|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st únor 07, 2007 10:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
Předmět: |
|
|
No, tak hezčí je, ale je na něm vidět doba 50. let, t.j. dost přeplácané. Š 11 jsou už mnohem lepší.
Jo hochu, já ti dával důvodu proč nezakládat  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
st únor 07, 2007 7:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
maara uživatel+

|
|
|
zdenda napsal: | A hleďme, 401 pod Stadionem JIH a ještě v protisměru, no toto
Ale tak uznej T 400 je typičtější. |
No to jistě je, ale tenhle krasavec je daleko hezčí
No a jak vidím, tuhle nit jsem fakt neměl zakládat  _________________ "Člověk se podobá zlomku: čitatel říká, jaký vskutku je, a jmenovatel naznačuje, co si o sobě myslí. Čím větší je jmenovatel, tím menší hodnotu má celý zlomek."
L. N. Tolstoj |
|
|
|
|
 |
st únor 07, 2007 6:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
A hleďme, 401 pod Stadionem JIH a ještě v protisměru, no toto
Ale tak uznej T 400 je typičtější. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
st únor 07, 2007 5:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
maara uživatel+

|
Předmět: Joooo, Tatra, to je něco... |
|
|
 _________________ "Člověk se podobá zlomku: čitatel říká, jaký vskutku je, a jmenovatel naznačuje, co si o sobě myslí. Čím větší je jmenovatel, tím menší hodnotu má celý zlomek."
L. N. Tolstoj |
|
|
|
|
 |
st únor 07, 2007 4:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
S tím se běžte bodnou, tohle jsou vozidla
anebo  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
st únor 07, 2007 1:07 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Tak v dopravě se nechytám. Ale vždycky jsem strašně chtěl tohle auto: ... a před lety mi nechtěli naši koupit ani model, kterej byl úděsně drahej. Ach jo! |
|
|
|
|
 |
st únor 07, 2007 12:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
maara uživatel+

|
|
|
příliš velký poměr spotřeby paliva ku maximálnímu počtu cestujících  _________________ "Člověk se podobá zlomku: čitatel říká, jaký vskutku je, a jmenovatel naznačuje, co si o sobě myslí. Čím větší je jmenovatel, tím menší hodnotu má celý zlomek."
L. N. Tolstoj |
|
|
|
|
 |
út únor 06, 2007 10:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
|
|
 |
út únor 06, 2007 8:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
maara uživatel+

|
Předmět: Re: Doprava |
|
|
ottos napsal: | no já myslim že kdekoli - tady se systémem asociací témata v nitích stejně ztratí - a vrátí se vždy až když neni "vo čom"... |
Tak to pochybuju, že tohle téma by se mohlo ztratit. Na to znám příliš mnoho postižených (dopravou)... _________________ "Člověk se podobá zlomku: čitatel říká, jaký vskutku je, a jmenovatel naznačuje, co si o sobě myslí. Čím větší je jmenovatel, tím menší hodnotu má celý zlomek."
L. N. Tolstoj |
|
|
|
|
 |
út únor 06, 2007 8:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
No, tak ochotných osob diskutovat o dopravě zde je dost i málo, takže jako MHDčkový šílenec jsem to nezakládal z důvodů
1. risiko ukamenování
2.moc lidí ochotných na toto thema hovořit, no nevím, auta mám až poslední dobou
3. jsou i jiná fóra, ale pravda, zde se aspoň dá komentovat řidič  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
út únor 06, 2007 8:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
[quote="maara]Já jsem si to myslel a taky jsem si říkal, že to možná nemá smysl zakládat. Ale zas kde jinde by se dal rozebírat třeba vliv jízdních řádů na sexuální orientaci apod. [/quote]
no já myslim že kdekoli - tady se systémem asociací témata v nitích stejně ztratí - a vrátí se vždy až když neni "vo čom"... |
|
|
|
|
 |
út únor 06, 2007 8:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
maara uživatel+

|
|
|
ottos napsal: | maara napsal: | Tak nevím, jestli nejsem slepý. Nikde jsem tu nenašel oddělení pro dopravní maniaky a fanatiky, i když mám nějak pocit, že jich je tu hodně. Ne? |
no nikdo si tu zatím netroufl takovouto nit založit, protože by se už nemluvilo nikde jinde...  |
Já jsem si to myslel a taky jsem si říkal, že to možná nemá smysl zakládat. Ale zas kde jinde by se dal rozebírat třeba vliv jízdních řádů na sexuální orientaci apod.  _________________ "Člověk se podobá zlomku: čitatel říká, jaký vskutku je, a jmenovatel naznačuje, co si o sobě myslí. Čím větší je jmenovatel, tím menší hodnotu má celý zlomek."
L. N. Tolstoj |
|
|
|
|
 |
út únor 06, 2007 8:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
maara napsal: | Tak nevím, jestli nejsem slepý. Nikde jsem tu nenašel oddělení pro dopravní maniaky a fanatiky, i když mám nějak pocit, že jich je tu hodně. Ne? |
no nikdo si tu zatím netroufl takovouto nit založit, protože by se už nemluvilo nikde jinde...  |
|
|
|
|
 |
út únor 06, 2007 5:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
maara uživatel+

|
Předmět: Doprava |
|
|
Tak nevím, jestli nejsem slepý. Nikde jsem tu nenašel oddělení pro dopravní maniaky a fanatiky, i když mám nějak pocit, že jich je tu hodně. Ne? _________________ "Člověk se podobá zlomku: čitatel říká, jaký vskutku je, a jmenovatel naznačuje, co si o sobě myslí. Čím větší je jmenovatel, tím menší hodnotu má celý zlomek."
L. N. Tolstoj |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|