|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Dal jsi někdy klukovi květinu na znameni citu? |
Ano |
|
53% |
[ 8 ] |
Ne |
|
46% |
[ 7 ] |
|
Celkem hlasů : 15 |
 |
po prosinec 11, 2006 6:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: Váza |
|
|
Mému vkusu nejblíž bude to lucni kviti v kombinaci s kameninou. Tady v Olomouci na vánočních trzích prodávají z chráněných dílen nádherné vázičky z keramiky. S drsným povrchem a nahore hladkou glasurou
Pane, dejte si na mě bacha, začínáte mě zajímat  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po prosinec 11, 2006 6:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
Předmět: Re: Váza |
|
|
Já je nijak záměrně nesbírám; něco tu už bylo, něco jsem zdědil, asi dvě si koupil. Ta vysněná je dost široká, spíš je to takovej hybrid, napolo mísa, ta na kytky nebude, spíš na bonbóny.
Nejvíc váz je tu, naštěstí, skleněnejch - ty se taky nejlíp kombinujou. Tři z čirýho skla, do nich se hoděj právě kosatce, kaly, mečíky, hořce. Další matná, tu moc nepoužívám, dvě broušený, tam dávám růže, případně karafiáty. Pak tu mám jednu drobnou kameninovou na luční kvítí. Nějakej porculán, co nepoužívám vůbec. (Nemám rád rustikální artefakty!) Vlastně jsem o tom popřemýšlel až v souvislosti s touhle diskusí ...
Editace Waky, 6.11.2009, odstranění nadbytečné citace |
|
|
|
|
 |
po prosinec 11, 2006 3:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Váza |
|
|
Máš zajímavý koníček. Jaká byla tvá první váza, pamatuješ si ji ještě? Podle čeho vybíráš vhdnou vázu a vhodnou květinu k sobě? Typu květin, barvy, symboliky
Editace Waky, 6.11.2009, odstranění nadbytečné citace _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po prosinec 11, 2006 3:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
Předmět: |
|
|
Ani ne, jsou tu tak nějak rozesetý. Navíc to nejsou žádný amfory, ale menší vázy na stůl. Ale vyhlíd jsem si už i jednu veilkou, okrasnou (krásná: sklo červená/bílá) - v prodejní galerii na Smetanově nábřeží, na tu ale asi nenašetřím.
|
|
|
|
 |
po prosinec 11, 2006 12:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Ale libuju si ve vybírání vhodné vázy, taky jich tu mám porůznu asi patnáct. (Na kosatec by se hodila čirá s čtvercovou podstavou (půdorysem) a konkávníma stěnama.) A na lilie si asi budu muset pořídit alabastrovou, teda pokud někdy nějaký dostanu. |
Nepotřebuješ už pro ty vázy samostatný pokoj?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 10, 2006 6:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Maku napsal: | Tak tento kolegáček, uživatel se mi začíná líbit čím dál tím více!!!!  |
To bylo snad na mě?!?
Libor: Jo, já na to nejsem moc manuálně zručnej, asi bych se při vázání a stříhání zranil. Ale libuju si ve vybírání vhodné vázy, taky jich tu mám porůznu asi patnáct. (Na kosatec by se hodila čirá s čtvercovou podstavou (půdorysem) a konkávníma stěnama.) A na lilie si asi budu muset pořídit alabastrovou, teda pokud někdy nějaký dostanu. |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 10, 2006 4:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: Kosatec |
|
|
Manuel de Falla napsal: | Asi jako na jakoukoliv jinou kytku - dostal by pusu, opřel bych si čelo o jeho, abychom si mohli přivonět oba najednou. A pak by šel kosatec do vázy, samozřejmě.
Možná by následovala ještě nějaká další odměna později ...  |
Přkrásná odměna, asi jdu obhlížet květinářství V Olomouci v KAuflandu pracoval jeden cas moc zajimavy kvetinar Myslim si, ze to je pekne misto pro gaye
Editace Waky, 6.11.2009, zkrácení citace _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 10, 2006 4:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Tak tento kolegáček, uživatel se mi začíná líbit čím dál tím více!!!!  |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 10, 2006 3:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
Předmět: Re: Kosatec |
|
|
Asi jako na jakoukoliv jinou kytku - dostal by pusu, opřel bych si čelo o jeho, abychom si mohli přivonět oba najednou. A pak by šel kosatec do vázy, samozřejmě.
Možná by následovala ještě nějaká další odměna později ...
|
|
|
|
 |
ne prosinec 10, 2006 3:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Kosatec |
|
|
Manuel de Falla napsal: | Já bych se asi dát kytku neostýchal.
A rád bych i nějakou dostal - lilii, kosatec, růži, kalu (to by bylo víc než jasný, co tím dotyčný chce naznačit ) ...
Kytky mám rád, i když se v tom množství moc nevyznám. Ideální přítel by je chtěl a uměl pěstovat ... |
Jak bys reagoval kdybys dostal napriklad kosatec?  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 10, 2006 3:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Já bych se asi dát kytku neostýchal.
A rád bych i nějakou dostal - lilii, kosatec, růži, kalu (to by bylo víc než jasný, co tím dotyčný chce naznačit ) ...
Kytky mám rád, i když se v tom množství moc nevyznám. Ideální přítel by je chtěl a uměl pěstovat ... |
|
|
|
|
 |
čt březen 09, 2006 5:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Květináč |
|
|
V květináči vydrží déle
Editace Waky, 6.11.2009, odstranění nadbytečné citace _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
čt březen 09, 2006 12:41 am |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
Předmět: Re: Slunecnice |
|
|
Libor napsal: |
To je fakt. Vis, mozna by zalezelo na tom jaka. Pokud bys sbiral kaktusy vadilo y ti dostat nejaky pekny prirustek? Je kvetina, kterou by Te kluk neurazil a nejaka, ktera ti prijde vhodnejsi pro holku?? Ja se priznam, ze slunecnice by me nevadila Napriklad. Spis by me potesila  |
Myslím, že v pohodě bych přijal jenom květinu v květináči a na druhu by asi moc nezáleželo. Řezané květy určitě ne... |
|
|
|
|
 |
st březen 01, 2006 4:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: Slunečnice |
|
|
Jééé, Libore, slunečnice mám strááášně moc rád Dokonce jsem si je vysel na chalupě a pozoroval, jak z nich sýkorky chodí zobat semínka. |
|
|
|
|
 |
st březen 01, 2006 12:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Slunecnice |
|
|
murex napsal: | Myslím, že kytka je vhodný dárek spíš pro holku. Já bych kytku klukovi rozhodně nedával a kdybych kytku dostal - určitě bych byl v rozpacích. Jinak kytky mám moc rád. |
To je fakt. Vis, mozna by zalezelo na tom jaka. Pokud bys sbiral kaktusy vadilo y ti dostat nejaky pekny prirustek? Je kvetina, kterou by Te kluk neurazil a nejaka, ktera ti prijde vhodnejsi pro holku?? Ja se priznam, ze slunecnice by me nevadila Napriklad. Spis by me potesila  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá únor 24, 2006 9:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
|
|
Myslím, že kytka je vhodný dárek spíš pro holku. Já bych kytku klukovi rozhodně nedával a kdybych kytku dostal - určitě bych byl v rozpacích. Jinak kytky mám moc rád. |
|
|
|
|
 |
pá únor 24, 2006 4:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: Květiny |
|
|
Nikdy jsem od kluka kytku nedostal. A kdyby jo, byl bych v rozpacích
Teď trochu pragmaticky; řezaných kytek je mi líto. Že jsou mrtvé. A o ty v květináči se neumím starat. Vždycky mi uschnou:-( |
|
|
|
|
 |
pá únor 24, 2006 3:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Květiny |
|
|
Jelikož jsem tady četla tohle téma, napadlo mě zeptat se dvou kamarádů - gayů, jestli by měli radost, kdyby dostali od svého partnera květiny. A překvapilo mě, že oba by prý radost měli. Jednoho z nich prakticky neznám, ale u druhého, kterého znám naopak už asi 105 let, bych sama odhadla, že na takovéhle dárky moc nebude. A vida - překvapení.
Takže díky tématům ve Vaší diskusi se můžou i lidé lépe poznat  |
|
|
|
|
 |
st leden 04, 2006 7:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: jedině v květináči... |
|
|
Nikom napsal: | No snažím se hrát takovýho drsňáka, takže se dosud nikdo neodvážil na mě přijít s květinou. Svoje křehoučké a romantické já si rezervuju na intimnější chvilky, přesto to ještě nikoho nenapadlo. Asi se všichni báli, že se budu smát, nebo že jim onu květinu omlátím o hlavu.
Nevím... při tom bych kytku dostal docela rád.
Já jsem vlastně taky nikdy nedal kytku. jenom v květináči, což byl spíš jenom dárek do nového bytu bývalého klučiny, než nějaký romantický dar. Myslím, ale že by to žádný z mých bývalých neocenil... |
Možná, že neznáme celé já toho druhého. Oni nepoznali, ze bys rad nejakou hezkou kyticku. Treba neobvyklou. A mozna se neco podobneho stalo i jim. Mas nejaky jin yzpusob jak jemne dat najevo svuj cit..Opravdu hezky.sice muzsky, ale pritom lne s citem..Kvetinou, nejakm peknym zazitkem,? Cim? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
so prosinec 31, 2005 9:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Libore, nevím jak ostatním, ale naopak, jsem rád za jiný pohled a i tu radu, přece jenom po 4 měsících, kdy se pohybuji v gay společnosti jsem velice rád za nějakého toho průvodce.  |
|
|
|
|
 |
so prosinec 31, 2005 2:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: jedině v květináči... |
|
|
No snažím se hrát takovýho drsňáka, takže se dosud nikdo neodvážil na mě přijít s květinou. Svoje křehoučké a romantické já si rezervuju na intimnější chvilky, přesto to ještě nikoho nenapadlo. Asi se všichni báli, že se budu smát, nebo že jim onu květinu omlátím o hlavu.
Nevím... při tom bych kytku dostal docela rád.
Já jsem vlastně taky nikdy nedal kytku. jenom v květináči, což byl spíš jenom dárek do nového bytu bývalého klučiny, než nějaký romantický dar. Myslím, ale že by to žádný z mých bývalých neocenil... |
|
|
|
|
 |
so prosinec 31, 2005 1:15 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Rada |
|
|
zdenda napsal: | Jéé, to je krááásné, no, asi bych mu padl kolem krku a slzy by možná taky byly. Jinak bohužel ještě jsem neměl tuto příležitost to udělat. |
Je to otrepana poucka. Neboj, uzrajes k tomu. A neni treba padat kolem krku. Ani se snazit toho druheho spoutat. A pritom ta radost vyjadrit jde. Uvidis, mas pred sebou jeste nekolik krasnych chvetin a peknych chvil s chlapcem tisice:-) JEn pockej, nemuzeme si prece vycerpat vsechny kvetiny najednou. Vzdyt by nam na louce zivota zadne nezbyli. Nekdy staci projit okolo nich a pricichnout si. ZAse poucuji vid?? Promin, mam nejake sklony zde rozdavat moudra o vztazich a zivote. A pritom lepsi nez slova je vlastni prozitek..Mam nejakou chut ti radit, podporovat a utesovat. Podporovat vpokusech, a navadet.Zeby deformace z prace Vadi to moc? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 30, 2005 6:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Jéé, to je krááásné, no, asi bych mu padl kolem krku a slzy by možná taky byly. Jinak bohužel ještě jsem neměl tuto příležitost to udělat. |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 30, 2005 12:20 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Květina jako darek z lasky |
|
|
Jsi gay. Dostáváš rád kvetiny? Dostal jsi nekdy kvetinu od kluka blizkeho tvemu srdicku? Dal jsi nekomu kvetinu? Myslis si, ze se to hodi? K jake prilezitosti? Asi podle toho jaky ten kluk je uvnitr?
Ja jsme dal dvema klukum ruzi. Svemu poslednimu priteli k narozeninam listky do divadla a bilou lilii. Mela vyjadrovat krehkost a pevnost citu. I cistotu o jakou jsme se pokouseli. Bylo to trosku naivne pojate. Presto to byl krasny okamzik. Laska je laska. Prvni silna a hluboka (zatim posledni, verim, ze ne posledni v zivote)Kdyz Peta prebiral darek. Pritull se. A v cajovne me polibil (dnes nevim jestli bych byl tak otevreny, laska je laska)..Majitelka se na nas smala a my to nevideli..
Mas zkusenosti s darovanim a dostavanim kvetin? ( od kluka/klukovi) _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|