|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út březen 21, 2006 2:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

Založen: 20.10.2005 Příspěvky: 655 Bydliště: Kousek od Pardubic:o)
|
Předmět: Re: To lLukynek, ať má každý profil, jaký chce |
|
|
valbo napsal: | Luke a víš, co?
Kdo je zvědavěj, bude brzo starej.
Kdo si chce napsat udaje do profilu, nechť si je napíše.
Kdo nechce tak ať nenapíše.
Jo?????
stačí si přečíst příspěvky a hned se dozvíš plno věcí o lidech, kteří tu s námi jsou. Hm.
LLukyinku, přeji ti příjemný den a Vám všem taky.
Nezlobte se, ale na to jsem musel reagovat.
Krásný den všem. |
Víš co nechápu, co se Ti stalo, co jsem Ti udělal, že jsi se ke mně začal chovat takovým způsobem! _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
út březen 21, 2006 2:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: |
|
|
Tak je to mimo mísu, nebo téma tohodle fora, ale Rath je nejhorší kanálie. Já si na něj dobře vzpomínám jako na člena ODS a předsedu LOK. A už tehdy jsem ho nesnášel. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út březen 21, 2006 11:06 am |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: To |
|
|
hbhj
Naposledy upravil valbo dne so prosinec 16, 2017 4:43 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
út březen 21, 2006 11:02 am |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: To llukynek a Rath |
|
|
D A V I D E , prosím vydrž na tom ministerstvu, prosím.
Ty jedinej si konečně začal něco dělat.
Konečně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rubáš a diag human. O tom jsi měl Luke napsat.
Nebo co tam vyváděl Stránský.
Nebo o nečinnosti Fischera, Emmerové, kterou vypískali zdravotníci vypískaly.
Paroubek je poslechl, nahradil Emmerovou Rathem a znova sou proti.
Kubinny, chtěl něco dělat a byl odvolán slabým Gross kabinetem.
Ivan David se pohádal s Regnerovou, Fischer byl hold zas jen uznávaný odborník, ale nevím, co udělal. Zuzana Roithová, no měla jen půl roku... .
Maruška Součková, ta se chtěla poprat s Diag Human a nevyšlo jí to, škoda.
Zvolila hold špatnou taktiku.
Teď konečně je tu David a něco dělá Davide, drž se. Udělej už prosím v tom zdravotnictví, kde se plýtvá, plýtvá a plýtvá ...pořádek.
Děkuji. |
|
|
|
|
 |
čt březen 16, 2006 1:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
Předmět: ... |
|
|
Prosím, pokud by mezi Vámi byl někdo, kdo by mi mohl vyplnit krátký dotazník pro moji bakalářskou práci o bankách, napište mi na antep@email.cz
Díky. _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
st březen 15, 2006 7:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
Předmět: !!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
Není prosím někdo z Vás Ostravák? _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
út březen 14, 2006 7:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Nadeje |
|
|
Adam napsal: | Beztak - jak tak čtu - hlasovat nebudou, a když jo, tak to neprojde  |
Treba joo. Nadeje umira predposledni  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út březen 14, 2006 4:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
no jsem zvědaff, letím za chvíli na 004 a kluky, zda-li se něco nezjevilo _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
út březen 14, 2006 4:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Beztak - jak tak čtu - hlasovat nebudou, a když jo, tak to neprojde  |
|
|
|
|
 |
út březen 14, 2006 11:57 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
|
|
Ježíšmarjá, voni dneska zasedají
Já budu dřepět v práci a špicovat uši, jestli se z rádia něco dozvím... |
|
|
|
|
 |
po březen 13, 2006 10:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
|
|
Budete někdo zítra na zasedání Poslanecký sněmovny? _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
pá březen 10, 2006 11:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Diky |
|
|
da.jo napsal: | Adam napsal: | Ty vole co to je? Lepší ignorovat a neplýtvat energií a časem na takový póvl. |
to je chyba, Adame. Iva nevypádá, že by byla hloupá... musíš diskutovat se svými nepřáteli. Když reprezentuješ něco opravdu neotřesitelného (myslím objektivně, ne díky fanatismu ), tak z toho získáš jen samé výhody: lépe je poznáš, to se vždycky hodí, taky je oslabíš, musí pozměnit svoji argumentaci, protože jim ji v diskuzi částečně zničíš, naučíš se brát i ty nejdůležitější věci s klidem (vážně , po diskuzích s křesťany a po tomto fóru, absolutní pohoda )... a hlavně je s nimi sranda.
A když se na to ještě díváš jako hledač pravdy, tak si pomůžeš ve zlepšení. Co kdyby náhodou měli pravdu?  |
Vis, maji pravdu a my take. Kazd yma tu svou To co zije je jeho pravda. Ktera se diky poznani meni. Nikdo nema zcela shodnou pravdu. To co pises predtim je nadherne..Takhl enepises casto. Takhle pekne a povzbudive Diky _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá březen 10, 2006 9:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
|
|
Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 2:49 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
pá březen 10, 2006 7:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No helenka jo, ale tak po deseti panácích.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá březen 10, 2006 4:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
|
|
Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 2:51 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
pá březen 10, 2006 2:40 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Adam napsal: | Ty vole co to je? Lepší ignorovat a neplýtvat energií a časem na takový póvl.
Jen malá otázka - kdo z vás si pobrukuje Helenku nebo Madonnu? |
Helenka? Madonna? Kdo to je?  |
|
|
|
|
 |
čt březen 09, 2006 10:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Ty vole co to je? Lepší ignorovat a neplýtvat energií a časem na takový póvl.
Jen malá otázka - kdo z vás si pobrukuje Helenku nebo Madonnu? |
|
|
|
|
 |
čt březen 09, 2006 9:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
 _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt březen 09, 2006 8:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
|
|
Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 2:51 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
čt březen 09, 2006 5:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
|
|
Zájemci o diskusi s "tolerantní" občankou Ivou, podívejte se na diskusi k tomuto článku, kde koncentrace hlouposti a neznalosti v ženském těle dosahuje vysokých mezí...
http://www.004.cz/view.php?cisloclanku=2006010501-registrovane-partnerstvi-Slovensko _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
út leden 17, 2006 12:40 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: Je tu nuda |
|
|
je tu nuda, je tu nuda, je tu nuda.... |
|
|
|
|
 |
čt leden 12, 2006 12:11 am |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
|
|
Všem doporučuji, aby si našli několik minut času a přečetli si informace na následujících stránkách. Opravdu to stojí za to!
http://nasrath.kvalitne.cz/ _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
so prosinec 10, 2005 12:41 am |
 |
Autor |
Zpráva |
mihman uživatel

|
|
|
Mnop, na středoškoláky se asi hold kladou nižší nároky Co chci zjistit? Mám vypracovat seminární práci na téma Homosexualita, budu se tedy věnovat převážně názorům na homosexualitu, k čemuž mi i trochu pomůže ten dotazník ... tedy doufám  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 09, 2005 10:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Povzbuzení |
|
|
Po pravni strance je dotaznik jiste v poradku Ja jen, ze ja bych za takovyhle dotaznik nedostal ani zapocet. Protoze mame na fakulte prisna vedecka kriteria na to jak ma dotaznik vypadat. To vis, ti co pisi ucebnice o tom jak se ma vyzkum delat nekde vetsinou prednasi Copak tim chces zjistit? Je to zajimave? Jakou mas hypotezu? Budes u toho merit validitu? Pokud ano bude to fuska. Ale drzim palecky. At zjists neco prijemneho preji
Držím palečky
mihman napsal: | Díky za hodnocení. Nicméně dotazník před zveřejnění kontrolovala naše profesorka právnička a ta navrhla minimum změn. A navíc je v zadání napsáno, že pokud si někdo není jist odpovědí, ať tam napíše, co si tedy myslí (možná jsem to špatně vysvětlil ).
Nicméně bych byl rád, kdybyste to i trochu rozšířili... A pokud chcete dát dotazník i heterosexuálů, můžete použít www.midarkilahim.wz.cz/dotaznik01.doc. Za všechny odpovědi budu rád
Btw. dává mi to pěkně zabrat. Ono když se člověk musí prokousat takovými knihami, jako "Terapie homosexuality" ... mnop, nic záživnýho ... | _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 09, 2005 4:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
mihman uživatel

|
|
|
Díky za hodnocení. Nicméně dotazník před zveřejnění kontrolovala naše profesorka právnička a ta navrhla minimum změn. A navíc je v zadání napsáno, že pokud si někdo není jist odpovědí, ať tam napíše, co si tedy myslí (možná jsem to špatně vysvětlil ).
Nicméně bych byl rád, kdybyste to i trochu rozšířili... A pokud chcete dát dotazník i heterosexuálů, můžete použít www.midarkilahim.wz.cz/dotaznik01.doc. Za všechny odpovědi budu rád
Btw. dává mi to pěkně zabrat. Ono když se člověk musí prokousat takovými knihami, jako "Terapie homosexuality" ... mnop, nic záživnýho ... |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 09, 2005 2:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Dotazník |
|
|
Máš opravdu krásný nápad. Chceš hodně věcií zjistit. a to je od Tebe moc krásné. Víš ten dotazník se Ti po formální stránce moc nepovedl. Je snadné zpracovávat jen ano nebo ne. ale když u otázky změnilo se chování tvých přátel když jsi jim řekl, že jsi gay. Tak by zněla jak u, kterých. Prosím zkus udělat u některých otázek alespoň škálování. Hodnocení od do podle intenzity se ještě snadno zpracovává a přitom dává lidem větší svobodu. A postihneš tak více individuálních rozdílů a zajímavých věcí. Pokud nevíš jak správně provádět výzkum doporučuji skripta od Chrásky. Moc krásně píšeš a srdíčko v tom je také promítnuté. Držím palce, aby se Ti povedl opravdu reprezatitivní dotazník, který dále budeš moci používat. Dělat výkumy není snadné. Ale jsou potřené. Udělal jsi mě svou snahou radost. Děkuji  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 08, 2005 5:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
mihman uživatel

|
|
|
|
|
 |
pá listopad 25, 2005 6:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
|
|
Znovu musím poprosit ty, kteří o sobě nic v profilu nenapsali, aby tak učinili a radost mi tím udělali, když už nic jiného. To se snad bojíte o sobě něco napsat? _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
út listopad 01, 2005 9:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
Předmět: TO Martin: |
|
|
Že by?  _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
út listopad 01, 2005 9:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Doplněný profil |
|
|
Právě jsem doplnil svůj profil. Kdo se ještě přidá?? a napíše o sobě víc?? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|