|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Kolik vám je let? |
0-13 |
|
0% |
[ 0 ] |
13-16 |
|
8% |
[ 5 ] |
16-19 |
|
21% |
[ 12 ] |
19-24 |
|
31% |
[ 18 ] |
24-30 |
|
19% |
[ 11 ] |
30-38 |
|
10% |
[ 6 ] |
38 a více |
|
8% |
[ 5 ] |
|
Celkem hlasů : 57 |
 |
po září 01, 2008 3:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
Předmět: |
|
|
Třeba se jojo nezajímá o náš fyzický, ale mentální věk... Takže jojo, věř, že co se mentálního věku týče, jsme na tom všichni podobně, jinak bychom nepsali na gay fórum a dělali něco užitečnějšího. _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
po září 01, 2008 1:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
bright napsal: | máslo: Žluklej ještě nejsi (to bude nejspíš tím het chladem), ale doba maximální trvanlivosti je nenávratně prošlá.  | Já jsem ve stavu, když s každým rokem už jen zraju  _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
po září 01, 2008 1:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
máslo: Žluklej ještě nejsi (to bude nejspíš tím het chladem), ale doba maximální trvanlivosti je nenávratně prošlá.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po září 01, 2008 12:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
14 let a nestydim se za to . _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
po září 01, 2008 11:33 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Věk a drzé patnáctileté kuře |
|
|
Připojuju se k Jaksefurtjmenovat.
Otázka po věku je nešťastná, impertinentní a ... vůbec, a nebudu na ni odpovídat
Směrem k jojo jen dodám, že kdyby znal tu strašlivou číslici, která je odvoditelná z data na mém OP, rozklepala by se mu posvátnou bázní patnáctiletá brada a už by raději takové otázky nikdy nepoložil. Kdo se moc ptá, moc se dozví .... v některých případech se taky nedozví nic  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
po září 01, 2008 9:04 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Jaksefurtmenovat? uživatel+

Založen: 21.7.2008 Příspěvky: 231 Bydliště: tam za vodou v rákosí
|
|
|
Tak teď budu chvilku mlžit a relativizovat a zahraju si na pana prezidenta.
To je přece úplně špatně postavená otázka. Já nevim, jestli zapadnutí mezi nás souvisí s otázkou věku, fakt nevim. Navíc jako tester dávat jako svůj první příspěvek zrovna takovouhle kontroverzní otázečku a hned zakládat nové téma, to se mi nějak nezdá, to já bych volil spíše jinačí cestu. Nezlobte se na mě, ale mě tahle otázka připadá strašně drzá a hloupá, tohle může vymyslet fakt jedině někdo, komu je patnáct. Já na takovéhle dotazy ze zásady neodpovídám. Do hlasování se zapojím, abych nekazil statistiku, ale jinak tohle bych ponechal bez komentáře. Já bych se kdyžtak ptal, jak se kdo na to či ono cítí, ale tohleto čísílko fakt nikomu stejně nic konkrétního o tom či onom člověku neřekne. Jinak v hexadecimálním zápisu je to 1D. Až se dostanu do 3D, to bude teprv prča. Vůbec nejširší způsob interpretace umožňuje programátorský zápis 0x1d. Zkusím to používat na seznamkách.  |
|
|
|
|
 |
po září 01, 2008 12:17 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Jeden můj kamarád, který nedávno slavil třicátiny, to komentoval:"Člověk jde spát jako dvacátník, ráno se probudí a zjistí, že mu táhne na čtyřicet."
Jinak mě je teprve 28  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 31, 2008 11:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Shmudla uživatel+

|
|
|
Rausek napsal: | vypadáš furt skvěle a úžasně mladě |
Akorát od tebe to neni zrovna objektivní zhodnocení. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 31, 2008 10:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
16  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
ne srpen 31, 2008 10:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rausek uživatel+

|
|
|
Sakra proč je tam 19 - 24, mělo by tam bejt klasicky 15-19 a 20-25 abych si mohl libovat, že spadám ještě do kategorie těch nejmladších tady. Jinak jestli jste nepochopili je mi 19.
Shmudla: Většinou si lidé stěžují, že jsou staří, protože vypadaj čimdál tim hůř a jelikož ty vypadáš furt skvěle a úžasně mladě, nechápu proč si stěžuješ. V nejhoršim případě, až se na tobě taky začne projevovat stárnutí, bude stačit, že se oholíš, to ti ubere tak 5 let.  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 31, 2008 10:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Shmudla uživatel+

|
|
|
OMG další depresivní diskuse, kde zjistíme, že jsme všichni příliš staří! |
|
|
|
|
 |
ne srpen 31, 2008 10:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojo tester
|
Předmět: Kolik vám je let? |
|
|
Zdravím
mě je 15 tak nevím jestli mezi vás snadno zapadnu
tak kolik je vám let  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|