|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
so duben 29, 2006 8:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: |
|
|
Tak jak pozoruju, tak jsem jediný, komu se chloupky líbí. Nemám rád vyslovené medvědy v tom pravém slova smyslu, ale udělanější kluk (kteří se mi obecně dost líbí) s chlupatým bříškem medvědím mě vždycky dostane.
To Esteban: Klídek. Pořád lepší, když ti to roste - dá se to kdykoliv shodit. Kdyby se to tvému klukovi líbilo a naopak ti to nerostlo, bylo by to horší. |
|
|
|
|
 |
so duben 29, 2006 1:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

Založen: 20.10.2005 Příspěvky: 655 Bydliště: Kousek od Pardubic:o)
|
|
|
nokin napsal: |
Přesně tak! Když si to člověk začne holit tak to vypadá hnusně , takže to ani nezkouším... |
Co na tom vypadá hnusně? _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
so duben 29, 2006 1:10 am |
 |
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
Přesně tak! Když si to člověk začne holit tak to vypadá hnusně , takže to ani nezkouším... |
|
|
|
|
 |
pá duben 28, 2006 10:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Esteban Trueba uživatel+

|
|
|
Aj mne sa to páči skoro úplne bez, čo však keď to tam rastie Čo sa odstrelím?  |
|
|
|
|
 |
pá duben 28, 2006 10:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: v |
|
|
PXGCZ napsal: | Já jsem odpůrce chlupů, raději úplně bez. Toleruju chlupaté nohy, ale když má kluk chlupatý hrudník nebo nedejbože vousy, to raději vycouvám. |
Nohy s chloupkama u kluka nadhera.. Brisko medvedi ake nemusim. Ikdyz nekomu slusi..  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá duben 28, 2006 10:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
PXGCZ uživatel++

|
|
|
Já jsem odpůrce chlupů, raději úplně bez. Toleruju chlupaté nohy, ale když má kluk chlupatý hrudník nebo nedejbože vousy, to raději vycouvám. |
|
|
|
|
 |
čt březen 09, 2006 5:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: To llukynek |
|
|
Adam napsal: | Jo, máš pravdu, napsal jsem to blbě. Chtěl jsem říct něco trochu jiného. Že chlupy k mužům tak nějak patří - jako hříva ke lvovi. Když kluk nemá vůbec žádný porost, připadá mi to zjemnělé až zženštilé. Ale jak tak čtu, jsem krutě v menšině. |
Víš já moc chlupů nemám. Ná někom chlup ymohou vypadat krásně. To ano. Na jiném je hezčí bříško hladké. U mě převažuj eto hladké ..Na stranu drohou to neni nic tak velkeho, abychom z toho jasali nebo byli smutni  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
čt březen 09, 2006 11:26 am |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
|
|
Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 2:53 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
st březen 08, 2006 8:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: To llukynek |
|
|
Jo, máš pravdu, napsal jsem to blbě. Chtěl jsem říct něco trochu jiného. Že chlupy k mužům tak nějak patří - jako hříva ke lvovi. Když kluk nemá vůbec žádný porost, připadá mi to zjemnělé až zženštilé. Ale jak tak čtu, jsem krutě v menšině. |
|
|
|
|
 |
st březen 08, 2006 7:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

Založen: 20.10.2005 Příspěvky: 655 Bydliště: Kousek od Pardubic:o)
|
Předmět: TO Adam: |
|
|
Adam napsal: | Co pořád máte s tím holením? Každý chlap má být chlupatý (když není indián nebo eskymák). Aspoň trochu.  |
S tím nemůžu souhlasit a to proto, že je to stejné, jako kdybych tvrdil, že každý chlap by měl mít rád auta a každá dívka děti, že správný chlap má smrdět a mnohé další příklady. Všechno tohle je o vkusu a já nemám rád věty tohoto typu. _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
st březen 08, 2006 5:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Co pořád máte s tím holením? Každý chlap má být chlupatý (když není indián nebo eskymák). Aspoň trochu.  |
|
|
|
|
 |
po březen 06, 2006 11:17 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Ma slova |
|
|
Esteban Trueba napsal: | Dole sa to paci aj mne, ale ked som to vyskusal, ... - bolo to strasne neprijemne a svrbelo to. Nevieto, co proti tomu pomoze? Inac, neviem, ale asi kazdemu sa paci to co nema - co by som dal za pekne, hladke prsia a brucho!!! To mam na chlapoch velmi rad.
P.S.: Neviem, mozno provokacia aj vy neznasate holenie (klasicke = tvare), nemozem si pomoct, ale pre mna su to muky.
A bientot! |
Nemam co dodat _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
ne březen 05, 2006 2:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Esteban Trueba uživatel+

|
|
|
Dole sa to paci aj mne, ale ked som to vyskusal, ... - bolo to strasne neprijemne a svrbelo to. Nevieto, co proti tomu pomoze? Inac, neviem, ale asi kazdemu sa paci to co nema - co by som dal za pekne, hladke prsia a brucho!!! To mam na chlapoch velmi rad.
P.S.: Neviem, mozno provokacia aj vy neznasate holenie (klasicke = tvare), nemozem si pomoct, ale pre mna su to muky.
A bientot! |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 30, 2005 6:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Azarael uživatel+

|
|
|
Mě se líbí spíš upravený než úplně oholený. I když se mi chlupáči moc nelíbí tak znám jednoho sportovce co má hrudník oholenej na krátko a je to strašně sexi . A bříško radši holý s proužkem od pupíku (ale dole je holení nejlepší vynález ) |
|
|
|
|
 |
po prosinec 05, 2005 12:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Stesk |
|
|
Adam napsal: | Já osobně radši kluky s chlupatým břichem. Jakmile mají proužek od pupíku dolu, tak úplně ztratim sebeovládání. A mírně chlupatá hruď u mladších ročníků je neodolatelná Ale je to dost individuální. U některejch kluků si to zase představit nedovedu. Každopádně úplný vyholování se mi nelíbí, sám bych si připadal jako taková velká larva  |
Nemam ra dmoc hladka briska. Ale chlupate nohy s lesklima jemne stocenym achloupkama tak to muzu Vis, mdedvidky nemusim. Spis bricko hladke. Aby ses mohl pritulit. Prisat na hrudnik. vnimat kuzi, dech a treba i jazykem teplo hrudniku. Samozrejme pokud je to provazeno citovou naklonosti tak je to to nejkrasnejsi co znam. Skoda, ze jiz rok se me po tomto styska  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 04, 2005 9:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: Stop holení |
|
|
Doslova miluju chlupatý hrudník! Když má nějaký kluk nahoře rozepnutou košili a je mu to trochu vidět, můžu se zbláznit .Ale na druhou stranu, líbí se mi i kluci, kteří jsou úplně hladcí, je to hodně idividuální, souhlasím s Adamem.
Když už to roste, rozhodně bych to neholil  |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 04, 2005 1:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Já osobně radši kluky s chlupatým břichem. Jakmile mají proužek od pupíku dolu, tak úplně ztratim sebeovládání. A mírně chlupatá hruď u mladších ročníků je neodolatelná Ale je to dost individuální. U některejch kluků si to zase představit nedovedu. Každopádně úplný vyholování se mi nelíbí, sám bych si připadal jako taková velká larva  |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 01, 2005 9:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Depilace |
|
|
Depilace. Libi se me kluci s hladkym briskem a hrudnikem. Samotnemu se me nedari byt tak dobre hladky. Mas nejaky tip?Navic me to prijde kdyz se podivam na sebe takove divne. Takove zzenstile. Co rikate an holeni a vyholovani? Pripadne hladke hrudniky. Nebo radsi chloupky. Me se libi svetle hodne kroutive chloupky na muzskych nohou _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|