|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út leden 09, 2007 1:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: |
|
|
nokin napsal: | Adam napsal: |
Do Valentnina nikdy! Tam hřích jenom kvete.
|
Ale přece, pokud nechceš hřešit, tak hřešit nebudeš a hříchu se bezproblémů ubráníš a zálety ostatních Tě můžou nechat v klídku  |
Mám pocit, že Adam nemá ani tak obavy z Valentina, nýbrž spíše z toho démona, co v sobě skrývá... možná se bojí, že by se v nějakém podobném místě mohl ten netvor vydrápat ven... |
|
|
|
|
 |
út leden 09, 2007 12:54 am |
 |
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
Adam napsal: |
|
Ale přece, pokud nechceš hřešit, tak hřešit nebudeš a hříchu se bezproblémů ubráníš a zálety ostatních Tě můžou nechat v klídku  |
|
|
|
|
 |
po leden 08, 2007 12:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Adam napsal: | Do Valentnina nikdy! Tam hřích jenom kvete.
Tak aspoň něco. Očekávám soukromou zprávu plnou nechutných detailů.  |
No comment.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne leden 07, 2007 12:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Ale ne, bylo to tam celkem usedlý. Ostatně myslím, že trocha hříchu by tě nezabila.
Žádné z daných detailů bych neoznačil za nechutné. Až budu mít sílu, tak ti je dám podrobněji k posouzení.  |
|
|
|
|
 |
so leden 06, 2007 8:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Člověk si jde v klidu v boa posedět a popít do Valentina a pak se probudí někde úplně jinde jako součást takovýho blonďatýho chumlu. Ale myslím, že se na to bude vzpomínat hezky, bylo to nad očekávání něžné.  |
Manuel de Falla napsal: | Kdoví, kolik těm hochům bylo, byli takoví docela vychrtlí ( ), ale zas tak málo asi ne, protože by v klubu milovníků holátek neuspěli.  |
Tak aspoň něco. Očekávám soukromou zprávu plnou nechutných detailů.  |
|
|
|
|
 |
st leden 03, 2007 1:43 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Já si to zčásti pamatuju, nicméně jsem se nijak neupejpal. A taková absolutní absence cudnosti je příznačná pro dosti povážlivý stav.
Jinak do nitě o prvním sexu to patří, to že si nepamatuju úplně přesně cestu, neznamená, že si nepamatuju, co se dělo tam.
bodyia: Ono to vlastně bylo strašně vtipný. Kdoví, kolik těm hochům bylo, byli takoví docela vychrtlí ( ), ale zas tak málo asi ne, protože by v klubu milovníků holátek neuspěli.  |
|
|
|
|
 |
út leden 02, 2007 9:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Manueli, máme si nějak vykládat umístění informace o tvém zakončení srazu gk do nitě o prvním sexu? To máš fakt takový okno, že si nepamatuješ, jak ses tam dostal? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út leden 02, 2007 12:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
Mě fascinuje vazba "blonďatej chumel". Vyvolává to ve mně ryze pozitivní pocity s velmi silným erotickým podtextem;-) |
|
|
|
|
 |
út leden 02, 2007 10:52 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | zdenda napsal: | Nikom napsal: | Manuel de Falla napsal: | No tak úplně špatný nebyl, vzhledem k tomu, že to byly švédské orgie, ale myslím, že asi celý den prospím, příliš mnoho pohybu.  |
Tak tohle buď nechápu, nebo to chápu naopak moc dobře... |
Myslím že chápu  |
Člověk si jde v klidu v boa posedět a popít do Valentina a pak se probudí někde úplně jinde jako součást takovýho blonďatýho chumlu. Ale myslím, že se na to bude vzpomínat hezky, bylo to nad očekávání něžné.  |
vida jak i může skončit sraz GK, kdo by to byl řekl... |
|
|
|
|
 |
út leden 02, 2007 12:02 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
zdenda napsal: | Nikom napsal: | Manuel de Falla napsal: | No tak úplně špatný nebyl, vzhledem k tomu, že to byly švédské orgie, ale myslím, že asi celý den prospím, příliš mnoho pohybu.  |
Myslím že chápu  |
Člověk si jde v klidu v boa posedět a popít do Valentina a pak se probudí někde úplně jinde jako součást takovýho blonďatýho chumlu. Ale myslím, že se na to bude vzpomínat hezky, bylo to nad očekávání něžné.  |
|
|
|
|
 |
po leden 01, 2007 6:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Nikom napsal: | Manuel de Falla napsal: | No tak úplně špatný nebyl, vzhledem k tomu, že to byly švédské orgie, ale myslím, že asi celý den prospím, příliš mnoho pohybu.  |
Myslím že chápu  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
po leden 01, 2007 12:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Oppppsssssss |
|
|
Nikom napsal: | Manuel de Falla napsal: | No tak úplně špatný nebyl, vzhledem k tomu, že to byly švédské orgie, ale myslím, že asi celý den prospím, příliš mnoho pohybu.  |
 _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po leden 01, 2007 12:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | No tak úplně špatný nebyl, vzhledem k tomu, že to byly švédské orgie, ale myslím, že asi celý den prospím, příliš mnoho pohybu.  |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 31, 2006 2:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
No tak úplně špatný nebyl, vzhledem k tomu, že to byly švédské orgie, ale myslím, že asi celý den prospím, příliš mnoho pohybu.  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 10:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Nikom napsal: | TXB napsal: | Nikom napsal: | Adam napsal: | Nikom napsal: | Během 45 minut, které jsme měli jako jedinou část dne bez dozoru (museli jsme přece pravidelně chodit posílat pohledy milující rodině, ne ) jsem se naučil akorát kouřit  |
Otázkou zůstává co.... |
bože já jsem tak nedovtipný, ještě že tě tu mám, abys odhalil všechny dvojsmysly... cigarety samozřejmě  |
Jasně, jasně, a proto je to v tématu Intimnosti Byl 1.sex tak skvely?  |
Prosím tě... neříkej, že ještě stíháš sledovat, co kam píšeš, když se stejně většinou bavíme na jiné téma než je v nadpise...
Adame do nich! Dostaň z nich všechny intimnosti! |
Jojo, snaž se, ať ti záviděj i pavlačové drbny a domovnice!!! _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 3:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
TXB napsal: | Nikom napsal: | Adam napsal: | Nikom napsal: | Během 45 minut, které jsme měli jako jedinou část dne bez dozoru (museli jsme přece pravidelně chodit posílat pohledy milující rodině, ne ) jsem se naučil akorát kouřit  |
Otázkou zůstává co.... |
bože já jsem tak nedovtipný, ještě že tě tu mám, abys odhalil všechny dvojsmysly... cigarety samozřejmě  |
Prosím tě... neříkej, že ještě stíháš sledovat, co kam píšeš, když se stejně většinou bavíme na jiné téma než je v nadpise...
Adame do nich! Dostaň z nich všechny intimnosti! |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 2:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: Re: V poradku |
|
|
TXB napsal: | Libor napsal: | Jen jsem si chtel v dobrem rypnout kdyz se tady ptas TXBa rypes. A jinde si psal o sve nevinnosti  |
Díky za zastání, ale není třeba. Jen ať si rejpne, když mu to přidá na sebevědomí
Mám stejně radši osoby, které do mě rejou, než ty, které mi podlízají. Takže pokud mě Adam chtěl naštvat, minulo se to účinkem.  |
nechtěl jsem tě naštvat, ani si rýpnout. Jenom něco pikantního zjistit. Když Libor založil tohle téma, tak ať mi tady nikdo netvrdí, že prvoplánově netoužil po tom vyhrabat něco zajímavého (viz podtitul celého oddílu intimnosti).
Libor napsal: | Dobrá zkušenost. Já včera také musel polovinu svých názorů a psotojů srdce i nechat pro sebe. Protoze je unavne obhajovat proc to mas takhle. a proc s klukama si opatrny v tom. a touzis po tamtom. to je v poradku Jen jsem si chtel v dobrem rypnout kdyz se tady ptas TXBa rypes. A jinde si psal o sve nevinnosti Tak ti to trosku pripomenout |
Tohle už není ani němá výčitka. Klidně si piš, co chceš, ale pak se nediv, až si do tebe kopne i někdo jiný. Taky je mi děsně fajn, že mi připomínáš jedno z mých největších traumat. Děkuju. Od této chvíle ti se mnou nastávají velmi těžké časy. 
Naposledy upravil Adam dne út prosinec 26, 2006 4:17 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 2:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
Předmět: Re: V poradku |
|
|
Libor napsal: | Jen jsem si chtel v dobrem rypnout kdyz se tady ptas TXBa rypes. A jinde si psal o sve nevinnosti  |
Díky za zastání, ale není třeba. Jen ať si rejpne, když mu to přidá na sebevědomí
Mám stejně radši osoby, které do mě rejou, než ty, které mi podlízají. Takže pokud mě Adam chtěl naštvat, minulo se to účinkem.  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 1:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: V poradku |
|
|
Adam napsal: | Libor napsal: | Adam napsal: | Libor napsal: | Adame co ty tady? To tema se jmenu byl 1. sex skvely? Nejemnuje se bude...  |
Co ty víš co už bylo nebo nebylo...  |
Já se tu neprezentuji jako témeř nepolíbená bytost Narozdíl od Tebe. Tak co jaké to bylo kdyz to teda bylo  |
Nemám rád obrat "prezentovat se". Nejsem žádný výdobytek civilizace ani prezentace A vůbec - v minulosti jsem se tu moc odkopal a téhle formě upřímnosti je konec. Odteď ji budu udělovat výběrově  |
Dobrá zkušenost. Já včera také musel polovinu svých názorů a psotojů srdce i nechat pro sebe. Protoze je unavne obhajovat proc to mas takhle. a proc s klukama si opatrny v tom. a touzis po tamtom. to je v poradku Jen jsem si chtel v dobrem rypnout kdyz se tady ptas TXBa rypes. A jinde si psal o sve nevinnosti Tak ti to trosku pripomenout
Jinak tve zjisteni je v oradku. A vim, ze ja nebudu nikdy ten komu vsechno posypes z rukavu. A je to v poradku  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 1:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: Re: Adame, Adame... |
|
|
Libor napsal: | Adam napsal: | Libor napsal: | Adame co ty tady? To tema se jmenu byl 1. sex skvely? Nejemnuje se bude...  |
Já se tu neprezentuji jako témeř nepolíbená bytost Narozdíl od Tebe. Tak co jaké to bylo kdyz to teda bylo  |
Nemám rád obrat "prezentovat se". Nejsem žádný výdobytek civilizace ani prezentace A vůbec - v minulosti jsem se tu moc odkopal a téhle formě upřímnosti je konec. Odteď ji budu udělovat výběrově  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 1:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
Adam napsal: | Libor napsal: | Adame co ty tady? To tema se jmenu byl 1. sex skvely? Nejemnuje se bude...  |
Já se tu neprezentuji jako témeř nepolíbená bytost Narozdíl od Tebe. Tak co jaké to bylo kdyz to teda bylo  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 1:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Libor napsal: | Adame co ty tady? To tema se jmenu byl 1. sex skvely? Nejemnuje se bude...  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 12:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Adame, Adame... |
|
|
Adame co ty tady? To tema se jmenu byl 1. sex skvely? Nejemnuje se bude...  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 12:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Adam napsal: | A co, Jirko, byl?  |
 |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 12:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
TXB napsal: | Nikom napsal: | Adam napsal: | Nikom napsal: | Během 45 minut, které jsme měli jako jedinou část dne bez dozoru (museli jsme přece pravidelně chodit posílat pohledy milující rodině, ne ) jsem se naučil akorát kouřit  |
Otázkou zůstává co.... |
A co, Jirko, byl?  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 10:35 am |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Nikom napsal: | Adam napsal: | Nikom napsal: | Během 45 minut, které jsme měli jako jedinou část dne bez dozoru (museli jsme přece pravidelně chodit posílat pohledy milující rodině, ne ) jsem se naučil akorát kouřit  |
Otázkou zůstává co.... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 1:30 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Jen aby... _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 24, 2006 3:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Adam napsal: | Nikom napsal: | Během 45 minut, které jsme měli jako jedinou část dne bez dozoru (museli jsme přece pravidelně chodit posílat pohledy milující rodině, ne ) jsem se naučil akorát kouřit  |
Otázkou zůstává co.... |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 24, 2006 11:47 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Nikom napsal: | Během 45 minut, které jsme měli jako jedinou část dne bez dozoru (museli jsme přece pravidelně chodit posílat pohledy milující rodině, ne ) jsem se naučil akorát kouřit  |
Otázkou zůstává co.... |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 24, 2006 11:17 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Nás ty svině (myslím pedagogický dozor) na lyžáku hlídali jak psy... Když jsme se vrátili ze svahu tak normálně zamkli chatu a v noci drželi hlídky po chodbách ... hrůůůza
Během 45 minut, které jsme měli jako jedinou část dne bez dozoru (museli jsme přece pravidelně chodit posílat pohledy milující rodině, ne ) jsem se naučil akorát kouřit  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|