|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po červen 16, 2008 11:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: QAF |
|
|
Hu ha, mám konečně všechny díly.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne červen 08, 2008 3:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: |
|
|
Maku napsal: | Honza napsal: | Maku: možná se ti povedlo stáhnout z různých torrentů stejný soubor, koukni se, jak je ten nespustitelný soubor velký a zkus si najít nějaký, který má jinou velikost. |
Díky. Už to běží.je divný, že hned tři terrenty obsahovaly špatný díl č. 11 ale našel jsem nakonec jiný, kde je v pohodě. Děkuji  |
to je celkem častej problém - kdo nezná princip torrentu tak si často myslí, že co torrent, to jiný soubor, což ale takhle nefunguje, Teoreticky může na jeden a ten samej soubor odkazovat nekonečně mnoho různých torrentů, takže bitová velikost je nejjednodušší způsob, jak poznat, jestli jiný torrent odkazuje na jiný soubor, nebo na ten samej jen z jinýho místa. |
|
|
|
|
 |
ne červen 08, 2008 3:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Honza napsal: | Maku: možná se ti povedlo stáhnout z různých torrentů stejný soubor, koukni se, jak je ten nespustitelný soubor velký a zkus si najít nějaký, který má jinou velikost. |
Díky. Už to běží.je divný, že hned tři terrenty obsahovaly špatný díl č. 11 ale našel jsem nakonec jiný, kde je v pohodě. Děkuji  |
|
|
|
|
 |
ne červen 08, 2008 3:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Maku: možná se ti povedlo stáhnout z různých torrentů stejný soubor, koukni se, jak je ten nespustitelný soubor velký a zkus si najít nějaký, který má jinou velikost. |
|
|
|
|
 |
ne červen 08, 2008 1:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Kdybych si jen vzpomněl, komu jsem to půjčil... Haló, přihlaš se! _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne červen 08, 2008 12:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Nebylo by lepší se dohodnout s někým z Prahy a zajít k němu s flashkou (případně i s flaškou ). Mně ten díl funguje bezproblémově, ale nemám ho kam hodit.
Je ale možný, že by stačil update kodeku, nebo jiný přehrávač... |
|
|
|
|
 |
ne červen 08, 2008 12:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Prosím, prosím... help me. Ze všech pěti seriích QAF, které jsem stahnul se našel jeden mrzák - díl č. 11 z první serie. Stahul jsem ho už ze tří torentů a pokoušel se ho otevřít ve všech přehrávačích, které mám a pokaždé mi to hodí oblíbenou hlášku "došlo k chybě a je třeba ukončit...bla bla bla". Tu hlášku to hodí jen, co kliknu na tento díl. To mi to hodí chybu exploreru a pokud ho otevřu, tak mi to hodí tuto hlašku jak exploreru tak dotyčného přehrávače.
Ajťáci naši - co s tím?
Fandové QAF - mohl by mi tento díl někdo někam uploadnout?  |
|
|
|
|
 |
po květen 12, 2008 8:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rausek uživatel+

|
|
|
Bleach je dlóóóuhej.... Čet sem jenom mangu, seriál sem zatim nesledoval a jestli natahuje děj ještě víc než Naruto, tak si to pořádně rozmyslim...  |
|
|
|
|
 |
po květen 12, 2008 8:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Rausek: Naruto Shippuuden!!! a já myslel, že jsem jediná buzna co to sleduje.
Co takhle Bleach? V natahování děje Naruto Shippuuden dacele předčí  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
po květen 12, 2008 12:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rausek uživatel+

|
|
|
Co se týče amerických seriálů, tak u mě poslední dobou jasně vedou Dead Like Me, Pushing Daisies (já prostě miluju černej humor ), Big Bang Theorry, Heroes a pochopitelně Simpsonovi. Z anime Naruto Shipuuden (i když u něj už to natahování děje fakt přehání) a Slayers. Z britských seriálů pak určitě Červený trpaslík, IT Crowd, Black Books, Monty Pythoni a Shaun the Sheep. České teda moc nemusim, možná tak večerníčky a ty určené spíše dětem - Návštěvníci, Křeček v noční košili, Létající Čestmír, Arabela apod. |
|
|
|
|
 |
st duben 30, 2008 8:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Včera jsem ani nevím jak objevil seriál Reaper (Smrťák / Ďáblův sluha). Je to sice tak trochu ptákovina, ale aspoň vtipná. _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
so duben 12, 2008 9:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nezáviď!  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so duben 12, 2008 8:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
bright napsal: | Tvá sestra má narozdíl od tebe vkus.  |
Má sestra mít vkus nemůže. Je v pubertě.
A upřímně doufám, že v ní nesetrvá tak dlouho, jako ty;) |
|
|
|
|
 |
so duben 12, 2008 1:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Adam: Asi ti to bude připadat divné, ale jsou lidi, které na muzikálech zajímají a hodnotí především herecké, pěvecké a taneční výkony, a nikoli výlučně vzhled, věk a stav chrupu účinkujících.
Jak by řekla teta Kateřina: podle sebe soudím tebe a kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so duben 12, 2008 1:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
brighte, je to strašlivě kýčovité, trapné, povrchní - zkrátka AMERICKÉ... Už jen ty nepřirozeně vybělené zuby..... Brrrr. Kromě toho tomu klukovi má být tak 16, takže je víc než dvakrát mladší než ty. Nepřipadá ti, že na těch mých slintajících dědulech něco bude? |
|
|
|
|
 |
so duben 12, 2008 12:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nikom: Kromě trojhmatu (ctrl+alt+del) a vypnutí na tvrdo funguje také vytažení ze zásuvky na 10s.
Tvá sestra má narozdíl od tebe vkus.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so duben 12, 2008 9:52 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
U mojí třináctileté sestry se to dá ještě pochopit...  |
|
|
|
|
 |
so duben 12, 2008 9:31 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
Předmět: IT Crowd |
|
|
Pan Jojx ho označil za trošku stupidní. Já na něj mám takový smíšený názor - některé scénky hraničí s genialitou. Ovšem třeba hovno na čele, mě prostě nerozesměje nikdy
Ovšem tenhle seriál mě naučil, že když mi v práci spadne compl, tak ho mám, dřív než zavolám techniky, zkusit vypnout a znovu zapnout  |
|
|
|
|
 |
so duben 12, 2008 8:10 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
Předmět: Re: IT Crowd |
|
|
Vodafone napsal: | Tak zklamání. Zcela nepochopitelně to nevysílali v 16:9, ale v ořezané 4:3 verzi. Možná proto tam na konci ani nebyly žádné titulky k českému překladu...  |
No, mě hlavně zklamal seriál samotný. Chybí mu vtip. |
|
|
|
|
 |
so duben 12, 2008 12:21 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Tak zklamání. Zcela nepochopitelně to nevysílali v 16:9, ale v ořezané 4:3 verzi. Navíc titulky byly až podezřele podobné titulkům ze stránky http://www.razdva.cz/vencik/The_IT_Crowd/subtitles/
Možná proto tam na konci ani nebyly žádné titulky k českému překladu...  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
pá duben 11, 2008 5:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Oni dobře česky :
autor citovaného článku napsal: | V něm se s pouhými třemi herci rozjíždějí naprosto šílené scény, jejichž plné pochopení znalosti výpočetní techniky. |
Jinak jsem zvědav, jaké budou české titulky. Doufám, že ČT nezklame. A doufám, že navážou i druhou řadou. _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
pá duben 11, 2008 12:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
|
|
 |
ne říjen 07, 2007 6:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
|
|
 |
út říjen 02, 2007 8:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
waweer napsal: | pepcza napsal: | pepcza napsal: | waweer napsal: | pepcza napsal: | Minulý týden se začala vysílat 2. série Heroes ) |
yop luxus
a ten novej kluk, kterej tam hraje vrrr  |
ani ne. ale Takezo  |
helemese, co arci-záporák (navíc arci-sexy) Sylar taky umí http://www.youtube.com/watch?v=QYCjBaRRz5Q - prakticky až na konci klipu |
Na to ze v Heroes hraje hajzla, tak je docela dobrej
Mne byl dost sympatickej Isaac Mendez (Santiago Cabrera) :-/ |
Peter a Sylar  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
út říjen 02, 2007 12:19 am |
 |
Autor |
Zpráva |
waweer uživatel+

|
|
|
pepcza napsal: | pepcza napsal: | waweer napsal: | pepcza napsal: | Minulý týden se začala vysílat 2. série Heroes ) |
yop luxus
ani ne. ale Takezo  |
helemese, co arci-záporák (navíc arci-sexy) Sylar taky umí http://www.youtube.com/watch?v=QYCjBaRRz5Q - prakticky až na konci klipu |
Na to ze v Heroes hraje hajzla, tak je docela dobrej
Mne byl dost sympatickej Isaac Mendez (Santiago Cabrera) :-/ _________________
|
|
|
|
|
 |
po říjen 01, 2007 11:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
pepcza napsal: | waweer napsal: | pepcza napsal: | Minulý týden se začala vysílat 2. série Heroes ) |
yop luxus
ani ne. ale Takezo  |
helemese, co arci-záporák (navíc arci-sexy) Sylar taky umí http://www.youtube.com/watch?v=QYCjBaRRz5Q - prakticky až na konci klipu _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
po říjen 01, 2007 11:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
waweer napsal: | pepcza napsal: | Minulý týden se začala vysílat 2. série Heroes ) |
yop luxus
ani ne. ale Takezo  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
po říjen 01, 2007 11:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
waweer uživatel+

|
|
|
pepcza napsal: | Minulý týden se začala vysílat 2. série Heroes ) |
yop luxus
a ten novej kluk, kterej tam hraje vrrr  _________________
|
|
|
|
|
 |
ne září 30, 2007 9:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Minulý týden se začala vysílat 2. série Heroes ) _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
pá září 14, 2007 5:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
bright napsal: | pepcza napsal: | bright napsal: | Nezapomněli jsme na "Haló, haló!" ('Allo 'Allo!) s René, por. Gruberem a Herr Flickem?  |
Modré podoledne  |
"René, svezu vás ve svém tančíku."  |
"H...H...!" - "Klap!" (za tečky si dosaďte německý "pozdrav" dle doby, ve které se odehrává děj. nechce se mi to psát na veřejné fórum, i když je to v tomhle kontextu dostatečně zparodované ) _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|