|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po leden 23, 2006 4:36 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Voidwalker uživatel

Založen: 23.1.2006 Příspěvky: 86 Bydliště: Peklo,Zlínský kraj
|
Předmět: sny |
|
|
Mě se často zdá o konci světa, uz aby to bylo  _________________ Lidé jsou jen zvířata |
|
|
|
|
 |
st leden 18, 2006 6:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: |
|
|
Má jednu nočnímůru, která mě každý týden aspoň jednou pronásleduje. Chytla se mě nějaká holka pořád si myslí, že se s ní ožením. Chodím s ní vybírat šaty, svatební dort a tak a nemám odvahu jí říct, že to je všechno jen omyl. Nakonec s ní stojím před oltářem a kněz se mě ptá, jestli si jí beru dobrovolně. A v tu chvíli se probouzím.
Dost dobrý sen jsem měl dnes. Zdálo se mi, že můj děda pádluje na Vltavě sedíc v mahagonové leštěné rakvi, ta je ověšena svítícím lampióny . Děda si přitom prozpěvuje "Krásná je Neapol" a brázdí řeku směrem k jezu. |
|
|
|
|
 |
st leden 18, 2006 2:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: polštářová teorie |
|
|
Jo, to mě připomnělo...
Myslím, že něco pravdy je na tzv. polštářové teorii. Prý, když si něco večer dáte pod polštář (nebo na polštář), je to něco, pak ve vašich snech. No nevim jak u vás, ale u mě to docela funguje. Ne, že by se mi každou noc zdálo o kapesníkách , to zase nee. Ale když si ale takhle dám na polštář nějakého klučinu, dost často se mi o něm zdá.
Nono to nakonec možná nebude tím polštářem, ale tím, že mám většinou toho kluka plnou hlavu ... ale kdo ví. Doporučuju to zkusit. |
|
|
|
|
 |
st leden 18, 2006 2:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
Předmět: |
|
|
Sny, no jo , občas se mi stává, že nevím, jestli to byl sen, nebo skutečnost-někdo něco řekne a teď babo raď, je-li to pravda, či ne, neb není příjemné zjištění, že dotyčný to neříkal. Třeba nedávno jsem jel za přáteli a akorát mi zdechl internet. No a mě se zdálo, že u nich taky a pak zjišťuji, že ne. No a pak už psané sny, kdy jsou buď jen dopravní, nebo a to byl jen jeden, kdy se mi zdálo o zatravněné tramvajové trati (možná Olomouc, nebo Praha u ČKD) a na této trati byli v urč. foto pózách kluci, tak si vyberte, co to má znamenat. No vlastně ještě jednou tam byli kluci, 2, jeden tak něžně pohladil po zádech druhého, snad si dali i hudlana a já tam byl jen jako 3 nezávislý pozorovatel, nemá někdo snář?  |
|
|
|
|
 |
st leden 18, 2006 1:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
Předmět: dnešní sen |
|
|
Nevim, čím to je, ale poslední dobou se mi zá jeden sen za druhým. Každou noc. Když píšu, že se mi zadají mám na mysli, že si je i pamatuju.
Třeba dneska: V noci jsem byl v nějakém šíleně vysokém paneláku. Stál jsem v nejvyšším patře a šel po schodech dolů. Kolem mě bylo hrozně moc lidí. Třeba holčička, tak 11ctiletá, s jojntem v puse. Pak tam bylo v nějakým patře taky kadeřnictví a já nevim co ještě. Teď si vlastně vzpomínám, že jsem musel v jednom patře umývat okna... a byly hrooozně zašpiněný.
Co je fakt gól, je to, že dole jsem potkal Fidela Castra a Maa Ce-Tunga. Stály v přízemí toho paneláku a kolem nich desítky kubánských a korejských vojáků se samopalama. Jeden asi 4 metrovej korejec mě popadnul a vyhodil ven, do davu demonstrantů, před tím panelákem.
No dál už si to nějak nepamatuju, ale vím, že tam byl nějak můj miláček a taky párek upírů.... |
|
|
|
|
 |
st leden 18, 2006 12:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
Předmět: SNY! |
|
|
Zajímavé téma. Alespoň pro mě. Nechci tu spekulovat o tom, jestli něco znamenají nebo neee, i když i tomu bych se nebránil. Ve škole mi jeden doktor ríkal, že nic neznamenají, ale já je podezírám, že o tom stejně pořád vědí kulové...
No prostě mě zajímají vaše sníky... Krásné, šťastné, noční můry, šílené... Podělte se o ně... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|