|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Používáš v důvěrném vztahu "specialni"důvěrná osloveni? |
Ano |
|
84% |
[ 22 ] |
Ne |
|
15% |
[ 4 ] |
|
Celkem hlasů : 26 |
 |
ne březen 26, 2006 12:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
Předmět: |
|
|
No jak tak čtu, tak moc oslovení nepoužívám. Akorát jedna kámoška mi říká drahý a já jí drahá.
Ad Mark: No vidíš, já zas jednomu kamarádovi Tygr, ale jen v SMS, že bychom udělali seznámení Tygrů?  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
ne březen 26, 2006 12:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
Předmět: Oslovení |
|
|
No já teda používám. Nedokážu si představit, že bych svůj protějšek oslovoval doma prostě jeho jménem. To se mi zdá neosobní. Takové neutrální. Asi nejvíc používám názvy zvířat a jejich zdrobnělin, např. veverčák, vlčáček, nebo třeba tchořík (v určitých případech). Jeden můj velmi dobrý kamarád je zas tygřík. Prostě když mám k někomu blízký vztah, tak si ho přejmenuji, dle toho co se na něj hodí. Jo jsem infantilní. |
|
|
|
|
 |
ne březen 26, 2006 10:38 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Osloveni |
|
|
Adam napsal: | Popravdě je nepoužívám. Ono ani není komu je říkat. Zařekl jsem se ale, že až bude komu je říkat, tak si to stejně odpustím. Připadá mi to trochu infantilní. Navíc moje matka je používá na otce, takže vidím, jak to vypadá... |
To bys říkal svému příteli stále Petře?? To ani třeba Péto a Michalovi Miso? JEdnomu klukovi jsem rikal slunickoo, druhemu Majacku. Byl pro me takovym majakem meho zivota..
Jak jste natom s oslovenimi vy ostatni? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
st únor 22, 2006 4:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: oslovení |
|
|
Popravdě je nepoužívám. Ono ani není komu je říkat. Zařekl jsem se ale, že až bude komu je říkat, tak si to stejně odpustím. Připadá mi to trochu infantilní. Navíc moje matka je používá na otce, takže vidím, jak to vypadá... |
|
|
|
|
 |
st únor 22, 2006 4:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Osloveni |
|
|
Co Ty an to ? docela by me to zajimalo To jsme jedini 2, ktery kdyz miluje tak si vytvari vlastni pojmenovani toho druheho plne citu?? Nebo ti to leze krkem? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po únor 20, 2006 10:31 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Používáš v důvěrném vztahu "specialni" důvěrná osl |
|
|
Máš rád v důvěrném vztahu speciální oslovení? Používáš je? Necháš si je libit? Proc myslis, ze vznikaji. Co Te k tomu vede je pouzivat?
Ja se priznam, ze mam sklon k obvyklemu repertoaru: takze tam patri cumacek, kotatko nebo kocourek, zabacek, broucek, slunicko  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|