|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
so prosinec 23, 2006 7:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Lyžáky a spol. |
|
|
My měli učitele a učitelky hodně sportovní. Ať už lyžáky nebo voda byli hodně o sportu. Samozřejmě i o lidské soudržnosti. My měli učitele takové sportovce tělem a duší U nas by se ti to na lyzaku prilis nepovedlo.Tedy mozna ano. Ale pokud bys rozdychal sportovni nakladacku nebo fyzicky narocne vtipky naseho cestinare. Treba jsme s pochodnemi blbnuli vecer na skokanku. S lyzema. Nebo jsme skakali na boulich. A ucil zajemce o akrobaticke lyzovani prvnim zakaldum.
Skoly v prirode to si moc nepamatuji. Jen vim, ze na te psoledni jsmem byl zamilovany.
Martin napsal: | Já spíš myslel ten akt.
U nás to bylo na těhle akcích celkem volnější; že bych teda na nějakym lyžáku viděl instruktora, nevim, třeba lyžování například, to říct nemůžu, a ŠvP dopadla většinou tak že šedesátiletý učitelky nás první den vyhnaly na tůru, a zbytek pobytu si léčily rozklížený klouby, záda, a otlačený kopyta. | _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
so prosinec 23, 2006 6:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: |
|
|
Já spíš myslel ten akt.
U nás to bylo na těhle akcích celkem volnější; že bych teda na nějakym lyžáku viděl instruktora, nevim, třeba lyžování například, to říct nemůžu, a ŠvP dopadla většinou tak že šedesátiletý učitelky nás první den vyhnaly na tůru, a zbytek pobytu si léčily rozklížený klouby, záda, a otlačený kopyta. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so prosinec 23, 2006 6:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Martin napsal: | No tak první sex nebyl ani s holkou, ani s klukem nic převratnýho. Myslim že to bylo jedno na škole v přírodě, a druhý na lyžáku. Řekněme, že obojí skýtalo značné poučení, a mírné vzrušení.  |
U nás byly vždycky školy v přírodě o učení se a lyžáky o sportovním týrání nesportovní mládeže. To byla nuda. Nic převratnýho. |
|
|
|
|
 |
so prosinec 23, 2006 6:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No tak první sex nebyl ani s holkou, ani s klukem nic převratnýho. Myslim že to bylo jedno na škole v přírodě, a druhý na lyžáku. Řekněme, že obojí skýtalo značné poučení, a mírné vzrušení.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so prosinec 23, 2006 1:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
To by chtělo zjistit jaké to bylo u ostatní, neb můj první, no sex to nebal úplně v tom pravém slova smyslu, akle taky jsem měl nějaký divný pocit a dotyčnoho jsem nemohl vidět cca násladující měsíc. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
so prosinec 23, 2006 12:39 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Zvrtnutí se |
|
|
nokin napsal: | Můj první sex byl hodně nečekaný, takže jsem se po něm cítil hodně provinile , i když snad nebyl důvod.
Porpvé jsem se líbal s klukem a hned ro skončilo sexem, asi jsem na to potřeboval víc času....
Ale vzpomínám na to rád a líbilo se mi to  |
to em neco pripomina Nejak se to necekane zvrtlo  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
st prosinec 13, 2006 12:28 am |
 |
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
Můj první sex byl hodně nečekaný, takže jsem se po něm cítil hodně provinile , i když snad nebyl důvod.
Porpvé jsem se líbal s klukem a hned ro skončilo sexem, asi jsem na to potřeboval víc času....
Ale vzpomínám na to rád a líbilo se mi to  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 12, 2006 4:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: první |
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Poněvadž byl asi po sedmi vypitých pivech, tak nijak skvělý nebyl, ale aspoň byl první. |  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po prosinec 11, 2006 10:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
bodyia napsal: | Hmm, tak jsem zatím jedinej, ale první sex byl super. Za střízliva, prvoplánový, bez hloupého zaměstnávání mozku, pouze emoce a probudivší se zvíře uvnitř. Občas si na to i rád vzpomenu.  |
Neboj Boďo... ještě tu máš mě Já tedy.. no ikdyž ne tak uplně... první sex byl s holkou (to se mi vůbec nelíbilo.. ale to už jsem tu někdy psal) ale můj skutečně "první pravý sex" (s klukem) byl nádherný a naprosto souhlasím s Boďou... [ teda ještě, že mě tady máš Bodíku]  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 11, 2006 8:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Jj, čas vymaže všechno k zapomenutí a zůstane z toho jen to příjemné. Aspoň v mém případě tomu tak je. Připadal jsem si v tu chvíli tak nějak nesvépravně, jako v nejakém novém snu, u kterého nevím, jak dopadne... Žádný projev velký lásky, ale na druhou stranu ani žádný zážitek k vymazání z paměti. Tak nějak normálka  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 11, 2006 8:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
Hmm, tak jsem zatím jedinej, ale první sex byl super. Za střízliva, prvoplánový, bez hloupého zaměstnávání mozku, pouze emoce a probudivší se zvíře uvnitř. Občas si na to i rád vzpomenu.  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 11, 2006 8:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Poněvadž byl asi po sedmi vypitých pivech, tak nijak skvělý nebyl, ale aspoň byl první. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po prosinec 11, 2006 8:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Já sice popravdě nemam moc jasno v tom, co označit za svuj první sex - ta hranice je tam poněkud neostrá, ale bez ohledu na to můžu říct, že to v žádnym případě nebylo nic, co bych měl potřebu si zopakovat...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 11, 2006 7:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Nebyl vůbec skvělý...  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 11, 2006 6:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: 1.sex |
|
|
Manuel de Falla napsal: | Sex s holkou asi nemyslíš, že? (Těch bylo bohužel víc, než by mi, z dnešního pohledu bylo příjemný.)
Jinak nezbývá, než doufat, že ti sem brzo přispějeme všichni z klubu zoufalců.  |
Děkuji za příspěvek. Nevím proč ak často o sobě mluvíš v negativech. To, že teď nemáš stálého partnera přeci není nna škodu. Někdy tě to asi bude trápit víc než by sis přál. Jistě nám za nějak ýčas povíš jaký je pro ebe osobně rozdíl v sexu mezi holkou a klume. Myslím tím v pocitech, emocích a prožitcích...  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po prosinec 11, 2006 6:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Sex s holkou asi nemyslíš, že? (Těch bylo bohužel víc, než by mi, z dnešního pohledu bylo příjemný.)
Jinak nezbývá, než doufat, že ti sem brzo přispějeme všichni z klubu zoufalců.  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 11, 2006 4:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Byl 1.sex tak skvely? |
|
|
Možná jsem to tady již načal. Ale mám dojem, že u mnohých kluků a lidí obecně není ten první sex nijak vyjímečně krásný. Vlastně to tehdy bylo na inzerát vážné seznámení. Tušil jsme dopředu, že k tomu dojde. Říkal jsem si, že nevím co mám dělat. Zkoušel jsem dělat věci intuitivne. Treba strasne se me libilo libani. Jen me troch vadilo, ze jsme byl dost nesely a ten kluk tez. A byl citit pri libani po cigaretach.
Bylo to svym zpusobem krasne. Ale byl jsm ev napeti, aby to vsechno dobre dopadlo... Byl jsem takovy sevreny a pozdeji to byvalo mnohem hezci. A jak to bylo u Tebe... Chces se pridat? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|