|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Chodíš do gay podniků |
Ano |
|
33% |
[ 3 ] |
Byl jsem, chodil jsem ted ne |
|
0% |
[ 0 ] |
Nechodím, ale chystám se. Láká mě to |
|
55% |
[ 5 ] |
Ne, nikdo mě tam nedostane |
|
11% |
[ 1 ] |
|
Celkem hlasů : 9 |
 |
čt březen 09, 2006 12:31 am |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
Předmět: čajovna |
|
|
Minulý týden jsem byl poprvé v životě v čajovně (na václaváku) a musím říct, že už dávno jsem se necítil tak nesvůj - připadaj jsem si jako v první den ve škole
Přece jenom v hospodě se cítím přirozeněji  |
|
|
|
|
 |
st březen 08, 2006 11:30 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Gay podniky |
|
|
Tak to já jsem v tomto smyslu před Adamem "napřed", protože jsem už v gay podniku byla, a to v několika, a ne jednou
Všechny byly okolo Prahy 2, nebo přímo tam (blízko I.P.Pavlova).
Dovedl mě tam na mou žádost můj kamarád gay.
Bezvadně jsem si tam popovídala, i s lidma, které jsem do té doby neznala. Nikdo se na mě nešklebil, cože tam dělám jako osoba nepatřičná, moje dojmy odtamtud jsou pozitivní (doufám, že z druhé strany taky ) |
|
|
|
|
 |
po březen 06, 2006 3:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: |
|
|
Nikdy jsem v gay podniku nebyl. Ale chci to zkusit - už jen tak z hecu. Ale nevlezu nikam, kde se musí tančit, kde mě už ve dveřích ohodnotí podle hadrů a kde je dark room. Děkuju, nechci. |
|
|
|
|
 |
po březen 06, 2006 12:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Chodis do gay podniku? |
|
|
Chodite do gay podniku? Ja kdysi chodil, pak jsem prestal a ted me laka zase. Zajit treba nekam do gay kavarny Asi maji gay cluby svou cenu. Nejaky cas me to vadilo, ze jsou to takova gheta.. Ale asi to ma smysl... Docela bych rad nekam zasel ikdyz ne do podniku o sexu ani na diskoteku  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
čt březen 02, 2006 11:51 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: . |
|
|
Johnny napsal: | heh ahoj, tak to tady pročítám a můžu potvrdit, že v Jihlavě je čajovna opravdu jen jedna |
A kam se chodis bavit Ty? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
st březen 01, 2006 3:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Johnny tester

|
|
|
heh ahoj, tak to tady pročítám a můžu potvrdit, že v Jihlavě je čajovna opravdu jen jedna |
|
|
|
|
 |
po únor 13, 2006 10:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Jo a Kuba a Pařízek to je jediná a je taky pěkná, dokonce tam byl kdysi i internetový koutek s 1 PC, ale jestli je i teď... No asi tam budu muset někoho zatáhnout.  |
|
|
|
|
 |
po únor 13, 2006 10:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Jo, to jsem zapoměl, ano je zrušená. No to by musel být kloubový, v sóle je málo místa. |
|
|
|
|
 |
po únor 13, 2006 10:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Cajovna u Trolejbusu |
|
|
Asi uz je zrusena. A v seznamu mest jinou v Jihlav enevidim. Navrhuji zalozit Cajovnu u Trolejbusu v nejakem vyrazenem voze. Ujmes se toho Zdendo?  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po únor 13, 2006 10:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Cajovna |
|
|
zdenda napsal: | Ano čajovna, to je výýýýborné místo. U nás byla jedna, bohužel krachla, měl ji bývalý soused, no resp. jeho rodiče bydleli v protějších dveřích na patře. No a měl tam takové tvrdé čajové sušenky a já je strašně rád chroupal a jak tak píšu, tak mi dochází, že se asi měly namáčet  |
Myslis tuhle cajovnu? http://cajovna-jihlava.ic.cz/ podle www.cajik.paleo.cz je aktuelne u vas v Jihlave jen 1  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po únor 13, 2006 9:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Ano čajovna, to je výýýýborné místo. U nás byla jedna, bohužel krachla, měl ji bývalý soused, no resp. jeho rodiče bydleli v protějších dveřích na patře. No a měl tam takové tvrdé čajové sušenky a já je strašně rád chroupal a jak tak píšu, tak mi dochází, že se asi měly namáčet  |
|
|
|
|
 |
po únor 13, 2006 9:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: nn |
|
|
Kdyz nas vidim(jsme abstinent a nekurak, nemam rad ani diskoteku)tak vsechny bary a diskoteky zachvili zkrachuji. Ja mam rad moc cajovny. Nebo treba jit s nekym na vystavu..to je fajn..Nebo na nejake silne misto:-) _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
so únor 11, 2006 8:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: To Zdenda |
|
|
Pro mě znamená bavit se a rád dělat to samé. Zapomněl jsem, že když se opravdu potřebuju vybouřit, tak si jdu zahrát bedminton s kamarády. Ale ne to dovolenkové pinkání, spíš takovou polozávodní formu. A to je potom i opravdová zábava! |
|
|
|
|
 |
so únor 11, 2006 7:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Záleží jestli rozlišuješ-rád dělat a bavit se, t.j. něco, při čem se nevěnuješ svému koníčku. To první je jasně focení a ježdění v MHD a to druhé je takové rvaní s kamarády-úplně se vracím do dětsví. |
|
|
|
|
 |
so únor 11, 2006 1:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Co pro tebe znamená "bavit se"? Pro mě hlavně relaxovat, nic nemuset, nikam nespěchat a cítit se dobře. Do hospody nechodím (je tam kouř a pivo nepiju), na diskoteku nikdy (nemáms kým a neumím se hýbat), co v baru? Chodím do kina. Vždycky až k desáté večer když už tam nikdo není. Sednu si kam chci a kupuju si ten největší barel koly:-) Ale nejradši chodím do přírody s foťákem. To je zábava a relax. |
|
|
|
|
 |
so únor 11, 2006 12:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Kam se chodis bavit?? |
|
|
Kluci kam se chodite bavit, s kym...?? Hospudka, cajovna, diskoteka, kino, bar, pavlac , ven...  _________________ Jsem...
Naposledy upravil Libor dne po březen 20, 2006 12:02 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|