvod k žárlení. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st květen 30, 2007 11:17 am |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: Holky a Pestrost |
|
|
Stonerock napsal: | bright napsal: | Holky jsou fajn, ale mají jednu podstatnou vady, jsou to holky. |
Vadu? Já bych řek', že mnohdy je to nedocenitelná výhoda Já na holky nedam dopustit. Nemít těch svejch pár kámošek, tak už by mi asi dávno hráblo...  |
Já si taky myslím, holky umí tak krásně zklidnit.
Není nic krásnějšího než když se s nimi může objímat a vyjadřovat jim svoje emoce.
Prostě to jak na Vás hezky koukají tak prostě ... upřímně.
Ale musí to být ty citlivé prostě ty pravé holky.
Chlapi si často na něco hrajou, furt jak sou silní a sou sprostí a vulgární a chlastaj a předhání se a soupeří čuměj na fotbal a neustále si něco dakazují.
...Ale sou mezi nimi i správní to jako jo. A hodně napohodu to taky.
Co z toho vyvozuji? Asi to, že lidé jsou různí a tudíž záleží na nás v jaké společnostivlastně jsme, pokud si můžeme vybírat.
/něco jiného je kolektiv třídy a v práci/ . _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité. |
|
|
|
|
 |
st květen 30, 2007 9:19 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
bright napsal: | burka napsal: | bright napsal: | Holky jsou fajn, ale mají jednu podstatnou vady, jsou to holky. | no ale rozhodne lepsi nez vetsina kluku......  |
Počkej až povyrostou a budou mít trochu jiné problémy než ty.  |
Nebo až budete někde v baru a budete se hádat, "čí" je objekt všeobecného zájmu  |
|
|
|
|
 |
st květen 30, 2007 4:02 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | Ne, tak tohle by se přesně nestalo, protože jsem gay  |
Když tak čtu tohle tvoje ultimativní vyjádření, tak si nemůžu nevzpomenout na jeden z tvejch prvnich příspěvků někdy z konce loňskýho roku... Njn., tempora mutantur...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
st květen 30, 2007 3:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
bright napsal: | Holky jsou fajn, ale mají jednu podstatnou vady, jsou to holky. |
Vadu? Já bych řek', že mnohdy je to nedocenitelná výhoda Já na holky nedam dopustit. Nemít těch svejch pár kámošek, tak už by mi asi dávno hráblo...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
út květen 29, 2007 6:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
burka tester

|
|
|
bright napsal: | burka napsal: | bright napsal: | Holky jsou fajn, ale mají jednu podstatnou vady, jsou to holky. | no ale rozhodne lepsi nez vetsina kluku......  |
|
|
|
|
 |
út květen 29, 2007 6:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
burka napsal: | bright napsal: | Holky jsou fajn, ale mají jednu podstatnou vady, jsou to holky. | no ale rozhodne lepsi nez vetsina kluku......  |
Počkej až povyrostou a budou mít trochu jiné problémy než ty.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út květen 29, 2007 6:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
burka tester

|
|
|
bright napsal: | Holky jsou fajn, ale mají jednu podstatnou vady, jsou to holky. | no ale rozhodne lepsi nez vetsina kluku......  |
|
|
|
|
 |
út květen 29, 2007 6:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Holky jsou fajn, ale mají jednu podstatnou vady, jsou to holky. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út květen 29, 2007 5:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
burka tester

|
|
|
Tak ja mam vztah s holkama velice dobry....nevim co bych si bez nich pocal, resim s nema totiz vsechno moznee ....a nejlepsi je ze lidi co to o me nevi si mysli ze s nekteryma chodim....takze momentalne mam asi 4 holky se kteryma chodim..... tak znate to monogamie je nechutna  |
|
|
|
|
 |
út květen 29, 2007 5:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | bright napsal: | Tomáš napsal: | Ne, ani v případě, že by mi tvé kamarádky pošeptaly něco milého do ouška, bych se nesnažil jim lichotku oplatit, natož sám s lichocením začít! Nezkoušel bych upřený pohled do očí, ani letmý dotyk po jejich hebké kůži. A kdybych si všiml toho chtíče v rozšířených zorničkách, rozhodně bych se nenaklonil a jemně je nepolíbil na ústa. Nedal bych jednu ruku na jejich temeno hlavy a druhou na bok, nezačal bych se s nimi líbat a nepřiblížil se na tu nejkratší možnou vzdálenost, aby se naše těla dotýkala a ony cítily mou touhu v rozkro.... |
Zajímavé. Tvé myšlenky jsem si zaznamenal pro pozdější použití.  |
Použití, či zneužití? A k čemu prosím tě? |
Ani netušíš, co všechno těma svejma introspektívníma příspěvkama na sebe prozrazuješ  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út květen 29, 2007 5:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
bright napsal: | Tomáš napsal: | Ne, ani v případě, že by mi tvé kamarádky pošeptaly něco milého do ouška, bych se nesnažil jim lichotku oplatit, natož sám s lichocením začít! Nezkoušel bych upřený pohled do očí, ani letmý dotyk po jejich hebké kůži. A kdybych si všiml toho chtíče v rozšířených zorničkách, rozhodně bych se nenaklonil a jemně je nepolíbil na ústa. Nedal bych jednu ruku na jejich temeno hlavy a druhou na bok, nezačal bych se s nimi líbat a nepřiblížil se na tu nejkratší možnou vzdálenost, aby se naše těla dotýkala a ony cítily mou touhu v rozkro.... |
Zajímavé. Tvé myšlenky jsem si zaznamenal pro pozdější použití.  |
Použití, či zneužití? A k čemu prosím tě? |
|
|
|
|
 |
út květen 29, 2007 5:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | Ne, ani v případě, že by mi tvé kamarádky pošeptaly něco milého do ouška, bych se nesnažil jim lichotku oplatit, natož sám s lichocením začít! Nezkoušel bych upřený pohled do očí, ani letmý dotyk po jejich hebké kůži. A kdybych si všiml toho chtíče v rozšířených zorničkách, rozhodně bych se nenaklonil a jemně je nepolíbil na ústa. Nedal bych jednu ruku na jejich temeno hlavy a druhou na bok, nezačal bych se s nimi líbat a nepřiblížil se na tu nejkratší možnou vzdálenost, aby se naše těla dotýkala a ony cítily mou touhu v rozkro.... |
Zajímavé. Tvé myšlenky jsem si zaznamenal pro pozdější použití.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út květen 29, 2007 3:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | Ale no tak, co si o to mě myslíš? Tvé kámošky bych ocenil jako partnerky k hovoru, k takové příjemné ironicko-intelektuální debatě. A jak sám říkáš, na minulém srazu jsem ti dokázal, že bych se na ně rozhodně nevrhl. Nesnažil bych se je zaujmout svým intelektem a břitkým jazykem, očima bych je nesvlékal, obočí by nejezdilo nahoru a dolů při pohledu na jejich křivky. Jazyk by ani jednou neoblízl vysušené rty, které by se v žádném případě mile nezasmály, jakmile bych si všiml zájmu z jejich strany.
Ne, ani v případě, že by mi tvé kamarádky pošeptaly něco milého do ouška, bych se nesnažil jim lichotku oplatit, natož sám s lichocením začít! Nezkoušel bych upřený pohled do očí, ani letmý dotyk po jejich hebké kůži. A kdybych si všiml toho chtíče v rozšířených zorničkách, rozhodně bych se nenaklonil a jemně je nepolíbil na ústa. Nedal bych jednu ruku na jejich temeno hlavy a druhou na bok, nezačal bych se s nimi líbat a nepřiblížil se na tu nejkratší možnou vzdálenost, aby se naše těla dotýkala a ony cítily mou touhu v rozkro....
Ne, tak tohle by se přesně nestalo, protože jsem gay  |
Nejhorší je, že už mi to ani tak divné nepřipadá a dokonce jsem kýval na první heterosexuální rande.... |
|
|
|
|
 |
út květen 29, 2007 3:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Tomášovo literární nadání |
|
|
Tomáš napsal: | jojx napsal: | podle toho, co jsem viděl na posledním srazu o tom mám určité pochybnosti  |
Ale no tak, co si o to mě myslíš? Tvé kámošky bych ocenil jako partnerky k hovoru, k takové příjemné ironicko-intelektuální debatě. A jak sám říkáš, na minulém srazu jsem ti dokázal, že bych se na ně rozhodně nevrhl. Nesnažil bych se je zaujmout svým intelektem a břitkým jazykem, očima bych je nesvlékal, obočí by nejezdilo nahoru a dolů při pohledu na jejich křivky. Jazyk by ani jednou neoblízl vysušené rty, které by se v žádném případě mile nezasmály, jakmile bych si všiml zájmu z jejich strany.
Ne, ani v případě, že by mi tvé kamarádky pošeptaly něco milého do ouška, bych se nesnažil jim lichotku oplatit, natož sám s lichocením začít! Nezkoušel bych upřený pohled do očí, ani letmý dotyk po jejich hebké kůži. A kdybych si všiml toho chtíče v rozšířených zorničkách, rozhodně bych se nenaklonil a jemně je nepolíbil na ústa. Nedal bych jednu ruku na jejich temeno hlavy a druhou na bok, nezačal bych se s nimi líbat a nepřiblížil se na tu nejkratší možnou vzdálenost, aby se naše těla dotýkala a ony cítily mou touhu v rozkro....
Tomáši, Ty by sis mohl v případě finanční nouze přivydělávat příspěvky do časopisů pro ženy
Dovedeš to podat tak sugestivně, že kam se hrabou telenovely  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
út květen 29, 2007 3:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Tomáš napsal: | jojx napsal: | podle toho, co jsem viděl na posledním srazu o tom mám určité pochybnosti  |
Ale no tak, co si o to mě myslíš? Tvé kámošky bych ocenil jako partnerky k hovoru, k takové příjemné ironicko-intelektuální debatě. A jak sám říkáš, na minulém srazu jsem ti dokázal, že bych se na ně rozhodně nevrhl. Nesnažil bych se je zaujmout svým intelektem a břitkým jazykem, očima bych je nesvlékal, obočí by nejezdilo nahoru a dolů při pohledu na jejich křivky. Jazyk by ani jednou neoblízl vysušené rty, které by se v žádném případě mile nezasmály, jakmile bych si všiml zájmu z jejich strany.
hm, tohle mě opravdu utvrdilo tak já s sebou někdy nějakou vezmu _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
út květen 29, 2007 3:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
jojx napsal: | podle toho, co jsem viděl na posledním srazu o tom mám určité pochybnosti  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|