|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
so listopad 24, 2007 5:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: To Bright |
|
|
Nikom: Žádný spor není, jen si mě tu berete bezdůvodně do úst...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so listopad 24, 2007 5:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
Předmět: |
|
|
Tomáš napsal: | Jenom podotknu, že já osobně nesouhlasím s názorem, že kamarádům to člověk má říci až poté, co je se svou orientací 100% srovnán. Nemůžeš být vnitřně stoprocentně srovnaný, když jsi "nebyl předhozen lvům". Nemůžeš oddělovat vnitřní a vnější comming out, protože jdou ruku v ruce. Můžeš si říkat, že jsi stoprocentně srovnaný, pak se setkáš s negativní reakcí ve svém blízkém okolí a sesypeš se jak domeček z karet... Toť moje poznámka, které si vůbec nemusíš všímat. |
Ne naopak, díky za příspěvek. Také si stále myslím, že je lepší se někomu blízkému (nejčastěji nejlepšímu kamarádovi(ce) svěřit i když s tím člověk není stále na 100% smířenej, protože se v případě kladné reakce člověku nesmírně uleví a tůvj kamarád(ka) ti může v oněh těžkých chvílích hodně pomoci. Protože asi to nějtěžší na CO je, je svěřit se a otevřít se těm nejbližším. |
|
|
|
|
 |
so listopad 24, 2007 5:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: To Bright |
|
|
Moc rád bych se s tebou hádal, ale trochu mi uniká jádro sporu. |
|
|
|
|
 |
so listopad 24, 2007 4:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
A k hlavnímu tématu se snad raději ani nebudu vyjadřovat, mám v této oblasti trochu negativní zkušenosti.... Amores perros Ale je krásná.. _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
so listopad 24, 2007 4:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Jenom podotknu, že já osobně nesouhlasím s názorem, že kamarádům to člověk má říci až poté, co je se svou orientací 100% srovnán. Nemůžeš být vnitřně stoprocentně srovnaný, když jsi "nebyl předhozen lvům". Nemůžeš oddělovat vnitřní a vnější comming out, protože jdou ruku v ruce. Můžeš si říkat, že jsi stoprocentně srovnaný, pak se setkáš s negativní reakcí ve svém blízkém okolí a sesypeš se jak domeček z karet... Toť moje poznámka, které si vůbec nemusíš všímat. _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
so listopad 24, 2007 4:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
Předmět: Re: Hlavně Youngmanovi, trochu taky Brightovi a Adamovi |
|
|
Nikom napsal: | Chceš radu? přestaň přemýšlet o kravinách. Vyraž na sraz gay.komunity. Radši si moc nevšímej toho, co tam Bright předvádí, ale trochu tam pokecej. Poznej nějaké gaye. Zjisti, že to nejsou žádní ufoni. Přestaň dumat, jestli seš nebo nejseš na něco připravený a vybal to "hrozitánské" tajemství nějaký kamarádce, kamarádovi nebo někomu.
Podle mě neexistuje nic, jako vyrovnání se s gay orientací. Jde o vyrovnání se sám se sebou. Měj se přece trochu rád, člověče. Koneckonců seš přece nejduležitější člověk svého života. |
Že jsou gayové ufoni si rozhodně nemyslím, taky se nepovažuju za ufona . Teď to trochu zlehčuju, ale chápu co jsi tím chtěl říci!
To "hrozitánské" tajemství jsem už někomu řekl a to právě lidem tady na GK. Jaku už jsem sem na GK napsal docela mi to pomohlo. Na kamarády je ale brzy, jak mi zde bylo doporučeno, to bych měl udělat, až budu s tím, že jsem gay na 100% srovnanej (to, že dens o sobě relativně v pohodě napíšu že jsem gay je taky docela úspěch, to by ani ne před 2 měsíci nepřicházelo vůbec v úvahu).
Vše má svůj čas, tak jako osobní seznamování se s jinými gayi, nemám zkrátka odvahu na to, 14 dní potom co jsem přišel sem na GK, se sejít s bandou 15 gayů, vím že "léčba šokem" může být velice účinná ale i fatální.
V každém případě díky za názor, je třeba se dívat na věci z více úhlů, tak aby člověk nezůstal zaslepen
ahoj
youngman |
|
|
|
|
 |
so listopad 24, 2007 3:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nikom: Znám tebe i ostatní především z toho, o čem a jakým stylem tady píšete. Třeba z toho, co o mně píšeš, přestože jsme se viděli jen dvakrát v životě (z toho jsem byl jednou v náladě a ty střízlivý) a zbytek máš z druhé ruky.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so listopad 24, 2007 2:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
Předmět: Hlavně Youngmanovi, trochu taky Brightovi a Adamovi |
|
|
Chceš radu? přestaň přemýšlet o kravinách. Vyraž na sraz gay.komunity. Radši si moc nevšímej toho, co tam Bright předvádí, ale trochu tam pokecej. Poznej nějaké gaye. Zjisti, že to nejsou žádní ufoni. Přestaň dumat, jestli seš nebo nejseš na něco připravený a vybal to "hrozitánské" tajemství nějaký kamarádce, kamarádovi nebo někomu.
Podle mě neexistuje nic, jako vyrovnání se s gay orientací. Jde o vyrovnání se sám se sebou. Měj se přece trochu rád, člověče. Koneckonců seš přece nejduležitější člověk svého života.
Ježiš Brighte... Nechápu, že nechápeš, kde se v nás bere tolik nadřazenosti, vzhledem k tomu, že nás (tedy hlavně Martina ( ) a pak trochu - ale podstatně méně - i mě) znáš.
Adame: kyselej jsem jenom na ty, co si to zaslouží.  |
|
|
|
|
 |
so listopad 24, 2007 6:27 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Souhlas s youngmanem. Nechápu, kde se ve vás bere tolik nadřazenosti, zvlášť když vás znám.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá listopad 23, 2007 7:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
Předmět: Re: To youngman |
|
|
Nikom napsal: | Ne, už nemůžu dál. Musím na tvoje vystupování na fóru aspoň něco poznamenat.
Proboha přestaň už fňukat!
Ano ses chudáček nebohý, který si uvědomil svoji orientaci až jako cetilený. Ale proboha, čí je to vina? Žádní "Oni" nejsou. Můžeš za to jenom ty sám. Nikdo ti nic nedělá. Všechno si to způsobuješ sám. |
Ahoj Nikome,
děkuju za příspěvek. Za zraněné citečky se omlouvat nemusíš, mě naštěstí nikdo koho osobně neznám a kdo o mě nic neví jen tak nerozhází . Nicméně za chudáka jsem se tu zatím nikdy neoznačil. Na tuto diskusi jsem nepřišel proto abych sem psal vtípky apod. ale pro rady a zkušenosti ostatních, kteří si už něčím podobným prošli. Za to jak se cítím si můžu skutečně do značné míry sám, ano, zmítají mě předsudky, dosud jsem se s tím na 100% nevyrovnal a mám z toho strach přiznávám, OK, ale kdo ho neměl nebo nemá. Gratuluju ti, že jsi se sám se vším tak pěkně smířil, neděláš si z toho hlavu a jsi vyrovnaný gay, hodně lidí ti to bude určitě závidět (zatím včetně mě).
Nikom napsal: | A řešení je přitom tak jednoduché (to neznamená snadné) a nepochybuju, že ho znáš sám.
Omlouvám se za zraněné citečky, ale muselo to ven |
Řešení zatím hledám, ale ty mi určitě poradíš, když už stojíš s jistýma nohama nad věcí.
p.s.: Jestli tě moje příspěvky nudí nebo obtěžují apod., tak jakmile pod kolonkou autor příspěvku uvidíš youngman tak prosím tyto příspěvky přeskoč
přeju ti pěkný den,
youngman |
|
|
|
|
 |
pá listopad 23, 2007 6:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Souhlas s Nikomem.
Adam: Kdybys uměl líp anglicky možná bys použil výraz "Bright will brighten you up."¨  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá listopad 23, 2007 3:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Adam: Máš jediný štěstí, že se dnes neukážeš!  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá listopad 23, 2007 3:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: Re: To youngman |
|
|
Nikom napsal: | Láska? Pche... Adame, nemáš něco normálnějšího k řešení? |
Nikom: Leda tak větvení a. maxillaris, takže láska je příjemný únik z reality.
2 youngman: Nikoma se neboj, je sice trochu zakyslej, ale nekouše. Jestli se chceš litovat, jsi na správném místě. Bright tě rád rozveselí! |
|
|
|
|
 |
pá listopad 23, 2007 11:49 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
Předmět: To youngman |
|
|
Ne, už nemůžu dál. Musím na tvoje vystupování na fóru aspoň něco poznamenat.
Proboha přestaň už fňukat!
Ano ses chudáček nebohý, který si uvědomil svoji orientaci až jako cetilený. Ale proboha, čí je to vina? Žádní "Oni" nejsou. Můžeš za to jenom ty sám. Nikdo ti nic nedělá. Všechno si to způsobuješ sám. A řešení je přitom tak jednoduché (to neznamená snadné) a nepochybuju, že ho znáš sám.
Omlouvám se za zraněné citečky, ale muselo to ven.
Láska? Pche... Adame, nemáš něco normálnějšího k řešení? |
|
|
|
|
 |
pá listopad 23, 2007 1:26 am |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
tyto a podobné citáty na GK se mi líbí , no nic dnes už to balím a jdu spát, tak dobrou |
|
|
|
|
 |
pá listopad 23, 2007 1:22 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Jak říká jeden kámoš: "Skutečný optimismus nespočívá v přesvědčení, že všechno půjde dobře, ale v názoru, že ne všechno půjde špatně."  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá listopad 23, 2007 1:19 am |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
bright napsal: | Všechno má svůj čas  | ty jsi neoblomný optimista  |
|
|
|
|
 |
pá listopad 23, 2007 1:03 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Všechno má svůj čas  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá listopad 23, 2007 12:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
bright napsal: | Myslíš, že ji všichni zúčastnění diskutéři někdy zažili? Možná tak zamilovanost... | Aha tak to jsem na tom ještě hůř než jsem si původně myslel, opravdu zamilovanej jsem totiž taky ještě asi nebyl  |
|
|
|
|
 |
pá listopad 23, 2007 12:46 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Myslíš, že ji všichni zúčastnění diskutéři někdy zažili? Možná tak zamilovanost... _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá listopad 23, 2007 12:43 am |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
Předmět: Re: Definice lásky |
|
|
Adam napsal: | Vypisuju soutěž (bright a pemel se nebudou ptát na výhru)!!! Pokuste se napsat co nejlepší definici lásky. |
Tak do této diskuse se zatím zapojit nemůžu protože jsem nikdy nic takového nezažil a definovat něco co člověk nezná nelze |
|
|
|
|
 |
pá listopad 23, 2007 12:22 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
a. slovo, kterým se ohánějí ti, kteří se bojí být sami.
b. dočasné pomatení rozumu, trvající různě dlouho a různě intenzivně _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
pá listopad 23, 2007 12:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Zoufalá a překotná reakce organismu na pokus o soužití s druhým lidským tvorem v podobě dočasného utlumení některých mozkových funkcí a přehnanou snaživostí funkcí jiných, jako snaha o přípravu na následující životní prozření, že člověk nebude šťasten trvale, neboť k tomu účelu nebyl konstruován. _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 22, 2007 11:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
To teda vůbec není k smíchu. Adam je normálně drzej. Jako by on měl nějakou cenu, po který bychom s pemelem toužili.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 22, 2007 11:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
Předmět: Re: Definice lásky |
|
|
Adam napsal: | Vypisuju soutěž (bright a pemel se nebudou ptát na výhru)!!! |  |
|
|
|
|
 |
čt listopad 22, 2007 9:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
erthos napsal: | Souhlasím s Pemelem, všechny keci kolem můžou jen připodobnit něco co se musí stejně prožít. Dokud se nespálíš, nepoznáš jaký to je(i když o tom můžeš debatovat a polemizovat celé roky tady na foru).
|
Zajímavý, že mě znáš tak dobře.... Ale nejkouzelnější je, že napíšeš tohle a o řádek níž to popřeš tím sladkobolným přirovnáním.
Jediný, kdo zřejmě pochopil, kam tohle vlákno směřovalo, byl bright. Ostatní to buď bojkotujete, nebo rejpete. Tak si to tu užijte, vy všichni moudří, zkušení a prožívající. Třeba takový prožívající pemel, ze kterého to hluboké citové ponoření vysloveně kape. Nebo to není cit, co kape? 
Naposledy upravil Adam dne čt listopad 22, 2007 11:43 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 22, 2007 8:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
erthos napsal: | Láska je jako květina která rozkvete s příchodem nového rána, kvete i v noci, když není vidět, kvete i když jí nikdo nezalévá, kvete prostě z čisté radosti že žije.  |
Hezké. Kdo je autorem? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 22, 2007 8:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
erthos uživatel
|
|
|
Adam napsal: | pemel: čekal jsem, jestli se najde nějaký hnidopich, který do toho začne vrtat. Překvapivě se našel.... Asi si pemeli myslíš, jak hlubokomyslnou věc jsi pronesl, ale když se podíváš na název vlákna, možná si uvědomíš, že tu jde o hru se slovy a co nejbližší verbální přiblížení se něčemu, o čem nikdo neví, co to je. Pokus se tedy znovu a lépe. |
Souhlasím s Pemelem, všechny keci kolem můžou jen připodobnit něco co se musí stejně prožít. Dokud se nespálíš, nepoznáš jaký to je(i když o tom můžeš debatovat a polemizovat celé roky tady na foru).
Láska je jako květina která rozkvete s příchodem nového rána, kvete i v noci, když není vidět, kvete i když jí nikdo nezalévá, kvete prostě z čisté radosti že žije.  |
|
|
|
|
 |
čt listopad 22, 2007 7:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fREDka uživatel+
|
|
|
Laska je jen ona biochemicka reakce. Fenyletylamin a oxytocin to myslim ze je. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 22, 2007 7:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Stonerock: To neznám! Fakt ne! Moje úroveň angličtiny by na takovýhle překlad nestačila..... Možný je, že mi to někdy kdysi dávno utkvělo a moje podvědomí to asimilovalo..... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|