|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út duben 24, 2007 5:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: |
|
|
Martin napsal: | Nikom napsal: | Martin napsal: | Chápeš co znamená "příměr"? Asi ne, že. Nauč se argumentovat, nebo se na to vykašli. Kopat neustále do mrtvýho koňe tě nikam dál neposune. |
promíň Martínku, ty koni. Přísahám, že do tebe kopat mi moc radosti nepůsobí .
a na tý argumentační schopnosti zapracuju (za domácí úkol si přečtu všechny tvoje příspěvky). Posune mě to dál? Kam až?  |
Pravděpodobně do prdele. |
tys to napsal...
Ale no tak nezlob se na mě... Vždyť víš, že tě mám rád |
|
|
|
|
 |
út duben 24, 2007 5:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | Hele víc už jsi mi nahrát nemohl. Už jenom ta dikce ("k jejich oportunním motivům") prozrazuje dost velký zaujetí proti bisexuálům, jen tak na okraj.
Prosimtě z celýho toho příspěvku jsem nepochopil, v čem spočívá ta "negativní zkušenost"? Ty nebo někdo koho znáš si měl šok a trauma z toho, že se nějakej kluk označuje jinak, než jak byste ho označili vy? Nebo byla ze setkání s někym kdo se "neprávem" označoval jako bisexuál nějaká škoda?
Taky moc nechápu ten tlak na konformitu mezi, řekněme, netradičně sexuálně orientovanejma. Když někdo nechce anál, je s nim něco v nepořádku, stejně tak když nechodí do klubů, a když se někdo označuje jako bisexuál, tak taky.... Myslíš si, že když se homosexualita bude stavět jako fanatická sekta, tak že to naší pozici, popřípadě šanci na gay-friendly společnost, zlepší, nebo zhorší? |
Jj, velký zaujetí vůči "bisexuálům", nikoli bisexuálům. Důvodem je to, že nesnáším úmyslné matení pojmů, zvlášť když to ve svém důsledku škodí komunitě. Není nic odstrašujícího než gay (nebo kdokoli jiný), který obhajuje svou orientaci nepravdou, jakkoli zabalenou do pozlátka.
Myslíš si, že když se homosexualita bude prezentovat tím způsobem, že může existovat bez úplného coming outu a bez úplné sexuální konzumace, tak se vyhlídky na gay-friendly společnost zlepší nebo zhorší?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út duben 24, 2007 5:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Nikom napsal: | Martin napsal: | Chápeš co znamená "příměr"? Asi ne, že. Nauč se argumentovat, nebo se na to vykašli. Kopat neustále do mrtvýho koňe tě nikam dál neposune. |
a na tý argumentační schopnosti zapracuju (za domácí úkol si přečtu všechny tvoje příspěvky). Posune mě to dál? Kam až?  |
Pravděpodobně do prdele. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út duben 24, 2007 5:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Martin napsal: | Chápeš co znamená "příměr"? Asi ne, že. Nauč se argumentovat, nebo se na to vykašli. Kopat neustále do mrtvýho koňe tě nikam dál neposune. |
|
|
|
|
 |
út duben 24, 2007 4:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Nikom napsal: | sakra proč jsem poslední dobou pořád na straně Brighta? (no možná to bude tím, že mi pomáhá s angličtinou )
Ale spíš než "negativní zkušenost" bych to nazval do očí bijícím pokrytectvím (a pokrytce mají všichni hrozně rádi, že...).
Martin napsal: | Když někdo nechce anál, je s nim něco v nepořádku |
Když někdo neustále při všech (absolutně spolu nesouvisejících) příležitostech vykřikuje že ON OPRAVDU NECHCE ANÁL (jako by to všechny tak strašně moc zajímalo ), je s ním něco v nepořádku... |
Chápeš co znamená "příměr"? Asi ne, že. Nauč se argumentovat, nebo se na to vykašli. Souvisí to "absolutně spolu" proto, že je to tlak na konformitu, jak sem psal, uplně stejnej v bisexualitě i v dalších věcech.
Kopat neustále do mrtvýho koňe tě nikam dál neposune.
PS: Opravdu oceňuju, že si odvedl pozornost od všech ostatních mejch argumentů zrovna na tohle. To bylo od tebe velmi na úrovni. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út duben 24, 2007 4:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
sakra proč jsem poslední dobou pořád na straně Brighta? (no možná to bude tím, že mi pomáhá s angličtinou )
Ale spíš než "negativní zkušenost" bych to nazval do očí bijícím pokrytectvím (a pokrytce mají všichni hrozně rádi, že...).
Martin napsal: | Když někdo nechce anál, je s nim něco v nepořádku |
Když někdo neustále při všech (absolutně spolu nesouvisejících) příležitostech vykřikuje že ON OPRAVDU NECHCE ANÁL (jako by to všechny tak strašně moc zajímalo ), je s ním něco v nepořádku... |
|
|
|
|
 |
út duben 24, 2007 4:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Martin napsal: | Mimochodem je vlastně dost smutný, že gayové reagujou na bisexuály hůř než heteráci...  |
Řekl bych, že je to hlavně důsledek negativní zkušenosti s používáním toho slova. Skutečných bisexuálů (+/- 50:50) je velmi málo, zatímco "bisexuálů" jsou všude mraky. Pro heteráky je snazší komunikovat s "bisexuály", protože si myslí, že tam zůstává jedno společné sexuální téma - holky. Stejně tak je to snazší pro ne zcela vyoutované kluky, kteří (ještě) nechtějí označovat za gaye sami sebe ani se s žádnými gayi nechtějí nechat vidět. A pak je tu třetí, nejpočetnější skupina - gayové, co se označují za bisexuály, přestože mají bf, s holkou chodili možná někdy před svým coming outem a žádnou gf nehledají ani nechtějí (gf jako gf, ne jako fag hag). U těch mi to lpění na jejich "bisexualitě" jaksi uniká. Vzhledem k jejich oportunním motivům, které jsem zatím měl tu "čest" poznat (konformita s het společností, zatraktivnění se pro fag hags a pro nezkušené zajdy), mě nepřekvapuje, že už vyslovení slova bisexuál mnohé irituje. |
Here we go again.
Hele víc už jsi mi nahrát nemohl. Už jenom ta dikce ("k jejich oportunním motivům") prozrazuje dost velký zaujetí proti bisexuálům, jen tak na okraj.
Prosimtě z celýho toho příspěvku jsem nepochopil, v čem spočívá ta "negativní zkušenost"? Ty nebo někdo koho znáš si měl šok a trauma z toho, že se nějakej kluk označuje jinak, než jak byste ho označili vy? Nebo byla ze setkání s někym kdo se "neprávem" označoval jako bisexuál nějaká škoda?
Taky moc nechápu ten tlak na konformitu mezi, řekněme, netradičně sexuálně orientovanejma. Když někdo nechce anál, je s nim něco v nepořádku, stejně tak když nechodí do klubů, a když se někdo označuje jako bisexuál, tak taky.... Myslíš si, že když se homosexualita bude stavět jako fanatická sekta, tak že to naší pozici, popřípadě šanci na gay-friendly společnost, zlepší, nebo zhorší? _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út duben 24, 2007 4:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Nicom: Eeeeeh,tak snad vím, co jsem poslal a co je tam uvedeno, ne? tak ať má taky jistotu, že to není vymyšlené. A nyní mne omluv, vypadá to na nějaké nové prírustky.  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
út duben 24, 2007 3:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | Mimochodem je vlastně dost smutný, že gayové reagujou na bisexuály hůř než heteráci...  |
Řekl bych, že je to hlavně důsledek negativní zkušenosti s používáním toho slova. Skutečných bisexuálů (+/- 50:50) je velmi málo, zatímco "bisexuálů" jsou všude mraky. Pro heteráky je snazší komunikovat s "bisexuály", protože si myslí, že tam zůstává jedno společné sexuální téma - holky. Stejně tak je to snazší pro ne zcela vyoutované kluky, kteří (ještě) nechtějí označovat za gaye sami sebe ani se s žádnými gayi nechtějí nechat vidět. A pak je tu třetí, nejpočetnější skupina - gayové, co se označují za bisexuály, přestože mají bf, s holkou chodili možná někdy před svým coming outem a žádnou gf nehledají ani nechtějí (gf jako gf, ne jako fag hag). U těch mi to lpění na jejich "bisexualitě" jaksi uniká. Vzhledem k jejich oportunním motivům, které jsem zatím měl tu "čest" poznat (konformita s het společností, zatraktivnění se pro fag hags a pro nezkušené zajdy), mě nepřekvapuje, že už vyslovení slova bisexuál mnohé irituje. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út duben 24, 2007 3:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Re: 2 máslo/Waky |
|
|
bright napsal: | Waky napsal: | bright napsal: | Mě tohle téma dlouhodobě zajímá. Jestli opravdoví bisexuálové ... kteří jsou schopni být zamilováni do holek i kluků ve stejné míře, ... nepociťují v monogamním vztahu absenci druhého pohlaví. Jestli se prostě bisexualita ipso facto nerovná nemožnosti plně a cele milovat jen jednu osobu bez ohledu na její pohlaví (a nemluvím teď jen o počáteční zamilovanosti nebo dokonce o sexuálním uspokojení). Kdyby tomu tak bylo, tak bych bisexuály celkem litoval, protože není nic horšího než vnitřní neuspokojenost. |
Lidské vztahy mají moře podob a vždycky nejdou nacpat do škatulky. Už jsem se tady několikrát snažila o bisexualitě psát, ale asi se mi to moc nepovedlo nebo to byla nuda, takže si toho nikdo moc nevšiml. Abych se nepropsala až do Austrálie, zkusím to krátce:
Brighte, být bisexuální nutně neznamená, že ten člověk permanentně hledá něco nového. U někoho to tak určitě může být, stále se u něj střídají homo- a hetero-období, v důsledku čehož je promiskuitní, a všichni jsou z něj tudíž nešťastní a nakonec na něj chtějí spáchat atentát. Ale najdou se i takoví, kteří prostě můžou holky i kluky a NEMUSEJÍ OBOJÍ. Jako kdyby schopnost navázat vztah s černovlasým i blonďatým nutně znamenala permanentní nespokojenost, protože u toho blonďatého postrádám tu černovlasatost a naopak.
Možná plácám nesmysly, protože Ty bys chtěl praktická potvrzení ze života od těch osob a ne nějaké psaní od Paní Chytré. Máslo tvrdí, že to tak má. Proč mu nevěřit? Obecně jsou tohohle schopné asi daleko víc ženy a dívky, já si umím sama dost dobře představit a na internetu jsem četla docela dost materiálu, který to jednoznačně potvrzuje (myslím autentickejch výpovědí). |
Díky za reakci. Nešlo mi ani tak o chování bisexuálů (promiskuita, přiznaný či nepřiznaný vedlejší vztah, nebo věrnost) jako spíš o poznání jejich vnitřních pocitů. Přestože tvému vysvětlení rozumím, stále ve mně hlodá červ pochybnosti. Přece jenom je větší rozdíl mezi muži a ženami než mezi barvou vlasů, které lze navíc najít u obou pohlaví.
Taky by mě zajímalo, jak je to s přiznáním bisexuality gf/bf. Není pomlčení o takové věci svým způsobem lhaní? Nemůže mít taková informace vliv na pevnost vztahu? (Njn, koukal jsem na Ally McBeal, která přesně tohle v jednom dílu řešila. )
PS: Máslovi nemám důvod nevěřit, stal se předmětem mé zvědavosti.  |
No hlavně mi přijde, že je to v převážný míře předsudek - ve smyslu posuzování něčích přirozených sexuálních sklonů jako citovýho hendikepu, protože nejsou stejný, jako ty tvoje.
Ty rozdíl mezi mužem a ženou vnímáš (např. tak, že na ženskou bys v posteli nešáhl), ale to neznamená, že ho vnímá každej, a už vůbec ne, že každej stejně. A samozřejmě ty rozdíly jsou převážně fyzický a zbytek je sociální konstrukce... Já mam zkušenosti s obojim a s holkama mnohokrát častější, tak bych o tom možná mohl něco vědět.
Co se týče tý záležitosti, že holky jsou toho schopný víc, jak psala Waky - to by bylo asi taky docela složitý rozebírat. Jednak jsou to schopný víc přiznat, a jednak jsou toho víc schopný i vnitřně - obé protože s obecně společensky a morálně vnímanou ženskou sexualitou neni lesbickej sex v rozporu.
Máslovi opravdu neni důvod nevěřit stejně tak, jako mu podsouvat, že je zakuklenej gay, akorát se to NÁM bojí říct. Mimochodem je vlastně dost smutný, že gayové reagujou na bisexuály hůř než heteráci...  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út duben 24, 2007 2:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: 2 máslo/Waky |
|
|
Waky napsal: | bright napsal: | Mě tohle téma dlouhodobě zajímá. Jestli opravdoví bisexuálové ... kteří jsou schopni být zamilováni do holek i kluků ve stejné míře, ... nepociťují v monogamním vztahu absenci druhého pohlaví. Jestli se prostě bisexualita ipso facto nerovná nemožnosti plně a cele milovat jen jednu osobu bez ohledu na její pohlaví (a nemluvím teď jen o počáteční zamilovanosti nebo dokonce o sexuálním uspokojení). Kdyby tomu tak bylo, tak bych bisexuály celkem litoval, protože není nic horšího než vnitřní neuspokojenost. |
Lidské vztahy mají moře podob a vždycky nejdou nacpat do škatulky. Už jsem se tady několikrát snažila o bisexualitě psát, ale asi se mi to moc nepovedlo nebo to byla nuda, takže si toho nikdo moc nevšiml. Abych se nepropsala až do Austrálie, zkusím to krátce:
Brighte, být bisexuální nutně neznamená, že ten člověk permanentně hledá něco nového. U někoho to tak určitě může být, stále se u něj střídají homo- a hetero-období, v důsledku čehož je promiskuitní, a všichni jsou z něj tudíž nešťastní a nakonec na něj chtějí spáchat atentát. Ale najdou se i takoví, kteří prostě můžou holky i kluky a NEMUSEJÍ OBOJÍ. Jako kdyby schopnost navázat vztah s černovlasým i blonďatým nutně znamenala permanentní nespokojenost, protože u toho blonďatého postrádám tu černovlasatost a naopak.
Možná plácám nesmysly, protože Ty bys chtěl praktická potvrzení ze života od těch osob a ne nějaké psaní od Paní Chytré. Máslo tvrdí, že to tak má. Proč mu nevěřit? Obecně jsou tohohle schopné asi daleko víc ženy a dívky, já si umím sama dost dobře představit a na internetu jsem četla docela dost materiálu, který to jednoznačně potvrzuje (myslím autentickejch výpovědí). |
Díky za reakci. Nešlo mi ani tak o chování bisexuálů (promiskuita, přiznaný či nepřiznaný vedlejší vztah, nebo věrnost) jako spíš o poznání jejich vnitřních pocitů. Přestože tvému vysvětlení rozumím, stále ve mně hlodá červ pochybnosti. Přece jenom je větší rozdíl mezi muži a ženami než mezi barvou vlasů, které lze navíc najít u obou pohlaví.
Taky by mě zajímalo, jak je to s přiznáním bisexuality gf/bf. Není pomlčení o takové věci svým způsobem lhaní? Nemůže mít taková informace vliv na pevnost vztahu? (Njn, koukal jsem na Ally McBeal, která přesně tohle v jednom dílu řešila. )
PS: Máslovi nemám důvod nevěřit, stal se předmětem mé zvědavosti.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út duben 24, 2007 12:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Re: 2 máslo |
|
|
bright napsal: | Mě tohle téma dlouhodobě zajímá. Jestli opravdoví bisexuálové ... kteří jsou schopni být zamilováni do holek i kluků ve stejné míře, ... nepociťují v monogamním vztahu absenci druhého pohlaví. Jestli se prostě bisexualita ipso facto nerovná nemožnosti plně a cele milovat jen jednu osobu bez ohledu na její pohlaví (a nemluvím teď jen o počáteční zamilovanosti nebo dokonce o sexuálním uspokojení). Kdyby tomu tak bylo, tak bych bisexuály celkem litoval, protože není nic horšího než vnitřní neuspokojenost. |
Možná plácám nesmysly, protože Ty bys chtěl praktická potvrzení ze života od těch osob a ne nějaké psaní od Paní Chytré. Máslo tvrdí, že to tak má. Proč mu nevěřit? Obecně jsou tohohle schopné asi daleko víc ženy a dívky, já si umím sama dost dobře představit a na internetu jsem četla docela dost materiálu, který to jednoznačně potvrzuje (myslím autentickejch výpovědí). _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
út duben 24, 2007 10:26 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Adam napsal: | máslo napsal: | .... takže kdo se se mnou bavil, možná bude chápat ten text mnohem líp než někdo, kdo si mě ještě nijak neasocioval) |
Asociace jen s ksichtem asi nestačí, co? |
Tak tohle mě vážně pobavilo, Adame, máš u mě jedničku s hvězdičkou!!! |
|
|
|
|
 |
út duben 24, 2007 1:47 am |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
zdenda napsal: | Máslo-neber si to osobně, ale prostě když jsem to četl, tak jsem měl pocit, jako kdybys to psal nasranej a spíš útočil všeobecně.Ale je to jen můj dojem. | Myslim, že poslední měsíce zažívám jedny z nejkrásnějších období svého života. Určitě nemám potřebu být nasraný na svět. Myslim, že i kdyby to tak nebylo, tak bych neřešil své problémy nasránim na ostatní. Dost to odporuje mojí veselé/bezstarostné/... povaze.
Jo a osobně to neberu....jako ostatně snad nic na internetu . _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
út duben 24, 2007 12:45 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
zdenda napsal: | http://www.glbrno.cz/index.php?option=com_content&task=category§ionid=1&id=13&Itemid=29
tady jsou příběhy lidí, minimálně jeden je 100% pravdivý,... |
že by ten Zdendův, Zdendo? |
|
|
|
|
 |
út duben 24, 2007 12:43 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Ne sorry na tomhle exot fóru skutečně nemůže nikdo nikoho soudit.
Mně se na tom všem líbí ta ohromná variabilita lidí. |
|
|
|
|
 |
po duben 23, 2007 10:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
máslo napsal: | achjo už zase se dostáváme k tomu, co jsem na tomhle foru už několikrát našel...a to že se tu prostě souděj lidi bez nějakýho hlubšího poznání |
Řekl bych, že tě tu nikdo nesoudí, jen se tě snaží pochopit.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po duben 23, 2007 9:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Máslo-neber si to osobně, ale prostě když jsem to četl, tak jsem měl pocit, jako kdybys to psal nasranej a spíš útočil všeobecně.Ale je to jen můj dojem. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
po duben 23, 2007 9:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
máslo napsal: | (achjo už zase se dostáváme k tomu, co jsem na tomhle foru už několikrát našel...a to že se tu prostě souděj lidi bez nějakýho hlubšího poznání) |
Mám být vztahovačný? |
|
|
|
|
 |
po duben 23, 2007 8:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Adam napsal: | Asociace jen s ksichtem asi nestačí, co? | No to bych řekl, že určitě ne.
(achjo už zase se dostáváme k tomu, co jsem na tomhle foru už několikrát našel...a to že se tu prostě souděj lidi bez nějakýho hlubšího poznání) _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
po duben 23, 2007 8:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
máslo napsal: | .... takže kdo se se mnou bavil, možná bude chápat ten text mnohem líp než někdo, kdo si mě ještě nijak neasocioval) |
Asociace jen s ksichtem asi nestačí, co? |
|
|
|
|
 |
po duben 23, 2007 8:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
zdenda napsal: | mikropísmo bylo jen poslední kapaka, bral jsem jaká nálada čiší z toho textu. | Jaká? Trochu teď nechápu ten tvůj postoj ke mě, ale budu rád, když mi ho osvětlíš.
(mám pocit, že se tě nějak dotklo, co jsem napsal, ale vůbec tě neznám, tak si to tak neber....jo a mimochodem letos jsem byl na dvou srazech tohodle fora, takže kdo se se mnou bavil, možná bude chápat ten text mnohem líp než někdo, kdo si mě ještě nijak neasocioval) _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
po duben 23, 2007 8:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
mikropísmo bylo jen poslední kapaka, bral jsem jaká nálada čiší z toho textu. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
po duben 23, 2007 7:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Adam napsal: | Taky mě to už napadlo, ale zatím to přikládám především tomu mikropísmu. Kde jste ten pazvyk nabrali?  |
Všude jinde, kde se vyskytuju, se to používá vcelku běžně. S bisexualitou to tedy pravděpodobně nesouvisí  |
|
|
|
|
 |
po duben 23, 2007 7:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: 2 máslo |
|
|
máslo napsal: | Osobně si myslim, že jde cítit k oboum stejně ...vždyť já sem toho zdárný příklad  |
Nebavíme se tu snad o sexu (viz rozrajcování), ale o citech.
Mě tohle téma dlouhodobě zajímá. Jestli opravdoví bisexuálové (ne kluci v nějaké fázi coming outu, pro které je tohle označení momentálně či dlouhodobě přijatelné), kteří jsou schopni být zamilováni do holek i kluků ve stejné míře, tzn. bez přihlednutí k postranní úmyslům jako jsou touha po vlastních dětech nebo společenském uznání, nepociťují v monogamním vztahu absenci druhého pohlaví. Jestli se prostě bisexualita ipso facto nerovná nemožnosti plně a cele milovat jen jednu osobu bez ohledu na její pohlaví (a nemluvím teď jen o počáteční zamilovanosti nebo dokonce o sexuálním uspokojení). Kdyby tomu tak bylo, tak bych bisexuály celkem litoval, protože není nic horšího než vnitřní neuspokojenost. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po duben 23, 2007 7:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
zdenda napsal: | Zdárný příklad jo?
Jinak nemohu se zbavit dojmu, ale cítím, jako kdyby z příspěvků ramy byl cítit trochu da.jo, ale je to jen pocit. |
Taky mě to už napadlo, ale zatím to přikládám především tomu mikropísmu. Kde jste ten pazvyk nabrali?  |
|
|
|
|
 |
po duben 23, 2007 7:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
zdenda: můžu tě ujistit, že je to opravdu jen pocit  |
|
|
|
|
 |
po duben 23, 2007 7:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Zdárný příklad jo?
Jinak nemohu se zbavit dojmu, ale cítím, jako kdyby z příspěvků ramy byl cítit trochu da.jo, ale je to jen pocit. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
po duben 23, 2007 7:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Samozřejmě, ale háček je v tom, že jsme každý jiný  |
|
|
|
|
 |
po duben 23, 2007 6:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Hm, tak takhle jsem to ale vážně nemyslel . Osobně si myslim, že jde cítit k oboum stejně ...vždyť já sem toho zdárný příklad  _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|