|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út prosinec 12, 2006 5:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
Předmět: |
|
|
Nikom napsal: | zdenda napsal: | ottos napsal: | "post rectum" ( ) ... |
Že si dovolím upozorniti na svou nevědomost, ale post rectum jest co?
kdyžtak soukromě, kdybys veřejně nechtěl |
Mě to taky není tak úplně jasný... |
myslel jsem to jako takovou parafrázi na post coitum - prostě sem myslel "po Tom" jako u pasiva....  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 11, 2006 11:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Nikom napsal: | zdenda napsal: | ottos napsal: | "post rectum" ( ) ... |
Něco jako rektovní čin? (omlouvám se, jistá série knížek mi začíná lízt na mozek ) |
|
|
|
|
 |
po prosinec 11, 2006 7:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
zdenda napsal: | ottos napsal: | "post rectum" ( ) ... |
|
|
|
|
 |
po prosinec 11, 2006 6:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
ottos napsal: | "post rectum" ( ) ... |
kdyžtak soukromě, kdybys veřejně nechtěl _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
po prosinec 11, 2006 11:35 am |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
zdenda napsal: | Otto-no jednoduše, byl jsem u kamaráda, gaye na silvestru. Byla tam i jeho spolubydlící s přítelem, její přítel byl neobeznámen. No a pak se tak nějak začalo dívat na film, tak proč si neudělat pohodlí. V té době jsme byli oba sami, takže jsem si lehl a opřel o něj, což jako v poho. Pak se šlo po nějaké době spát a přišla kamarádka a popisoval, jak se jí ptal její přítel zděšeně, jestli jsme gayové. No vrchol nasadil, když přišel jen v trenkách a tričku v noci k nám, my nespali a koukali na film, ten kluk šel ze záchoda a na chvíli se stavil. Nic nedal na sobě znát, ale s kámošem jsme se bavili  |
jo teď už sem se chyt...tydlety chvíle mám strašně rád - dobře se u nich bavim nevědomostí těch druhejch... sme seďěli takhle v partě lidí, kde sem tak napůl vyoutovanej - a právě jednen co "to" o mě neví (mimo jíné) povidal jak se na gayovi pozná že je "post rectum" ( ) ... no pak se to o mě dozvěděl... - už nekoukal tak sebevědomě... - kromě mě se nad tím tématem bavila ještě jedna kamarádka( jiný se myslim věnovali jinejm debatám...) |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 10, 2006 2:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Otto-no jednoduše, byl jsem u kamaráda, gaye na silvestru. Byla tam i jeho spolubydlící s přítelem, její přítel byl neobeznámen. No a pak se tak nějak začalo dívat na film, tak proč si neudělat pohodlí. V té době jsme byli oba sami, takže jsem si lehl a opřel o něj, což jako v poho. Pak se šlo po nějaké době spát a přišla kamarádka a popisoval, jak se jí ptal její přítel zděšeně, jestli jsme gayové. No vrchol nasadil, když přišel jen v trenkách a tričku v noci k nám, my nespali a koukali na film, ten kluk šel ze záchoda a na chvíli se stavil. Nic nedal na sobě znát, ale s kámošem jsme se bavili  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 10, 2006 3:39 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Petr_K uživatel++

Založen: 23.3.2006 Příspěvky: 250 Bydliště: Karlovarský kraj
|
|
|
Stonerock napsal: | ................. Byla mlha, padal déšť se sněhem, foukal vítr a celkově bylo moc hezky... ... |
 _________________ **** Petr **** |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 10, 2006 3:34 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Nejhorší silvestrovskej zážitek? Ten letošní, to je mi jasný už teď... A z těch dosavadnich ten loňskej... Byli jsme s partou lidí na několik dní na přelomu roku v podhůří Šumavy. Vzhledem k tomu, že v Plzni tehdy bylo sněhu přehršel, tak jsme naivně předpokládali, že tam tomu bude nejinak, a táhli jsme s sebou běžky. Tam ale nebyla pomalu ani vločka, takže nebylo moc co dělat a na Silvestra jsme už byli obstojně "předznuděný". Kluk jedný kámošky tam měl s sebou notebook s filmama a promítačku, tak navrhnul, že se na něco podíváme. Nikdo nebyl proti, protože jsme netušili, že demokraticky vybere ten nejhorší kinematografickej exkrement, s jakym jsem měl kdy v životě tu čest (zove se to Sexy párty... varuju vás, nepřibližujte se k tomu, je to duševnímu zdraví nebezpečný! ). Já a jedna kámoška jsme se po chvíli sebrali a šli se radši projít. Byla mlha, padal déšť se sněhem, foukal vítr a celkově bylo moc hezky... Aby nám nebylo smutno a necítili se tak sami, tak jsme si jako společnost na cestu vzali asi dvě flašky vína... Chvíli před půlnocí jsme se mokrý, zmrzlý a lehce přiopilý vrátili. Všichni se tvářili mimořádně bujaře, zejména ta většina, která onu "filmovou" projekci taky vzdala a někde si v osamění četla nebo tak něco... Bouchlo se šampusem, vypila se bowle a zase byla nuda... Když to začalo vypadat, že se schyluje k další projekci, tak jsme radši s onou kamarádkou a novou zásobou lahodných moků odešli vstříc plískanici... Víte, kam jsme došli? Do Brtí! Myslim, že ten název mluví za vše... Slovo dekadence v našem podání nabylo úplně novej rozměr... Výsledek? Kocovina, podvrknutej kotník (ta břečka začala namrzat...) a zánět průdušek... Kašel mi vydržel do poloviny února... _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
so prosinec 09, 2006 6:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
ottos napsal: | zdenda napsal: | Nejzábavnější-minulý, jeden kamrád, no ani nebudu rozebírat
ale krásné bylo, když přišla během večera kamarádka a bonzovala na svého přítele, který se jí ptal-oni jsou gayové  |
už ve škole ti řikali abys mluvil v celejch větách... nějak se v tom nechytam... |
Nech ho, určitě se při psaní dusil smíchy a to kloudnou větu nevyplodí nikdo. Včera jsem se snažil popst jednu scénu z knihy od Terryho Pratchetta a nepopsal jsem ji. Dusil jsem se smíchy jen co jsem si to připomněl. |
|
|
|
|
 |
so prosinec 09, 2006 5:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
zdenda napsal: | Nejzábavnější-minulý, jeden kamrád, no ani nebudu rozebírat
ale krásné bylo, když přišla během večera kamarádka a bonzovala na svého přítele, který se jí ptal-oni jsou gayové  |
už ve škole ti řikali abys mluvil v celejch větách... nějak se v tom nechytam... |
|
|
|
|
 |
so prosinec 09, 2006 5:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Nejzábavnější-minulý, jeden kamrád, no ani nebudu rozebírat
ale krásné bylo, když přišla během večera kamarádka a bonzovala na svého přítele, který se jí ptal-oni jsou gayové  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu
Naposledy upravil zdenda dne so prosinec 09, 2006 5:31 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 08, 2006 11:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: ________ |
|
|
Rozchod....Dramatickej _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 08, 2006 11:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Tříminutové okno přesně přes půlnoc následované desetiminutovým oknem při telefonátu s mamčou, když jsem jí přál šťastný nový rok, následované trojím .... to si bohužel pamatuju moc dobře. |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 08, 2006 10:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
livefile uživatel
|
|
|
Nejlepší zkušenost: Byl to první silvestr s přítelem v jedné pražské čajovně, naprosto úžasnej a zároven jeden z těch nejhorších protože se čajovna zavřela asi ve 2 hodiny ráno a my neměly kam jít, všichni okolo už byli jak mátohy, venku se potulovala různá ožralá individua a pobíhali nebezpečně vypadající cizinci, k ránu jsme se brodily odpadky a nevybuchlými dělobuchy a k ránu se ohřejvaly v nově otevřeným poblitým metru.
Byl tonejhezčí a zároven nejhorší Silvestr, ale spíše nejlepší - byl tam brouček:) |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 08, 2006 8:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: Re: Váš nejhorší silvestrovský zážitek |
|
|
Heky napsal: | bright napsal: | Pochlubte se, na co byste v souvislosti se silvestrovským veselím nejraději nadobro zapomněli?
Já jednou v důsledku ne-plánování zjistil, že ve dvě v noci mám na výběr buď klepat kosu v jedné letní chatičce bez topení s nějakou cizí partou (známýma známého) nebo jet prvním ranním autobusem 50 km domů. Na zastávce, 2 km od chatičky, jsem zjistil, že ten autobus jede každý den v roce kromě Nového roku. Abych nezmrznul jako Hanč a Vrbata, tak jsem šel asi 12 km pěšky podél trasy toho busu. Nikdy více! |
Nepříjemná zkušenost, rozhodně ale horší než sledovat silvestrovské vysílání TV NOVA  |
Nebuď tak radikální. Je to asi tak na úrovni silvestrovského vysílání jakékoliv televize. |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 08, 2006 8:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Heky uživatel
|
Předmět: Re: Váš nejhorší silvestrovský zážitek |
|
|
bright napsal: | Pochlubte se, na co byste v souvislosti se silvestrovským veselím nejraději nadobro zapomněli?
Já jednou v důsledku ne-plánování zjistil, že ve dvě v noci mám na výběr buď klepat kosu v jedné letní chatičce bez topení s nějakou cizí partou (známýma známého) nebo jet prvním ranním autobusem 50 km domů. Na zastávce, 2 km od chatičky, jsem zjistil, že ten autobus jede každý den v roce kromě Nového roku. Abych nezmrznul jako Hanč a Vrbata, tak jsem šel asi 12 km pěšky podél trasy toho busu. Nikdy více! |
Nepříjemná zkušenost, rozhodně ale horší než sledovat silvestrovské vysílání TV NOVA  _________________ Je zbytecne umirat kdyz mame pro co zit, ale taky je zbytecne zit kdyz nemame pro co zemrit. |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 08, 2006 7:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Váš nejhorší silvestrovský zážitek |
|
|
Pochlubte se, na co byste v souvislosti se silvestrovským veselím nejraději nadobro zapomněli?
Já jednou v důsledku ne-plánování zjistil, že ve dvě v noci mám na výběr buď klepat kosu v jedné letní chatičce bez topení s nějakou cizí partou (známýma známého) nebo jet prvním ranním autobusem 50 km domů. Na zastávce, 2 km od chatičky, jsem zjistil, že ten autobus jede každý den v roce kromě Nového roku. Abych nezmrznul jako Hanč a Vrbata, tak jsem šel asi 12 km pěšky podél trasy toho busu. Nikdy více! _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|