|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Měli jste vztah s dívkou? |
Ne, vážný vztah s dívkou jsem neměl |
|
30% |
[ 20 ] |
Ne, vážný vztah s dívkou jsem neměl, pouze v pubertě nějaká ta pusa |
|
18% |
[ 12 ] |
Ano, vztah s dívkou jsem měl a mám i děti |
|
3% |
[ 2 ] |
Ano, vztah s dívkou jsem měl, i intimní, ale nezamiloval jsem se |
|
12% |
[ 8 ] |
Ano, vztah s dívkou jsem měl, bral jsem to tak, ale podobalo se to spíše kamarádství, bez lásky a větších intimností |
|
21% |
[ 14 ] |
Mám vztah s dívkou a s chlapem jen intimně si užívám občas |
|
0% |
[ 0 ] |
Neměl jsem vztah ani s dívkou ani s chlapcem |
|
4% |
[ 3 ] |
S klukem nechci žít,(i když neříkám, že by se po nich neotočil) chci ženu a děti, mít rodinu |
|
4% |
[ 3 ] |
Sice se mi líbí kluci, ale bojím se toho,/nebo mám divný nebo blbý pocit/ proto zatím nechávám vrátka otevřená vývoji |
|
4% |
[ 3 ] |
Mám ženskou, holku, manželku, jsem na tomto foru jen ze zvědavosti |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 65 |
 |
čt srpen 02, 2007 5:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
Předmět: |
|
|
Tomáš napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Již na to vodafone odpovídal, asi si to špatně vykládáte. |
ale kdepak, já tím chtěl jenom poprudit TXB za jeho hnidopišství  |
Tak to se omlouvám. Napomínaje tebe za špatný výklad , sám jsem si tvou odpověď špatně vykládal. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
čt srpen 02, 2007 5:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Již na to vodafone odpovídal, asi si to špatně vykládáte. |
ale kdepak, já tím chtěl jenom poprudit TXB za jeho hnidopišství  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
čt srpen 02, 2007 5:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Tomáš napsal: | TXB napsal: | máslo napsal: | Na druhou stanu ale sám nic špatnýho nedělám. S žádnym klukem fyzický vztah nevedu (a nikdy jsem ani nevedl). |
Co je na vztahu s klukem (ať už fyzickým, nebo jakýmkoli jiným) špatnýho?  |
Jak se můžeš vůbec ptát? Když jsou dva kluci spolu, je to nechutný a zvrhlý! Měli by to zakázat. Je to proti Bohu, je to proti přírodě. Gayové se tím vysmívají všem normálním lidem. Půjdou za to do pekla. To ví přece každý. Proto fandím máslovi, že se drží a nesklouzává na šikmou plochu....  |
Již na to vodafone odpovídal, asi si to špatně vykládáte. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
čt srpen 02, 2007 5:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
pemel napsal: | Tomáš napsal: | ...Půjdou za to do pekla... |
Tam bude hezky teplo  |
Už se těšíš? Chudáci čerti  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt srpen 02, 2007 5:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Tomáš napsal: | ...Půjdou za to do pekla... |
Tam bude hezky teplo  |
|
|
|
|
 |
čt srpen 02, 2007 5:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
TXB napsal: | máslo napsal: | Na druhou stanu ale sám nic špatnýho nedělám. S žádnym klukem fyzický vztah nevedu (a nikdy jsem ani nevedl). |
Jak se můžeš vůbec ptát? Když jsou dva kluci spolu, je to nechutný a zvrhlý! Měli by to zakázat. Je to proti Bohu, je to proti přírodě. Gayové se tím vysmívají všem normálním lidem. Půjdou za to do pekla. To ví přece každý. Proto fandím máslovi, že se drží a nesklouzává na šikmou plochu....  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
čt srpen 02, 2007 1:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
máslo napsal: |
Žít s klukem bych si teda představit nedokázal. Zajímalo by mě ale jestli se tu najde z vás nějaký gay, co by stejně chtěl jít cestou žena->rodina. |
Věřte nebo ne, není tomu zase tak dávno a mohlo se něco podobnýho stát.
Nikdy v životě jsem s žádnou holkou nechodil, ani neměl intimnější styky. Jsem opravdu čistě teplej. Ale jednou se naskytla možnost v podobě hodně dobré holky. Ne že by mě sexuálně zase tak moc říkala, nicméně jsem si s ní hodně dobře rozuměl, bylo mi s ní příjemně a ona by klidně do něčeho takového se mnou šla.
Ačkoli nebyla o moc starší než já, už stihla mít dítě (takže i tuhle nepříjemnou věc bych měl bez práce ).
Samozřejmě to pak dopadlo přesně tak, jak to dopadnout mělo - dobře pro obě strany. Nicméně, proč se o tom tady zmiňuju. Na malý okamžik se mi otevřely dveře do naprosto odlišného světa a můj náhled na něj - což mě šokovalo - nebyl zase tak moc nepříjemný. |
|
|
|
|
 |
st srpen 01, 2007 11:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
TXB napsal: | Co je na vztahu s klukem (ať už fyzickým, nebo jakýmkoli jiným) špatnýho?  | Vodafone odpověděl za mě. _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
st srpen 01, 2007 10:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
TXB napsal: | máslo napsal: | Na druhou stanu ale sám nic špatnýho nedělám. S žádnym klukem fyzický vztah nevedu (a nikdy jsem ani nevedl). |
Co je na vztahu s klukem (ať už fyzickým, nebo jakýmkoli jiným) špatnýho?  | Nic, pokud tím nepodvádíš jiný vztah. _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
st srpen 01, 2007 10:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
máslo napsal: | Na druhou stanu ale sám nic špatnýho nedělám. S žádnym klukem fyzický vztah nevedu (a nikdy jsem ani nevedl). |
|
|
|
|
 |
st srpen 01, 2007 10:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Ee, máslo je v podškatulce "very gay-friendly heterák".  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st srpen 01, 2007 10:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: to máslo |
|
|
Viz můj příspěvek ve vedlejším vláknu.
Zajímá-li tě to, mám tě ve škatulce "gay-friendly heterák" Jsi zatím druhý člověk, kdo jí obývá  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
st srpen 01, 2007 9:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
bright napsal: | máslo: Sebevědomí tvé gf zřejmě nechybí. Jen aby jednou nebyla překvapená. | No, nejistá je si tak možná u Kuby .
Vodafone: jinak teda k té "náklonnosti"... problém je v tom, že ten případ, který tu byl linkovaný byl tak trochu jiný případ. Ten kluk tam s tou holkou nějak radši ani moc nespal, mezi tim trávil čas s jejím bratrem a o tom, že by mohl být gay jí nikdy ani nic neřekl.
Já jsem zas případ, co se klidně takhle "druží" s touhle komunitou a nějak nemá problém se společností "nestandardně orientovaných" lidí. S ní jsem schopen se o tom perfektně bavit a no problem. Na druhou stanu ale sám nic špatnýho nedělám. S žádnym klukem fyzický vztah nevedu (a nikdy jsem ani nevedl). S intimním životem nemám nejmenší problém. Kdyby bylo po mém a bylo by dost času, tak s ní dovádim v posteli 3x denně. _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
st srpen 01, 2007 12:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
máslo: Sebevědomí tvé gf zřejmě nechybí. Jen aby jednou nebyla překvapená.
TuX: Jsou věci, na které není nikdy pozdě.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út červenec 31, 2007 10:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++

|
|
|
Tak jsem mel vztah s holkou i intimni. Bylo to v dobe, kdy jsem se snazil byt "normalni". Teda spis jsem si nedokazal predstavit, ze bych mohl byt na kluky - co by tomu rekli lidi, rodice a tak dale, mozna to znate Pochazim z male vesnice a tam se k temhle vecem proste pristupuje jinak. Ale musim rict, ze to s holkou nebylo ono. Kdyz jsem to poprve zkusil s klukem (to mi bylo uz 24), tak jsem pochopil, ze na holky proste nejsem. Ted je mi jen trochu lito, ze jsem na to prisel az tak pozde  |
|
|
|
|
 |
út červenec 31, 2007 9:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
|
|
 |
út červenec 31, 2007 8:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
My před sebou nějak tajnosti nepěstujem. Takže i vim, co si myslí.... na druhou stranu když viděla fotky, tak se prý nebojí, že by někdo z vás (těch na fotce) měl šanci  _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
út červenec 31, 2007 7:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
máslo napsal: | Vodafone napsal: | A ví ta holka o tvé větší než obvyklé "náklonnosti" ke stejnému pohlaví? | Prvně mě i doprovodila přímo před vchod Saints
...já se s ní občas i bavim o týhle komunitě a nikdy jsem nějak žádný "špatný" věci z žádnym klukem nedělal, tak ani nevim, co by jí mělo vadit. Fotky jí pak většinou i ukazuju z těch našich akcí . |
Nechtěl bych znát, co si o téhle tvé "libůstce" myslí. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út červenec 31, 2007 7:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Vodafone napsal: | A ví ta holka o tvé větší než obvyklé "náklonnosti" ke stejnému pohlaví? | Prvně mě i doprovodila přímo před vchod Saints
...já se s ní občas i bavim o týhle komunitě a nikdy jsem nějak žádný "špatný" věci z žádnym klukem nedělal, tak ani nevim, co by jí mělo vadit. Fotky jí pak většinou i ukazuju z těch našich akcí . _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
út červenec 31, 2007 6:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
máslo napsal: | Zajímalo by mě ale jestli se tu najde z vás nějaký gay, co by stejně chtěl jít cestou žena->rodina. |
Tak se hlašte, jste-li! Možná vás ani nebudeme veřejně pranýřovat. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út červenec 31, 2007 6:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
Předmět: Re: Článek k tématu |
|
|
Mno, otázka je, jestli od začátku věděl, že je gay... |
|
|
|
|
 |
út červenec 31, 2007 6:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
máslo napsal: | Já vztah s holkou vedu. I intimní. Teď v létě jsem řešil problém, kdy jsem se seznámil čistě přátelsky s jinou (která se mi fakt líbila) a nějak se to vyvrbilo, že i já se jí líbim.... tak jsem z toho měl docela krutou depku, ale nepovedl jsem tu první a jsem s ní dál a je to v pohodě. | A ví ta holka o tvé větší než obvyklé "náklonnosti" ke stejnému pohlaví? _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
út červenec 31, 2007 6:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Já vztah s holkou vedu. I intimní. Teď v létě jsem řešil problém, kdy jsem se seznámil čistě přátelsky s jinou (která se mi fakt líbila) a nějak se to vyvrbilo, že i já se jí líbim.... tak jsem z toho měl docela krutou depku, ale nepovedl jsem tu první a jsem s ní dál a je to v pohodě.
Žít s klukem bych si teda představit nedokázal. Zajímalo by mě ale jestli se tu najde z vás nějaký gay, co by stejně chtěl jít cestou žena->rodina. _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
út červenec 31, 2007 3:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
|
|
 |
po září 11, 2006 10:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No já těch vztahů teda měl docela dost. Možná, že tam i z mojí strany byl vyjímečně i větší cit, ale prostě to není "ono". O panictví jsem přišel s oběma pohlavími docela brzo, takže jsem měl tůšo, jak to asi semnou je... Ale dělal jsem to v celku proto, že jsem si říkal proč ne...jak psal bodyia, tak dostat holku do postele je jednoduchá operace, a tak sem nechápal proč bych si neměl dopřát "to nejlepší z obou světů"  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so září 09, 2006 5:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Tak to já bych mohl zajít až do kýženého písmene Z, ale pouze s výjimečnými stvořeními ženského pohlaví. Druhá věc je, že se mi nechce a chybí tomu ten erotický náboj (jestli to u sexu jde). |
|
|
|
|
 |
so září 09, 2006 5:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
Předmět: first time |
|
|
Poslední kolapsový záchvat, nával touhy po zlomení homosexuality, paralelně s prvním klukem. Chodili jsme spolu na rande, bylo to v létě, tak na různý slavnosti atd., a pak to jednou přišlo. Až mě překvapilo, jak to šlo snadno (myšleno dostat holku do postele ), něco málo jsem si zkusil, nicméně to nedopadlo úplně dobře. Test se nevyvedl, kapitola se uzavřela. Ovšem mazlit se s holkou, třeba i bez triček, mi nevadí, dokonce mě to docela vzrušuje. Ovšem tam končím  |
|
|
|
|
 |
so září 09, 2006 5:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Esteban Trueba uživatel+

|
|
|
Súhlasím s Murexom  |
|
|
|
|
 |
so září 09, 2006 5:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
|
|
Holky ma po sexualnej stranke NIKDY nepritahovali (brrrrrrr) a tak som s nimi nikdy nic nemal.. |
|
|
|
|
 |
so září 09, 2006 5:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Já jsem měl pár vztahů s holkama ale jen jeden byl i intimní. Až tehdy jsme si řekl, že budu asi vážně gay Co na té nahé holce ti kluci vidí...  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|