|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út srpen 07, 2012 3:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: |
|
|
Mno, hlavně, že tě tam ty ženy vzaly, Matyáši
A k Honzově apologetice - inu - né, není účetní. A krom toho se nedá dodat nic překvapivého  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út srpen 07, 2012 11:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Honza napsal: | augustus166 napsal: | ... Johny má hodně silnou potřebu nám tu všem prezentovat svoje chlapáctví, protože si očividně není úplně jistý v kramflecích.... mužnost není jen o tom, kolik mám zářezů na posteli. Honzi, nemůžu Ti to neříct, ale seš pěknej prasák! -)
Dle tebe je pravda a životní moudro na dně použitého kondomu, že? -) |
Napsal jsem, že nejlepší lék na chlapa je chlap. Ukaž mi, kde jsem Matyášovi radil, aby ho vyklátil na prvním klandru, kterej potká!? Jestli tu mou radu chápeš takhle, tak si každej dokáže vcelku hravě domyslet, komu z nás dvou tlačí sperma na mozek.
augustus166 napsal: | Jen by mě zajímalo, jestli ty všechny tvé sexuální oběti šli funět pod tebe dobrovolně, nebo pod pohruškou doživotního zmrzačení, |
Zkus si ještě jednou přečíst, co jsem napsal o sexu, třeba to konečně pochopíš! -- tady --
A už jsi někdy viděl, aby past běhala za myší?
augustus166 napsal: | Zmučená 19 letá buzníčka tu vylejvá svoje srdíčko a ty mu řekneš, aby si rači šla zašukat? |
Tak ještě jednou, pro jistotu: napsal jsem, že nejlepší lék na chlapa je chlap, ukaž mi, kde jsem Matyášovi radil, aby ho vyklátil na prvnímklandru, kterej potká! ...
augustus166 napsal: | Musím ale uznat, že Johny má pravdu v tom, že nejlepší lék na zlomený srdce je pořídit si srdce nový, ale zas jsem velkej odpůrce tohodle bláznivýho nadšení a zápalu pro jedince, kterého dotyčný zná pár dní a už je z něj odvařenej. Takovýhle rychlý zamilování většinou končí hodně tvrdym pádem na hubu, a to už dost brzo, takže poznávat pomalu, postupně a i když Johny tu propaguje něco jinýho, tak šukání na prvním nebo druhým rande opravdu normální není takže klid, zapojit hlavu a dobře to dopadne  |
Takže ty vylučuješ možnost "zamilovat se na první pohled"? No, když myslíš, vymlouvat ti to nebudu. Je jistě velmi zodpovědné začínat vztah po delší zralé úvaze, ale pro mně to není ono, já nejsem účetní, co život klopí podle má dáti-dal.
Zkušenosti jsou pouze sdělitelné, avšak nepřenosné!
augustus166 napsal: | Johny tu propaguje něco jinýho, tak šukání na prvním nebo druhým rande opravdu normální není takže klid, zapojit hlavu a dobře to dopadne  |
Šukání je normální tehdy, když jsou oba na sebe nažhavený a chtějí se, pořadový číslo randění v tomhle opravdu vůbec nerozhoduje a hlava moc nepomáhá.
matyáš napsal: | ale ničemu se nebrání.  |
Supr! Kdy a kde?
matyáš napsal: | já budu domácí mazlíček Bobeček  |
tak každej je nějak cáklej, že ...
Václav napsal: | Po některých postech vybíhám do ulic a značkuji patníky. |
Jak tak koukám na dnešní diskusi, tak si říkám: dobře, že prší, bo Praha by jinak byla celá ochcaná!
matyáš napsal: | Tak ještě jednou aby sme si to ujasnily já měl na mysly ... |
V životě jo, ale v gramatice neplatí, že s tvrdým je to vždycky lepší! |
Co se týče gramatiky ,tak ta mi bohužel nikdy nešla. A můžu si to po sobě přečíst 50 a stejně mi tam ty chyby zůstanou. Měl jsem i kvůli tomu doučování,ale nepomohlo mi to. A taky si tak trochu sedím na vedení ,vtipy mě vždy většinou trvají než je pochopím. Vlastně se dívím že mě vzaly na vysokou. |
|
|
|
|
 |
út srpen 07, 2012 12:53 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
augustus166 napsal: | ... Johny má hodně silnou potřebu nám tu všem prezentovat svoje chlapáctví, protože si očividně není úplně jistý v kramflecích.... mužnost není jen o tom, kolik mám zářezů na posteli. Honzi, nemůžu Ti to neříct, ale seš pěknej prasák! -)
Dle tebe je pravda a životní moudro na dně použitého kondomu, že? -) |
Napsal jsem, že nejlepší lék na chlapa je chlap. Ukaž mi, kde jsem Matyášovi radil, aby ho vyklátil na prvním klandru, kterej potká!? Jestli tu mou radu chápeš takhle, tak si každej dokáže vcelku hravě domyslet, komu z nás dvou tlačí sperma na mozek.
augustus166 napsal: | Jen by mě zajímalo, jestli ty všechny tvé sexuální oběti šli funět pod tebe dobrovolně, nebo pod pohruškou doživotního zmrzačení, |
Zkus si ještě jednou přečíst, co jsem napsal o sexu, třeba to konečně pochopíš! -- tady --
A už jsi někdy viděl, aby past běhala za myší?
augustus166 napsal: | Zmučená 19 letá buzníčka tu vylejvá svoje srdíčko a ty mu řekneš, aby si rači šla zašukat? |
Tak ještě jednou, pro jistotu: napsal jsem, že nejlepší lék na chlapa je chlap, ukaž mi, kde jsem Matyášovi radil, aby ho vyklátil na prvnímklandru, kterej potká! ...
augustus166 napsal: | Musím ale uznat, že Johny má pravdu v tom, že nejlepší lék na zlomený srdce je pořídit si srdce nový, ale zas jsem velkej odpůrce tohodle bláznivýho nadšení a zápalu pro jedince, kterého dotyčný zná pár dní a už je z něj odvařenej. Takovýhle rychlý zamilování většinou končí hodně tvrdym pádem na hubu, a to už dost brzo, takže poznávat pomalu, postupně a i když Johny tu propaguje něco jinýho, tak šukání na prvním nebo druhým rande opravdu normální není takže klid, zapojit hlavu a dobře to dopadne  |
Takže ty vylučuješ možnost "zamilovat se na první pohled"? No, když myslíš, vymlouvat ti to nebudu. Je jistě velmi zodpovědné začínat vztah po delší zralé úvaze, ale pro mně to není ono, já nejsem účetní, co život klopí podle má dáti-dal.
Zkušenosti jsou pouze sdělitelné, avšak nepřenosné!
augustus166 napsal: | Johny tu propaguje něco jinýho, tak šukání na prvním nebo druhým rande opravdu normální není takže klid, zapojit hlavu a dobře to dopadne  |
Šukání je normální tehdy, když jsou oba na sebe nažhavený a chtějí se, pořadový číslo randění v tomhle opravdu vůbec nerozhoduje a hlava moc nepomáhá.
matyáš napsal: | ale ničemu se nebrání.  |
Supr! Kdy a kde?
matyáš napsal: | já budu domácí mazlíček Bobeček  |
tak každej je nějak cáklej, že ...
Václav napsal: | Po některých postech vybíhám do ulic a značkuji patníky. |
Jak tak koukám na dnešní diskusi, tak si říkám: dobře, že prší, bo Praha by jinak byla celá ochcaná!
matyáš napsal: | Tak ještě jednou aby sme si to ujasnily já měl na mysly ... |
V životě jo, ale v gramatice neplatí, že s tvrdým je to vždycky lepší! |
|
|
|
|
 |
po srpen 06, 2012 11:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Martin napsal: | Gustáv - zapoměl si na mastodonta
Matěj - víš, že "slon v porcelánu" se jenom tak říká, žejo? Jo a neni bílý králíček veterinární pokusné zvíře?  |
Neříkej mi Matěji jsem na to háklivej jmenuji se Matyáš ,jo vím nejsem zas tak blbej a je ale já budu domácí mazlíček Bobeček  |
|
|
|
|
 |
po srpen 06, 2012 8:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Gustáv - zapoměl si na mastodonta
Matěj - víš, že "slon v porcelánu" se jenom tak říká, žejo? Jo a neni bílý králíček veterinární pokusné zvíře?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po srpen 06, 2012 7:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
augustus166 napsal: | Ok Matyáši, je mi jasné, že mě svým postem vybízíš k tomu, abych se na tvé "zajímavější a žhavější" sny. Tak už to vyklop, o čem se zdá nadrženejm bílejm králíčkům?? A pěkně to okořeň, protože štěně se už nemůže dočlat, až si odběhne učůrnout k dalšímu patníku
A musím dodat, že se tu naše zoologická slušně rozrůstá Už tu máme čerta, kůzle, štěně a bílého králíčka. Brzo budem moct začít výbírat tady na foru vstupný na krmení pro divou zvěř!  |
To je tajemství ,to mohou vědět jen bílí králíčci  |
|
|
|
|
 |
po srpen 06, 2012 7:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
augustus166 napsal: | uspokojuje |
No, to nevím, jestli je to zrovna uspokojení. |
|
|
|
|
 |
po srpen 06, 2012 7:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
Ok Matyáši, je mi jasné, že mě svým postem vybízíš k tomu, abych se na tvé "zajímavější a žhavější" sny. Tak už to vyklop, o čem se zdá nadrženejm bílejm králíčkům?? A pěkně to okořeň, protože štěně se už nemůže dočlat, až si odběhne učůrnout k dalšímu patníku
A musím dodat, že se tu naše zoologická slušně rozrůstá Už tu máme čerta, kůzle, štěně a bílého králíčka. Brzo budem moct začít výbírat tady na foru vstupný na krmení pro divou zvěř!  |
|
|
|
|
 |
po srpen 06, 2012 7:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
Václav napsal: |
Mne Honza baví i na dálku, Ty ostatně taky. Po některých postech vybíhám do ulic a značkuji patníky. |
Tak to jsem rád, že zdejší forum uspokojuje tvou hladovou štěněčí dušičku  |
|
|
|
|
 |
po srpen 06, 2012 7:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
augustus166 napsal: | Já jako uznávám, že Johny má hodně silnou potřebu nám tu všem prezentovat svoje chlapáctví, protože si očividně není úplně jistý v kramflecích. Já si ale říkám, že přeci to kouzlo mužnosti, který nás tu všechny rajcuje natolik, že jsme byli ochotní zapudit ženský a věnovat se račí pérům. Ale přecijen mužnost není jen o tom, kolik mám zářezů na posteli. Honzi, nemůžu Ti to neříct, ale seš pěknej prasák!
Dle tebe je pravda a životní moudro na dně použitého kondomu, že?
Jen by mě zajímalo, jestli ty všechny tvé sexuální oběti šli funět pod tebe dobrovolně, nebo pod pohruškou doživotního zmrzačení, pokud se dobrovolně nepoddaj! Ono přecijen 2m čert na motorce je dost silná páka pro kluky z vesnice!
Zmučená 19 letá buzníčka tu vylejvá svoje srdíčko a ty mu řekneš, aby si rači šla zašukat? Dyť se teď chudákovi bude v noci zdát, že ho honí po lese obří 120kg pohlaví v policejní uniformě. Mysli na jeho křehkou duši, dyť je to mladé kůzle a ještě k tomu od koní, většího slona v porcelánu bys asi nenašel.
Musím ale uznat, že Johny má pravdu v tom, že nejlepší lék na zlomený srdce je pořídit si srdce nový, ale zas jsem velkej odpůrce tohodle bláznivýho nadšení a zápalu pro jedince, kterého dotyčný zná pár dní a už je z něj odvařenej. Takovýhle rychlý zamilování většinou končí hodně tvrdym pádem na hubu, a to už dost brzo, takže poznávat pomalu, postupně a i když Johny tu propaguje něco jinýho, tak šukání na prvním nebo druhým rande opravdu normální není takže klid, zapojit hlavu a dobře to dopadne  |
Koukám že nemáš moc dobrou fantazii,já mám zajímavější a žhavější sny a nejsem ani kůzle a ani slon ,já jsem bílej králíček A co se týká šukání ,moje prdelka v tuto dobu sice není pro každého (šukací maraton už mě dávno přešel) ale ničemu se nebrání.  |
|
|
|
|
 |
po srpen 06, 2012 7:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
augustus166 napsal: | Však napiš Johnymu a ten Ti ukáže takovýho pejska, že budeš kňučet jako štěně!  |
Mne Honza baví i na dálku, Ty ostatně taky. Po některých postech vybíhám do ulic a značkuji patníky. |
|
|
|
|
 |
po srpen 06, 2012 6:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
Václav napsal: |
Baví mne, jak jsou chlapci u "pejska" veselí: jen si zaštěkat. |
Však napiš Johnymu a ten Ti ukáže takovýho pejska, že budeš kňučet jako štěně!  |
|
|
|
|
 |
po srpen 06, 2012 6:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
Já jako uznávám, že Johny má hodně silnou potřebu nám tu všem prezentovat svoje chlapáctví, protože si očividně není úplně jistý v kramflecích. Já si ale říkám, že přeci to kouzlo mužnosti, který nás tu všechny rajcuje natolik, že jsme byli ochotní zapudit ženský a věnovat se račí pérům. Ale přecijen mužnost není jen o tom, kolik mám zářezů na posteli. Honzi, nemůžu Ti to neříct, ale seš pěknej prasák!
Dle tebe je pravda a životní moudro na dně použitého kondomu, že?
Jen by mě zajímalo, jestli ty všechny tvé sexuální oběti šli funět pod tebe dobrovolně, nebo pod pohruškou doživotního zmrzačení, pokud se dobrovolně nepoddaj! Ono přecijen 2m čert na motorce je dost silná páka pro kluky z vesnice!
Zmučená 19 letá buzníčka tu vylejvá svoje srdíčko a ty mu řekneš, aby si rači šla zašukat? Dyť se teď chudákovi bude v noci zdát, že ho honí po lese obří 120kg pohlaví v policejní uniformě. Mysli na jeho křehkou duši, dyť je to mladé kůzle a ještě k tomu od koní, většího slona v porcelánu bys asi nenašel.
Musím ale uznat, že Johny má pravdu v tom, že nejlepší lék na zlomený srdce je pořídit si srdce nový, ale zas jsem velkej odpůrce tohodle bláznivýho nadšení a zápalu pro jedince, kterého dotyčný zná pár dní a už je z něj odvařenej. Takovýhle rychlý zamilování většinou končí hodně tvrdym pádem na hubu, a to už dost brzo, takže poznávat pomalu, postupně a i když Johny tu propaguje něco jinýho, tak šukání na prvním nebo druhým rande opravdu normální není takže klid, zapojit hlavu a dobře to dopadne  |
|
|
|
|
 |
po srpen 06, 2012 4:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Baví mne, jak jsou chlapci u "pejska" veselí: jen si zaštěkat. |
|
|
|
|
 |
po srpen 06, 2012 4:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Martin napsal: | Honza napsal: | Martin napsal: | Neplete si čert omnipotenci tedy všemocnost s vševědoucností?  |
Hele, ty rejpale - Bůh i čerti jsou neomylní!
omnipotentní: všemocný, všemohoucí, všeznalý, vševědoucí, všestranně schopný ...
http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/omnipotentni
A ještě bych tiše podotknul, že protivit se čertu je ještě horší, než protivit se bohu. Sice to néni hřích, ale následky se dostaví mnohem dřív ...
matyáš napsal: | Já myslel na koni a né na koni. |
A já snad řekl, že na koni? Jasně že né na koni, ale na koni!  |
Mno, čertíci jsou vesměs padlí andělé, a vševědoucí je jen Lucifer, Pán Světa Když rejpu, tak rejpu
Jinak neomylnost je něco jiného než vševědoucnost tedy omniscience Čili slovník se plete
Nemáš čertí hodnost abys mi mohl vyhrožovat!!!!
A k matesovi - psal kůň, myslel auroch  |
Tak ještě jednou aby sme si to ujasnily já měl na mysly http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Dunkelfuchsstute-Ciara16.jpg a né http://www.004.cz/polohy-pri-analnim-sexu |
|
|
|
|
 |
po srpen 06, 2012 3:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Honza napsal: | Martin napsal: | Neplete si čert omnipotenci tedy všemocnost s vševědoucností?  |
omnipotentní: všemocný, všemohoucí, všeznalý, vševědoucí, všestranně schopný ...
A ještě bych tiše podotknul, že protivit se čertu je ještě horší, než protivit se bohu. Sice to néni hřích, ale následky se dostaví mnohem dřív ...
Mno, čertíci jsou vesměs padlí andělé, a vševědoucí je jen Lucifer, Pán Světa Když rejpu, tak rejpu
Jinak neomylnost je něco jiného než vševědoucnost tedy omniscience Čili slovník se plete
Nemáš čertí hodnost abys mi mohl vyhrožovat!!!!
A k matesovi - psal kůň, myslel auroch  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po srpen 06, 2012 12:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Martin napsal: | Neplete si čert omnipotenci tedy všemocnost s vševědoucností?  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 05, 2012 8:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Honza napsal: | charles napsal: | Blbý je, že teď musíme všichni přiznat, že měl Honza pravdu... |
Nejen bůh je omnipotentní,
čerti taky!
A už mám něco našukáno, abych věděl,
jak to v životě (i v pekle) chodí.
matyáš napsal: | ... CHCE SE NAUČIT JEZDIT NA KONI ... |
Toho chlapce se drž,
ten je určitě šikovnej!
Martin napsal: | btw- to šlo tak rychle? ) |
Si nikdy neslyšel o rychleném semenu?  |
Neplete si čert omnipotenci tedy všemocnost s vševědoucností?
Jo, slyšel ale u každýho případu šla veterina minimálně kolem  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne srpen 05, 2012 11:42 am |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Já myslel na koni a né na koni.
Tak měly jme štěstí povedlo se to na poprvý ,co se většinou u umělejch oplodnění nestavá většinou to výjde tak na potřetí ,ale u nás se holt stal nějakej zázrak:),jinak měla se narodit až na konci září nebo na za čátku října ,ale podlehla rodinné kledbě a narodila se předčasně. Já jsem taky předčasnej,a naše trojčata a můj bratranec také ,nevím proč to tak v naší rodině je ,asi jsme všichni vadný  |
|
|
|
|
 |
so srpen 04, 2012 9:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
charles napsal: | Blbý je, že teď musíme všichni přiznat, že měl Honza pravdu... |
Nejen bůh je omnipotentní,
čerti taky!
A už mám něco našukáno, abych věděl,
jak to v životě (i v pekle) chodí.
matyáš napsal: | ... CHCE SE NAUČIT JEZDIT NA KONI ... |
Toho chlapce se drž,
ten je určitě šikovnej! 
Naposledy upravil Honza dne st červen 26, 2013 1:21 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
so srpen 04, 2012 7:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
Blbý je, že teď musíme všichni přiznat, že měl Honza pravdu... |
|
|
|
|
 |
so srpen 04, 2012 1:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
so srpen 04, 2012 12:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Noo, a téma je uzavřený, ani sem to nemusel psát  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so srpen 04, 2012 10:25 am |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
ASI TEĎ BUDU ZA HROZNOU DĚVKU,VÍM ŽE JSEM JEŠTĚ VČERA TADY ŘÍKAL ŽE TEĎ CHCI BÝT SÁM ALE DNESKA JSEM POZNAL NÁDHERNÝHO ,MILÝHO CHYTRÝHO STEJNĚ STARÝHO KLUKA A CHCI HO A JMENUJE SE MATOUŠ ,NO NEZNÍ TO KRÁSNĚ MATYÁŠ A MATOUŠ ,JO A POUŽÍVÁ STEJNOU ZNAČKU MAKEUPU JA KO JÁ,MÁ KERKU A PIERCING,POSLOUCHÁ TAKY MANSONA CHCE SE NAUČIT JEZDIT NA KONI A MÁ RÁD DĚTI  |
|
|
|
|
 |
pá srpen 03, 2012 8:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
matyáš napsal: | MarMat napsal: | matyáš napsal: | Tak neříkám ,že sem třeba na tomhle neměl podíl i já ,nejsem svatý,vlastně už to déle nefungovalo,čekal jsem že se to jednou stane, ale ne takhle. On už má prej jiného kluka ,asi se s tím budu smířit ale nemrzí mě to jen kvůli sobě. Přesvědčil mě a mé dvě kamarádky lesbičky aby jsme si pořídily přes uměly oplodnění miminko tak máme teď teprve pár týdnů starou holčičku Andělku, nejprve říkal že si pro ní bude chodit teď zas že se jí radši nebude plést do života . Mohla mít velkou rodinu teď bude mít jen nás tři. Ale takhle to bohužel asi na světě chodí,asi nemá cenu se s tím už zabývat..... |
No vidiš, hned máš mít z čeho radost jak já bych bral kluka, který se chce podílet na výchově dítěte. Pokud bys hledal kluka, který by Ti pomohl zacelit ránu od tvého ex, tak mi napiš do soukr. zpráv ) |
Díky za nabídku ,ale já zatím žádnýho chlapa ani kluka nechci,potřebuji teď být sám. |
mno TAK to SNAD nemyslel, jinak jestli máte mimi (btw- to šlo tak rychle? ) tak je hned z čeho se radovat  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá srpen 03, 2012 2:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
MarMat napsal: | matyáš napsal: | Tak neříkám ,že sem třeba na tomhle neměl podíl i já ,nejsem svatý,vlastně už to déle nefungovalo,čekal jsem že se to jednou stane, ale ne takhle. On už má prej jiného kluka ,asi se s tím budu smířit ale nemrzí mě to jen kvůli sobě. Přesvědčil mě a mé dvě kamarádky lesbičky aby jsme si pořídily přes uměly oplodnění miminko tak máme teď teprve pár týdnů starou holčičku Andělku, nejprve říkal že si pro ní bude chodit teď zas že se jí radši nebude plést do života . Mohla mít velkou rodinu teď bude mít jen nás tři. Ale takhle to bohužel asi na světě chodí,asi nemá cenu se s tím už zabývat..... |
No vidiš, hned máš mít z čeho radost jak já bych bral kluka, který se chce podílet na výchově dítěte. Pokud bys hledal kluka, který by Ti pomohl zacelit ránu od tvého ex, tak mi napiš do soukr. zpráv ) |
Díky za nabídku ,ale já zatím žádnýho chlapa ani kluka nechci,potřebuji teď být sám. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 03, 2012 1:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
MarMat uživatel
|
|
|
matyáš napsal: | Tak neříkám ,že sem třeba na tomhle neměl podíl i já ,nejsem svatý,vlastně už to déle nefungovalo,čekal jsem že se to jednou stane, ale ne takhle. On už má prej jiného kluka ,asi se s tím budu smířit ale nemrzí mě to jen kvůli sobě. Přesvědčil mě a mé dvě kamarádky lesbičky aby jsme si pořídily přes uměly oplodnění miminko tak máme teď teprve pár týdnů starou holčičku Andělku, nejprve říkal že si pro ní bude chodit teď zas že se jí radši nebude plést do života . Mohla mít velkou rodinu teď bude mít jen nás tři. Ale takhle to bohužel asi na světě chodí,asi nemá cenu se s tím už zabývat..... |
|
|
|
|
 |
pá srpen 03, 2012 1:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Tak neříkám ,že sem třeba na tomhle neměl podíl i já ,nejsem svatý,vlastně už to déle nefungovalo,čekal jsem že se to jednou stane, ale ne takhle. On už má prej jiného kluka ,asi se s tím budu smířit ale nemrzí mě to jen kvůli sobě. Přesvědčil mě a mé dvě kamarádky lesbičky aby jsme si pořídily přes uměly oplodnění miminko tak máme teď teprve pár týdnů starou holčičku Andělku, nejprve říkal že si pro ní bude chodit teď zas že se jí radši nebude plést do života . Mohla mít velkou rodinu teď bude mít jen nás tři. Ale takhle to bohužel asi na světě chodí,asi nemá cenu se s tím už zabývat..... |
|
|
|
|
 |
pá srpen 03, 2012 9:31 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Já bych možná malinko zabilancoval co sem z toho vztahu získal, a co sem do něj vložil. Nevim, jak to vyjádřit ohleduplněji.
A k drbům - asi by bylo dobrý, aby si každej sám srovnal, zda o všech svejch bejvalejch mluvil po rozchodu s úctou a laskavě.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá srpen 03, 2012 12:26 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
To byl ten "trochu XXL veterinář" ?
Já bych se s ním nescházel a takto ušetřený čas a energii bych investoval do hledání novýho chlapa, bo nejlepší lék na chlapa je novej chlap! A ať si vykládá, co chce. Mě bylo teda úplně ukradený, jaký drby o mně šířej bejvalci. Mí kámoši dokázali poznat, co je pravda a co ne, a že se nějaký tydýti zabejvaj drbama - no a co - ať si ho přitom třeba i sami vykouřej! Myslím, že boj proti drbnám je jen zbytečná ztráta času.
Jo a taky bych se na tvým místě zamyslel, jestli sis ten rozchod tak trochu nezavinil sám. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|