|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po duben 21, 2008 10:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
|
|
 |
ne říjen 28, 2007 10:14 am |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
Předmět: |
|
|
když jsem kouknul na barvy následující fotky, napadlo mě, že by se na tohle fórum docela hodila alespoň jako pokus o oživení starého threadu
(klik)
 |
|
|
|
|
 |
čt květen 11, 2006 11:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Esteban Trueba uživatel+

|
|
|
Veľmi pekné fotky krajiny, kde som síce bol len jedno leto v živote, ale ktorú mám veľmi rád. Tie papriky boli úúúžasnéé!!!  |
|
|
|
|
 |
čt květen 11, 2006 10:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
|
|
 |
ne březen 05, 2006 7:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
Předmět: Re: ?? |
|
|
Libor napsal: |
Ucil jsi se fotit u nekoho nebo sam ?? Upravujes fotky nejakym profesionalnim softwarem? Dekuji za odpoved a preji mnoho kouzelnych snimku |
Učil jsem se sám... tedy spíš zkoušel a experimentoval, než učil:-) Hodně zajímavý a hodně poučný bylo focení průvodců, resp. obličejů, kteří se objevují na 004.cz. Ta práce s lidmi - mel jsem asi 15 různejch póz a pohledů, který se u každýho fotily a každý model se choval úplně jinak. Někoho jsem musel přemlouvat, někomu napovídat, jiný to zase dokázal naprosto přirozeně.
Snažím se fotit tak, abych pak nemusel moc upravovat, ale když už (a když fotím do RAWu), tak Photoshop 7CE, kde dělám i weby. Na větší plochy, kde je potřeba kombinovat vektor i bitmapu, využívám Corel Draw! 11CZ |
|
|
|
|
 |
pá březen 03, 2006 10:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
no, tak já mám akorát mýdlovou krabičku nikon a fotím hlavně trolejbusy, nečekali jste, že? A ta fotka, no když známému vletěl před trolejbus nějaký Ford, či co a mám jak auto tak i trolejbus, jak dopadli nemusím ani psát-trolejbus munimálně poškozen (nárazník teda vyrvanej, ale jinak minimum)a auto, odpis, nikomu se nic nestalo. Ale mám i jednu, na kterou se furt musím dívat, ale už nevím co na ní je, protože jsem jí dlouho neviděl. |
|
|
|
|
 |
pá březen 03, 2006 6:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: ?? |
|
|
bodyia napsal: | Hoj, já fotím taky hodně a moc rád. Analogu jsem si ani moc neužil, pořádný zkoumání přišlo až s digitálem, měl jsem jeden z prvním digifoťáků na našem trhu vůbec (Mavica 7FD, můj dnešní fotomobil fotí asi tisickrát líp ), teď mám Nikon CP4500 a zrcadlo Olympus E500 se sérií objektivů a dalším příslušenstvím. A myslím, že teprve zrcadlovka dává pořádnou volnost, N4500 je sice super, ale je to prostě jen lepší kompakt.
Fotím nejvíc lidi, hudební nástroje, detaily přírody. Něco je k vidění na http://fotky.bodyia.cz |
Ucil jsi se fotit u nekoho nebo sam ?? Upravujes fotky nejakym profesionalnim softwarem? Dekuji za odpoved a preji mnoho kouzelnych snimku _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út únor 07, 2006 10:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
Hoj, já fotím taky hodně a moc rád. Analogu jsem si ani moc neužil, pořádný zkoumání přišlo až s digitálem, měl jsem jeden z prvním digifoťáků na našem trhu vůbec (Mavica 7FD, můj dnešní fotomobil fotí asi tisickrát líp ), teď mám Nikon CP4500 a zrcadlo Olympus E500 se sérií objektivů a dalším příslušenstvím. A myslím, že teprve zrcadlovka dává pořádnou volnost, N4500 je sice super, ale je to prostě jen lepší kompakt.
Fotím nejvíc lidi, hudební nástroje, detaily přírody. Něco je k vidění na http://fotky.bodyia.cz |
|
|
|
|
 |
út leden 24, 2006 10:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: To Libor |
|
|
No já fotím moc rád a musím říct, že tím otravuju celou rodinu a známé. Mám teda digitální zrcadlovku Nikon D70, což je už dosti sofistikovaný přístroj. Fotím celkem všechno. Jako biolog spoustu rostlin, při cestování krajinu, občas i lidi a různé situace ze života. Dneska jsem zpracoval i holky a ty mi slíbily, že můžeme udělat nějakou sérii aktů (teda těch holek, ne mě).
Co se mi myslím celkem povedlo je jeden marocký dědek mezi melouny a tykvemi, když ses ptal na ty kytky tak mimo jiné třeba krásnou tureckou orchidej Hymantoglossum carpinum (česky se to jmenuje jazýček). Mám i kuriozitku z Dogubayazitu (teď ohnisko ptačí chřipky) focenou před půl rokem - je tam pumpař tankující benzín do autobusu a přitom kouří. Pak to cígo odhodil a vrazil do nádrže druhou hadici...
Jinak teď se chystám na pořádná makra, takže jestli máte nějakou zkušenost nebo radu, budu rád. |
|
|
|
|
 |
út leden 24, 2006 7:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Fotky |
|
|
Moc rád fotím hory. Asi nejvíc se mě povedl východ slunce na Egishornu. Je to ve Waliských Alpách. Jinak se povedlo několik fotek ted ve Francii. Nemam zadny genialni pristroj. Jen prumerny digitalni fotacek. Ale desne fajn. Pritom ten Egishorn jsme fotil kdysi na uplne obycejny Canon. Automat. Na klasicky film. Aejhle jeste zadna fotka nebyla podobna. Potom mam nejak emomentky. Treba jak me lipican ozira helmu zavesenou na riditkach. Kolo jsem oprel za ucelem foceni koni a nez jsme se nadal jeden konik si pochutnaval na me prilbe. Takze mam pamatku trvalou pamatku na navstevu Lipice:-)
Copak fotis rad Ty Adame? MAs nejakou obzvlast povedenou fotku. Treba nejakou vzacnou kvetinu? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út leden 24, 2006 6:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: Fotografování |
|
|
Snad každý sem tam něco vyfotí. Mohou to být fotky jen tak z dovolené u moře, nebo i obrázky focené za nějakým - třeba uměleckým - cílem. Co nejraději fotíte vy? Jaký máte stroj? A nakonec - jste na nějakou svoji fotku opravdu hrdí? |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|