|
volné diskuzní fórum 004.CZ V2 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Je pro Tebe schůdná varianta amnželka a milenec? |
Ano |
|
0% |
[ 0 ] |
Ne |
|
81% |
[ 9 ] |
Možná, záleží na konkrétní situaci |
|
18% |
[ 2 ] |
|
Celkem hlasů : 11 |
 |
čt únor 16, 2006 4:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
Předmět: |
|
|
Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 3:12 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
st únor 01, 2006 7:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Manželství a kluk jako tajná láska |
|
|
Nabízel vám někdo pod slovy kamarádství milenectví. Kolikrát se mě stalo, že mě nějaký muž s manželkou a 3 dětmi říkal. Kluci nemohou spolu žít. To lze jen s ženou. Ale mohu muze milovat. A nabízel mě takového toho kamaráda na emoce, pomazlení,sex, cit a dárky. Já jsem to vždy odmítl. Někdy jsem si říkal, jestli nemají pravdu. Mám však několik přátel co spolu žijí.A to je můj vzor. A tohle je vec, ktere se fakt vyhybam. Kolika klukum neklape manzelstvi, zustavaji v nem a k tomu maji nejakeho kluka..Naktere manzelky o tom dokonce vedeli. Jedna dokonce chtela potratit. V dobe tehotenstvi byl jeji manzel zamilovan do mladeho kluka. Pak se to vzdy uklidnia zase. On to zaobaluje, ze to jsou jeho blizci kamaradi.Me je z toho dne.Snazim se tomuto reseni rozumet. Kolik heteraku me tohle ukazovalo jako prijatelne reseni zvladnuti homosexuality. Ale proc proboha??
Ja nevim me se to prici.Moc jim nerozumim. Je to asi velky souboj toho jak by meli zit a to co citi k muzum. Co si o tommyslis? Mas podobne zkusenosti? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|