|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Koho budete volit v blížících se volbách do PS PČR? |
ODS |
|
41% |
[ 16 ] |
ČSSD |
|
12% |
[ 5 ] |
KSČM |
|
5% |
[ 2 ] |
KDU-ČSL |
|
2% |
[ 1 ] |
US |
|
0% |
[ 0 ] |
někoho jiného |
|
23% |
[ 9 ] |
vůbec netuším |
|
5% |
[ 2 ] |
nepůjdu volit |
|
10% |
[ 4 ] |
|
Celkem hlasů : 39 |
 |
čt květen 11, 2006 7:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: ... |
|
|
Az na ten zaver souhlasim. Vis, ale to neni jediny duvod proc bych mel volit pravici. Ze pravice setri. Fajn. Ale nesetri a neinvestuje tak jak bych si pral. Nejsou me blizke pravicove hodnoty. Ani rozhazovani..
Stejne si kazdy bude volit ty sve..A tva vyzva tezko nekoho ovlivni
Editace Waky, 6.11.2009, odstranění nadbytečné citace _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
čt květen 11, 2006 6:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

Založen: 20.10.2005 Příspěvky: 655 Bydliště: Kousek od Pardubic:o)
|
Předmět: ... |
|
|
Mám pro Vás něco moc hezkého Učím se na státnice a hledal jsem nějaké info o politickém cyklu, který ovlivňuje cyklus hospodářský, a narazil jsem na tento text. Pravicoví voliči se jistě usmějí a levicový volič možná zrudne, ale podotýkám, že tento text není výmyslem, ale skutečností.
"POLITICKÝ CYKLUS
Teorie politického cyklu vychází z předpokladů Anthonyho Downse, že se vlády chovají tak, aby maximalizovaly počet hlasů pro sebe v nadcházejících volbách. Hospodářský cyklus je značně ovlivněn i politickým cyklem. V období před volbami vlády praktikují politiku poptávkové expanze. Ta přináší pozitivní efekty v růstu HDP a zaměstnanosti. K tomu dochází poměrně brzy, kdežto náklady v podobě vyšší inflace se dostaví až později. Po volbách naopak dochází k protiinflační politice poptávkové restrikce.
Levice získává hlasy u lidí s nižším sociálním postavením. Ti slyší zejména na problémy nezaměstnanosti. Pravici podporují lidé, kterým se nelibí znehodnocování jejich majetku a příjmů inflací. Přesto se politický cyklus projevuje často bez ohledu na politickou škálu. Před volbami dochází k fiskální expanzi. Rozdíl většinou bývá po volbách. Pravice se chová zodpovědněji a snaží se o odčinění předchozích hříchů. Levice často pokračuje dále v bezbřehém rozhazování, které většinou zastaví až porážka od pravice, která pak musí zachraňovat nezodpovědnost levice."
Tedy, nebuďte socky a volte pravici  _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
st březen 08, 2006 4:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: nádraží |
|
|
Odsud nádraží je opravdu kravina. |
|
|
|
|
 |
st březen 08, 2006 4:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
Předmět: |
|
|
Odsun nádru z centra, s odpuštěním, ale větší píčovinu tohoto druhu jsem ještě neviděl. Mnohá města můžou závidět, ale Brno to zruší......B.k. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
st březen 08, 2006 3:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: politika |
|
|
Taky si říkám, že to není důležitá anketa a strana zelených mi tu také chybí.
Ano ODS je stranou... kuponová privatizace, tunelování, ... vadny zákony.
v Brně je bohužel na radnici. Jeden náměstek má firmu s auty a veškery městské části ty jeho auta nakoupily, tam kde sedí ODS.
Ale primátora máme dobrého. Bohužel je slušný a arogantní ODS se nehodí,
sic je z jejich strany.
Taký ta ODS s lidovcama podporujou Odsun nádraží za 28mld.
nemám slov.
V Referendu zvítězilo jasné zachování v centru.
30% občanů města, ODS nezajímá prostě ČR neví co s penězi, tak je musí takhle megalomansky vyhazovat.
Pak jdete po městě a neustále po Vás někdo chce peníze. Ať jdou na radnici, ne? Tam neví co s penězi.
Běžte s touto stranou někam. Fakt.
Honziku, máš to u mne. |
|
|
|
|
 |
po březen 06, 2006 11:21 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: Strana zelených |
|
|
honzík napsal: | Chybí tady v tomto výčtu Strana zelených. |
Me take, ale to prece neni dulezite. Dulezite bude az dostaneme ten spravny volebni listek a tam bude napsano Strana zelenych. Ve spravny cas je platnym zpusobem oznacit a vhodit jej do urny. To je dulezite. Tadyta anketa ani tak moc ne  _________________ Jsem...
Naposledy upravil Libor dne st březen 08, 2006 4:17 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
ne březen 05, 2006 2:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
Předmět: TO honzík: |
|
|
Milý honzíku, držet ústa bys měl především Ty! Chováš se jak malej fracek, kterýmu sebrali hračku! _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
ne březen 05, 2006 2:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
honzík uživatel
|
|
|
|
|
 |
ne březen 05, 2006 2:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
honzík uživatel
|
Předmět: Llukynek |
|
|
"Tak koukám, že na Slovensku jim vládne ještě větší stádo hovad..."
Toto napsal v lednu Llukynek jako reakci na článek, kde se píše o odmítávém stanovisku prezidenta Slovenské Republiky proti zákonu o RP.
Llukynku to stádo hovad, které odmítají RP a nejradši by je posílali do vězení, volíš hlavně ty a tobě podobní ignoranti. Tak buď tak laskavý drž ústa. Ty jsi ten poslední, co si může ztěžovat, jako volič největší homofóbní strany v Česku. _________________ http://www.faithfreedom.org/ |
|
|
|
|
 |
po únor 27, 2006 5:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Mám pocit, že Paroubek navenek je pro RP, ale když se veme to kol a kolem, tak co udělá člověk, když bude proti něčemu a někdo mu takhle pošle dopis ať je pro. Zdá se mi, že to udělal, aby to opravdu neprošlo. Ale taky se můžu mýlit, že... |
|
|
|
|
 |
po únor 27, 2006 4:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: Miloš a Jura z ČSSD |
|
|
Náhodou, Miloš Zeman je můj nejoblíbenější politik.
Má svůj názor, stojí si za nimi, říká a omlouvá se za to, že se mýlil.
Až ty některy lidi, co si vybral do vlády v roce 1998, to bylo trochu horší.
Miloši, dál to komentuj z Vysočiny. ))
Neříkám, že Paroubek mi taky nebyl sympatickej, akorát se mi nelíbí, že teď moc leze do zadku jaksi kvůli tomu registrovanymu partnerství.
Sice fajn, že se snažil, ale to se má snažit celá soc dem ČSSD. Ne pouze premiér. |
|
|
|
|
 |
ne únor 19, 2006 8:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
Předmět: Re: Co jiného |
|
|
honzík napsal: | by volil kretén, který má na profilu bydliště Teherán než ODS. |
Žádám o respektování Pravidel diskuzní fór, viz http://gay.komunita.cz/viewtopic.php?t=4 , v tvém případ konkrétně článek 3 a 4. Každý má svůj světonázor a domnívám se, že je pod lidskou úrověň jej zesměšňovat nebo napadat vulgarismy.
Děkuji. |
|
|
|
|
 |
ne únor 19, 2006 12:26 am |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
Předmět: TO Libor a Waky: |
|
|
Ale jistě, že to bylo proti mně, jelikož Honzík moc dobře věděl, že jedním z těch čtyř jsem já! _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
so únor 18, 2006 4:46 am |
 |
Autor |
Zpráva |
honzík uživatel
|
Předmět: ODS? |
|
|
Tak si srovnejte úspěch privatizace Škody Mladá Boleslav s privatizací Tatry Kopřivnice. (Pithartova verze kapitalismus s kapitálem proti Klausovi verzi maloměšťáský český nacionalismus aneb privatizace bez kapitálu a podniky a banky směr řiť.)
Perfektně zládnuté. Otázkou je, jak by vypadala Tatra s kapitálem Mercedesu. No ať se každý zamyslí. Mohu uvést další příklady. _________________ http://www.faithfreedom.org/ |
|
|
|
|
 |
so únor 18, 2006 4:42 am |
 |
Autor |
Zpráva |
honzík uživatel
|
|
|
|
|
 |
so únor 18, 2006 4:42 am |
 |
Autor |
Zpráva |
honzík uživatel
|
|
|
|
|
 |
pá únor 17, 2006 11:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
|
|
 |
pá únor 17, 2006 10:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Usmev |
|
|
Lukáši, Honzík to těžko myslel na Tebe osobně, ty čtyři hlasy si přečetl ve statistice. Ale říkat někomu, že je idiot, protože bude volit nějakou stranu, není skutečně to pravé ořechové, mohl by se mírnit ve svých výrazech
Já určitě nebudu volit ODS. Jenže o to asi tady vůbec nejde. To, že někoho nechci volit, neznamená, že budu útočit na druhého. A jiná politická preference opravdu není důvod, aby se lidi pohádali a roztrhali si občanky
Kluci nemusite se preci hadat. Usmev slusi dusi i telu vice nez zlost  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá únor 17, 2006 7:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
|
|
Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 3:11 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
pá únor 17, 2006 7:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Re: 4 idioti |
|
|
llukynek napsal: | honzík napsal: | 4 idioti, co sem chodí budou volit ODS. |
Co si to dovoluješ?!!!!! Kdo si myslíš, že seš, že mi budeš říkat idiote?! |
Lukáši, Honzík to těžko myslel na Tebe osobně, ty čtyři hlasy si přečetl ve statistice. Ale říkat někomu, že je idiot, protože bude volit nějakou stranu, není skutečně to pravé ořechové, mohl by se mírnit ve svých výrazech
Já určitě nebudu volit ODS. Jenže o to asi tady vůbec nejde. To, že někoho nechci volit, neznamená, že budu útočit na druhého. A jiná politická preference opravdu není důvod, aby se lidi pohádali a roztrhali si občanky  |
|
|
|
|
 |
pá únor 17, 2006 7:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
|
|
Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 3:10 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
čt únor 16, 2006 8:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
|
|
honzík napsal: | 4 idioti, co sem chodí budou volit ODS. |
Co si to dovoluješ?!!!!! Kdo si myslíš, že seš, že mi budeš říkat idiote?! _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
čt únor 16, 2006 7:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: To Libor |
|
|
Taky nad tím vstupem do Strany Zelených uvažuji. Ale ještě si počkám, zda se dostanou do Sněmovny. Obávám se, kam by se po volbách vrtli. S kým by začali spolupracovat. Každá parlamentní strana se totiž časem zdiskreditovala a stala se nevolitelnou. A potom ze strany hned vystupovat? To mi nepřipadá moc důstojné. |
|
|
|
|
 |
čt únor 16, 2006 6:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
honzík napsal: | 4 idioti, co sem chodí budou volit ODS. |
Já ne. Uvažuji veli vážně o vstupu do Strany zelených. Tak je celkem jasné koho budu volit  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
čt únor 16, 2006 6:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
da.jo napsal:
Nevolím nikoho
Ono je to možná lepší. Pro všechny zúčastněné...
Zdenda napsal:
Chtěl jsem něco napsat, ale to by bylo tak vulgární, že jdu radši strčit hlavu do sněhu.
Klidně to napiš, my to přežijem. Když jsem si četl, co táta poslal za mail Jaklovi, tak už ustojím všechno. |
|
|
|
|
 |
čt únor 16, 2006 5:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
|
|
 |
čt únor 16, 2006 4:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
honzík uživatel
|
|
|
|
|
 |
čt únor 16, 2006 4:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Chtěl jsem něco napsat, ale to by bylo tak vulgární, že jdu radši strčit hlavu do sněhu. |
|
|
|
|
 |
čt únor 16, 2006 3:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
|
|
Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 3:12 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
čt únor 16, 2006 3:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Vztek |
|
|
honzík napsal: | Klaus vetoval zákon o RP. Doufám, že zdejší voliči ODS přestanou fňukat, že ten zákon nemají, protože si ho ani nezaslouží. Jsou i jiné pravicové strany, které nejsou homofóbní a které na rozdíl od ODS vědí, co znamená kapitalismus a liberální demokracie. A nemají na svědomí zničení českého průmyslu, který byl zničený krátkozrakostí nemohoutností a neochotou dělat dobře reformy. Nevěřím, že strana, která měla šanci dělat reformy ekonomiky a neučinila skoro nic, začne něco dělat. |
SAKRA!!! Tuplem budu volit zelene! Ten zakon byl spatny. Ale lepsi spatny nez zadny!! A do voleb uz to znovu parlamentem asi tezko projde. Klaus jasne podporuje stanoviska ODS. Brrrr.  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|