|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po květen 12, 2008 1:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

Založen: 20.10.2005 Příspěvky: 655 Bydliště: Kousek od Pardubic:o)
|
Předmět: ... |
|
|
TO ENYON:
Nádherné. _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
po květen 12, 2008 8:43 am |
 |
Autor |
Zpráva |
enyon uživatel

Založen: 16.3.2008 Příspěvky: 16 Bydliště: Praha - Partizánske
|
Předmět: |
|
|
Jo bili by i vo vacsej forme :}
A linki hodim aj na tie predchadzajuce  _________________ this is the end  |
|
|
|
|
 |
po květen 12, 2008 12:14 am |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
|
|
TO ADAM:
Krásné. _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
ne květen 11, 2008 5:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Abych taky přidal něco konstruktivního, dávám sem pár orchidejí ze svého putování Tureckem před dvěma lety. Nejsou to žádné extra fotky jako má llukynek na svém blogu, tehdy jsem ještě neměl markoobjektiv, takže je to jen neormální objektivem často za boje s větrem.....
Do budoucna se ještě můžete těšit na okrotice, hlístníky, kruštíky, vstavače, pětiprstky a možná i pár dalších zajímavých nejen orchidejí.
P.S. Vážně nevím, jak udělat, aby se to na tom abloadu zobrazovalo menší, ale aspoň si ty rozmazaniny můžete prohlédnout pěkně zblízka
 |
|
|
|
|
 |
so květen 10, 2008 6:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
V trochu větším rozlišení by nebyly?  |
|
|
|
|
 |
so květen 10, 2008 5:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
enyon uživatel

Založen: 16.3.2008 Příspěvky: 16 Bydliště: Praha - Partizánske
|
Předmět: :) téma ako pre mna stvorená |
|
|
Vidím že fotí kopu ľudí... Už je to asi bežná vec, ale predsa si nou robíme radosť no nie
Ja tiež rád fotím, rôzne, čo príde pod ruku, neviem či by sa to dalo nazvať umeleckou fotkou, proste niečo čo ma bavý, je to pre radosť a páči sa to rodine a kamarátom a tak ,
Dovolím si teda aj ja niečo postnúť:
PS: Zatiaľ sa mi pod ruku nedostalo fotiť akty chalanov... no však možno raz...
PS2: momentálne (už rok) fotím s Cannon eos 3000V , analog  _________________ this is the end 
Naposledy upravil enyon dne po květen 12, 2008 8:48 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
pá květen 09, 2008 10:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
|
|
TO TXB:
Díky... A je to vyřešeno. Tedy skutečně vstavač májový.  _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
pá květen 09, 2008 10:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
|
|
 |
pá květen 09, 2008 9:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
|
|
TO TXB:
Omlouval jsem se, protože zde byl jaksi někdo, kdo měl pocit, že mé otázky vůči Tobě byly... ani nevím jaké... nevhodné nebo... prostě nevím. Proto ta omluva. Chtěl jsem vědět, jestli jsi z nich měl stejný pocit jako dotyčný, či nikoli. Tolik jen vysvětlení.
Dactylorhiza je to určitě, jestli i majalis, to už nevím. Také se v rostlinách nevyznám, ale hned mi bylo jasné, že to není kdejaký plevel. Snažil jsem se najít na netu, co by to přesně mohlo být, ale přesně určit si ji netroufnu, protože bych nerad tvrdil bludy, kdybych se mýlil. Nicméně i bez přesného určení to jsou nádherné rostliny, tak doufám, že nikoho nenapadne je trhat (že je nikdo "NEPOKOSÍ" ). Doufám, že se taky jednou dočkám a najdu podobnou krásku . _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
pá květen 09, 2008 6:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Omlouvám se, že se vrátím od flóry k impertinencím. Ale pozorný čtenář si jistě všimne, kdo se začal hádat, když cynicky reagoval na příspěvek, který mu vůbec nebyl určený. _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
pá květen 09, 2008 6:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
Předmět: Re: ... |
|
|
llukynek napsal: | Jstliže jsem Tě urazil svojí otázkou, jestli víš, co je to za rostlinu, případně otázkou, jestli víš její přesný název, či čímkoli jiným, co jsem tady napsal, tak se hluboce omlouvám, protože nic takového jsem v úmyslu rozhodně neměl. |
Neurazil. Pouze chodím do práce
Považuji to za vstavač májový (Dactylorhiza majalis), ale není to moje parketa, takže se rád nechám opravit. I v době, kdy jsem se o naše orchideje zajímal trochu víc než teď, jsem ani s použitím odborné literatury nebyl schopen určit víc než polovinu těch, které jsem našel na Šumavě - s chutí to přenechám znalejším a radši přidám pár snímků:
 |
|
|
|
|
 |
pá květen 09, 2008 2:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
|
|
Adam napsal: | Urážka? Co jiného jsem mohl čekat. Snad jen dodám, že Jeho Velkobožstvo llukynek se nadpozemsky vyjadřovalo první k rostlině, kterou pouze ono zná. |
Tvoje věc, pokud sis to vztáhl na sebe. Nejsem Velkobožstvo, ale Jeho královská Výsost LLukynek I. Král lůzy, a k té rostlině jsem se vyjadřoval naprosto normálně a nikde a nikdy jsem netvrdil, že jsem jediný, kdo ji zná. Jsi to pouze Ty a jenom Ty, kdo mi něco takového podsouvá. _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
pá květen 09, 2008 2:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
llukynek napsal: | TO SERGEJ:
Kytky ne. To lidská blbost je způsobuje. |
Urážka? Co jiného jsem mohl čekat. Snad jen dodám, že Jeho Velkobožstvo llukynek se nadpozemsky vyjadřovalo první k rostlině, kterou pouze ono zná. |
|
|
|
|
 |
pá květen 09, 2008 2:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
|
|
TO SERGEJ:
Kytky ne. To lidská blbost je způsobuje. _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
pá květen 09, 2008 2:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Heršvec, tu už sou tu i kytky zdrojem hádek???
Btw. botany.cz rozhodně doporučuju, již po dlouhá léta moje oblíbená stránka... _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
pá květen 09, 2008 11:36 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
llukynek: taky tě mám rád (ale ať to nikdo nezjistí, zvlášť tvůj bf, ještě by přitom viděl, že jsi uzřel nahého Mareše) |
|
|
|
|
 |
pá květen 09, 2008 11:34 am |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
|
|
TO TXB:
Jstliže jsem Tě urazil svojí otázkou, jestli víš, co je to za rostlinu, případně otázkou, jestli víš její přesný název, či čímkoli jiným, co jsem tady napsal, tak se hluboce omlouvám, protože nic takového jsem v úmyslu rozhodně neměl. _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
pá květen 09, 2008 11:32 am |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
|
|
Adam napsal: |
a) ty se ke mně chováš jako k idiotovi (např. "neříkej mi Adámku" aneb další příspěvek začíná "Adámku" - jsi tak korektní!) a nemám jediný důvod být příjemný. Ty taky nejsi. A s tebou se příjemně a mírně mluvit nedá, protože hned ze všeho chytneš psotník. --- Nejde o to, že se ptáš, ale JAK se ptáš. ---- Děláš.
b) Dal jsem si zmrzlinu a je mi báječně. Já se masturbací nad fotkou nahého Mareše klidně vybiju. Já můžu. Ale tobě by asi bf nabančil, kdyby tě při tom chytil. Tohle by jeho maminka dělat neměla! (používám stejnou rovinu argumentace jako ty, tak se můžeš klidně přeskočit jako ratlík v cirkuse) A proč bylo nepokosil v uvozovkách? To nevím. Slovy v uvozovkách klasika: nejsem jasnovidec. |
Opravuji své tvrzení... Ty se nechováš jako idiot. Ty jsi idiot a ještě k tomu ubohý. Já se bavil normálně. Bylo to Tvoje ego, které potřebovalo masáž a které bylo příčinou těch tří hloupých příspěvků, které jsi sem dnes napsal. _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
pá květen 09, 2008 11:26 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
llukynek napsal: | Chováš se jako idiot. Můžeš mi vysvětlit, proč jsi na mě tak nepříjemnej? Já fakt netuším, kdo zná jakou rostlinu, a protože to netuším, tak jsem se prostě zeptal a dostal jsem odpověď. Co je na tom? Žádného dokonalého ze sebe nedělám....
Možná si strč hlavu do mrazáku, ať troch zchladneš, nebo se vybij masturbací při civění na fotografii nahého Mareše a pak zkus zapřemýšlet na tím, proč bylo slovo "nepokosil" v UVOZOVKÁCH. |
a) ty se ke mně chováš jako k idiotovi (např. "neříkej mi Adámku" aneb další příspěvek začíná "Adámku" - jsi tak korektní!) a nemám jediný důvod být příjemný. Ty taky nejsi. A s tebou se příjemně a mírně mluvit nedá, protože hned ze všeho chytneš psotník. --- Nejde o to, že se ptáš, ale JAK se ptáš. ---- Děláš.
b) Dal jsem si zmrzlinu a je mi báječně. Já se masturbací nad fotkou nahého Mareše klidně vybiju. Já můžu. Ale tobě by asi bf nabančil, kdyby tě při tom chytil. Tohle by jeho maminka dělat neměla! (používám stejnou rovinu argumentace jako ty, tak se můžeš klidně přeskočit jako ratlík v cirkuse) A proč bylo nepokosil v uvozovkách? To nevím. Slovy v uvozovkách klasika: nejsem jasnovidec. |
|
|
|
|
 |
pá květen 09, 2008 11:15 am |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
|
|
Adam napsal: | no jasně, nikdo kromě tebe nemá v zásobě základní botanický repertoár. Jsi tak dokonalý!. |
Chováš se jako idiot. Můžeš mi vysvětlit, proč jsi na mě tak nepříjemnej? Já fakt netuším, kdo zná jakou rostlinu, a protože to netuším, tak jsem se prostě zeptal a dostal jsem odpověď. Co je na tom? Žádného dokonalého ze sebe nedělám.
Adam napsal: | šmarjá llukynku, tyhle vlhkomilné orchideje jsou přímo vázány na kosené vlhké louky. Bez kosení to nejde. Lokalita pak zarůstá vysokými travami a vysokými vytrvalými bylinami a Dactylorhizy pak nemají šanci v takové konkurenci. Takže jestli to žádný "trotl" nepokosí, tak krásná kytička vychcípá. |
Možná si strč hlavu do mrazáku, ať troch zchladneš, nebo se vybij masturbací při civění na fotografii nahého Mareše a pak zkus zapřemýšlet nad tím, proč bylo slovo "nepokosil" v UVOZOVKÁCH. _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!!
Naposledy upravil llukynek dne pá květen 09, 2008 2:10 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
pá květen 09, 2008 11:05 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
llukynek napsal: | Já jsem tuhle krásu zatím nikdy neviděl a Tobě roste skoro pod okny. Hlavně aby to nějakej trotl "nepokosil". Věděl bys přesný název? |
šmarjá llukynku, tyhle vlhkomilné orchideje jsou přímo vázány na kosené vlhké louky. Bez kosení to nejde. Lokalita pak zarůstá vysokými travami a vysokými vytrvalými bylinami a Dactylorhizy pak nemají šanci v takové konkurenci. Takže jestli to žádný "trotl" nepokosí, tak krásná kytička vychcípá. |
|
|
|
|
 |
pá květen 09, 2008 11:01 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
llukynek napsal: | Nádherná! Víš vůbec, co to je? |
llukynek: no jasně, nikdo kromě tebe nemá v zásobě základní botanický repertoár. Jsi tak dokonalý!
Vzhledem k tomu, že tahle rostlinka je ze své skupiny nejběžnější a má relativně nejmenší nároky, dá se najít leckde, ale chce to dívat se na správných místech. Zrovna dneska jsem jích pár viděl v HK u Orlice.
Naposledy upravil Adam dne pá květen 09, 2008 11:06 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
pá květen 09, 2008 10:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
|
|
TO TXB:
To se máš. Já jsem tuhle krásu zatím nikdy neviděl a Tobě roste skoro pod okny. Hlavně aby to nějakej trotl "nepokosil". Věděl bys přesný název?
Nevím, jak dalece Tě takové a jiné kytičky zajímají, ale snad i občasného pozorovatele a fotografa by mohly zaujmout stránky, na které jsem včera narazil.
http://botany.cz/cs/10-rostlin/
Tuhle stránku doporučuji k přečtení. Sám jsem jim hned včera odeslal informace o výskytu jedné rostliny. Je to podle mne hezký způsob, jak zmapovat rozšíření vybraných druhů rostlin.
http://botany.cz/cs/rubrika/ochrana-prirody/
Zajímavé články. U klasifikace druhů podle jejich ohrožení jsou občas i odkazy přímo na fotografie rostliny a její popis. Včera jsem něco procházel a musím říct, že jsem snad ani jednu z těch rostlin ještě nikdy neviděl. Ostatně je to pochopitelné, protože se jednalo o druhy u nás vyhynulé, nezvěstné či o nejasné případy. Každopádně jsem si uvědomil, jak veliká je škoda, že mnohdy tak nádherné rostliny už u nás nerostou. _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!!
Naposledy upravil llukynek dne pá květen 09, 2008 11:25 am, celkově upraveno 2 krát. |
|
|
|
|
 |
pá květen 09, 2008 7:05 am |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Právě že vím, jen jsem čekal, zda si někdo všimne Je to skoro k neuvěření, ale rostou nedaleko od sídliště, kde bydlím  |
|
|
|
|
 |
pá květen 09, 2008 12:19 am |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
|
|
TO TXB:
Nádherná! Víš vůbec, co to je? Kde je to foceno? _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
pá květen 09, 2008 12:00 am |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Přebírám se dnešníma fotkama a když jsem mezi nimi našel cosi růžového v teplých barvách, bylo mi hned jasné, kam s tím
 |
|
|
|
|
 |
út duben 22, 2008 5:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Pěkné Bohužel momentálně nemám na makro optimální výbavu, takže trochu z jiného soudku...
 |
|
|
|
|
 |
út duben 22, 2008 12:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
|
|
TO P3:
Krásné fotografie.
To TXB:
Když jsi nakousl to jaro, dovolím si také něčím přispět.
http://llukynek.blogy.novinky.cz/0804/trosecnici _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
út duben 22, 2008 8:23 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Nádherné fotky!!! |
|
|
|
|
 |
út duben 22, 2008 1:09 am |
 |
Autor |
Zpráva |
P3 uživatel
|
|
|
zdarec.. ja fotim rad a vsude....a neco z toho vyjde....ale nekdy si fotak neberu, abych si uzil te spravne atmosfery.... nejvic asi priroda, architektura, detaily, panoramata (ty miluju)...zajimave kompozice...srandovni cedule...nas dvorek (uz nekolik let)... mam canon eos300 + objektiv tamron 28-200 na klasicky film a kompaktni digitak Olympus 730uz...zatim spokojenost....uprednostnuju mensi fotak, bo s tim velkym se mi nechce tahat.... oblibena fotka je ta, ktera udela lidem radost ..... par fotek mame na www.p3.cz/fotime (a vlastne skoro vsude na webu).... taky jsem z fotek z vyletu udelal par sporicu --> www.p3.cz/sporice a tapety na plochu --> www.p3.cz/Tapety-na-plochu.... pusu P3  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|