|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 10:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
Předmět: Re: to fanfán |
|
|
Adam napsal: | Stonerock napsal: | Adam napsal: | Jdu se otrávit  |
Mohu ti pomoci?  |
Nemyslel jsem to moc jako vtip.  |
Já taky ne...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 10:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | Adam napsal: | Jdu se otrávit  |
Mohu ti pomoci?  |
Nemyslel jsem to moc jako vtip.  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 10:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
Předmět: Re: Svádění v MHD (4) |
|
|
fanfán napsal: | Stonerock napsal: | fanfán napsal: | Stonerock napsal: | fanfán napsal: | Btw., proč skoro všechny buzny pijí bianco a ne dry? |
Já piju Extra Dry...  |
Alespoň někdo rozumnej. |
No dovol!  |
Já to myslel v dobrém.
(Jak to vlastně vyznělo?) |
A ty myslíš, že já jsem to chápal jinak?  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 10:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Adam napsal: | Jdu se otrávit  |
Mohu ti pomoci?  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 10:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
Adam napsal: | Jdu se otrávit  |
Proč? _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 10:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
fanfán napsal: | Adam napsal: | Mělo to vyznít šťastně nebo nešťastně? |
Jo, dobrá otázka.
Mělo to znít hořkosladce, asi tak, jak to dopadlo v reálu, snad spíše sladce, ale to se dostáváme do detailů, které jsem úmyslně neuvedl.
Ale jestli chceš, mohu do toho vložit literární invenci a ten konec přepsat. Ale předem podotýkám, tak do toho bych se pouštěl jen velmi nerad. |
Snad radši nepřepisovat. Jdu se otrávit  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 10:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
Stonerock napsal: | fanfán napsal: | Stonerock napsal: | fanfán napsal: | Btw., proč skoro všechny buzny pijí bianco a ne dry? |
Já piju Extra Dry...  |
No dovol!  |
Já to myslel v dobrém.
(Jak to vlastně vyznělo?) _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 10:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
Adam napsal: | Mělo to vyznít šťastně nebo nešťastně? |
Jo, dobrá otázka.
Mělo to znít hořkosladce, asi tak, jak to dopadlo v reálu, snad spíše sladce, ale to se dostáváme do detailů, které jsem úmyslně neuvedl.
Ale jestli chceš, mohu do toho vložit literární invenci a ten konec přepsat. Ale předem podotýkám, tak do toho bych se pouštěl jen velmi nerad. _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 10:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Klesani na mysli |
|
|
Stonerock napsal: | fanfán napsal: | Stonerock napsal: | Už jednou jsi tady psal taky takovej nějakej příběh, dneska tohle... Utvrzuje mě to v přesvědčení, že žiju na jiný planetě...  |
Proč? |
Proč tam žiju? To bych taky rád věděl!
Ale teď vážně... Když vidim/čtu, jak lehce jsou schopný některý lidi navazovat kontakty s jinejma lidma... A jak jsou schopný jít v životě přímo rovně, furt něco neřešit a nepochybovat... Prostě to ve mně vyvolává kombinaci nepokrytý závisti a totálního nepochopení/zmatku/chaosu... |
Tak to byva. S tim nic nenadelame. Vis, ale mozna si az se ten kontakt povede budes toho kontaktu opravdu vazit A tak se o nej budes skutecne starat A uzijes si to tez  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 10:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
fanfán napsal: | Stonerock napsal: | fanfán napsal: | Btw., proč skoro všechny buzny pijí bianco a ne dry? |
Já piju Extra Dry...  |
No dovol!  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 10:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
Stonerock napsal: | fanfán napsal: | Btw., proč skoro všechny buzny pijí bianco a ne dry? |
Já piju Extra Dry...  |
Alespoň někdo rozumnej. _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 10:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
Předmět: Re: To fanfán: |
|
|
fanfán napsal: | Stonerock napsal: | Už jednou jsi tady psal taky takovej nějakej příběh, dneska tohle... Utvrzuje mě to v přesvědčení, že žiju na jiný planetě...  |
Proč? |
Proč tam žiju? To bych taky rád věděl!
Ale teď vážně... Když vidim/čtu, jak lehce jsou schopný některý lidi navazovat kontakty s jinejma lidma... A jak jsou schopný jít v životě přímo rovně, furt něco neřešit a nepochybovat... Prostě to ve mně vyvolává kombinaci nepokrytý závisti a totálního nepochopení/zmatku/chaosu... _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 10:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: to fanfán |
|
|
Mělo to vyznít šťastně nebo nešťastně? |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 10:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
Předmět: Re: To fanfán: |
|
|
Stonerock napsal: | Už jednou jsi tady psal taky takovej nějakej příběh, dneska tohle... Utvrzuje mě to v přesvědčení, že žiju na jiný planetě...  |
Proč? _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 10:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
fanfán napsal: | Btw., proč skoro všechny buzny pijí bianco a ne dry? |
Já piju Extra Dry...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 10:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
Předmět: To fanfán: |
|
|
Už jednou jsi tady psal taky takovej nějakej příběh, dneska tohle... Utvrzuje mě to v přesvědčení, že žiju na jiný planetě...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 9:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
Předmět: Svádění v MHD (4) |
|
|
Obsah minulých dílů:
Na protější sedačce v MHD jsem viděl velmi krásného kluka, se kterým se naše pohledy neustále setkávaly a já si říkal, že to nemůže být jen tak, proto jsem se s ním začal bavit, šli jsme na drink až nadešlo rozhodnutí: Strávíme spolu i noc, anebo ne?
Vystoupili jsme spolu z metra, šli večerní Prahou. Opět jsem nabídl onen bar. On řekl, že si opravdu musí vyndat kontaktní čočky, a jestli půjdu s ním domů. Šel jsem.
Nalil mi pití, Martini bianco (Btw., proč skoro všechny buzny pijí bianco a ne dry?), k tomu nějaké sladkosti a tlumeně pustil rádio. Vzdálennosti se stále zkracovaly, až jsme navázali tam, kde jsme v tom podniku před tím skončili.
To, co následovalo pak nebudu příliš rozvádět, jen řeknu, že při hotelovém hodnocení bych tomu udělil šest hvězdiček z pěti. Bylo to fakt super, stálo to zato, a my začali sladce usínat. Leželi jsme ve slušném propletenci, rádio tiše hrálo, až došlo i na písničku Lásko má, já stůňu. Bylo velmi příjemné poslouchat polospícího P., jak z usínání zpívá: "lásko ... stůňu ... katedrál".
Ani mi nevadilo, že druhý den ráno musím brzy vstávat, protože jsem vstával s ním.
Až když jsme se viděli příště, tak jsem se dozvěděl, že on tou dobou zrovna neměl šťastné dny - úmrtí blízké osoby, definitivní rozchod s bývalým přítelem... Pochopil jsem jednak, že ta písnička nebyla pro mne, ale i to, že nocí jsem byl vítanou vzpruhou v nelehkém období.
To nám ale nezabránilo v tom, aby jsme se viděli i příště.
K O N E C _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 9:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
Předmět: |
|
|
jdi někam, já musím za 15 minu pryč, pošli mi aspoň na mail, prosím, díky  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 9:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
Předmět: Re: Svádění v MHD (3) |
|
|
Adam napsal: | fanfán napsal: | Ale bohužel bude s hvězdičkou - nevhodné pro Adama. |
Proč zrovna pro mě? |
Abych zvýšil napětí.
Původně jsem čtvrtý díl chtěl uvét zítra dopoledne, ale raději ho sem dám už o poločase. _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 9:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
Předmět: |
|
|
Uvidíme, kapesníky připraveny pro každou příležitost, to kdyby to nevyšlo dle očeká¨vání cynismu. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 9:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
fanfán napsal: | Ale bohužel bude s hvězdičkou - nevhodné pro Adama. |
Proč zrovna pro mě? |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 9:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Intriky |
|
|
fanfán napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Adam napsal: | fanfán napsal: | No, a jak si myslíte, že jsme se rozhodli, jak to asi dopadlo?
To se dozvíte již brzy v posledním díle vašeho oblíbeného seriálu, ke kterému si raději připravte kapesníky. |
Bude to drasťák nebo doják? |
Doufám že drasťák, to je potěšení pro nás, cyniky.  |
Po očekávatelném konci bude neočekávaná dodatečná poita, která vás rozpláče.
Ale bohužel bude s hvězdičkou - nevhodné pro Adama. |
Takze se rozejdou. 5 let se budou smutne mijet. A pak se opet potkaji. Kazdy jiz nekde zcela jinde. S zavazky. Ale stale na sebe nezapomeli...
Tak to v telenovelach byva ne? ebo ne, tam bude uz uz happy end a v tom nejaky intrikan vse prekazi  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 9:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Adam napsal: | fanfán napsal: | No, a jak si myslíte, že jsme se rozhodli, jak to asi dopadlo?
To se dozvíte již brzy v posledním díle vašeho oblíbeného seriálu, ke kterému si raději připravte kapesníky. |
Doufám že drasťák, to je potěšení pro nás, cyniky.  |
Po očekávatelném konci bude neočekávaná dodatečná poita, která vás rozpláče.
Ale bohužel bude s hvězdičkou - nevhodné pro Adama. _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 9:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Adam napsal: | fanfán napsal: | No, a jak si myslíte, že jsme se rozhodli, jak to asi dopadlo?
Doufám že drasťák, to je potěšení pro nás, cyniky.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 9:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
fanfán napsal: | No, a jak si myslíte, že jsme se rozhodli, jak to asi dopadlo?
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 8:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
Předmět: Svádění v MHD (3) |
|
|
Obsah minulýh dílů:
Na protější sedačce v autobuse MHD jsem viděl velmi krásného kluka, se kterým se naše pohledy neustále setkávaly a já si říkal, že to nemůže být jen tak. Situace pokračovala i v metru, a já mu při výstupu dat lísteček se svým telefoním číslem. Podle mého očekávání si papírek vzal, ale strčil do kapsy. zeptal se mě, kudy jdu, že on doprava, já sice šel doleva, ale kvůli němu jsem také řekl doprava. Následně jsem se i představil. On se představil také. Po "výměně" jmen následovala výměna komplimentů, těch o hezkých očích. Kus cesty jsme měli společný, čehož jsme i využili. Z následující debaty vyšlo najevo, že opravdu jsme si vyhlídli jeden druhého, resp. on si mě vyhlédl už na autobusové zastávce, a proto se posadil naproti mě, byť více si netroufl.
To už ale se blížil konec naší společné cesty, ale domluvili jsme se, že asi za půldruhé hodiny bysme se mohli opět vidět, že si ještě určitě dáme vědět. Dál už jsme každý šel svojí cestou.
Asi po půlhodině jsme si pomocí textových zpráv domluvili schůzku, konkrétně na jedné tramvajové zastávce.
Tam jsme se později opravdu sešli a protože v - byť vydařeném - podzimním počasí nemá cenu stát někde na ulici, šli jsme do jednoho profláklého baru. Tam si nás začínal všímat jeden muž, něco přes třicet, snad se s námi chtěl dát do řeči, ale asi chtěl mnohem víc. Leč, zájem to byl pouze jednostranný. My jsme se ale zajímali jeden o druhého. Něžké dotyky, pak trochu pevnější stisknutí, milé komplimenty a... No, asi znáte tu činnost se rty. Nějakou dobu jsme tady pobyli, večer už předával štafetu noci, tak nastal čas jít.
Šli jsme na metro, ale onen neznámý také. Když jsme ho tak na nástupišti pozorovali, tak můj nový známý prohodil, že asi chce s námi jít domů. Ta věta ve mě povzbudila má očekávání, touhy a chtíč a dala mi naději, že do své postele se (pro onu noc) už nedostanu. Onen neznámý naštěstí jel opačným směrem.
Svému, říkejme mu třeba P., jsem navrhl, že v místech, o kterých řekl, že tam bydlí, znám jeden fajn podnik. On řekl, že třeba, ale je zde problém - musí se stavit doma, kvůli kontaktním čočkám.
Vystoupili jsme a došlo na zásadní rozhodnutí: Co dál. Do baru to asi nešlo. Tak se rozloučíme?
No, a jak si myslíte, že jsme se rozhodli, jak to asi dopadlo?
To se dozvíte již brzy v posledním díle vašeho oblíbeného seriálu, ke kterému si raději připravte kapesníky. _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 2:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
Předmět: Re: Svádění v MHD (2) |
|
|
waweer napsal: | fanfán napsal: | Adam napsal: | fanfán napsal: | Adam napsal: | fanfán napsal: | Adam napsal: | ty seš mrcha!  |
Co je na svádění kluků v metru mrchoidní  |
Na svádění nic, ale že nás napínáš! |
Vzhledem k tomu, že se jedná o zde ne příliš zvládnuté téma, tak to probírám podrobněji a na pokračování tak, aby si to každý zapamatoval a poučil se tím, naučil se to také. |
Hele, nemachruj, jo, a vysyp to! |
Klid, se třetím dílem počítám už na pozdní odpoledne.  |
to nevydrzim
nechces zacit psat scenare k serialum? ty taky vzdy skoncej v tom nejlepsim  |
Pamatuj, že dokud milenec neskončí v nejlepším, tak to nikdy není tak hrozný.
Jo, a živit se psaním umím. _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 1:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
waweer uživatel+

|
|
|
fanfán napsal: | Adam napsal: | fanfán napsal: | Adam napsal: | fanfán napsal: | Adam napsal: | ty seš mrcha!  |
Vzhledem k tomu, že se jedná o zde ne příliš zvládnuté téma, tak to probírám podrobněji a na pokračování tak, aby si to každý zapamatoval a poučil se tím, naučil se to také. |
Klid, se třetím dílem počítám už na pozdní odpoledne.  |
to nevydrzim
nechces zacit psat scenare k serialum? ty taky vzdy skoncej v tom nejlepsim  _________________
|
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 1:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
Adam napsal: | fanfán napsal: | Adam napsal: | fanfán napsal: | Adam napsal: | ty seš mrcha!  |
Klid, se třetím dílem počítám už na pozdní odpoledne.  _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 1:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
fanfán napsal: | Adam napsal: | fanfán napsal: | Adam napsal: | ty seš mrcha!  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|