|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Vzali kamarádi dobře to že jsi gay ? |
V pohodě, je to jako před tím |
|
78% |
[ 41 ] |
Přestali komunikovat |
|
3% |
[ 2 ] |
Chovají se ke mě jinak |
|
17% |
[ 9 ] |
Nesmířili se s tím |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 52 |
 |
so prosinec 02, 2006 11:20 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: |
|
|
bright napsal: | Vyznělo to spíš jako likvidace konkurenta. To někdy gay kluci dělají, že "likvidují" potencionální boy-friendy svých nejlepších kamarádek neboli fag-hags.  |
Já spíš likviduju potenciální girlfriendky svých objektů náklonnosti. V tohmle jsem nejvěší svině.... a jde mi to. |
|
|
|
|
 |
so prosinec 02, 2006 3:54 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | neodbytně jsem ho topil v moři... Poslední noc před odjezdem jsme já a ona strávili povídánim, vypili jsme všechno víno, co jsme měli nakoupený na doma, spálili obří svíčku, která v tom apartmánu byla jako dekorace, a za úsvitu jsme se šli naposled vykoupat do moře... ... To, že mě ten její kluk a muj někdejší kamarád zrovna moc nemusí, asi dodávat netřeba |
No to se ani nedivím, že tě nemusí. Kdyby mě někdo neodbytně topil v moři, trávil čas s mou vyvolenou a ještě se s ní koupal za úsvitu, tak ho překousnu jako hada a budu na něj zlej  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so prosinec 02, 2006 3:46 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
bright napsal: | Stonerock napsal: | To jsem to napsal tak nesrozumitelně? Nakonec se nám trojúhleník rozpadnul, ale právě že počínaje tou dovolenou to několik měsíců fakt vypadalo následovně: Ona by bejvala chtěla mě, já jejího kluka a její kluk ji... |
Aha, nějak jsem to z "A já - ještě nevěda, co se děje kolem - jsem celej ten tejden nespouštěl oči z jejího kluka, neodbytně jsem ho topil v moři a prostě a dobře jsem měl taky hlavu v pejru..." nepochopil. Vyznělo to spíš jako likvidace konkurenta. To někdy gay kluci dělají, že "likvidují" potencionální boy-friendy svých nejlepších kamarádek neboli fag-hags.  |
Takhle to dopadá, když se slohově nepříliš slohově zdatnej jedinec pustí do obraznejch vyjádření...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
so prosinec 02, 2006 3:22 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | To jsem to napsal tak nesrozumitelně? Nakonec se nám trojúhleník rozpadnul, ale právě že počínaje tou dovolenou to několik měsíců fakt vypadalo následovně: Ona by bejvala chtěla mě, já jejího kluka a její kluk ji... |
Aha, nějak jsem to z "A já - ještě nevěda, co se děje kolem - jsem celej ten tejden nespouštěl oči z jejího kluka, neodbytně jsem ho topil v moři a prostě a dobře jsem měl taky hlavu v pejru..." nepochopil. Vyznělo to spíš jako likvidace konkurenta. To někdy gay kluci dělají, že "likvidují" potencionální boy-friendy svých nejlepších kamarádek neboli fag-hags.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so prosinec 02, 2006 3:11 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
bright napsal: | Podle tvého popisu, ale nešlo o pravidelný trojúhelník, tzv. Deltu, který se vyskytuje snad jen ve filmu, nýbrž o nedokonalý milostný trojúhelník, tzv. Věčko, kdy všechny tři spojuje jedna osoba, přičemž ti dva na koncích se vzájemně moc nemusí. |
To jsem to napsal tak nesrozumitelně? Nakonec se nám trojúhleník rozpadnul, ale právě že počínaje tou dovolenou to několik měsíců fakt vypadalo následovně: Ona by bejvala chtěla mě, já jejího kluka a její kluk ji... _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
so prosinec 02, 2006 2:31 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | bright napsal: | To je jak z nějaký mexický telenovely A co ten kámoš, líbí se ti? Že byste mohli vytvořit pravidelný milostný trojúhelník  |
Z tohohle si nedělej srandu, to je vážná věc... Ony se podobný věci totiž stávaj' i jinde než v mexickejch telenovelách... S "dokonalym" milostnym trojúhelníkem mam osobní zkušenost... Když to vezmu od začátku: Před skoro pěti lety se do mě zamilovala kamarádka/spolužačka z gymplu. Jak jsem pozdějš pochopil, trvalo to asi pěknejch pár měsíců, ale jsa tehdy na tyhle věci ještě hodně natvrdlej (ne že by to teď bylo výrazně lepší... ), tak jsem to jaksi nezaregistroval... Když se blížily prázdniny, tak asi z obav o to, že by mě dva měsíce neviděla, se ujala iniciativy... Nejdřív mě pozvala do kina (na film s příznačnym názvem "Amores perros - Láska je kurva"), pak začala tlačit ještě víc... Natolik, že už i mně došlo, která bije, a že neni úniku... Tak jsem jí vybalil, jak se věci mají - jakožto prvnímu člověku ve svym okolí... Ve vztahu ke mně to vzala sqěle, ale pro ni to muselo bejt dost krutý vystřízlivění... Ty nadcházející prázdniny tomu docela pomohly, v září to už vypadalo docela v pohodě... V zimě pak začala chodit s jednim našim společnym spolužákem (tehdy mym kamarádem), z ní se postupem času stala moje nejlepší kamarádka a vypadalo to, že všechno bude v pohodě... Taky že bylo... Dva a půl roku - až do konce loňskýho léta: My tři, další dvě kámošky a jeden kámoš jsme byli koncem prázdnin v Itálii... Slunce, moře... Hormony se začaly činit... Jak jsem se od ní pozdějš dozvěděl, nějaký náznaky tam byly už i předtim, ale tam to propuklo naplno - ona se do mě zase po letech zbláznila, a to docela drsně... A já - ještě nevěda, co se děje kolem - jsem celej ten tejden nespouštěl oči z jejího kluka, neodbytně jsem ho topil v moři a prostě a dobře jsem měl taky hlavu v pejru... Poslední noc před odjezdem jsme já a ona strávili povídánim, vypili jsme všechno víno, co jsme měli nakoupený na doma, spálili obří svíčku, která v tom apartmánu byla jako dekorace, a za úsvitu jsme se šli naposled vykoupat do moře... Následujícich několik tejdnů to byla taková podivná třístranná letargie... Nakonec se rozešli... Aby se asi po měsíci dali znova dohromady... Teď to vypadá, že to drží, ale... Doufam, doufam, doufam... To, že mě ten její kluk a muj někdejší kamarád zrovna moc nemusí, asi dodávat netřeba... Závěr? Hříčky osudu a emocí jsou naprosto nevyzpytatelný a úplnej milostnej trojúhleník vůbec nemusí bejt vynález těch nejhoršich scénáristickejch kýčařů...  |
Podle tvého popisu, ale nešlo o pravidelný trojúhelník, tzv. Deltu, který se vyskytuje snad jen ve filmu, nýbrž o nedokonalý milostný trojúhelník, tzv. Věčko, kdy všechny tři spojuje jedna osoba, přičemž ti dva na koncích se vzájemně moc nemusí.
PS: Líbí se mi, že používáš přechodníky přítomné (jsa, nevěda)  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so prosinec 02, 2006 2:21 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Nikom napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Hm, se mnou teď v našem kruhu taky jedna kamarádka pořád koketuje, ale ona asi ještě neví, jak to se mnou je (její chyba, měla být předevčírem v hospodě, tam by se to dozvěděla ). |
Bylo velký odhalení? |
Docela dost velký, ale úplně v pohodě. Eště pak někdo navrhoval ať tedy jdeme do nějakého teplého podniku ale byl sem tak nachcanej, že sem tam nebyl schopnej trefit. |
Po kombinaci pivo/rum/feferonky se asi nelze divit. Ty feferonky jsi měl vynechat.  |
|
|
|
|
 |
so prosinec 02, 2006 12:41 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Nikom napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Hm, se mnou teď v našem kruhu taky jedna kamarádka pořád koketuje, ale ona asi ještě neví, jak to se mnou je (její chyba, měla být předevčírem v hospodě, tam by se to dozvěděla ). |
Bylo velký odhalení? |
Docela dost velký, ale úplně v pohodě. Eště pak někdo navrhoval ať tedy jdeme do nějakého teplého podniku ale byl sem tak nachcanej, že sem tam nebyl schopnej trefit. |
Aha a jak jsi to provedl?
"chtěl bych Vám něco říct..?" nebo jsi rovnou vášnivě políbil kamaráda? |
|
|
|
|
 |
so prosinec 02, 2006 12:29 am |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Nikom napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Hm, se mnou teď v našem kruhu taky jedna kamarádka pořád koketuje, ale ona asi ještě neví, jak to se mnou je (její chyba, měla být předevčírem v hospodě, tam by se to dozvěděla ). |
Bylo velký odhalení? |
Docela dost velký, ale úplně v pohodě. Eště pak někdo navrhoval ať tedy jdeme do nějakého teplého podniku ale byl sem tak nachcanej, že sem tam nebyl schopnej trefit. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so prosinec 02, 2006 12:23 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Hm, se mnou teď v našem kruhu taky jedna kamarádka pořád koketuje, ale ona asi ještě neví, jak to se mnou je (její chyba, měla být předevčírem v hospodě, tam by se to dozvěděla ). |
Bylo velký odhalení? |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 01, 2006 10:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Hm, se mnou teď v našem kruhu taky jedna kamarádka pořád koketuje, ale ona asi ještě neví, jak to se mnou je (její chyba, měla být předevčírem v hospodě, tam by se to dozvěděla ). _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 01, 2006 11:34 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
|
|
Stonerock napsal: | bright napsal: | To je jak z nějaký mexický telenovely A co ten kámoš, líbí se ti? Že byste mohli vytvořit pravidelný milostný trojúhelník  |
Z tohohle si nedělej srandu, to je vážná věc...  |
Naopak, z toho si člověk srandu dělat musí, páč jinak se z toho zblázní
Hovoří ze mě hluboká zkušenost. |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 01, 2006 3:40 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
bright napsal: | To je jak z nějaký mexický telenovely A co ten kámoš, líbí se ti? Že byste mohli vytvořit pravidelný milostný trojúhelník  |
Z tohohle si nedělej srandu, to je vážná věc... Ony se podobný věci totiž stávaj' i jinde než v mexickejch telenovelách... S "dokonalym" milostnym trojúhelníkem mam osobní zkušenost... Když to vezmu od začátku: Před skoro pěti lety se do mě zamilovala kamarádka/spolužačka z gymplu. Jak jsem pozdějš pochopil, trvalo to asi pěknejch pár měsíců, ale jsa tehdy na tyhle věci ještě hodně natvrdlej (ne že by to teď bylo výrazně lepší... ), tak jsem to jaksi nezaregistroval... Když se blížily prázdniny, tak asi z obav o to, že by mě dva měsíce neviděla, se ujala iniciativy... Nejdřív mě pozvala do kina (na film s příznačnym názvem "Amores perros - Láska je kurva"), pak začala tlačit ještě víc... Natolik, že už i mně došlo, která bije, a že neni úniku... Tak jsem jí vybalil, jak se věci mají - jakožto prvnímu člověku ve svym okolí... Ve vztahu ke mně to vzala sqěle, ale pro ni to muselo bejt dost krutý vystřízlivění... Ty nadcházející prázdniny tomu docela pomohly, v září to už vypadalo docela v pohodě... V zimě pak začala chodit s jednim našim společnym spolužákem (tehdy mym kamarádem), z ní se postupem času stala moje nejlepší kamarádka a vypadalo to, že všechno bude v pohodě... Taky že bylo... Dva a půl roku - až do konce loňskýho léta: My tři, další dvě kámošky a jeden kámoš jsme byli koncem prázdnin v Itálii... Slunce, moře... Hormony se začaly činit... Jak jsem se od ní pozdějš dozvěděl, nějaký náznaky tam byly už i předtim, ale tam to propuklo naplno - ona se do mě zase po letech zbláznila, a to docela drsně... A já - ještě nevěda, co se děje kolem - jsem celej ten tejden nespouštěl oči z jejího kluka, neodbytně jsem ho topil v moři a prostě a dobře jsem měl taky hlavu v pejru... Poslední noc před odjezdem jsme já a ona strávili povídánim, vypili jsme všechno víno, co jsme měli nakoupený na doma, spálili obří svíčku, která v tom apartmánu byla jako dekorace, a za úsvitu jsme se šli naposled vykoupat do moře... Následujícich několik tejdnů to byla taková podivná třístranná letargie... Nakonec se rozešli... Aby se asi po měsíci dali znova dohromady... Teď to vypadá, že to drží, ale... Doufam, doufam, doufam... To, že mě ten její kluk a muj někdejší kamarád zrovna moc nemusí, asi dodávat netřeba... Závěr? Hříčky osudu a emocí jsou naprosto nevyzpytatelný a úplnej milostnej trojúhleník vůbec nemusí bejt vynález těch nejhoršich scénáristickejch kýčařů...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
čt listopad 30, 2006 11:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | Hmmm, taky bych mu rád dal pusu, jak lákavé! Chm, asi jsem mu už odpustil, projevoval vážnou lítost nad svými slovy. Rozkošnou lítost  |
Nejdůležitější je účinná lítost vážně projevená rozkošnými skutky  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 30, 2006 11:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Adam napsal: | Tomáš napsal: | ... že moje orientace se mu zdá spíš jako nějaká "image", že je to teď v módě. Vlastně mu to jen tak ujelo, nechtěl použít tzhle slova, ale mě to fakt strašně ublížilo Úplně tím shodil všechna moje trápení a bolesti.
(navíc se mi strašně líbí ) |
To se mi stalo taky. Vyřešil jsem to impulzivně - dostal pusu Pak ho tyhle teze přešly. Ale v pohodě, včera jsme se tomu zrovna smáli. |
Hmmm, taky bych mu rád dal pusu, jak lákavé! Chm, asi jsem mu už odpustil, projevoval vážnou lítost nad svými slovy. Rozkošnou lítost  |
|
|
|
|
 |
čt listopad 30, 2006 11:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | ... že moje orientace se mu zdá spíš jako nějaká "image", že je to teď v módě. Vlastně mu to jen tak ujelo, nechtěl použít tzhle slova, ale mě to fakt strašně ublížilo Úplně tím shodil všechna moje trápení a bolesti.
To se mi stalo taky. Vyřešil jsem to impulzivně - dostal pusu Pak ho tyhle teze přešly. Ale v pohodě, včera jsme se tomu zrovna smáli. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 30, 2006 11:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | bright napsal: | Jsem myslel, že se to holkám líbí, dva kluci spolu... Třeba si dělá výčitky, jestli z tebe neudělala gaye |
No, co já vím, tak se spíš klukům líbí dvě holky Holky se při pomyšlení na dva "kluky v akci" (malá narážka na dementní název pořadu o vaření na Čt) ošívají a je jim to proti srsti... |
Asi jak který. Když si takhle představí svého vysněného prince, tak jo (komu by tahle představa taky nevadila), ale jinak mají - myslím - stejné sny jako kluci, jen si o nich moc nevyprávějí. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 30, 2006 11:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
bright napsal: | Jsem myslel, že se to holkám líbí, dva kluci spolu... Třeba si dělá výčitky, jestli z tebe neudělala gaye |
No, co já vím, tak se spíš klukům líbí dvě holky Holky se při pomyšlení na dva "kluky v akci" (malá narážka na dementní název pořadu o vaření na Čt) ošívají a je jim to proti srsti... |
|
|
|
|
 |
čt listopad 30, 2006 11:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | Dneska se netvářila moc nadšeně, když jsme spolu mluvili- celou noc prý nespala, protože jí trápily představy, v kterých jsem byl hlavním aktérem (tak nějak mi došlo, že si mě představovala s jiným klukem a měla z toho noční můry )
Navíc mi dnes kámoš řekl něco fakt hnusnýho- že moje orientace se mu zdá spíš jako nějaká "image", že je to teď v módě. Vlastně mu to jen tak ujelo, nechtěl použít tzhle slova, ale mě to fakt strašně ublížilo Úplně tím shodil všechna moje trápení a bolesti.
Jsem myslel, že se to holkám líbí, dva kluci spolu... Třeba si dělá výčitky, jestli z tebe neudělala gaye
Není nic jednoduššího, než oblíbeného kamaráda přesvědčit, že to není póza. Už když se budeš svým obličejem pomalu blížit k jeho, tak zcela jistě pochopí kolik uhodilo Nenech si ubližovat, buď pochopí a zůstane, nebo nepochopí a uteče, nic horšího se stát nemůže. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 30, 2006 10:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Dneska se netvářila moc nadšeně, když jsme spolu mluvili- celou noc prý nespala, protože jí trápily představy, v kterých jsem byl hlavním aktérem (tak nějak mi došlo, že si mě představovala s jiným klukem a měla z toho noční můry )
Navíc mi dnes kámoš řekl něco fakt hnusnýho- že moje orientace se mu zdá spíš jako nějaká "image", že je to teď v módě. Vlastně mu to jen tak ujelo, nechtěl použít tzhle slova, ale mě to fakt strašně ublížilo Úplně tím shodil všechna moje trápení a bolesti.
|
|
|
|
 |
čt listopad 30, 2006 6:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nikom napsal: | Tomáš napsal: | Rozbrečela se, takže jsem se cítil jako ten největší hajzl pod sluncem. Docela mě to zdrtilo, i když- co jsem čekal?
|
něco podobného jsem taky zažil. Říkal jsem to jedné svojí bývalé spolužačce - ne nějak oficiálně, jenom jsem se jen tam mimochodem zmínil, že jsem teplej. To co následovalo bylo úplně šílený. Rozbulila se mi tam a pořád opakovala, jakej jsem hajzl, že pořád snila, že se jednou dáme dokupy... no prostě to bylo šílené... |
Jj, u mě taky spolužačka. Vůbec nechápu, co si o mně vysnila (byl jsem v tom naprosto nevinně), ale byla pak na mě po určitou dobu dost nepříjemná. Chvílema jsem měl pocit, že kdyby měla příležitost, tak mě snad shodí se schodů... _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 30, 2006 4:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Nikom napsal: | Tomáš napsal: | Rozbrečela se, takže jsem se cítil jako ten největší hajzl pod sluncem. Docela mě to zdrtilo, i když- co jsem čekal?
|
něco podobného jsem taky zažil. Říkal jsem to jedné svojí bývalé spolužačce - ne nějak oficiálně, jenom jsem se jen tam mimochodem zmínil, že jsem teplej. To co následovalo bylo úplně šílený. Rozbulila se mi tam a pořád opakovala, jakej jsem hajzl, že pořád snila, že se jednou dáme dokupy... no prostě to bylo šílené... |
Kupodivu, ačkoliv je to skoro proti přírodě, jsem taky zažil odrazování do mé osoby zamilované holky. Naštěstí se plačtivé scény nekonaly, jenom holka se toho pořád nemůže zbavit. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 30, 2006 4:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | Rozbrečela se, takže jsem se cítil jako ten největší hajzl pod sluncem. Docela mě to zdrtilo, i když- co jsem čekal?
|
|
|
|
|
 |
čt listopad 30, 2006 10:39 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
bright napsal: | Tomáš napsal: | Aaaach joooo, dneska jsem to řekl holce, která mě měla (má) děsně ráda a chtěla se mnou chodit. Já ji mám taky rád, dokonce jsem jednoho času uvažoval o ní jako o svý holce atd. takový pěkný únik z reality. Jenže bylo na čase si přiznat pravdu, chci s ní být kamarád a tak jsem jí to musel říct.
Rozbrečela se, takže jsem se cítil jako ten největší hajzl pod sluncem. Docela mě to zdrtilo, i když- co jsem čekal?
Tak jsem se snažil jí to nějak vysvětlit, ona do mě pořád "jak to můžeš vědět" a tak dál... Chudák, v poslední době je toho na ní moc, chudáček- můj nejlepší kámoš jí řekl, že jí miluje, jenže ona stojí o mě a jeho chce jako kamaráda, takže se teď situace pro ni obrátila ještě více vzhůru nohama
Uf, tak tohle bylo těžký. Nakonec se uklidnila, docela hezky upřímně a narovinu jsme si popovídali... věřím tomu, že to bude dobrý. Třeba mě přestane mít ráda jako kluka, jenže jsem jí řekl, že jsem bi-, což dost možná jsem, já sám nevím  |
To je jak z nějaký mexický telenovely A co ten kámoš, líbí se ti? Že byste mohli vytvořit pravidelný milostný trojúhelník  |
To jsem jí taky ze srandy navrhoval (minulý týden, kdy to o mně ještě nevěděla)... Ale faktem je, že můj kámoš zůstane kámošem, není to můj typ  |
|
|
|
|
 |
čt listopad 30, 2006 9:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | Aaaach joooo, dneska jsem to řekl holce, která mě měla (má) děsně ráda a chtěla se mnou chodit. Já ji mám taky rád, dokonce jsem jednoho času uvažoval o ní jako o svý holce atd. takový pěkný únik z reality. Jenže bylo na čase si přiznat pravdu, chci s ní být kamarád a tak jsem jí to musel říct.
Rozbrečela se, takže jsem se cítil jako ten největší hajzl pod sluncem. Docela mě to zdrtilo, i když- co jsem čekal?
Tak jsem se snažil jí to nějak vysvětlit, ona do mě pořád "jak to můžeš vědět" a tak dál... Chudák, v poslední době je toho na ní moc, chudáček- můj nejlepší kámoš jí řekl, že jí miluje, jenže ona stojí o mě a jeho chce jako kamaráda, takže se teď situace pro ni obrátila ještě více vzhůru nohama
Uf, tak tohle bylo těžký. Nakonec se uklidnila, docela hezky upřímně a narovinu jsme si popovídali... věřím tomu, že to bude dobrý. Třeba mě přestane mít ráda jako kluka, jenže jsem jí řekl, že jsem bi-, což dost možná jsem, já sám nevím  |
To je jak z nějaký mexický telenovely A co ten kámoš, líbí se ti? Že byste mohli vytvořit pravidelný milostný trojúhelník  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st listopad 29, 2006 8:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Aaaach joooo, dneska jsem to řekl holce, která mě měla (má) děsně ráda a chtěla se mnou chodit. Já ji mám taky rád, dokonce jsem jednoho času uvažoval o ní jako o svý holce atd. takový pěkný únik z reality. Jenže bylo na čase si přiznat pravdu, chci s ní být kamarád a tak jsem jí to musel říct.
|
|
|
|
 |
po listopad 27, 2006 9:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Jako manuál fakt bezva, jen nevím, jestli takové podrobnosti nejsou spíš odrazující
Ale místy jsem se dobře pobavil: (u orálního dráždění) "Nezapomínejte se věnovat pohlaví, protože samotným drážděním konečníku vzrušení příliš nezvýšíte (signály mířící do mozku jsou spíše "zajímavé" než "vzrušující")." |
|
|
|
|
 |
po listopad 27, 2006 8:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Adam napsal: | Tak. A teď už jenom praxi. |
To nemělo být pro tebe, ale pro tu kámošku  |
|
|
|
|
 |
po listopad 27, 2006 8:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Tak. A teď už jenom praxi. |
|
|
|
|
 |
po listopad 27, 2006 8:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
dobrej návod...  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|