|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Koho budete volit v blížících se volbách do PS PČR? |
ODS |
|
41% |
[ 16 ] |
ČSSD |
|
12% |
[ 5 ] |
KSČM |
|
5% |
[ 2 ] |
KDU-ČSL |
|
2% |
[ 1 ] |
US |
|
0% |
[ 0 ] |
někoho jiného |
|
23% |
[ 9 ] |
vůbec netuším |
|
5% |
[ 2 ] |
nepůjdu volit |
|
10% |
[ 4 ] |
|
Celkem hlasů : 39 |
 |
so únor 11, 2006 9:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
Předmět: :?: |
|
|
Zelený jsem volil zkušebně posledně, ale jejich následný paktování s komunistama odradilo, taky nemá moc pocit, že by nějak výrazně využili podporu, kterou dostali od voličů. Je mi sympatičtější pravice, tam moc možností není... škoda, že KDU je tolik homofobní. Dost jejich názorů mi je blízko.
Bohužel se mi ale zdá, že varianta vláda přátelská ke gayům a zároveň prosperující stát, je momentálně utopií. Buď to anebo to. Anebo ani jedno:-/ |
|
|
|
|
 |
so únor 11, 2006 6:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

Založen: 20.10.2005 Příspěvky: 655 Bydliště: Kousek od Pardubic:o)
|
Předmět: TO Adam: |
|
|
já jsem tam dával ještě možnost "Jiná stana", ale asi jsem zapomněl dát přidat. Ach jo. Nevím, jak to opravit. _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
so únor 11, 2006 6:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: To llukynek |
|
|
Já budu volit Zelené. A ty jsi do toho hlasování nedal! Proč? Jejich podpora se pohybuje kolo 4,5%. To je n násobek preferencí US-DEU. |
|
|
|
|
 |
so únor 11, 2006 5:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
Předmět: To zdenda: |
|
|
No jo, když si to samé, co jsi řekl Ty, řekne 70% obyvatelstva, tak jo...
Jinak všelidové hlasování je dost drahá záležitost, ale jinak s referendem souhlasím. _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
so únor 11, 2006 5:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
Předmět: |
|
|
apropo, nejlepší státní zřízení je takové že se vypíše referendum a všichni se vyjádří, ne že banda 200 tupců, no všichni nejsou tupci, ale většina se tak chová, má zastupovat a rozhodovat tak co je nejlepší pro lid. Zatím rozhodovali co je nejlepší pro ně. Příklad za vše-Nějak snižovali hasičům platy, nebo prostě nějak potřebovali u hasičů ušetřit, tak je zkrouhli, ale v té samé chvíli si odhlasovali zvýšení platů. Toto proběhlo rychle, ela aby si platy snížili, jóó, to jim už trvalo. Stejně by bylo zajímavé, na takový týden otočit, aby se vrátil komunismus a myslím, že by se plno politiků ukázalov tom pravém světle. |
|
|
|
|
 |
so únor 11, 2006 5:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Prosimtě vím jediné, KDU nechci a zbytek krom zelených je nezajímavý a zelení mají jakou šanci-0, takže je chodit co? ZBYTEČNÉ. |
|
|
|
|
 |
so únor 11, 2006 5:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
Předmět: TO zdenda: |
|
|
Zdendo, pokud ten hlas, co dostala KSČM, patří Tobě, pak je to tedy dost smutné! Nepochopím, jak někdo může volit tuto stranu. _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
so únor 11, 2006 5:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Jako pracovník ČSAD KNV Jihlava, národní podnik mohu volit jen jedinou stranu  |
|
|
|
|
 |
so únor 11, 2006 5:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
Předmět: Volby |
|
|
Koho budete volit? _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|