|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Je pro Vás mazlení důležité? |
Ani ne, nepotřebuji to, ani nevyžaduji |
|
0% |
[ 0 ] |
možná je to příjemné, ale dokážu bez toho být |
|
3% |
[ 1 ] |
Nevím |
|
0% |
[ 0 ] |
Je mi to příjemné, ale neupřednostňuju to |
|
6% |
[ 2 ] |
Je to moc hezké a příjemné - líbí se mi to a mám to moc rád |
|
90% |
[ 29 ] |
|
Celkem hlasů : 32 |
 |
ne prosinec 17, 2006 7:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
Předmět: |
|
|
Adam napsal: | fanfán napsal: | Adam napsal: | sergej sudoplatov napsal: | fanfán napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Adam napsal: | Co je Rudolf nebo jak se to jmenuje?  |
U Rudolfa je gay pivnice... |
...zaměřená na cílovou skupinu mezi důchodem a hřbitovem. |
Naprosto nemůžu souhlasit. Většina lidí tam byli tak ve věku 30-50, ale i méně. To snad eště není mezi důchodem a hřbitovem. |
Ale je  |
Jsem si hned myslel, že to napíšeš. |
To jsem tak průhlednej? |
Jo. _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 17, 2006 7:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
fanfán napsal: | Adam napsal: | sergej sudoplatov napsal: | fanfán napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Adam napsal: | Co je Rudolf nebo jak se to jmenuje?  |
Naprosto nemůžu souhlasit. Většina lidí tam byli tak ve věku 30-50, ale i méně. To snad eště není mezi důchodem a hřbitovem. |
Ale je  |
Jsem si hned myslel, že to napíšeš. |
To jsem tak průhlednej? |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 17, 2006 7:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | fanfán napsal: | Adam napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Adam napsal: | Co je Rudolf nebo jak se to jmenuje?  |
U Rudolfa je gay pivnice v Mezibranské ulici. Kamarád mě tam ve středu pozval a já až asi po hodině zjistil, že to je gay podnik.  |
Spojení gay + pivnice spolu s pověstí, která se tady zvolna začíná šířit, mě dost děsí...  |
Děsí tě to zcela oprávněně. Ten podnik má pověst velmi nevalnou. |
Desítka za 21 korun, rychlá obsluha, výborný utopence se spoustouu cibule, nevím co by se mě tam nemělo líbit. No akorát trochu horší ventilace. |
Aha, takže utopence rozhodně nemusím... _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 17, 2006 7:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Adam napsal: | sergej sudoplatov napsal: | fanfán napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Adam napsal: | Co je Rudolf nebo jak se to jmenuje?  |
Ale je  |
Doufám že já už taky nejsem na odpis. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 17, 2006 7:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
Adam napsal: | sergej sudoplatov napsal: | fanfán napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Adam napsal: | Co je Rudolf nebo jak se to jmenuje?  |
Ale je  |
Jsem si hned myslel, že to napíšeš. _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 17, 2006 7:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
fanfán napsal: | Adam napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Adam napsal: | Co je Rudolf nebo jak se to jmenuje?  |
U Rudolfa je gay pivnice v Mezibranské ulici. Kamarád mě tam ve středu pozval a já až asi po hodině zjistil, že to je gay podnik.  |
Spojení gay + pivnice spolu s pověstí, která se tady zvolna začíná šířit, mě dost děsí...  |
Děsí tě to zcela oprávněně. Ten podnik má pověst velmi nevalnou. |
Desítka za 21 korun, rychlá obsluha, výborný utopence se spoustouu cibule, nevím co by se mě tam nemělo líbit. No akorát trochu horší ventilace. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 17, 2006 7:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
Adam napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Adam napsal: | Co je Rudolf nebo jak se to jmenuje?  |
Děsí tě to zcela oprávněně. Ten podnik má pověst velmi nevalnou. _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 17, 2006 7:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | fanfán napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Adam napsal: | Co je Rudolf nebo jak se to jmenuje?  |
Ale je  |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 17, 2006 7:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
fanfán napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Adam napsal: | Co je Rudolf nebo jak se to jmenuje?  |
Naprosto nemůžu souhlasit. Většina lidí tam byli tak ve věku 30-50, ale i méně. To snad eště není mezi důchodem a hřbitovem. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 17, 2006 7:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Adam napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Adam napsal: | Co je Rudolf nebo jak se to jmenuje?  |
Proč tě to děsí? Nikdo tě tam nenutí chodit. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 17, 2006 7:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Adam napsal: | Co je Rudolf nebo jak se to jmenuje?  |
...zaměřená na cílovou skupinu mezi důchodem a hřbitovem. _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 17, 2006 6:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Adam napsal: | Co je Rudolf nebo jak se to jmenuje?  |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 17, 2006 6:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Adam napsal: | Co je Rudolf nebo jak se to jmenuje?  |
U Rudolfa je gay pivnice v Mezibranské ulici. Kamarád mě tam ve středu pozval a já až asi po hodině zjistil, že to je gay podnik.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 17, 2006 6:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Co je Rudolf nebo jak se to jmenuje?  |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 17, 2006 6:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | fanfán napsal: | Adam napsal: | bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | A contrario - je nepříjemné, když na vás sahá někdo, ke komu mít blízký vztah netoužíte. Nebo někdo úplně cizí. Tím chci jen zdůraznit, že nechtěný dotyk je nepříjemný stejně, jako absence dotyku vytouženého.
... ale jinak se hrdě začleňuji do mazlící sekce.  |
Úplně nesnáším, když mi někdo sahá na zadek a já o to nestojím (což je většinou).  |
Nikdo mi nešahá na zadek, ačkoliv o to stojím. Nechápu, na co si stěžuješ. Kam to vlastně chodíš?  |
Zajdi k Rudolfovi, hned si (")užiješ("). |
Tam jsem byl v týdnu a nikdo mi na zadek nešáhnul. Akorát se tam furt na mě spoustu lidí tak úlisně zubilo a usmívalo.  |
Vážně? Ale ne, ten podnik má příšernou pověst, a vzhledem k tomu, že jsem v něm nikdy nebyl, tak mě to tak napadlo. Ale možná, že příště budeš mít větší (")štěstí("). _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 17, 2006 6:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
fanfán napsal: | Adam napsal: | bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | A contrario - je nepříjemné, když na vás sahá někdo, ke komu mít blízký vztah netoužíte. Nebo někdo úplně cizí. Tím chci jen zdůraznit, že nechtěný dotyk je nepříjemný stejně, jako absence dotyku vytouženého.
Úplně nesnáším, když mi někdo sahá na zadek a já o to nestojím (což je většinou).  |
Nikdo mi nešahá na zadek, ačkoliv o to stojím. Nechápu, na co si stěžuješ. Kam to vlastně chodíš?  |
Zajdi k Rudolfovi, hned si (")užiješ("). |
Tam jsem byl v týdnu a nikdo mi na zadek nešáhnul. Akorát se tam furt na mě spoustu lidí tak úlisně zubilo a usmívalo.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so prosinec 16, 2006 10:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Libor
Modrý formulář 158B, musíš ho zanást zanást do kanceláře 425, pak s kolkem 50 Kčs který seženeš v kanc. 152 do kanc 613 z ní pro potvrzení do 201, poté do 317.
S růžovým formulářem1212c oběhnout 158, potvrdit v 612, pak pro kolek 10Kčs v 806 se vším do 222 pakl pro razítko do 102.
poté počkat na vyjádření a se zeleným forkulářem 11k oběhnout všechny zmíněné kanceláře. Výtah nemáme, tak se naběháš. A ještě nikdo nezaručí, že dostaneš povolení _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
so prosinec 16, 2006 2:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
Adam napsal: | bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | A contrario - je nepříjemné, když na vás sahá někdo, ke komu mít blízký vztah netoužíte. Nebo někdo úplně cizí. Tím chci jen zdůraznit, že nechtěný dotyk je nepříjemný stejně, jako absence dotyku vytouženého.
Zajdi k Rudolfovi, hned si (")užiješ("). _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 9:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Adam napsal: | bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | A contrario - je nepříjemné, když na vás sahá někdo, ke komu mít blízký vztah netoužíte. Nebo někdo úplně cizí. Tím chci jen zdůraznit, že nechtěný dotyk je nepříjemný stejně, jako absence dotyku vytouženého.
No teď sis teda Adame naběh. Dá se to snadno splnit, myslím že ti to brzy nebude příjemné.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 9:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Adam napsal: | Nebo to mám zase chápat dvojsmyslně? |
No dovol?! Takhle mě podceňovat! Minimálně čtyřsmyslně...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 9:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | Adam napsal: | Tak to sis se mnou docela užil, co? |
V obou ohledech... Jako s nikym druhym...  |
Jůůůů, ty jsi zlatý chalan Nebo to mám zase chápat dvojsmyslně? |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 9:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Adam napsal: | Tak to sis se mnou docela užil, co? |
V obou ohledech... Jako s nikym druhym...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 9:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | Manuel de Falla napsal: | ... ale jinak se hrdě začleňuji do mazlící sekce.  |
Přidávam se... Já jsem taky hroznej mazel... Bez toho by to nešlo - naopak, pro mě je to základ "fyzickýho" kontaktu s klukem... Dopustim se troufalýho názoru: Ten vlastní sex je proti tomu o ničem...  |
Tak to sis se mnou docela užil, co? |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 8:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | ... ale jinak se hrdě začleňuji do mazlící sekce.  |
Přidávam se... Já jsem taky hroznej mazel... Bez toho by to nešlo - naopak, pro mě je to základ "fyzickýho" kontaktu s klukem... Dopustim se troufalýho názoru: Ten vlastní sex je proti tomu o ničem...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 7:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
Adam napsal: |  |
mhuhele  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 7:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
ottos napsal: | Adam napsal: | Ale nebudou  |
no uvidíme...  |
 |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 7:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
Adam napsal: | Ale nebudou  |
no uvidíme...  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 7:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
ottos napsal: | Adam napsal: | Nikdo mi nešahá na zadek, ačkoliv o to stojím. Nechápu, na co si stěžuješ. Kam to vlastně chodíš?  |
tak todle vyvěsíme někam na hlavní stránku - teď tě budou vošahávat všici...  |
Ale nebudou  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 7:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Hmmm |
|
|
zdenda napsal: | jj, taky jsem mazel, ale pokud se mne někdo chce dotknout jinak než při pozdravu, či utěšení, tak to musí "projít řízením, podat několik okolkovaných žádostí, musí dostat vyjímky" a pak teprv může, což jak z popisu vidno jen tak někdo nedostane, že.  |
Koukám, že se z Teb eklube podobný dotekový birokrat jako ze mě Mohli bychom si na to podat ruce Potřebuji k tomu nějakou žádost V kolik a provedeních a s jakýma přílohama
Děkuji _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 7:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
Adam napsal: | Nikdo mi nešahá na zadek, ačkoliv o to stojím. Nechápu, na co si stěžuješ. Kam to vlastně chodíš?  |
tak todle vyvěsíme někam na hlavní stránku - teď tě budou vošahávat všici...  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|