|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Podával sis někdy inzerát? |
ANO |
|
65% |
[ 27 ] |
NE |
|
34% |
[ 14 ] |
|
Celkem hlasů : 41 |
 |
čt březen 02, 2006 6:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Seznamky |
|
|
Lidé co se potkat se potkaji. Muze to byt skrz seznamku nebo skrz teple kamarady. JA jich zas tolik tady nemam.. Podal jsem si inzerat a nevim. Vis, nevim co tam psat. a jak komunikovat... Driv jsem si myslel, ze vim.. A nejd eo takove ty otrepane rady. Ty znam tez. ale nejak nefunguji.. Posilam podporu, silu a usmev
Editace Waky, 6.11.2009, odstranění nadbytečné citace _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
čt březen 02, 2006 4:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
Předmět: |
|
|
Bude to asi nejlepší druh seznámení, ale i tak mi to asi nevyšlo, ještě si počkám na vyjádření nejvyšší, ale pomalu si zvykám na to, že to bude jen potvrzeno. co už, život jde dál.... |
|
|
|
|
 |
čt březen 02, 2006 4:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Seznamky jsou důležitá věc.
Ze začátku vám prostě nic jiného nezbude než si nějaký ten inzerát podat nebo na něj odpovědět . Jak jinak se chcete s někým se známit? tohle je nejlehčí způsob...
Je to ale stejně tak nebezpečný způsob... nevíte kdo (myslí se občas i co ) za těmi inzeráty je... Hlavní je opatrnost.
Když už ale sem tam nějakou tu bukvičku znáte, je lepší se rači poznávat přes někoho (známý známého - pravidlem je, že se všichni se všema znaj). alespoň z mého pohledu... |
|
|
|
|
 |
čt březen 02, 2006 11:45 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Dal jsme si inzerat |
|
|
Tak jsem si vcera podal inzerat Nevedel jsem co tam napsa.t. To, ze mam v zivote vsedchno. Ze nosim v sobe cit, poklady a lasku a, ze me chybi aktivacni kod. Jak ji zit. Muzsky aktivacni kod. Nebo spis vzajemne naladeni, uvolneni a blizkost..??
Co s epise do inzeratu, aby to nebylo o tom mas byt takovy a makovy.. Nebo druhy typ budes me mit rad, chci ti dat vse. NEchci ani jeden z techto typu inzeratu...
Co tam teda psat? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
so únor 18, 2006 10:26 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
Nebýt seznamky tak nejsem se svým přítelem. I tady ovšem záleží hodně na náhodě či osudu. Kdybych nebyl zadaný, tak bych to asi znova zkoušel přes tu seznamku - rubriku Vážná seznámení nebo Dopisování.
Ta absence možnosti zamilování na první pohled ovšem seznamování přes inzerát trochu degraduje. Zase se ale člověk o tom druhém něco dozví předem, než dojde k setkání. Něco za něco.
Já jsem docela vybíravý a tak jsem rád, že mi to na inzerát vyšlo napoprvé. Od té doby jsem poznal spoustu gayů osobně a přitahovali mě snad jen dva. Asi jich neznám dost  |
|
|
|
|
 |
pá únor 17, 2006 2:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Asi ne, nevím, na inzeráty nevěřím a zatím s nejlepším člověkem jsem se paradoxně seznámil úplně jinou cestou. Ale to víš, že prolézám různé seznamky a koukám, co tam je. |
|
|
|
|
 |
pá únor 17, 2006 2:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
Ahoj, mam podobne zkusenosti. To na specce jsou gayove z toho mala kluku tak v 50%. Jenze kdyz je na katedre rekneme 30 kluku z 800 studentu. Tak patnact z nich jsou buznicky. Z tech 15 ma tak 8 staleho partnera. 3 nepripadaji v uvahu jako partneri pro zivot a o zbylych 3 zatim nevim
Paradoxne jsem se seznamil s klukem, ktery studuje u nas na fakulte pres inzerat
Dal by sis nekdy Zdendo zase inzerat? A co bys tam napsal? Pokud je to moc osobni odpovidat nemusis
Editace Waky, 6.11.2009, odstranění nadbytečné citace _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá únor 17, 2006 2:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Podal, nevyšlo. Inz nestáhl, objevila se jiná osoba, zase nevyšlo, takže už je to tak akorát s někým pokecat.
No jak zjišťuji, tak s gay kluky se seznamím velice rychle a myslím, že jich několik znám a nevím o tom, protože dle kamaráda a myslím, že dost pravdu, mezi dopraváky-zájemci o dopravu jsou hetero menšinou . Ale většina dopraváků není atraktivní-buď starší, nebo jinak nepřitažliví. |
|
|
|
|
 |
pá únor 17, 2006 12:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Seznamovani se |
|
|
Adam napsal: | Nikdy jsem si inzerát nepodával a ani na něj neodpovídal. Nevylučuju, že časem si třeba nějaký podám. Teď na to ale nemám náladu. Občas si ty inzeráty pročítám. Několikrát se mi stalo, že tam byl inzerát někoho, kdo se mi opravdu líbil a bylo vidět, že to není prvoplánový blbeček s mozkem v kalhotách. Jenomže vždycky hledali jen přátelství, protože byli už zadaní. Kamarády si přes seznamku dělat nechci. Ty si dělám sám. Spousta lidí říká, že na mě si musí člověk dlouho zvykat. Někdo si nezvykne nikdy. A chápu, že můj styl většině lidem nesedí. A styl většiny lidí zase nesedí mně. Z toho důvodu považuju internet za rochu riskantní. |
Hodne to vypovida o tom jaky jsi. Jsou lide s povahou podobnou te tve, ktere na seznamce nepotkas. To je celkem pochopitelne, ze delas jen veci, jez ti sedi a vyhovuji Já podal. Někdy je to trapné si s nekym psat. Sejit se a zjistit, ze si najednou nemate co rict. Priznavam se, ze jsme seznamky vyuzil docela castokrat. Mam skrz ni par kamaradu, ale to je vyjimka. Partnera jsme takhle neobjevil. Seznamujes se pres seznamku? Ctes si seznamku? Jak se vlastne seznamujes s gay klukama (Svym potencialnim partnerem)  _________________ Jsem...
Naposledy upravil Libor dne pá únor 17, 2006 2:40 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
čt únor 16, 2006 5:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Nikdy jsem si inzerát nepodával a ani na něj neodpovídal. Nevylučuju, že časem si třeba nějaký podám. Teď na to ale nemám náladu. Občas si ty inzeráty pročítám. Několikrát se mi stalo, že tam byl inzerát někoho, kdo se mi opravdu líbil a bylo vidět, že to není prvoplánový blbeček s mozkem v kalhotách. Jenomže vždycky hledali jen přátelství, protože byli už zadaní. Kamarády si přes seznamku dělat nechci. Ty si dělám sám. Spousta lidí říká, že na mě si musí člověk dlouho zvykat. Někdo si nezvykne nikdy. A chápu, že můj styl většině lidem nesedí. A styl většiny lidí zase nesedí mně. Z toho důvodu považuju internet za rochu riskantní. |
|
|
|
|
 |
čt únor 16, 2006 1:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
Mas nejakou zkusenost se seznamkou. Vis, ja ano. Hetero kamaradka me rika uprimnou soustrast. pry je seznamka pro zoufalce. Me to tak neprijde... Mozna pro zoufalce a gaye Co si o seznamkach myslis ty. Co tam lze najit?? JAke mas zkusenosti?? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
st únor 15, 2006 7:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
Dávali jste si inzerát. Odpovídali. Máš kladnou zkušenost se seznamkami?
Ja takhle potkal par pratel. Sve partnery vsak jinak Má to nějaký vliv..?? Mí kamarádi se poznali pred 6 lety prave pres seznamku.. Ja podobne kladnou zkusenost nemam.
Jake to je pro Tebe? Vyuzil jsi nekdy seznamku? Mas s ni dobre zkusenosti. Jakou preferujes rubriku? Odpovidas na inzeraty nebo si je i podavas? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|