|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po červen 26, 2006 11:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: |
|
|
Pan Ganong je fysiolog-endokrinolog, ne?
První vydání knihy má copyright 1963. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po červen 26, 2006 2:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
llukynek napsal: | Nikom napsal: | Přehled lékařeské fysiologie: William F. Genong
str.363 Tabulka 23-6 Telesné změny v pubertě u chlapců (mužské sekundární pohlavní znaky).
Zevní genitál: Zvyšuje se délka i šířka penisu. Šourek se pigmentuje a zvrásňuje.
Vnitřní genitál.:...
...
Mentální změny: Zaujímá se agresivnějsí a aktivnější postoj. Vzniká zájem o druhé pohlaví...
 |
Z jakýho je to roku? |
Je několik vydání... tohle poslední do češtiny přeložené je z roku 1995.
Jinak v té knížce je něco málo o homosexuálitě a pracuje se tu s teorií o hormonální nestabilitě v průběhu intrauteriního života... ale jak je vidět na ledacos se dá zapomenout... |
|
|
|
|
 |
po červen 26, 2006 1:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

Založen: 20.10.2005 Příspěvky: 655 Bydliště: Kousek od Pardubic:o)
|
|
|
Nikom napsal: | Přehled lékařeské fysiologie: William F. Genong
str.363 Tabulka 23-6 Telesné změny v pubertě u chlapců (mužské sekundární pohlavní znaky).
Zevní genitál: Zvyšuje se délka i šířka penisu. Šourek se pigmentuje a zvrásňuje.
...
Mentální změny: Zaujímá se agresivnějsí a aktivnější postoj. Vzniká zájem o druhé pohlaví...
 |
Z jakýho je to roku? _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
po červen 26, 2006 1:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Přehled lékařeské fysiologie: William F. Genong
...
 |
|
|
|
|
 |
po červen 19, 2006 7:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
Předmět: mno fuuuj |
|
|
Rarach napsal: | Taky si chodíte na traidcnirodina.cz pro svou pravidelnou dávku emocí? Zkuste si cvaknout na ten předvolební banner PaS -- moc milá klerofašistická strana, požadují například znovuzavedení trestu smrti, stranickou kontrolu nad médii a jiné lahůdky. | tohle je příšerný trest smrti jestli mě někdo zabije zato že jsem gay tak když to píšu mám (nekecám) slzi v očích je mi s toho na nic |
|
|
|
|
 |
pá březen 24, 2006 2:48 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
Předmět: Re: Náckové |
|
|
Libor napsal: | V Polsku jsou taci i v parlamentu..  |
Nie tylko w parlamencie, ale i w rządzie... Bardzo żałuję gejów i lesbijek w Polsce...  |
|
|
|
|
 |
st březen 22, 2006 5:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: Náckové |
|
|
Waky napsal: | Děkuju za uznání, to vždycky potěší
Dívala jsem se tam ještě dále, a zatímco ta "tradiční rodina" je marginální skupina blábolících kreténů, kteří ale těžko zmůžou fakticky něco jiného, než slabomyslně blábolit, maximálně se někde shluknout a tam nějakou dobu hučet ty své kanálie - víc mě vyděsili jejich kamarádi z řad politických subjektů, které uvádí v "odkazech" ta partaj Právo a spravedlnost - jak jsem tak četla pod sebou "Národní myšlenka - nezávislá revue konzervativního nacionalismu" - "Národní sjednocení - s mottem Cizí nechceme, svoje nedáme" - "Dělnická strana" - se symbolem - černými písmeny v bílém kroužku s červeným okrajem, to celé opentlené svatováclavskými odkazy - http://www.pas-strana.cz/05_odkazy.htm - zůstala jsem jen čumět a nevěřila, že není rok 1939 ...
CO TO JE????? |
V Polsku jsou taci i v parlamentu..  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
st březen 22, 2006 2:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Náckové |
|
|
Děkuju za uznání, to vždycky potěší
Dívala jsem se tam ještě dále, a zatímco ta "tradiční rodina" je marginální skupina blábolících kreténů, kteří ale těžko zmůžou fakticky něco jiného, než slabomyslně blábolit, maximálně se někde shluknout a tam nějakou dobu hučet ty své kanálie - víc mě vyděsili jejich kamarádi z řad politických subjektů, které uvádí v "odkazech" ta partaj Právo a spravedlnost - jak jsem tak četla pod sebou "Národní myšlenka - nezávislá revue konzervativního nacionalismu" - "Národní sjednocení - s mottem Cizí nechceme, svoje nedáme" - "Dělnická strana" - se symbolem - černými písmeny v bílém kroužku s červeným okrajem, to celé opentlené svatováclavskými odkazy - http://www.pas-strana.cz/05_odkazy.htm - zůstala jsem jen čumět a nevěřila, že není rok 1939 ...
CO TO JE????? |
|
|
|
|
 |
út březen 21, 2006 4:20 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
Předmět: Re: Tradiční rodina |
|
|
Waky napsal: | Také jsem se byla několikrát podívat na tomto výkvětu ducha a perly lidských hodnot.
Nějak mi uniklo, jestli se vlastně zabývají něčím jiným než kanálním vřískotem na adresu jiných.
Když si tak představím, že bych se tam šla podívat coby obyčejný hetero - človíček, kterého se homosexualita netýká a tudíž ho moc nezajímá, ale chce se tedy dozvědět něco pozitivního o tom, jak si udržet (či založit) úplně normální rodinu a podívat se, cože pro ni tohle sdružení vlastně dělá, našla bych tam výkřiky, že prostituce je špatná a že rodiče mají šmírovat svá dítka, aby náhodou neupadla do osidel předmanželského sexu. Jinak celkem nic. No jestli se tímhle dají utužit a povzbudit ty "normální" rodiny - hm, nevím
Předvolební agitace oné obskurní strany je taky moc zajímavá, pan doktor Sládek má jistě radost, že i jiné subjekty se budou starat o to, abychom vymetli ze země různou cizineckou svoloč.
Primitivní argumentace, primitivní názory, agrese, špína, hnus.
Výkřiky o tom, jaké orgány do sebe pasují a jaké ne, jsou jednak v nejvyšší míře oplzlé, a jednak skoro nabízejí poněkud škodolibou odpověď, ať se tedy nedivme, že s rodinami to jde od deseti k pěti, když místo odpovědnosti, tolerance, lásky a porozumění mají být stmelovány "pasováním" ogránů. A nechutné řeči o fekáliích - no, na to se dá asi říci jen to, že má-li někdo fekálie v hlavě, těžko mu může něco jiného vycházet z pera nebo z úst. |
Teda Waky, ty se nezdáš... Už jednou jsem tě chválil... Ty když se zdravě s prominutim nase*eš, tak maj' tvoje příspěvky fakt jiskru... Jen tak dál!  |
|
|
|
|
 |
po březen 20, 2006 8:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: To Waky |
|
|
Hezky pěkně! |
|
|
|
|
 |
po březen 20, 2006 6:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Tradiční rodina |
|
|
Také jsem se byla několikrát podívat na tomto výkvětu ducha a perly lidských hodnot.
Nějak mi uniklo, jestli se vlastně zabývají něčím jiným než kanálním vřískotem na adresu jiných.
Když si tak představím, že bych se tam šla podívat coby obyčejný hetero - človíček, kterého se homosexualita netýká a tudíž ho moc nezajímá, ale chce se tedy dozvědět něco pozitivního o tom, jak si udržet (či založit) úplně normální rodinu a podívat se, cože pro ni tohle sdružení vlastně dělá, našla bych tam výkřiky, že prostituce je špatná a že rodiče mají šmírovat svá dítka, aby náhodou neupadla do osidel předmanželského sexu. Jinak celkem nic. No jestli se tímhle dají utužit a povzbudit ty "normální" rodiny - hm, nevím
Předvolební agitace oné obskurní strany je taky moc zajímavá, pan doktor Sládek má jistě radost, že i jiné subjekty se budou starat o to, abychom vymetli ze země různou cizineckou svoloč.
Primitivní argumentace, primitivní názory, agrese, špína, hnus.
Výkřiky o tom, jaké orgány do sebe pasují a jaké ne, jsou jednak v nejvyšší míře oplzlé, a jednak skoro nabízejí poněkud škodolibou odpověď, ať se tedy nedivme, že s rodinami to jde od deseti k pěti, když místo odpovědnosti, tolerance, lásky a porozumění mají být stmelovány "pasováním" ogránů. A nechutné řeči o fekáliích - no, na to se dá asi říci jen to, že má-li někdo fekálie v hlavě, těžko mu může něco jiného vycházet z pera nebo z úst. |
|
|
|
|
 |
po březen 20, 2006 6:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: Tradiční rodina |
|
|
Koukám, že nejsem jediným návštěvníkem stránek této pochybné organizace. Průser je, že tihle lidé mají dětí jako smetí, a tak spolu s nimi vyrůstají a přežívají i myšlenky jejich rodičů. Tahle ideologie jen tak nevychcípá. Republikáni to mají podobné, jenom místo "homosexuál" použijí hezké české slovo "teplouš". Bohužel se před volbami rozhodli přebudovat stránky (geniální), takže se tam skoro nic nedočtete (ještě geniálnější). |
|
|
|
|
 |
po březen 20, 2006 11:39 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Rarach uživatel

|
|
|
Taky si chodíte na traidcnirodina.cz pro svou pravidelnou dávku emocí? Zkuste si cvaknout na ten předvolební banner PaS -- moc milá klerofašistická strana, požadují například znovuzavedení trestu smrti, stranickou kontrolu nad médii a jiné lahůdky. |
|
|
|
|
 |
po březen 20, 2006 9:47 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
citace z tradicnirodina.cz:
„Ve světě gay jde o pohlaví na úkor lásky. Struktura života gaye vyžaduje, aby se vystříhal veškeré romantiky, aby chodil jen do některých barů, aby sbíral anonymní erotické zážitky.“
Sakra mluvíme o tom samém? Já jsem v takovém baru byl jenom jednou v životě. A romantika? Té se teda rozhodně nevystříhávám
Homosexuální časopisy k pedofilii podněcují. Bože můj...
Naše společnost se ocitla ve vleku hnutí, které z patologického a zvráceného chování vytváří normu. Tato cesta je pro naši civilizaci sebevražedná.
No ještě že tu máme tu tradiční rodinu, Která nám nadiktuje, co je normální jestli se tihle lidé dávají za vzor naší civilizaci , tak tu máme brzo další totalitu  |
|
|
|
|
 |
st březen 15, 2006 3:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: Debaty |
|
|
Waky napsal: | Několikrát jsem se hrabala v pár takových debatách, a výsledkem bylo, že jsem měla zkaženou náladu celý zbytek dne.
Mám dojem, že na VŠECHNY takovéhle debaty chodí z valné většiny divní psychopati, kteří touží v anonymitě internetu vyblít do éteru všechnu svou kanální smrdutou hnusotu.
A že jsou to často takoví, co jsou proti všemu vždycky, na všechno nadávají, a hýří násilím (alespoň slovním) na všechny strany.
Kromě "osvícených" debat o "homouších" jsem se prokousala ještě pár debatami o psech - ti nadávající tam říkali všem majitelům psů "psejčkaři" a těšili se, až se všichni "psejčkaři zalknou smradem z těch svejch ohavnejch potvor a bude klid".
Takže hnus, hnus, špína, nebrat, nečíst to. |
Internet svadi k takovymhle vylevum agrese a nenavisti. Preji ti, abys nasla neco co ti den opet vylepsi. _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
st březen 08, 2006 5:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Debaty |
|
|
Několikrát jsem se hrabala v pár takových debatách, a výsledkem bylo, že jsem měla zkaženou náladu celý zbytek dne.
Mám dojem, že na VŠECHNY takovéhle debaty chodí z valné většiny divní psychopati, kteří touží v anonymitě internetu vyblít do éteru všechnu svou kanální smrdutou hnusotu.
A že jsou to často takoví, co jsou proti všemu vždycky, na všechno nadávají, a hýří násilím (alespoň slovním) na všechny strany.
Kromě "osvícených" debat o "homouších" jsem se prokousala ještě pár debatami o psech - ti nadávající tam říkali všem majitelům psů "psejčkaři" a těšili se, až se všichni "psejčkaři zalknou smradem z těch svejch ohavnejch potvor a bude klid".
Takže hnus, hnus, špína, nebrat, nečíst to. |
|
|
|
|
 |
so únor 11, 2006 4:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
Předmět: TO Adam: |
|
|
Já se sobě taky divím. Ale musím říct, že té úplně poslední diskuse, která se na Novinkách rozhořela včera, se neúčastním. Už na to taky nemám sílu a nechce se mi poslouchat ty debilní kecy. _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
so únor 11, 2006 3:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: To llukynek |
|
|
Já se ti divim, že se s takovým póvlem vůbec zahazuješ. Já bych na to neměl ani sílu ani žaludek ani ... vlastně nic |
|
|
|
|
 |
so únor 11, 2006 2:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
|
|
|
|
 |
pá únor 10, 2006 9:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Včerejší metro nemělo chybu, je tam perfektní komiks, mám ho doma, ale nemám jak oskenovat. |
|
|
|
|
 |
pá únor 10, 2006 3:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Zřejmě nějaký jezuita zavelel z kazatelny k útoku - na Václaváku se bude slézat Tradiční rodina. Když se oni dovedou tak rychle zorganizovat, tak my taky, ne? A je nás víc, ubijeme je čepicema! Chtělo by to naplánovat nějakou diverzní kontarevoluční akci třídního nepřítele v růžových tričkách. Třeba by se v hrůze dali na útěk a metali po nás krucifixem No a kdyby to nezabralo, tak jim nahlásíme bombu u koně , to by je mohlo rozehnat... Už se těším na zpávy - aspoň si konečně prohlédneme ty lidi, co za tím stojí. |
|
|
|
|
 |
pá únor 10, 2006 11:33 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: hit dne |
|
|
Dneska jsem si na www.klaus.cz přečetl o RP tohle: "Laskavě Vás prosím nepodporujte tento zákon, který pro nás všechny představuje veliký krok zpět." Autorem je pan Michael Brozda. Když jsem si to přečetl, málem mě sbírali ze země. Jsou tam i další kraviny, vřele nedoporučuju. |
|
|
|
|
 |
ne leden 08, 2006 5:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Diskuse na Novinkách je vysloveně boj s větrnými mlýny. Asi dvakrát jsem si tam otevřel nějakou kaskádu komentářů a - jak říká moje babička - "dneska se vyjadřuje každej, kdo má do prdele díru" (nekamenujte mě za tu řiť, je to citace). Diskuze na partnerstvi je už lepší, ale přesvědčovat ty zaryté homofoby o naprostém opaku jejich tezí je taky ztráta času. A ten Dubonovitz nebo jak se ten člověk jmenuje je fakt kousek! Ale Ondřej Šlechta je lepší  |
|
|
|
|
 |
ne leden 08, 2006 1:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
Předmět: ... |
|
|
Kecy, kecy, kecy... Podívejte se někdy na nějakou diskusi k tématu, které se týká homosexuality na www.Novinky.cz a to uvidíte těch keců... Je to docela masáž, když se tam pokoušíte taky diskutovat.
Jinak naposledy mne svými plky naštval jeden pán, který vystoupil pod nickem "Dubonovitz"(takové trochu polské a takové katolické, nemyslíte ) na www.partnerstvi.cz. Pokud máte zájem, můžete si jeho příspěvky a reakce nás ostatních(normálních homosexuálů ) přečíst na http://www.partnerstvi.cz/tvuj.php?nazev=rp-2005&forall=1
První příspěvek je z 3.1.2006 z 23h a 45minut... _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
ne leden 08, 2006 1:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
No mě se snažil spolužák přesvědčit, že všichni gayové nosí tanga, jsem klidný člověk s občasnými cholerickými sklony a srážka s blbce končí blbě, tady jsem tekl a zuřil, samozřejmě jsem na něj neřval a snažil se ho přesvědčit, ale ke konci jsem byl v koncích. Teď čekám, s čím zase vyrukuje dalším |
|
|
|
|
 |
ne leden 08, 2006 11:43 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
Předmět: Filip Trojovský |
|
|
Teď jsem narazil na rozhovor s tímhle individuem, takže se s vámi podělím o jednu prličku:
otázaka: V pražských klubech pro homosexuály se prý dokola promítají tvé filmy. Co ty na to?
odpověď: K tomu můžu říct jen jedno: je škoda, že když jsem pro ty lidi taková modla, že mi při finále neposlali víc hlasů.
Hochu ty seš fakt trochu mimo... |
|
|
|
|
 |
ne leden 08, 2006 11:41 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
Předmět: Největší kecy!! |
|
|
Taky jste tak alergičtí na blbé kecání? Máte po ruce nějaké perličky? Tak je sem dejte!
pzn. ale da.jovy citáty prosím neee. Jsou to sice hrozné kecy, ale myslím, že už jich máme všude víc než dost... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|