|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Zamilovali jste se někdy do heteráka? |
ANO |
|
85% |
[ 40 ] |
NE |
|
14% |
[ 7 ] |
|
Celkem hlasů : 47 |
 |
po srpen 18, 2008 10:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: |
|
|
peter: No pořád!  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po srpen 18, 2008 10:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
peter uživatel
|
|
|
Stalo se vám někdy že jdete, kouknete na hezkýho kluka, setkáte se pohledem, jenom na chviličku, dohromady ho vidíte tak sekundu, nevypadá jako G ale vám je jasný že je na kluky. Během setiny sekundy si pohledem řeknete:jo,fajn, tohle jsem chtěl dneska vidět, dík. A jde se dál. Je to jenom přání otcem myšlenky a je hetero, anebo se to pozná? Co myslíte? Teprve tedˇ jsem si pořádně přečetl předchozí ale i tak, co si o tom myslet?
Naposledy upravil peter dne po srpen 18, 2008 10:53 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 03, 2008 1:22 am |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Chodil jsem s její kamarádkou, abych jí byl na blízku. _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
so srpen 02, 2008 10:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
máslo: a to?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so srpen 02, 2008 9:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Já myslim, že tohle je přílišné zúžení jednoho klasického problému. Tím je: zamilovat se do někoho, kde víte, že to nebude mít odezvu. To je pak jedno, o jaké pohlaví jde a kdo je jaké orientace. Ta beznaděj je asi stejná. Něco takového jsem si prožil víckrát a jednou jsem to teda vyřešil opravdu svérázně . _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
so srpen 02, 2008 6:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rainbow uživatel

|
|
|
Ano, vtedy som si prvykrat uvedomil, co je to laska. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 01, 2008 9:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Píšu "poraď", ne "poděl se o svůj příběh"  |
|
|
|
|
 |
pá srpen 01, 2008 9:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
TXB: máslo se někdy zamiloval do heteráka? Není možná...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 01, 2008 6:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
máslo, poraď...  |
|
|
|
|
 |
pá srpen 01, 2008 6:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Jaksefurtmenovat?: když jsem poprvé potkal svého současného bf. tak jsem měl při tom kouknutí do očí fakt zvláštní pocit, jenže jsem nevěděl co to znamená. Ale u předchozích kluků se mi to nestalo, nožná to někdy funguje a někdy ne.  |
|
|
|
|
 |
pá srpen 01, 2008 5:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Jon Snih to vystihl i za mě - přesně takhle se mi to stalo taky _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 01, 2008 3:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jaksefurtmenovat? uživatel+

Založen: 21.7.2008 Příspěvky: 231 Bydliště: tam za vodou v rákosí
|
|
|
Honza napsal: |
Jaksefurtmenovat?: přiteplale vypadající ht-čko je ta lepší varianta, přiteplale vypadající týpky dost špatně snáším, horší je, když ht-čko vypadá uplně normálně |
Ona se ta přiteplalost může projevovat různě. Třeba zvýšenou přítulností nebo vyhledáváním tvé společnosti, pochvalami tvého vzhledu... Heterák to bere jako nic a ty si přitom myslíš kdovíco na tebe nezkouší. Já třeba nechápu, jak může někdo poznat gaye podle pohledu do očí. Někteří HT se ti koukaj do očí tak dlouho a takovým způsobem, že by sis kolikrát řek "ježiš ten mě asi balí". |
|
|
|
|
 |
pá srpen 01, 2008 3:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Zažil jsem něco podobného jako Jon (včetně toho obdivu, blízkého kamarádství, vetřelkyně v podobě gf a coming-outu), jen jsme spolu nikdy netrávili tolik času. Celkem dobrá sebepoznávací zkušenost. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 01, 2008 3:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
|
|
Ano, ale byla to taková ta skoro dětská nevinná zamilovanost spojená s obdivem, k chování, k osobnosti, k charakteru.
Byl a je to můj nejlepší přítel, kterému jsem se vybarvil. Byli jsme společně v zahraničí, bydleli spolu, pracovali spolu, chodili jsme se společně bavit, takže jsem ho poznal a poznal jsem ho dobře, ale nikdy jsem na něj nic nezkusil, protože on je HT a to definitivně
Někdy mně to docela zabolelo , když začal chodit se svou současnou přítelkyní, mojí dobrou kamarádkou, docela jsem i žárlil , ale teď jim to přeju a doufám, že jim to bude dlouho klapat a budou spolu šťastní _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
pá srpen 01, 2008 2:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: Zamilovali jste se někdy do heteráka? |
|
|
Ne, vždycky jsem tušil, že by to byl prů...., takže jsem si na to dával hooodně bacha. I když v případě jednoho spolužáka ze střední to byla dost dřina, furt jsem si dokola opakoval: Johny, ale fuj! Nesmíš ... 
Naposledy upravil Honza dne pá srpen 01, 2008 3:39 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|