|
volné diskuzní fórum 004.CZ V2 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
uvažuji o registrovaném partnerství |
ano |
|
42% |
[ 6 ] |
ne |
|
57% |
[ 8 ] |
|
Celkem hlasů : 14 |
 |
čt říjen 03, 2013 10:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
Předmět: |
|
|
ja by som chcel svadbu a velmi. kedze zijem na slovensku mozem akurat tak snivat  |
|
|
|
|
 |
čt říjen 03, 2013 9:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
Předmět: Re: Registrované partnerství |
|
|
1. Jsem rád, že ten institut je dostupný těm, kdo o něj stojí, pravda je, že mi připadá hodně komické, že celá naše civilizace od formálních sňatků ustupuje, a homosexuálové se do nich hrnou,
2. neuvažuju o něm a neuvažoval bych ani v minulosti, kdy ještě neexistoval, ale vyhověl bych přání partnera, který by o ně zásadně stál, a o kterého já bych zásadně stál,
3. svatební den si nijak nepředstavuju, myslím, že má odpovídat osobnostem, přáním a možnostem těch obou, a lehce přihlížet i k založení těch, kdo budou pozváni; toho, kdo by ode mne požadoval svatbu ve stylu Bartošová/Pomeje, bych zabil,
4. pokud by to okolnosti vyžadovaly, služeb agentury bych nerad využil. |
|
|
|
|
 |
čt říjen 03, 2013 3:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
láska tester
|
Předmět: Registrované partnerství |
|
|
Zajímal by mě váš názor na registrované partnerství. Jestli o něm uvažujete a jestli ano, tak jak si představujete svatební den a jestli byste si ho nechali zařídit svatební agenturou.? |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|