|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt srpen 14, 2008 5:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nexo uživatel
|
|
|
|
|
 |
čt srpen 14, 2008 4:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
manroot uživatel+++

|
Předmět: |
|
|
 |
|
|
|
|
 |
čt srpen 14, 2008 8:30 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Není nad kultivovanou debatu bez vzájemných podpásovek a vulgarit...  |
|
|
|
|
 |
st srpen 13, 2008 11:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Adam napsal: | otázkou je, jestli někdo, kdo má mozek, může vstoupit do armády.... |
No jasně, že ne, proč si myslíš, že doktor každému branci proklepe hlavu ? Poslouchá, jestli je uvnitř duto.
Adam napsal: | Jestli ti na frustrace (kterými netrpím) pomáhá sex, tak chvalme primitivnitu, nízké pudy ... |
Flustracemi fakt netrpím, lidi bez mozku nebývají flustrovaní. To nevíš ?
A nemluvil jsem o "sexu", napsal jsem "pořádně si zašukat". To je o něčem dost jiném! Zatím máš problém spíš ty ...
i proto, protože nevíš, jaký je mezi těmi pojmy rozdíl.
Adam napsal: | chvalme primitivnitu, nízké pudy |
tuším, že tohle je sama podstata naší existence ...  |
|
|
|
|
 |
st srpen 13, 2008 11:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
|
|
Adame, ale poznat a znát jsou dva naprosto odlišné termíny.
Já jsem poznal stovky ne-li tisíce lidí, při mé práci to je normální, znám jich jen hrstku. Dokonce bych řekl, že pořádně znám akorád sebe, a o 2,3,4,5 lidech můžu říct, že je znám dost dobře. _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
st srpen 13, 2008 11:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Jon Sníh napsal: | Adam: Tragedie je hlavně soudit lidi, které neznáš  |
Pemel je jeden z lidí, kterého jsem měl tu čest poznat. (Za deset bodů: najdi v této větě dvě faktické chyby!)
Btw. udělej si statistiku počtu slov na počet smajlíků, v tvém případě spíš počtu smajlíků na počet slov.
Honza napsal: | Hele, Adame, nemyslíš, že už to trohu přeháníš ? Jestli seš tak přeplněnej, že ti to už tlačí na mozek, tak si pořádně vyhoň, nebo si pořádně zašukej, nejlíp opakovaně, fakt to pomáhá. (Froté ručníky většinou nezabírají.)  |
Děkuji za starost, můj mozek pracuje celkem dobře, jelikož se nepřeměnil ve sval, ani mi ho nikdo nevymejval v armádě. (otázkou je, jestli někdo, kdo má mozek, může vstoupit do armády.... no nic. popojedem) Jestli ti na frustrace (kterými netrpím) pomáhá sex, tak chvalme primitivnitu, nízké pudy a Phelpse! (toho nechť chválí hlavně místní honiči, neboť jeho záběry jim poskytnou materiálu až až)
Naposledy upravil Adam dne st srpen 13, 2008 11:36 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
st srpen 13, 2008 11:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Honza: Znám jí, ale jelikož jsem jí ještě u žádného čtyřprocentního uživatele neviděl, tak radši varuju. Já si své jedenáctileté klávesnice velice vážím, takže se jí snažím chránit před destruktivními vlivy, protože bych si na jinou zvykal opravdu velmi těžko  |
|
|
|
|
 |
st srpen 13, 2008 11:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Adam napsal: | pemel: Ty jsi jedna z těch buzen, co se vystříká nad fotkou každýho aspoň trochu hezkýho kluka, co? Další tragédií a takovýchhle tragédů je to, že nemají soudnost a vždycky chtějí největší hezouny, ačkoliv jsou největší opice. No jen si slintni, víc z toho nikdy nebude.  |
Hele, Adame, nemyslíš, že už to trohu přeháníš ? Jestli seš tak přeplněnej, že ti to už tlačí na mozek, tak si pořádně vyhoň, nebo si pořádně zašukej, nejlíp opakovaně, fakt to pomáhá. (Froté ručníky většinou nezabírají.)
TXB napsal: | takže si klidně slintej - jen pozor na klávesnici, některé mají horší izolaci a vlhkost jim nesvědčí... |
To nebude problém, myslím, že výrobci hardware myslí i na slintaly:
http://www.tntrade.cz/shop/index.php/detprd/acutake-lightroll-keyboard-eng-usb-and-ps2
citace: Je zhotovena ze silikonu a je velmi odolná vůči vodě, prachu. Dá se rolovat. Ideální společník na cesty či do průmyslového prostředí. |
|
|
|
|
 |
st srpen 13, 2008 11:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
|
|
Shmudla: Ale jen si slitni já si s chutí taky slintnu a komu to vadí ten nám může políbit przadek
Adam: Tragedie je hlavně soudit lidi, které neznáš  _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
st srpen 13, 2008 11:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Shmudla: Vždyť vypadá jako opička.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st srpen 13, 2008 11:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Shmudla: Myslím, že tohle jsou osobní záležitosti, který jdou mimo většinu z nás, takže si klidně slintej - jen pozor na klávesnici, některé mají horší izolaci a vlhkost jim nesvědčí... |
|
|
|
|
 |
st srpen 13, 2008 11:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Adam:
Adam v Po 21. 6. 2008 ve vláknu Fotky pěkných kluků napsal: | Něco méně svalnatého a laserově depilovaného by nebylo pro potěchu zvrlých očí mých? |
Adam ve Čt 17.6. 2008 ve vláknu Fotky pěkných kluků....spolu! napsal: | Bral bych kterýhokoliv, nejlíp všechny! (ale ten prostřední je fakt moc.... moc..... moc.... |
Pořiď si bryndáček  _________________ Veritas vincit.
Naposledy upravil pemel dne st srpen 13, 2008 11:01 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
st srpen 13, 2008 10:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Shmudla uživatel+

|
|
|
bright napsal: | A jeje, tohle neskončí dobře...  |
Právě proto jsem radši ani nekomentoval Toma Daleyho, protože by tu hned byla spousta keců k tomu, že slintám na 14letýho klučíka. |
|
|
|
|
 |
st srpen 13, 2008 10:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
A jeje, tohle neskončí dobře...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st srpen 13, 2008 10:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
pemel: Ty jsi jedna z těch buzen, co se vystříká nad fotkou každýho aspoň trochu hezkýho kluka, co? Další tragédií a takovýchhle tragédů je to, že nemají soudnost a vždycky chtějí největší hezouny, ačkoliv jsou největší opice. No jen si slintni, víc z toho nikdy nebude.  |
|
|
|
|
 |
st srpen 13, 2008 8:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
st srpen 13, 2008 7:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: Matthew Mitcham |
|
|
Gay sportovec na OH - australský skokan Matthew Mitcham
 _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
st srpen 13, 2008 6:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
manroot uživatel+++

|
|
|
Nexo: Kam na takové sexy fotky chodíš?  |
|
|
|
|
 |
út srpen 12, 2008 2:57 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
|
|
Z dnesnich skoku do vody sem urcite par fotek jeste pribyde... sam jsem se dival s velkym zaujetim  _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
po srpen 11, 2008 6:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nexo uživatel
|
|
|
Zajtra skoro rano, dalo by sa povedat ze este v noci, nam startuje finale gymnastiky muzov.
Ale aj tak Cinania budu lepsi!
A Yang Wei je moj osobny favorit:
 |
|
|
|
|
 |
po srpen 11, 2008 6:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tihle dva dnes byli hodně zvláštní dvojka. Mladšímu je 14.
 _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po srpen 11, 2008 6:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
manroot uživatel+++

|
Předmět: LOH Peking 2008 |
|
|
Začaly olympijské hry, které jsou plné sexy sportovců. Pokud objevíte nějakou pěknou fotku, dejte ji sem, ať se pokocháme všichni!
Nebo jestli znáte přímo web, kde jsou pěkné fotky, tak se pochlubte. (Já jsem nic pořádného nenašel. )
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|