|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st červenec 04, 2007 5:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Re: pro Pemela |
|
|
sergej sudoplatov napsal: | pemel napsal: | Waky napsal: | pemel napsal: | Adam napsal: | Já mám hrůzu jenom z kluků a je jedno, jestli je jeden, nebo jich je 20, gay, nebo hetero. |
Tak to je u gaye trošku problém  |
Víš, Adam to asi těžko psal proto, že je z téhle své vlastnosti nadšen, a rád by ji stupňoval a rozvíjel. |
Teď to myslím vážně; když na srazy bude chodit častěji, tak se za chvíli lidově řečeno "otrká".  |
Já si taky myslim, ono se to možná nezdálo, ale když byl první sraz v Martinicích tak sem měl doslova knedlík v krku, jak jsem byl z toho setkání nervózní a v tom prostředí (jako té společnosti) jsem si zpočátku připadal poněkud nesvůj. No pak se mě ujali takoví jako ottos a později bright a tohle ze mě postupem času opadlo.  |
Z tebe to opadlo, a takhle to dopadlo.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 3:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
pemel napsal: | Waky napsal: | pemel napsal: | Adam napsal: | Já mám hrůzu jenom z kluků a je jedno, jestli je jeden, nebo jich je 20, gay, nebo hetero. |
Víš, Adam to asi těžko psal proto, že je z téhle své vlastnosti nadšen, a rád by ji stupňoval a rozvíjel. |
Teď to myslím vážně; když na srazy bude chodit častěji, tak se za chvíli lidově řečeno "otrká".  |
Já si taky myslim, ono se to možná nezdálo, ale když byl první sraz v Martinicích tak sem měl doslova knedlík v krku, jak jsem byl z toho setkání nervózní a v tom prostředí (jako té společnosti) jsem si zpočátku připadal poněkud nesvůj. No pak se mě ujali takoví jako ottos a později bright a tohle ze mě postupem času opadlo.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 3:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Waky napsal: | pemel napsal: | Adam napsal: | Já mám hrůzu jenom z kluků a je jedno, jestli je jeden, nebo jich je 20, gay, nebo hetero. |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 3:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: pro Pemela |
|
|
pemel napsal: | Adam napsal: | Já mám hrůzu jenom z kluků a je jedno, jestli je jeden, nebo jich je 20, gay, nebo hetero. |
Víš, Adam to asi těžko psal proto, že je z téhle své vlastnosti nadšen, a rád by ji stupňoval a rozvíjel. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 3:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: |
|
|
Adam napsal: | Já mám hrůzu jenom z kluků a je jedno, jestli je jeden, nebo jich je 20, gay, nebo hetero. |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 3:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Zírám, že největší poděs se ještě nevyslovil
Já mám hrůzu jenom z kluků a je jedno, jestli je jeden, nebo jich je 20, gay, nebo hetero. Nejhorší je pro mě model našich srazů - všichni psychosexuálně víceméně kompatibilní, v tu chvíli vstupuje do hry pohlavní výběr, člověk je pod větším drobnohledem než normálně. Když se do takový skupiny dostanu, mluvím jen s těmi, ke kterým se chci dostat z různých důvodů blíž ( ) nebo s těmi, kteří pro mě objekt zájmu (jedno jakého) nepředstavují.
S holkama je to bez problémů, tam jsem schopen bez nervozity se seznámit a komunikovat s jednou nebo deseti, to je fuk. |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 10:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Wítek napsal: | bright napsal: | Wítek napsal: | bright napsal: | Wítek napsal: | ja budu psychiatr  |
Bezva. To si mě jednou přebereš se zdravotní kartou od Tomáše.  |
Klidně ...  |
Jj, cítím se hned klidněji, že jednou budu v dobrých rukou.  |
myslíš ??? |
Určitě mi předepíšeš jen ty nejfajnovější psychofarmaka z celého lékopisu.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 10:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
|
|
bright napsal: | Wítek napsal: | bright napsal: | Wítek napsal: | ja budu psychiatr  |
Klidně ...  |
Jj, cítím se hned klidněji, že jednou budu v dobrých rukou.  |
myslíš ??? |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 5:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Wítek napsal: | bright napsal: | Wítek napsal: | ja budu psychiatr  |
Klidně ...  |
Jj, cítím se hned klidněji, že jednou budu v dobrých rukou.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 5:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
bright napsal: | Wítek napsal: | ja budu psychiatr  |
Klidně ...  |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 5:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Wítek napsal: | ja budu psychiatr  |
Bezva. To si mě jednou přebereš se zdravotní kartou od Tomáše.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 5:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
bright napsal: | Wítek napsal: | bright napsal: | Wítek napsal: | bright napsal: | Wítek napsal: | bright napsal: | Wítek napsal: | bright napsal: | Wítek napsal: | Martinův stav by mohl taky vzbuzovat fóbie ... a nejen sociální ... tak co s tím provedem ? |
Snad ho nechceš taky pozvat ke mně domů?  |
No to právě ne ... však by v tobě zbudil nějaký ty fóbie a co pak s tebou  |
Uff. Je vidět, že to se svými pacienty myslíš jen a jen dobře.  |
Tak vidíš a ty chceš být můj pacient jo ? |
Nebavili jsme se už o tom U tlustý koaly?  |
Nepamatuji se  |
Tak to se mi asi jen zdálo.  |
Nejspíš ... ty máš takový drsný sny jo ? |
Nechceš se zabývat pediatrií? Doktor, který zachraňuje děti... hm.  |
No je pravda že potom by jsi mě spadal do kompetence ale pediatrie pravdu né ... ja budu psychiatr  |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 5:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Wítek napsal: | bright napsal: | Wítek napsal: | bright napsal: | Wítek napsal: | bright napsal: | Wítek napsal: | bright napsal: | Wítek napsal: | Martinův stav by mohl taky vzbuzovat fóbie ... a nejen sociální ... tak co s tím provedem ? |
Nepamatuji se  |
Nechceš se zabývat pediatrií? Doktor, který zachraňuje děti... hm.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 5:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
bright napsal: | Wítek napsal: | bright napsal: | Wítek napsal: | bright napsal: | Wítek napsal: | bright napsal: | Wítek napsal: | Martinův stav by mohl taky vzbuzovat fóbie ... a nejen sociální ... tak co s tím provedem ? |
Nepamatuji se  |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 5:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Wítek napsal: | bright napsal: | Wítek napsal: | bright napsal: | Wítek napsal: | bright napsal: | Wítek napsal: | Martinův stav by mohl taky vzbuzovat fóbie ... a nejen sociální ... tak co s tím provedem ? |
Nepamatuji se  |
Tak to se mi asi jen zdálo.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 5:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
bright napsal: | Wítek napsal: | bright napsal: | Wítek napsal: | bright napsal: | Wítek napsal: | Martinův stav by mohl taky vzbuzovat fóbie ... a nejen sociální ... tak co s tím provedem ? |
Nepamatuji se  |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 5:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Wítek napsal: | bright napsal: | Wítek napsal: | bright napsal: | Wítek napsal: | Martinův stav by mohl taky vzbuzovat fóbie ... a nejen sociální ... tak co s tím provedem ? |
Nebavili jsme se už o tom U tlustý koaly?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 5:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
bright napsal: | Wítek napsal: | bright napsal: | Wítek napsal: | Martinův stav by mohl taky vzbuzovat fóbie ... a nejen sociální ... tak co s tím provedem ? |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 5:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Wítek napsal: | bright napsal: | Wítek napsal: | Martinův stav by mohl taky vzbuzovat fóbie ... a nejen sociální ... tak co s tím provedem ? |
Uff. Je vidět, že to se svými pacienty myslíš jen a jen dobře.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 4:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Martin napsal: | Wítek napsal: | bright napsal: | Wítek napsal: | Martinův stav by mohl taky vzbuzovat fóbie ... a nejen sociální ... tak co s tím provedem ? |
Právě. To bys musel bejt větší ryba, brighte  |
Jaká zase ryba ... Martine snad nemáš nějakou úchylku v rybách ? |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 4:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Wítek napsal: | bright napsal: | Wítek napsal: | Martinův stav by mohl taky vzbuzovat fóbie ... a nejen sociální ... tak co s tím provedem ? |
Právě. To bys musel bejt větší ryba, brighte  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 4:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
bright napsal: | Wítek napsal: | Martinův stav by mohl taky vzbuzovat fóbie ... a nejen sociální ... tak co s tím provedem ? |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 4:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Wítek napsal: | Martinův stav by mohl taky vzbuzovat fóbie ... a nejen sociální ... tak co s tím provedem ? |
Snad ho nechceš taky pozvat ke mně domů?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 4:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Martinův stav by mohl taky vzbuzovat fóbie ... a nejen sociální ... tak co s tím provedem ? |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 4:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Re: Sociální fobie |
|
|
Waky napsal: | ...čekání na SLOVO, které by se dalo použít. Když už mě napadne třeba něco jiného než "Tak máme květen, to už je vlastně jaro, žejo?" ... |
Copak květen, ale jmelí. To se nám ho letos urodilo.... my na to chodíme se synem.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 4:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | bright napsal: | Hm, asi trpím pravým opakem sociální fóbie (sociofilií? ). Miluju společnost a plácám ihned cokoli mě zrovna napadne. Což ovšem tvrdě naraží na přítomné "hlavy", které si pamatují slovo od slova vše, co kdo řekl a napsal několik let zpátky, a berou to všechno smrtelně vážně. |
To je naprostá pravda. Mě to totiž vydrží až na smrtelnou postel.  |
Buď se nebojíš Němce, nebo máš zjevný nedostatek plácání?  _________________ It's not easy to be green.
Naposledy upravil bright dne út červenec 03, 2007 4:45 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 4:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Martin napsal: | bright napsal: | Hm, asi trpím pravým opakem sociální fóbie (sociofilií? ). Miluju společnost a plácám ihned cokoli mě zrovna napadne. Což ovšem tvrdě naraží na přítomné "hlavy", které si pamatují slovo od slova vše, co kdo řekl a napsal několik let zpátky, a berou to všechno smrtelně vážně. |
To je naprostá pravda. Mě to totiž vydrží až na smrtelnou postel.  |
No potěš koště  |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 4:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Hm, asi trpím pravým opakem sociální fóbie (sociofilií? ). Miluju společnost a plácám ihned cokoli mě zrovna napadne. Což ovšem tvrdě naraží na přítomné "hlavy", které si pamatují slovo od slova vše, co kdo řekl a napsal několik let zpátky, a berou to všechno smrtelně vážně. |
To je naprostá pravda. Mě to totiž vydrží až na smrtelnou postel.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 4:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Waky napsal: | Protože sociální fobie velmi úzce souvisí s problematikou být za kreténa, můžu se k ní vyjádřit z bohaté praktické zkušenosti
Ocitnu-li se ve skupině lidí, která je větší než tři, zpravidla si sednu někde do kouta a mlčím. To platí obzvlášť pro lidi, které neznám. Mlčení mě opouští jen ve velmi málokterých skupinách, což je taky jeden z důvodů, proč tak ráda chodím na srazy Komunity, protože tam už (snad) dovedu (aspoň někdy) mluvit jako normální člověk, nikoli civět jako šestinohý Marťan, kterého právě svrhli z rodné planety.
.....
Někdy je to blbý, a tak se snažím vyvinout soustředěné úsilí a vymyslet něco, co by se teda dalo řici.
Tato snaha se zpravidla zvrhne v minuty (které se člověku zdají jako hodiny) potu a zoufalého čekání na SLOVO, které by se dalo použít. Když už mě napadne třeba něco jiného než "Tak máme květen, to už je vlastně jaro, žejo?" nebo nějaká jiná podobná moudrost, která by se měla vytesat do kamene a citovat budoucím generacím - tedy něco jiného, než věta hodná chovance ústavu pro mentálně postižené, rozmýšlím se tak dlouho, jestli to říci nebo ne, že všichni už stejně dávno mluví o něčem jiném, takže už to zase použít nejde, a můžu si zase mlčet dál.
On si na to člověk časem tak nějak zvykne a už ví, že si jde mezi lidi spíš pomlčet než se tam vyžvanit. |
Ale zase Waky dokážeš krásně psát o svých pocitech a myšlenkách to jen tak někdo neumí, a někdy je ale opravdu lepší ve skupině jen tak sedět a koukat ... někdy je zase super se ozvat a třeba se jen pohádat o blbosti ... čistí se tím hlava ... a myslím že na srezech komunity můžeš kldně příijít s otázkou o jaru létu nebo jiným ročním období a nikdo se ti nebude smát. Však nějak navázat řeč na něco důležitého musíš. Takže radím nebát se a mluvit o počasí ... příště to vyzkoušíme ju ? |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 3:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
|
|
Ono se sociální fobií bys byl patrně dost záhy bez zaměstnání, protože vyjadřovat oporu svému klientovi u soudu soustředěným mlčením není to pravý vořechový ... a člověk by si na to mohl najmout domovnici a dát jí za to padesát korun
....
Ačkoliv, tak se mi rozbíhá volná asociace, když jsem si s velkou slávou předplatila pana advokáta na soud o byt, tak tam mlčel prakticky celou dobu a vypadal, že spí. Několikrát promluvil a byl to průser, jednou bylo úplně jasné, že si plete tu causu s nějakou úplně jinou. Určitě netrpěl sociální fobií, zato silným profesním nezájmem. Sice chápu, že soud o podvodně koupený byt asi nevejde do učebnic práva a on se jím neproslaví v Evropě a přilehlém okolí, ale na druhou stranu by se snad mohl aspoň minimálně zajímat o věci, za který je placenej.
....
Dost, to se mi rozběhla asociace od advokátů a výřečnosti x mlčení, s tématem to nemá co dělat.
....
Každopádně docela závidím lidem, kteří před ostatními mluví a vypadají normálně, nikoliv jako když právě spolkli korkový špunt nebo ukradli stříbrnou lžičku a snaží se to zamaskovat. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|