|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá prosinec 08, 2006 1:17 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: |
|
|
V tomhle stadiu už nezbývá, než se k němu nějak přiblížit a zjistit si to přímo od něho. Do té doby, než z něj nějak nenásilně samo vypadne, kdo se mu to vlastně líbí, o něm zjistíš plno dalších věcí, které tvé sympatie buď zničí anebo posílí, takže získáš nového kámoše, ať už s tebou nakonec začne chodit nebo ne. "Přinejhorším" získáš ht koukatelnýho kamaráda. Já jim s oblibou po nějakém čase vyjevím, jak mě berou. Zatím proti tomu žádný z nich neprotestoval. Naopak si myslím, že jim to zvyšuje sebevědomí.
Asi nejhorší je přesvědčení, že to nemá cenu, protože to stejně nedopadne Odvážným štěstí přeje!
Editace Waky, 10.11.2009, odstranění nadbytečné citace _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 08, 2006 1:07 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Já jsem si vědom toho, že u mě v tomhle ohledu těžce pracuje podvědomí... Pokud se mi nějakej kluk líbí, tak ho nejsem schopnej pozorovat nezaujatě... V každym jeho projevu/pohledu se snažim "něco" najít, takže pak nejsem schopnej rozlišit, nakolik hledam někde něco, co tam neni, a jako výsledek je vypovídací hodnota takový pozorování nulová...
Editace Waky, 10.11.2009, odstranění nadbytečné citace _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 08, 2006 1:03 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | Já sleduju, co se dá, ale závěr je ten, že jsem na světé sám... Já jsem na některý věci fakt tuhej...  |
Nevěřím. Chce to se opravdu koukat na lidi kolem sebe bez předsudků. Nevidět jen to, co chtějí, abys viděl, ale i to, co více či méně skrývají před ostatníma nebo i sami před sebou. Oči fakt prozradí každýho, i kdyby se choval a oblékal jako nejtvrdší heterák. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 08, 2006 12:55 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
bright napsal: | Na netu zjistíš jeho názory, možná jak je fotogenickej, ale teprv reálný setkání řekne pravdu. Když se to vezme z opačného konce, tak to jde rychleji. |
Ať to jde klidně pomalu, jen když to vůbec půjde...
bright napsal: | Fakt ne? To časem přijde. Nejdůležitejší je sledovat pohled - na koho a jak dlouho se kouká, když si myslí, že ho nikdo nepozoruje. Občas se človek sice sekne, ale procento to není nijak tragický. |
Já sleduju, co se dá, ale závěr je ten, že jsem na světé sám... Já jsem na některý věci fakt tuhej...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 08, 2006 12:49 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | bright napsal: | A kde jako chcete najít někoho normálního, kterej není závislej na compu, svým vzhledu, ukazování se nebo jiný pošetilosti? Na netu? Hooodně štěstí.  |
Děkuju, že's mi vzal poslední naději... To tuhle formu seznamování fakt vidíš tak tragicky?
bright napsal: | Snad poznáš gaye i bez stereotypního outfitu a chování, ne? |
Ani ve snu... Pokud ty jsi byl timhle darem obdařenej, tak si toho važ... |
Celkem jo. Na netu zjistíš jeho názory, možná jak je fotogenickej, ale teprv reálný setkání řekne pravdu. Když se to vezme z opačného konce, tak to jde rychleji.
Fakt ne? To časem přijde. Nejdůležitejší je sledovat pohled - na koho a jak dlouho se kouká, když si myslí, že ho nikdo nepozoruje. Občas se človek sice sekne, ale procento to není nijak tragický. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 08, 2006 12:44 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | To jsou ty zasr. vánoce. Podprahově ovlivňujou i nás, ateisty. Zrušit! |
Za tohle sice alespoň v mym případě Vánoce výjimečně nemůžou, ale na tom, že ostatně soudím, že Vánoce musí být zrušeny, to zhola nic nemění...
Btw., pro zdejší latiníky: Ceterum autem censeo, festum Christi Natalis esse delendum!  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak. 
Naposledy upravil Stonerock dne pá prosinec 08, 2006 1:03 am, celkově upraveno 2 krát. |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 08, 2006 12:41 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
zdenda napsal: | Adam napsal: | Kucí, je to v kelu. Odhalil nás. Konec slastnému rochnění se v sebelítosti. Vyrážíme lovit do ulic!  |
Tak tohle si zkusit doma, tak riskuji držkovou
Jinak k tomu pocitu osamění, nějak se to rozmohlo, asi sluneční bouře a v úterý byl úplněk. Neb v outerý na men dosedl tento samý pocit, ale s takovou razancí....  |
To jsou ty zasr. vánoce. Podprahově ovlivňujou i nás, ateisty. Zrušit!  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 08, 2006 12:39 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
bright napsal: | A kde jako chcete najít někoho normálního, kterej není závislej na compu, svým vzhledu, ukazování se nebo jiný pošetilosti? Na netu? Hooodně štěstí.  |
Děkuju, že's mi vzal poslední naději... To tuhle formu seznamování fakt vidíš tak tragicky?
bright napsal: | Snad poznáš gaye i bez stereotypního outfitu a chování, ne? |
Ani ve snu... Pokud ty jsi byl timhle darem obdařenej, tak si toho važ... _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 08, 2006 12:30 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Dík. Konečně někdo rozumnej
Já vím, že mám věci brát tak jak jsou, protože jinak to nejde. Já vím, že tím nezměním vůbec nic, přesto dál dál se ptám, proč to mám chápat právě já.
Editace Waky, 10.11.2009, odstranění nadbytečné citace _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 08, 2006 12:15 am |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
bright napsal: | doma u compu se nikdo nepotká  |
Jo, jo, presne tak. _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 07, 2006 11:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Ale má....
Editace Waky, 10.11.2009, odstranění nadbytečné citace |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 07, 2006 11:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | Adam napsal: | Kucí, je to v kelu. Odhalil nás. Konec slastnému rochnění se v sebelítosti. Vyrážíme lovit do ulic!  |
Můžeš sem prosím napsat, do kterých ulic se vydáš lovit? Abych se jim vyhnul velkým obloukem  |
Tak tohle je přesně, proč se do ničeho nepouštim. Nemá to smysl. |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 07, 2006 11:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
zdenda napsal: | Tak tohle si zkusit doma, tak riskuji držkovou |
Snad poznáš gaye i bez stereotypního outfitu a chování, ne? Jestli bude kolem sebe kopat, tak je to ok, někteří se potřebujou vybít, horší kdyby zdrhnul.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 07, 2006 11:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Adam napsal: | Kucí, je to v kelu. Odhalil nás. Konec slastnému rochnění se v sebelítosti. Vyrážíme lovit do ulic!  |
Tak tohle si zkusit doma, tak riskuji držkovou
Jinak k tomu pocitu osamění, nějak se to rozmohlo, asi sluneční bouře a v úterý byl úplněk. Neb v outerý na men dosedl tento samý pocit, ale s takovou razancí....  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 07, 2006 11:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Adam napsal: | Kucí, je to v kelu. Odhalil nás. Konec slastnému rochnění se v sebelítosti. Vyrážíme lovit do ulic!  |
Můžeš sem prosím napsat, do kterých ulic se vydáš lovit? Abych se jim vyhnul velkým obloukem  |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 07, 2006 11:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Ha ha. A kde jako chcete najít někoho normálního, kterej není závislej na compu, svým vzhledu, ukazování se nebo jiný pošetilosti? Na netu? Hooodně štěstí. Chce to sebrat koule a někoho oslovit. Kdyby nic, tak aspoň dobrej společenskej trénink.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 07, 2006 11:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Kucí, je to v kelu. Odhalil nás. Konec slastnému rochnění se v sebelítosti. Vyrážíme lovit do ulic!  |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 07, 2006 11:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: Re: return... |
|
|
Stonerock napsal: | Nikom napsal: | Jděte dopr. s tou samotou pořád... Začínám mít pocit, že se v tom přímo vyžíváte.... |
Jo jo, teď jsi na to kápnul... Já si v tom vyloženě rochnim, chvílema ten požitek svojí intenzitou hraničí s extází...  |
takže jsem měl pravdu...  |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 07, 2006 11:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Kdekoli, kde jsou lidi. Včera jsem byl v hospodě, u vedlejšího stolu seděla nějaká parta, z nichž s jedním by se dalo seznámit. Nebyl nijak nápadnej, jen se častěji než ostatní koukal směrem k našemu stolu, což jsem si nemohl nevšimnout na rozdíl od het všude kolem. Stačilo jen zavést hovor, kdyby jeden chtěl jakože v tomhle případě zrovna nechtěl Kdo hledá, najde, stačí se pořádně koukat kolem sebe. Člověk nesmí bejt vyběravej
|
|
|
|
 |
čt prosinec 07, 2006 11:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
bright napsal: | doma u compu se nikdo nepotká  |
Když už tady seješ moudra, nechtěl bys nám teda říct, kde jo, místo toho, kde ne?  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 07, 2006 11:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Nikom napsal: | Jděte dopr. s tou samotou pořád... Začínám mít pocit, že se v tom přímo vyžíváte.... |
Jo jo, teď jsi na to kápnul... Já si v tom vyloženě rochnim, chvílema ten požitek svojí intenzitou hraničí s extází...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 07, 2006 11:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Nikom napsal: | Jděte dopr. s tou samotou pořád... Začínám mít pocit, že se v tom přímo vyžíváte.... |
Sytý hladovému nevěří. |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 07, 2006 10:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
doma u compu se nikdo nepotká  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 07, 2006 10:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Jděte dopr. s tou samotou pořád... Začínám mít pocit, že se v tom přímo vyžíváte....
|
|
|
|
 |
čt prosinec 07, 2006 10:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Pravdu díte...
Editace Waky, 10.11.2009, odstranění nadbytečné citace _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 07, 2006 10:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
cyniku  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 07, 2006 10:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
mohu potvrdit
|
|
|
|
 |
čt prosinec 07, 2006 10:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
theby napsal: | po dlouhé době jsem se vrátil nestíhal jsem mám nového psa ...štěně... a stále si připadám že jsem sám jen ten jediný...jen já...škoda že jsem tak mladej...  |
Buď rád, že jsi mladej, s věkem ten pocit samoty (pokud si někoho nenajdeš), bude jen horší. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|