|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
so červen 14, 2008 11:38 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: Re: Nizozemí-Francie 4:1 |
|
|
Bart napsal: | ... stačilo se podívat na včerejší nizozemský koncert na trávníku. |
Zase klišé. Nebo už rovniou otřesný novácký plk?
Uniklo mi, že by byl někde nějaký open air... |
|
|
|
|
 |
so červen 14, 2008 7:35 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
Předmět: Nizozemí-Francie 4:1 |
|
|
Pokud tady někdo zpochybňoval inteligenci v souvislosti s fotbalem, stačilo se podívat na včerejší nizozemský koncert na trávníku. Výmluvná ukázka nejvyšší fotbalové strategie a hráčské dovednosti. Nizozemí má pořádně našlápnuto na evropský titul. A to jejich francouzští soupeři nehráli vůbec špatně!  |
|
|
|
|
 |
pá červen 13, 2008 8:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
Předmět: Rumunsko - Itálie |
|
|
A další dramatický zápas: Rumuni s Italy. Fandil jsem Rumunsku, jejich Mutu je super hráč, vynikající je také brankář. U Italů mi vadí spousta záludností a faulů. Remíza 1:1 byla tvrdě vydřená na obou stranách. |
|
|
|
|
 |
pá červen 13, 2008 6:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
Předmět: |
|
|
Přidal jsem Tě na Černou listinu.  |
|
|
|
|
 |
pá červen 13, 2008 7:15 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
Předmět: Chorvati potěšili |
|
|
Včerejší výhra Chorvatů mě překvapila, ale i potěšila, vzhledem k jejich nasazení. Němci působili bezzubě, prostě nepřišli na žádnou pořádnou protichorvatskou taktiku.
(A dalším překvápkem pro mě jsou dva nebo tři dost pohlední chorvatští hráči.) |
|
|
|
|
 |
pá červen 13, 2008 7:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
Předmět: Re: 1:3 |
|
|
sergej sudoplatov napsal: |
Ehm, ale o tomto fotbal není, to ať se přihlásí na balet. Jde taky o jiné věci, třeba o taktiku, postřeh a tak. Ovšem média vypíchnou jiné věci, včetně ksichtu a "imydže" a doslova ze dne na den "stvoří" novou hvězdu. |
Samozřejmě, že i o taktice a postřehu je fotbal. Ale proč se rozčilovat nad tím, že média vypíchnou, když někdo umí a ještě k tomu dobře vypadá??? Přijde mi absurdní, abych zrovna na GK zatracoval kluka, na něhož je fakt hezký pohled. Slepá závist?  |
|
|
|
|
 |
pá červen 13, 2008 7:09 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Adam napsal: | JE to PRAVDA, není to dívání se PESIMISTICKY, nýbrž REALISTICKY. Ty jenom zavíráš oči, děláš, že nevidíš, nebo nechceš vidět. |
Adame, to není můj případ. Nejsem ani náhodou zažraný fanoušek fotbalu, dívám se na něj jednou za čas, ale v tu chvíli fakt neřeším, kdo co a za kolik a všechny negativní věci kolem, prostě si užívám radost z dobré hry... a z pohledných fotbalistů, pokud tam zrovna nějací jsou. |
|
|
|
|
 |
čt červen 12, 2008 7:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
No, s tim dopingem sice Adam trochu přestřelil, to tam opravdu není nutné, ale úplatky, ty tomu vévodí. Dobře si pamatuju jak kdysi Viktorka pořád vyhrávala 1:0 z penalty v prodloužení, dokud Horníkovy nedošly prachy, to bylo pak ouvej!  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
čt červen 12, 2008 7:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Bart napsal: | Co se dá dělat, když soupeř má v týmu hvězdy, jako je Ronaldo. Sledovat toho kluka, co dokáže s míčem, je zážitek. Chvílemi připomíná tanečníka na trávníku. |
Ehm, ale o tomto fotbal není, to ať se přihlásí na balet. Jde taky o jiné věci, třeba o taktiku, postřeh a tak. Ovšem média vypíchnou jiné věci, včetně ksichtu a "imydže" a doslova ze dne na den "stvoří" novou hvězdu. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
čt červen 12, 2008 6:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Bart napsal: | P. S. Jistě, můžeme se na vše dívat takhle pesimisticky, ale proč? |
JE to PRAVDA, není to dívání se PESIMISTICKY, nýbrž REALISTICKY. Ty jenom zavíráš oči, děláš, že nevidíš, nebo nechceš vidět. |
|
|
|
|
 |
čt červen 12, 2008 5:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Adam napsal: | Euro je obrovský kolotč peněz, přihrávání investic kamarádíčkům, všude samá šmíra a lež. Tou je bohužel celý dnešní.... |
....SVĚT????
P. S. Jistě, můžeme se na vše dívat takhle pesimisticky, ale proč? |
|
|
|
|
 |
čt červen 12, 2008 3:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ttomp guru

|
|
|
Adam napsal: |
Euro je obrovský kolotč peněz, přihrávání investic kamarádíčkům, všude samá šmíra a lež. | Důkazy máš? Aspoň nepřímé? Myslím, že seš zbytečně pesimistickej.
Adam napsal: | ...přes doping, excesy hráčů na hřišti... |
1) Před Eurem proběhly namátkový dopingový kontroly - všechny výsledky byly negativní. V týmových sportech je jeden nadopovanej hráč stejně na nic. Zvlášť ve fotbale, kde je víc než síla potřeba technika.
2) Málokdo je pod takovou kontrolou jako fotbalisti v utkáních, na který se dívají miliony lidí. Fotbal žije z peněz za televizní přenosy a těžko si může dovolit dělat si reklamu ala Řepka.
Bordel při a po utkání je jeden z důvodů, proč jsem na fotbale nikdy nebyl, ale nedovolil bych si tvrdit, že za něj můžou všichni fanoušci. |
|
|
|
|
 |
čt červen 12, 2008 2:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Bart napsal: | Jinak - podle Tebe vše, co nestojí prvotně na intelektu, nemá hodnotu? To by se lidi mohli změnit jenom v mozky ležící na talíři... Br, hnusná představa.  |
Člověka dělá člověkem právě ten mozek (viz právo, viz evoluční biologie, viz filozofie).
K otázce: ano i ne. Euro je obrovský kolotč peněz, přihrávání investic kamarádíčkům, všude samá šmíra a lež. Tou je bohužel celý dnešní sport. Jako ve všem i zde chybí silná ruka, která by původní dejme tomu (se skřípěním zubů) ušlechtilou zábavu zbavila vší nabalené obludnosti - začít pěkně shora od bafuňářů, přes doping, excesy hráčů na hřišti i mimo něj, trochu chlapcům ubrat testosteron, až k tomu bordelu po utkání. A až by z toho, čemu se dnes říká "fotbal" zůstala jen vlastní hra fotbal, tak se můžeme bavit dál.
(Teď předpokládám přijde to, že TO k fotbalu patří )
To už bych ale jako obvykle stočil vlákno za roh.... |
|
|
|
|
 |
čt červen 12, 2008 1:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Adam napsal: | rozhodně existují hry vyžadující od hráče větší intelekt a rozvahu než zrovna kopaná. |
A další nesmysl: inteliegence v kopané nutná je a pozná se i na stylu hry. Jinak - podle Tebe vše, co nestojí prvotně na intelektu, nemá hodnotu? To by se lidi mohli změnit jenom v mozky ležící na talíři... Br, hnusná představa.  |
|
|
|
|
 |
čt červen 12, 2008 1:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Adam napsal: | přeplacené narcisy - za těmi si také stojím. |
Adame, promiň, ale to říkáš jen proto, že fotbalu nefandíš.
Ano, příjmy fotbalistů jsou obrovské. Ano, v jejich chování můžeš objevit kus narcisismu (ale to platí i u lidí, kteří se věnují úplně jiným věcem než je kopaná).
Fotbalista jako Ronaldo předvádí fanatastické výkony a není důvod ho proto zpochybňovat. |
|
|
|
|
 |
čt červen 12, 2008 1:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Dobře, máte recht. Typickým fanouškem fotbalu ale není vědec nebo literát....
Fotbal asociuje plebs.
Golf snoby.
S tím se nedá nic dělat. Můžete se bouřit, můžete protestovat, nemusíte se započítávat, ale faktem je, že fotbal jako hra se všemi projevy, které s sebou táhne, není příliš kultivovaná zábava a rozhodně existují hry vyžadující od hráče větší intelekt a rozvahu než zrovna kopaná. Fočus je zábava pro sprostý lid. (Čímž neříkám, že jste nutně blbci, když se jednou za 2 nebo 4 roky podíváte na pár zápasů nějakého mistrovství a ještě přitom okukujete přeplacené narcisy - za těmi si také stojím).
... a teď zapoměňte, že existuju, a jděte se věnovat předteleviznímu sportovnímu vyžití. Nezapomeňte si potom užít poslední zápas "našich hochů"  |
|
|
|
|
 |
čt červen 12, 2008 1:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ttomp guru

|
|
|
Adam napsal: | ...fotbal není zrovna hra pro inteligenty. |
S tím si dovolím nesouhlasit.
Fotbal je hra pro kohokoliv, koho to baví. Tím pádem i pro inteligenty.
Myslím, že třeba Petr Čech je na tom s IQ celkem dobře. |
|
|
|
|
 |
čt červen 12, 2008 1:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Adam napsal: |
Bohužel je pravda, že fotbal není zrovna hra pro inteligenty. |
Ale právě tohle tvrzení se mi, Adame, vůbec nelíbí a nesouhlasím s ním. Já mám rozhodně blíž k filmu, literatuře, výtvarnému umění a divadlu, než k fotbalu, o dalších sportech ani nemluvě. Přesto se na dobrý zápas čas od času podívám. Znám i dost jiných lidí, kteří kopané, hokeji atd. holdují, přesto bych si netroufl zpochybňovat jejich inteligenci.
V podstatě je to totéž, jako když někdo hodí všechny gaye do jednoho pytle "nebezpečných úchyláků", jen proto, že se objeví případ vraždícího homosexuálního pedofila. |
|
|
|
|
 |
čt červen 12, 2008 12:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Adam napsal: | .... fráze z Televizních novin jako ... "malý Mozart". Zeptejte se libovolného fotbalového fanouška na 5 skladeb od Mozarta.... |
To není počátek debaty o Mozartovi, ale primitivitě většiny fanoušků. Bohužel je pravda, že fotbal není zrovna hra pro inteligenty. |
|
|
|
|
 |
čt červen 12, 2008 12:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Adam napsal: | Bart: Nejde o vážnnou hudbu. To s fotblaem nemá nic společného. NIC.
Postřeh: Hnus. |
Adame, Ty jsi do toho začal plést vážnou hudbu, ne já. Ale ten bordel, co dělají fanoušci, se mi taky příčí. |
|
|
|
|
 |
čt červen 12, 2008 11:54 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Bart: Nejde o vážnnou hudbu. To s fotblaem nemá nic společného. NIC. Tam je vykopaný příkop.
Postřeh: všimli jste si, jak před zápasem vždycky ukazujou místa ve městech, kde se bude fandit? Geneve, Basel.... Vždycky je tam nádherně čisto. To, co dělá Švýcarsko Švýcarskem. A po zápase: všude bordel, rozbitý flašky, kelímky od piva.... Hnus. To fotbaloví fanoušci z celé civilizované Evropy (u Turků mě to nepřekvapuje) neviděli koše? To neumí vyhodit kelímek tam, kam patří? Jak pak může člověk k téhle takzvaně "slušné" skupině lidí-fanoušků přistupovat tolerantně, když to jsou přiopilá (po třech pivech) uřvaná (řvou před, během, i po zápase) prasata (dělají bordel) s monstrózním plyšovým kloboukem na hlavě? Proč se nefandí civilizovaně? Buď ve sportbarech, kde ať si to zpacifikuje majitel a obsluha, nebo bez chlastu a se řvaním jen při utkání? Tohle OPRAVDU nechápu... |
|
|
|
|
 |
čt červen 12, 2008 11:48 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
bright napsal: |
Ronaldo - tanečník na trávníku v upnutém triku...  |
Nejobětavější u našich je podle mě Sionko.
Co se týče Ronalda, nemůžu si pomoct, lepší přirovnání mě nenapadá, on s tím míčem "tančí", a je to paráda.  |
|
|
|
|
 |
čt červen 12, 2008 11:45 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Bart: Vyzdvihl bych spíš Plašila než Poláka. Nejvíc zklamal Baroš (připadlo mi, že se Sionkovi plete pod nohy, je línej běhat a nebojuje o míč) a obrana, zejména Rozehnal. Ten třetí gól neměl být, může nás v součtu poškodit.
Ronaldo - tanečník na trávníku v upnutém triku...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt červen 12, 2008 11:43 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Adam napsal: | Bart: Udělej pro mě jedno - zbav se klišé. Ronaldo je jen přeplacený narcis jako všichni fotbalisti. "Tanečník na trávníku" Za chvíli přijdou asi fráze z Televizních novin jako "k fotbalu neodmyslitelně patří zlatavý mok", "chtělo to víc štěstí proti soupeři" a "malý Mozart". Zeptejte se libovolného fotbalového fanouška na 5 skladeb od Mozarta....
Btw Chtělo by to založit anketu ve stylu "díváte se na fotbal"? Možné odpovědi ano/příležitostně/nesnáším fotbal. |
Adame, promiň, to pro Tebe neudělám. Pro mě Ronaldo není přeplacený narcis. S míčem si hraje naprosto senzačně. Dívám se na něj moc rád.
Já Ti fotbal nenutím, stejně jako nikomu nenutím Mozarta. Osobně mě baví to i to, sport i vážná hudba a myslím, že se to vzájemně nevylučuje (i když zrovna Mozart nepatří k mým největším favoritům, respektive nemám příliš v oblibě jeho opery). |
|
|
|
|
 |
čt červen 12, 2008 11:15 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Bart: Udělej pro mě jedno - zbav se klišé. Ronaldo je jen přeplacený narcis jako všichni fotbalisti. "Tanečník na trávníku" Za chvíli přijdou asi fráze z Televizních novin jako "k fotbalu neodmyslitelně patří zlatavý mok", "chtělo to víc štěstí proti soupeři" a "malý Mozart". Zeptejte se libovolného fotbalového fanouška na 5 skladeb od Mozarta....
Btw Chtělo by to založit anketu ve stylu "díváte se na fotbal"? Možné odpovědi ano/příležitostně/nesnáším fotbal. |
|
|
|
|
 |
čt červen 12, 2008 11:01 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
Předmět: 1:3 |
|
|
Včerejší prohra s Portugalskem mě nijak nemrzí. Naši hráli výborně, a na Sionka nebo Poláka byla radost pohledět! Co se dá dělat, když soupeř má v týmu hvězdy, jako je Ronaldo. Sledovat toho kluka, co dokáže s míčem, je zážitek. Chvílemi připomíná tanečníka na trávníku. |
|
|
|
|
 |
út červen 10, 2008 1:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Vrhnot se na Řepku, to by byl adrenalin.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út červen 10, 2008 1:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
|
|
 |
út červen 10, 2008 6:51 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Včerejšek na ME byl ve znamení prozatím nejhoršího i nejlepšího zápasu. Francouzi s Rumuny předvedli tak nudný fotbal, jaký jsem už dlouho neviděl. Naopak nizozemsko-italský duel, to byla paráda, ryzí ukázka nápaditého fotbalu plného zajímavých situací. |
|
|
|
|
 |
út červen 10, 2008 5:23 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
bright napsal: | Bart: Bereš se moc vážně.  |
Beru se normálně, protože si myslím, že jsem normální gay. Jenom nemám rád, když se do mě někdo bezdůvodně naváží. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|