|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt červen 28, 2007 9:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: |
|
|
TXB napsal: | pemel napsal: | ... jak se má, co dělá... |
...a hlavně s kým, že?  |
To mě nějak ani nenapadlo Ale když jsi mě na tu myšlenku přivedl, tak musím uznat, že by mě příjemně překvapilo, kdyby byl gay  |
|
|
|
|
 |
čt červen 28, 2007 9:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
pemel napsal: | ... jak se má, co dělá... |
...a hlavně s kým, že?  |
|
|
|
|
 |
čt červen 28, 2007 9:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
bright napsal: | To je dobrej sport, vyhledávat bývalé platonické lásky a vyjevovat jim své (bývalé) city. Fakt.  |
Ale já mu vůbec nechci vyjevovat city! Jen bych ho po letech prostě zase rád viděl a zjistil, jak se má a co dělá. |
|
|
|
|
 |
čt červen 28, 2007 9:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Adam napsal: | bright napsal: | To je dobrej sport, vyhledávat bývalé platonické lásky a vyjevovat jim své (bývalé) city. Fakt.  |
Něco proti? |
Absolutně nic. Rád ho provozuju. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt červen 28, 2007 9:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
bright napsal: | To je dobrej sport, vyhledávat bývalé platonické lásky a vyjevovat jim své (bývalé) city. Fakt.  |
Něco proti? |
|
|
|
|
 |
čt červen 28, 2007 9:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
To je dobrej sport, vyhledávat bývalé platonické lásky a vyjevovat jim své (bývalé) city. Fakt.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt červen 28, 2007 8:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Já jsem se poprvé opravdu zamiloval ve 13 do jednoho spolužáka. To už jsem tušil, že se mi líbí kluci, ale nějak jsem si to nepřipouštěl. Byl jsem do toho kluka opravdu blázen! Každý den jsem si po cestě domů zajížděl, abych mohl být co nejdýl s ním, zajímaly mě jeho známky, při tělocviku jsem na mě mohl oči nechat... Bohužel po základce jsme šli každý na jinou školu a já ho ztratil Teď mě napadá, že vlastně ani nevím, jestli třeba náhodou není taky gay. O holky se tehdy moc nezajímal. Docela rád bych ho po těch letech zase viděl! |
|
|
|
|
 |
po září 04, 2006 5:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
Předmět: no bohužel |
|
|
no bohuže....  _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý... |
|
|
|
|
 |
po září 04, 2006 4:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Hm, taky kolikrát koukám, co se stalo z lidí, který jsem dřív znal a třeba pár let neviděl...  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so září 02, 2006 2:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
Předmět: dave-dnes troska |
|
|
ve školce byl to muj nej kamos jsme stále i po 13letech života ve školce jsme byli jedna ruka...1,2 třída taky ok ale ve třetí třídě se z něj stal takovej povrchní vyvrhel... byli jsme jednou u něj a já za ním nechtěl jít do kopřiv no tak to bylo první NE a šel jsem domu potom jsme se znepřátelili (asi ponorková nemoc)...no a na konci 5tř.. jsmedostali rozum (já) a zachovali neutralitu...no teď se kamarádíme ale já chodím na jinou školu...takže se vidíme jen občas ale kamarádit/něco víc je dnes dost risk jeho styky jsou ti nejhorší... drogy/alkohol/cigarety/vandalismus/do 3:00 venku (proti tomu nic namám ale když u toho chlastaj a všechno demolujou...) je ho škoda...  _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý... |
|
|
|
|
 |
so květen 20, 2006 11:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: ? |
|
|
Source napsal: | No já si s holkama na docela rozuměl Dokonce jedna učitelka o mě říkala, že budu strašnej proutník, ale moje první lásky byly taky spíš holky, až pak v pubertě se to něják zvrtlo. . Ale co u mě bylo zvláštní já nikdy nezapadl do kolektivu kluků, vždycky sem měl nějákeho oblíbeného kamaráda a stím sem trávil většinu času, seděl v lavici a trávil volnej čas, měl sem takový svoje favority jak na základce, tak na střední. |
Takze se to vyvinulu z pratelstvi? To jsi casem poznal, ze chces vic nez pritel byt..  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá duben 21, 2006 2:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Source uživatel
|
|
|
No já si s holkama na docela rozuměl Dokonce jedna učitelka o mě říkala, že budu strašnej proutník, ale moje první lásky byly taky spíš holky, až pak v pubertě se to něják zvrtlo. . Ale co u mě bylo zvláštní já nikdy nezapadl do kolektivu kluků, vždycky sem měl nějákeho oblíbeného kamaráda a stím sem trávil většinu času, seděl v lavici a trávil volnej čas, měl sem takový svoje favority jak na základce, tak na střední. |
|
|
|
|
 |
pá duben 21, 2006 2:51 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
U mně se takovýty bezelstný, čistě platonický lásky, který tady popisujete, nějak nekonaly... Jako dítě jsem bejval ještě větší exot než jsem teď, děti jsem naprosto nevyhledával, takže tehdy to nebyli ani chlapečci, ani holčičky... Moje jediná "dětská" láska, na kterou si vzpomínam, byla v nějaký 4. nebo 5. třídě a pozor - byla to holka! Dana se jmenovala... Pak jsem ale zmizel na gympl, přišla puberta a všechno se to nějak zvrtlo... Pak by se několik neopětovanejch lásek našlo, ale z mý strany bych je jako platonický fakt neoznačoval... Kdyby tak Honza, Ondra, Petr a možná i některý další věděli...  |
|
|
|
|
 |
čt duben 20, 2006 10:35 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | Adam napsal: | Školka. Jmenoval se Andrej. Modrooký blonďáček se širokánským úsměvem. Pořád jsme si spolu hráli. Měli jsme ve školce takovou stavebnici. SEVA se to jmenovalo. Jenomže jí bylo málo. Jednou mi ji Andrej sebral a nechtěl se se mnou dělit. Tehdy se ve mně poprvé objevil ten pocit "proč se se mnou nechce rozdělit, když se máme tak rádi? Nebo mě má rád míň než já jeho?" Bylo mi pak moc smutno.
Vlastně si ani nepamatuju jeho příjimení. Jenom takové obrazy - jak se válí ve spadaném topolovém listí na školní zahradě, jak vidí hlavou dolů z prolézačky, ve školní jídelně jak po mně hází knedlík se špenátem Tak rád bych zase viděl. Po třinácti letech... Určitě bych ho poznal. On mě asi ne. |
Chlape, to's napsal fakt moc hezky...  |
A co ty a platonické lásky? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út duben 18, 2006 1:15 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Adam napsal: | Školka. Jmenoval se Andrej. Modrooký blonďáček se širokánským úsměvem. Pořád jsme si spolu hráli. Měli jsme ve školce takovou stavebnici. SEVA se to jmenovalo. Jenomže jí bylo málo. Jednou mi ji Andrej sebral a nechtěl se se mnou dělit. Tehdy se ve mně poprvé objevil ten pocit "proč se se mnou nechce rozdělit, když se máme tak rádi? Nebo mě má rád míň než já jeho?" Bylo mi pak moc smutno.
Vlastně si ani nepamatuju jeho příjimení. Jenom takové obrazy - jak se válí ve spadaném topolovém listí na školní zahradě, jak vidí hlavou dolů z prolézačky, ve školní jídelně jak po mně hází knedlík se špenátem Tak rád bych zase viděl. Po třinácti letech... Určitě bych ho poznal. On mě asi ne. |
Chlape, to's napsal fakt moc hezky...  |
|
|
|
|
 |
po duben 17, 2006 1:06 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Platonicke lasky |
|
|
Adam napsal: | Školka. Jmenoval se Andrej. Modrooký blonďáček se širokánským úsměvem. Pořád jsme si spolu hráli. Měli jsme ve školce takovou stavebnici. SEVA se to jmenovalo. Jenomže jí bylo málo. Jednou mi ji Andrej sebral a nechtěl se se mnou dělit. Tehdy se ve mně poprvé objevil ten pocit "proč se se mnou nechce rozdělit, když se máme tak rádi? Nebo mě má rád míň než já jeho?" Bylo mi pak moc smutno.
Me se moc libi..vlastne si aninepamatuji jeho prijmeni, jen obrazy, ale urcite bych ho poznal..to je krasne.. ten cit musel byt moc pekny. Ten cit k nemu od Tebe  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
ne duben 16, 2006 11:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

Založen: 20.10.2005 Příspěvky: 655 Bydliště: Kousek od Pardubic:o)
|
|
|
To je moc hezký, Adame. Hlavně tyto dvě věty "Určitě bych ho poznal. On mě asi ne." jsou jedny z nejhlubších vět, jaké jsem v poslední době četl... _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
ne duben 16, 2006 11:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Školka. Jmenoval se Andrej. Modrooký blonďáček se širokánským úsměvem. Pořád jsme si spolu hráli. Měli jsme ve školce takovou stavebnici. SEVA se to jmenovalo. Jenomže jí bylo málo. Jednou mi ji Andrej sebral a nechtěl se se mnou dělit. Tehdy se ve mně poprvé objevil ten pocit "proč se se mnou nechce rozdělit, když se máme tak rádi? Nebo mě má rád míň než já jeho?" Bylo mi pak moc smutno.
|
|
|
|
 |
ne duben 16, 2006 7:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: ?? |
|
|
fiosdar napsal: | hm... mna platonicke lasky obohacovali skor v tom masochistickom slova zmysle nerad na ne spominam, i ked patrili do prirodzeneho chodu veci... zvykol som vela trpiet... a skrze utrpenie (akokolvek subjektivne) som dospel...a mozno aj zatvrdol, vychladol, aspon na povrchu... |
Na povrchu chladny uvnitr citlivy..Tak to enkdy byva.. Ty nevzpominas s odstupem casu na sve platonicke lasky s usmevem a peknym pocitem? Ja jo, treba na PAjika..  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
ne duben 16, 2006 2:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fiosdar uživatel+
|
|
|
hm... mna platonicke lasky obohacovali skor v tom masochistickom slova zmysle nerad na ne spominam, i ked patrili do prirodzeneho chodu veci... zvykol som vela trpiet... a skrze utrpenie (akokolvek subjektivne) som dospel...a mozno aj zatvrdol, vychladol, aspon na povrchu... _________________ Strach není něco, před čím se musí prchat, ale něco, s čím se musí bojovat.
Asimov, Nahé slunce
Gales |
|
|
|
|
 |
pá duben 14, 2006 9:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Petr_K uživatel++

Založen: 23.3.2006 Příspěvky: 250 Bydliště: Karlovarský kraj
|
Předmět: Re: Platonické lásky |
|
|
Libor napsal: | ..........
Mas neco takoveho.. Bylo to pro Tebe dulezite. KRasne nebo bolave..?? |
Mám něco takového, ale až z vyšších ročníků ZŠ, v osmé a pak deváté třídě..
Jestli to bylo pro mne důležité, no nevím ale řekl bych že ano protože každý prožitek v životě je svým způsobem důležitý, obohacuje naší duši, dává životní zkušenost a i kdyby nic jiného, rád na to vzpomínám. Bylo to moc krásné....... _________________ **** Petr **** |
|
|
|
|
 |
pá duben 14, 2006 2:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Platonické lásky |
|
|
Také vzpomínáš na platonické lásky ve školce.Na toho krásného blondacka s, kterym iss chtel tak hrat? Na svou velikou lasku ze skoly. Kdy jsi mozna jeste netusil, ze je to vic nez kamaradstvi. abyla to laska..
Mas neco takoveho.. Bylo to pro Tebe dulezite. KRasne nebo bolave..?? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|