|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Existuje ideální vztah ? |
Ano, dokonce jsem ho žažil |
|
21% |
[ 9 ] |
Myslím že neexistuje |
|
26% |
[ 11 ] |
Možná existuje ale já ho ještě nenašel |
|
24% |
[ 10 ] |
Hledám a hledám |
|
26% |
[ 11 ] |
|
Celkem hlasů : 41 |
 |
čt leden 10, 2008 4:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
Předmět: |
|
|
Alcarmo napsal: | Maku napsal: | Alcarmo: Tak to bude někde chyba. Ona to skutečně bomba je - za předpokladu, že dotyčného/dotyčnou miluješ či tě sexuálně přitahuje. |
Vím, že bude někde chyba, ale nevím kde......sexuálně mě ten kluk přitahoval, ale stejně mi dlouho trvalo než jsem se udělal, vášeň se vytratila, už šlo jen o to vystříknout  |
Tak v tom prvním bych problem neviděl. Ba naopak. Lepší, než moc brzy...
Ale měl jsem podobný problém. Pač jsem byl v situaci, kdy jsem si uvědomoval, že jsem na kluky a chtěl jsem ho. Ale když na to doslo, tak jsem se vnitře pral (ale nemyslel jsem u toho na to) s tím, že jsem na kluky. A ono se to projevilo. |
|
|
|
|
 |
čt leden 10, 2008 4:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Alcarmo uživatel
|
|
|
Maku napsal: | Alcarmo: Tak to bude někde chyba. Ona to skutečně bomba je - za předpokladu, že dotyčného/dotyčnou miluješ či tě sexuálně přitahuje. |
Vím, že bude někde chyba, ale nevím kde......sexuálně mě ten kluk přitahoval, ale stejně mi dlouho trvalo než jsem se udělal, vášeň se vytratila, už šlo jen o to vystříknout  _________________ There must be kept the Balance |
|
|
|
|
 |
čt leden 10, 2008 3:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Alcarmo: Tak to bude někde chyba. Ona to skutečně bomba je - za předpokladu, že dotyčného/dotyčnou miluješ či tě sexuálně přitahuje. |
|
|
|
|
 |
čt leden 10, 2008 10:14 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Alcarmo uživatel
|
|
|
[quote="TuX"] Alcarmo napsal: | TuX napsal: | Alcarmo napsal: | youngman napsal: | TuX napsal: | Mozna existuje, ale ja ho asi nikdy nepoznam. Zatim jsem v podstate zazil dva typy vztahu - ten, ve kterem funguje sex, ale neni si o cem povidat, a ten, kdy spolu vydrzime, ale nefunguje to v posteli
Oboje stoji za ehm... za nic  |
Jestli ti to nevadí, moh bys to trochu rozvinout? Jaké má výhody být s jedním a tím druhým zase jinak - třeba i konkrétní příklady, dost by mě to zajímalo jinak podle mě ideální vztah neexistuje, zvlášť u buzen  |
No to je jednoduchy - vztah preci neni jen o sexu, stejne nemuzes porad su*at, kdyz mas s nekym zit, tak by sis s nim asi mel mit co rict. Ale na druhou stranu kazdy sex potrebuje a kdyz ho v tom vztahu nedostava, takje nestastny. |
Já tomu rozumím, jen jsem chtěl konkrétní příklady jako třeba, v čem je jeden v tom sexu supr a druhý ne, o čem si zase s ním povídáš a toho druhého to nezajímá  |
Tak prepokladam, ze super sex asi nema cenu vysvetlovat. To si asi dokazes predstavit, co to je. Osobne nepozaduju zrovna super sex, staci proste sex, co me bavi. Tim, ze si s nekym nemam co rict, rozumim to, ze jsme kazdy nekde jinde. Napr. jsem mel kluka, pro ktery travil zivot pred televizi, aspon me to prislo, protoze porad placal jen o tom, co je noveho v Superstar, jaky serial zrovna bezi, problemy typu co ktera celebrita provedla, co psali v Blesku a tak. Prisel mi dost jednoduchy a v podstate jsem s nim nemel o cem mluvit, protoze TV nemam ))
Nerikej, ze neznas situaci, ze jdes treba s nekym na rande a u po 15 minutach premyslis, co rict, aby nebylo trapne ticho  |
Tak já třeba supersex nikdy nezažil, takže nevím, jaké to je, proto se ptám jsem hodně ovlivněnej filmama a tak a dlouho jsem čekal, než jsem se začel scházet s klukama a prožívat ony milostné chvilky. Tím chci říct, že ve filmech je všechno podávané jako neuvěřitelný zážitek - od líbání po sex, no a já od toho čekal to samé a pak mi přišlo, že to zase taková bomba není  _________________ There must be kept the Balance |
|
|
|
|
 |
st leden 09, 2008 10:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++

|
|
|
[quote="Alcarmo"] TuX napsal: | Alcarmo napsal: | youngman napsal: | TuX napsal: | Mozna existuje, ale ja ho asi nikdy nepoznam. Zatim jsem v podstate zazil dva typy vztahu - ten, ve kterem funguje sex, ale neni si o cem povidat, a ten, kdy spolu vydrzime, ale nefunguje to v posteli
Jestli ti to nevadí, moh bys to trochu rozvinout? Jaké má výhody být s jedním a tím druhým zase jinak - třeba i konkrétní příklady, dost by mě to zajímalo jinak podle mě ideální vztah neexistuje, zvlášť u buzen  |
No to je jednoduchy - vztah preci neni jen o sexu, stejne nemuzes porad su*at, kdyz mas s nekym zit, tak by sis s nim asi mel mit co rict. Ale na druhou stranu kazdy sex potrebuje a kdyz ho v tom vztahu nedostava, takje nestastny. |
Já tomu rozumím, jen jsem chtěl konkrétní příklady jako třeba, v čem je jeden v tom sexu supr a druhý ne, o čem si zase s ním povídáš a toho druhého to nezajímá  |
Tak prepokladam, ze super sex asi nema cenu vysvetlovat. To si asi dokazes predstavit, co to je. Osobne nepozaduju zrovna super sex, staci proste sex, co me bavi. Tim, ze si s nekym nemam co rict, rozumim to, ze jsme kazdy nekde jinde. Napr. jsem mel kluka, pro ktery travil zivot pred televizi, aspon me to prislo, protoze porad placal jen o tom, co je noveho v Superstar, jaky serial zrovna bezi, problemy typu co ktera celebrita provedla, co psali v Blesku a tak. Prisel mi dost jednoduchy a v podstate jsem s nim nemel o cem mluvit, protoze TV nemam ))
Nerikej, ze neznas situaci, ze jdes treba s nekym na rande a u po 15 minutach premyslis, co rict, aby nebylo trapne ticho  |
|
|
|
|
 |
st leden 09, 2008 1:26 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Alcarmo uživatel
|
|
|
[quote="TuX"] Alcarmo napsal: | youngman napsal: | TuX napsal: | Mozna existuje, ale ja ho asi nikdy nepoznam. Zatim jsem v podstate zazil dva typy vztahu - ten, ve kterem funguje sex, ale neni si o cem povidat, a ten, kdy spolu vydrzime, ale nefunguje to v posteli
No to je jednoduchy - vztah preci neni jen o sexu, stejne nemuzes porad su*at, kdyz mas s nekym zit, tak by sis s nim asi mel mit co rict. Ale na druhou stranu kazdy sex potrebuje a kdyz ho v tom vztahu nedostava, tak je nestastny. |
Já tomu rozumím, jen jsem chtěl konkrétní příklady jako třeba, v čem je jeden v tom sexu supr a druhý ne, o čem si zase s ním povídáš a toho druhého to nezajímá  _________________ There must be kept the Balance |
|
|
|
|
 |
út leden 08, 2008 11:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++

|
|
|
[quote="Alcarmo"] youngman napsal: | TuX napsal: | Mozna existuje, ale ja ho asi nikdy nepoznam. Zatim jsem v podstate zazil dva typy vztahu - ten, ve kterem funguje sex, ale neni si o cem povidat, a ten, kdy spolu vydrzime, ale nefunguje to v posteli
No to je jednoduchy - vztah preci neni jen o sexu, stejne nemuzes porad su*at, kdyz mas s nekym zit, tak by sis s nim asi mel mit co rict. Ale na druhou stranu kazdy sex potrebuje a kdyz ho v tom vztahu nedostava, tak je nestastny. |
|
|
|
|
 |
út leden 08, 2008 7:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Alcarmo uživatel
|
|
|
[quote="youngman"] TuX napsal: | Mozna existuje, ale ja ho asi nikdy nepoznam. Zatim jsem v podstate zazil dva typy vztahu - ten, ve kterem funguje sex, ale neni si o cem povidat, a ten, kdy spolu vydrzime, ale nefunguje to v posteli
Jestli ti to nevadí, moh bys to trochu rozvinout? Jaké má výhody být s jedním a tím druhým zase jinak - třeba i konkrétní příklady, dost by mě to zajímalo jinak podle mě ideální vztah neexistuje, zvlášť u buzen  _________________ There must be kept the Balance |
|
|
|
|
 |
út leden 08, 2008 7:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Alcarmo uživatel
|
|
|
 _________________ There must be kept the Balance
Naposledy upravil Alcarmo dne út leden 08, 2008 7:32 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 11, 2007 11:28 am |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
TuX napsal: | Mozna existuje, ale ja ho asi nikdy nepoznam. Zatim jsem v podstate zazil dva typy vztahu - ten, ve kterem funguje sex, ale neni si o cem povidat, a ten, kdy spolu vydrzime, ale nefunguje to v posteli
hm, zajímavá zkušenost, to aby si pak člověk našel dva přítele, jednoho se kterým si bude povídat a druhého se kterým si bude užívat sex , problém může však nastat, kdyby chtěl dotyčný oboje v bezprostřední návaznosti na sebe, hm takže to je asi blbost. Ale zatím jen podvědomně tuším, že jedno bez druhého k ničemu z dlouhodobější perspektivy nikam nepovede, protože s tím se kterým si "jen" povídáš to je vlastně kamarád, je to složité  |
|
|
|
|
 |
st listopad 07, 2007 3:01 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
|
|
AD Tux :
Někdy je 100x lepší být sám než s někým kdo se k tobě nehodí což většinou poznáš pozdě. Proto je potřeba dát všemu čas i když někdy se to nedá  _________________ ------------------------------------------------------
Motto : Bereš a dáváš, tak i já budu dávat a brát.
Umím být bez sebe (radostí), sám sebou (Wítkem), i ve dvou ale ne sám (mám Jirku). |
|
|
|
|
 |
út listopad 06, 2007 10:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++

|
|
|
Wítek napsal: | AD Tux :
Zajímavé postřehy taky jsem to tak míval. Je asi třeba pečlivěji vybírat  |
Super rada - ale abych nevybiral tak dlouho, ze zustanu nakonec sam  |
|
|
|
|
 |
po listopad 05, 2007 1:17 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: ?ideální ?vztah |
|
|
Tady měl být původně nějaký traktát na téma idální vztah, ale už je pozdě a tak se omezím na pouhé konstatování, že abych mohl hodnotit kvalitu či úroveň vztahu, musel by nejdřív nějaký být. Což se i přes zoufalé snahy ukázalo jako nesplnitelná prerekvizita, a díky tomu nemůžu k tématu nic říct. Snad jen: Buďte rádi vy, co si můžete ve vztazích vybírat! Jsou totiž mezi námi i tací, co by ze samé zoufalosti brali všechno...
Tak moment!
Přijdu pozdě na golf! _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
ne listopad 04, 2007 11:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
AD Wítek: Věř brightovi, přesně ví co píše, on už mě dobře zná  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne listopad 04, 2007 11:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
AD Sergej :
Tak to ti nevěřím jedině kdyby jsi mě dokázal že s ním trávíš většinu času
AD Tux :
Zajímavé postřehy taky jsem to tak míval. Je asi třeba pečlivěji vybírat  _________________ ------------------------------------------------------
Umím být bez sebe (radostí), sám sebou (Wítkem), i ve dvou ale ne sám (mám Jirku). |
|
|
|
|
 |
ne listopad 04, 2007 10:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++

|
|
|
Mozna existuje, ale ja ho asi nikdy nepoznam. Zatim jsem v podstate zazil dva typy vztahu - ten, ve kterem funguje sex, ale neni si o cem povidat, a ten, kdy spolu vydrzime, ale nefunguje to v posteli
|
|
|
|
 |
ne listopad 04, 2007 9:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
sergej: O ideálnosti tohoto tvého vztahu nemám žádných pochyb  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 04, 2007 8:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Jasně že existuje, já a stará čísla časopisů SM (to je Svět motorů, nehledejte za tím nějaké skryté významy). _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne listopad 04, 2007 6:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Bright:
A kdo říkal že to bude dárek materiální taková hezká noc ve dvou ...  _________________ ------------------------------------------------------
|
|
|
|
 |
ne listopad 04, 2007 6:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
To vyznělo strašně materialisticky. Spíš bych řekl, myslet na druhého aspoň stejně tak jako na sebe. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 04, 2007 6:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Bright:
Souhlas díky za definici ... podotknul bych že je důležité do vztahu stále hodně investovat ... což mi připomíná že bych mohl dát BF nějaký dárek  _________________ ------------------------------------------------------
|
|
|
|
 |
ne listopad 04, 2007 6:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Ideální vztah je podle mě ten, který vydrží a oba se v něm cítí dobře. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 04, 2007 6:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Bright : Heh tak zatím vypadali všichni moji BF já si ani jinak nevybírám Jinak co ty myslíš ? _________________ ------------------------------------------------------
|
|
|
|
 |
ne listopad 04, 2007 6:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nahrál jsi mi na smeč. Vy s Jirkou vypadáte jako ideální pár.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 04, 2007 6:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
Předmět: Ideální VZTAH |
|
|
Jak podle Vás vypadá ideální vztah? Měli jste ho někdy? Nebo je to nereálné? _________________ ------------------------------------------------------
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|