|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Kolik vám je let? |
0-13 |
|
0% |
[ 0 ] |
13-16 |
|
8% |
[ 5 ] |
16-19 |
|
21% |
[ 12 ] |
19-24 |
|
31% |
[ 18 ] |
24-30 |
|
19% |
[ 11 ] |
30-38 |
|
10% |
[ 6 ] |
38 a více |
|
8% |
[ 5 ] |
|
Celkem hlasů : 57 |
 |
út září 02, 2008 3:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: |
|
|
Jaksefurtmenovat? napsal: | Myslím, že věk je především údaj, který nanejvýš naznačuje, jestli by dotyčný mohl pamatovat soudruha brežněva, bratra žižku nebo maxipsa fíka jako štěně, ale jinak o člověku nevypovídá vůbec nic.
Bereme-li to čistě jako statistiku, proč ne. Zkoumat se dá ledacos. |
Hm. Kdyby to moje máti vydržela ještě pár dní, mohl jsem se narodit za Gorbačova, a ne za Černěnka.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 1:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jaksefurtmenovat? uživatel+

Založen: 21.7.2008 Příspěvky: 231 Bydliště: tam za vodou v rákosí
|
|
|
Myslím, že věk je především údaj, který nanejvýš naznačuje, jestli by dotyčný mohl pamatovat soudruha brežněva, bratra žižku nebo maxipsa fíka jako štěně, ale jinak o člověku nevypovídá vůbec nic.
Bereme-li to čistě jako statistiku, proč ne. Zkoumat se dá ledacos. |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 12:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
|
|
ja bych nastaveni intervali moc nekritizoval aspon se ti "staří" mohou vlastně zařadit mezi ty mladší což jim může kompenzovat /alespoň zde na fóru/ pocit stárnutí  _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý... |
|
|
|
|
 |
po září 01, 2008 11:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Martin napsal: | Aby věděl, zda tu na něj nečíhají starší gayové, ne?  | Tak to tobě musí hádat šedesát.  |
A u tebe se divit, jak může kvalitní černé uhlí /říkejme mu antracit/ psát na gay forum.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po září 01, 2008 10:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
|
|
Je mi 25... právě v srpnu jsem se zařadil do skupiny... 25-30?
EDIT: Intervaly jsou špatně nastaveny, mezní hodnoty jsou "zdvojeny" a tedy každý na pomezí patří do dvou skupin zároveň, ač může odpovídat jen jednou  _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
po září 01, 2008 8:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Shmudla uživatel+

|
Předmět: Re: Věk a drzé patnáctileté kuře |
|
|
Waky napsal: | Omlouvám se ještě jednou, a doufám, že jsem Tě od dalšího psaní nějak neodradila. |
Ve skutečnosti jsem možná neadekvátně reagoval já hned na začátku. Když nad tim tak přemýšlím, mohl to jojo vzít špatně. |
|
|
|
|
 |
po září 01, 2008 7:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | Aby věděl, zda tu na něj nečíhají starší gayové, ne?  | Tak to tobě musí hádat šedesát.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po září 01, 2008 7:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
|
|
jojo napsal: | Co prosím?
Asi mě nechápete, ale to je jedno příště nebudu otravovat s podobnou otázkou vzhledem k tomu že jsem v coming outu
tak se omlouvám jestli jsem někoho urazil  |
Jé, to jsem nechtěla Tě doopravdy strašit. Dělala jsem si z Tebe srandu (proto jsem psala o drzém kuřeti a klepající se bradě )
Promiň, fakt to nebylo nic proti Tobě.
Dodatečně mě pak napadlo, že jsi možná nevěděl, čím začít, viď, a po první zdánlivě neutrální otázce jsi hned dostal sodu....
Omlouvám se ještě jednou, a doufám, že jsem Tě od dalšího psaní nějak neodradila. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
po září 01, 2008 7:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | jojo: Tak se hned neurážej. Raději nám vysvětli, jak souvisí dotaz na věk účastníků gk s tvým coming outem? |
Aby věděl, zda tu na něj nečíhají starší gayové, ne?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po září 01, 2008 7:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
jojo: klídek, to určitě nebylo myšlené jako útok na tebe.  |
|
|
|
|
 |
po září 01, 2008 7:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
jojo: Tak se hned neurážej. Raději nám vysvětli, jak souvisí dotaz na věk účastníků gk s tvým coming outem? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po září 01, 2008 7:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojo tester
|
|
|
TXB napsal: | Waky napsal: | Směrem k jojo jen dodám, že kdyby znal tu strašlivou číslici, která je odvoditelná z data na mém OP, rozklepala by se mu posvátnou bázní patnáctiletá brada a už by raději takové otázky nikdy nepoložil. |
Neznat tě, tak bych si z tvé odpovědi vyvodil, že už ani nepamatuješ, kdys oslavila devadesátku Ve skutečnosti budu rád, pokud se na oslavu tvojí devadesátky budu ještě shopen dostavit po svých, abych ti mohl pogratulovat  |
Co prosím?
Asi mě nechápete, ale to je jedno příště nebudu otravovat s podobnou otázkou vzhledem k tomu že jsem v coming outu
tak se omlouvám jestli jsem někoho urazil  |
|
|
|
|
 |
po září 01, 2008 5:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Waky napsal: | Směrem k jojo jen dodám, že kdyby znal tu strašlivou číslici, která je odvoditelná z data na mém OP, rozklepala by se mu posvátnou bázní patnáctiletá brada a už by raději takové otázky nikdy nepoložil. |
Neznat tě, tak bych si z tvé odpovědi vyvodil, že už ani nepamatuješ, kdys oslavila devadesátku Ve skutečnosti budu rád, pokud se na oslavu tvojí devadesátky budu ještě shopen dostavit po svých, abych ti mohl pogratulovat  |
|
|
|
|
 |
po září 01, 2008 5:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | Martin napsal: | 23, čili 2 roky, než mi začnou ubývat mozkové buňky. |
To bys nesměl tak chlastat. Díky alkoholu u tebe proces úbytku nejspíš už dávno nastal...  |
Do minulého pondělí bych ti dal za pravdu, ale dnes jsem toho názoru, že jsem na tom z alkoholem ještě velice dobře.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po září 01, 2008 5:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Martin napsal: | 23, čili 2 roky, než mi začnou ubývat mozkové buňky. |
To bys nesměl tak chlastat. Díky alkoholu u tebe proces úbytku nejspíš už dávno nastal...  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
po září 01, 2008 5:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Honza: Stejná barva vlasů/srsti?  |
Zjevně nechápeš hluboké citové souznění mezi mnou a hyenou! A ještě mi řikáš Honza. Tak!  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po září 01, 2008 5:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Honza: Stejná barva vlasů/srsti?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po září 01, 2008 5:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Martin: Doporučuji výběh kojotů a hyen v tvé oblíbené zoo.  |
Tak to ne, hyenu, ani kojota bych nestřelil!!!! Je mezi námi totiž hluboké vnitřní duševní propojení. Akorát nevim v čem to bude....  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po září 01, 2008 5:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin: Doporučuji výběh kojotů a hyen v tvé oblíbené zoo.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po září 01, 2008 5:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Martin: Na památku ti ho nechám vložit do kremační pece, ať si užiješ. |
Víš, když už budu u toho střílení, tak mě napadlo, že vlastně nerad cestuju nalehko, a kór sám...  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po září 01, 2008 5:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin: Na památku ti ho nechám vložit do kremační pece, ať si užiješ. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po září 01, 2008 5:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
|
|
tohle je spatne polozena otazka , protože já už jsem na fóru dva roky z toho aktivně tak cca 3 měsíce momentálně je mi 15 (btw: mám krásně vyretušovanou fotku na obance) a vubec se mi to nelíbí mám stále dojem že dřív bylo líp a stále se utěšuju, že později bude taky lépe z čehož vyplívá, že je pořád jen horší . . Co ještě souvisí s věkem je to, že jsem měl odklad takže už bych mohl dnes být na střední a to doslova . takhle musim jeste rok chladnout ve spolecnosti ... no to nebudu komentovat... prostě základka no toť můj věk _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý... |
|
|
|
|
 |
po září 01, 2008 4:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Nedistribuuješ odpočítávací software? Dal bych si ho na lištu.  |
Nene, odpočítávací software je jedna z mála věcí, který nedistribuju. Ale dej si to do mobilu, stejně v tý době budeš mít ještě ten samej.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po září 01, 2008 4:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nedistribuuješ odpočítávací software? Dal bych si ho na lištu.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po září 01, 2008 4:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
23, čili 2 roky, než mi začnou ubývat mozkové buňky. A 7 let, než si v předvečer 30 narozenin prostřelím mozkový kmen. Jo, a jinak si všichni poznamenejte 8.3.2015, jste zváni.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po září 01, 2008 4:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Můj věk je jedinný správný... všichni ostatní jste buď trapně mladí, nebo staří.
Ad ten seznam... úplně jsem se zděsil, že už tady (myšleno toto fórum)straším tak dlouho  |
|
|
|
|
 |
po září 01, 2008 4:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Honza: Děkuji, žes je nesetřídil sestupně podle počtu příspěvků.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po září 01, 2008 4:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
|
|
 |
po září 01, 2008 4:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Honza napsal: | MENTÁLNÍ VĚK BYCH NEZMIŇOVAL, to bychom se možná dostali zpátky do plenek. | Máš snad někoho konkrétního na mysli?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po září 01, 2008 4:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Waky: poradím ti jednoduchý způsob věčného mládí: moje prateta slaví zásadně pouze své dvacáté narozeniny. (Letos je oslavila již po šedesáté.)
Tomáš: MENTÁLNÍ VĚK BYCH NEZMIŇOVAL, to bychom se možná dostali zpátky do plenek.
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|