|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Jake spodni pradlo nosis nejradeji? |
boxerky |
|
52% |
[ 54 ] |
trenyrky |
|
18% |
[ 19 ] |
slipy |
|
16% |
[ 17 ] |
bokovky |
|
1% |
[ 2 ] |
tanga |
|
2% |
[ 3 ] |
jine |
|
0% |
[ 1 ] |
zadne |
|
5% |
[ 6 ] |
|
Celkem hlasů : 102 |
 |
st březen 28, 2007 3:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: |
|
|
Manuel de Falla napsal: | bright napsal: |
Maku by je měl znát. |
Odkdy by měl Maku znát tvoje spodní prádlo? Ani se mi nezdá, že by to byla tvoje velikost.  |
Nejsou moje, ale z nabídky fanstoru hokejové Sparty  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st březen 28, 2007 2:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 11:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
bright napsal: |
Maku by je měl znát. |
Odkdy by měl Maku znát tvoje spodní prádlo? Ani se mi nezdá, že by to byla tvoje velikost.  |
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 7:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Maku by je měl znát. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 7:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Nikom napsal: | Martin napsal: | Nikom napsal: | Martin napsal: | Nikom napsal: | Martin napsal: | Nevíte, kde bych si mohl koupit nějaký pěkný? |
máš k tomu nějaký speciální důvod? |
No už sem si dlouho žádný nekoupil (krom k vánocům - sem dostal teda), a tak sem otevřenej k nápadům... |
Radimáč je posedlej oranžovým spodním prádlem, máš? |
Nevim kdo je Radimáč, ale mam.  |
můj přítel, přece  |
Aháá. To jo ale mě o barvu tolik nejde... já chci doporučit značku, nebo obchod.... nebo vzorek.... obrázek nebo něco prostě novýho  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 7:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Martin napsal: | Nikom napsal: | Martin napsal: | Nikom napsal: | Martin napsal: | Nevíte, kde bych si mohl koupit nějaký pěkný? |
No už sem si dlouho žádný nekoupil (krom k vánocům - sem dostal teda), a tak sem otevřenej k nápadům... |
Nevim kdo je Radimáč, ale mam.  |
můj přítel, přece  |
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 7:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Nikom napsal: | Martin napsal: | Nikom napsal: | Martin napsal: | Nevíte, kde bych si mohl koupit nějaký pěkný? |
Nevim kdo je Radimáč, ale mam.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 7:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Nikom napsal: | Radimáč je posedlej oranžovým spodním prádlem, máš? |
Já jo  |
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 7:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Martin napsal: | Nikom napsal: | Martin napsal: | Nevíte, kde bych si mohl koupit nějaký pěkný? |
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 7:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Nikom napsal: | Martin napsal: | Nevíte, kde bych si mohl koupit nějaký pěkný? |
No už sem si dlouho žádný nekoupil (krom k vánocům - sem dostal teda), a tak sem otevřenej k nápadům... _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 7:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Martin napsal: | Nevíte, kde bych si mohl koupit nějaký pěkný? |
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 7:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Nevíte, kde bych si mohl koupit nějaký pěkný? _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá leden 19, 2007 4:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: Spodni pradlo |
|
|
Nikom napsal: | fanfán napsal: | [quote="Adamvysloveně toužím po barevných boxerkách nebo trenýrkách s terčem na zadku. Neptejte se mě proč, ale prostě je děsně moc moc chci a nemůžu je sehnat. Kdybyste je někdo někde viděli, řekněte. |
Nevím, jak sem mohu vložit obrázek, tak alespoň takto
- jdi na www.downtowncafe.cz
- na záložku lbn fashion
- v kruhové nabídce si zvol obrázek "mezi 10. a 11. hodinou", ten nejblíže záložce towners |
Teda ty boxerky se mi moc nelíbí, ale ten model docela jo... teda hlavně tam, kde toho nemá moc na sobě [/quote]
Tak co Adame uz as ty boxerky z kruhem?
Co noveho ve spodnim pradle a ve vasem satniku co se tyka spodniho pradla ? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 1:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
fanfán napsal: | [quote="Adamvysloveně toužím po barevných boxerkách nebo trenýrkách s terčem na zadku. Neptejte se mě proč, ale prostě je děsně moc moc chci a nemůžu je sehnat. Kdybyste je někdo někde viděli, řekněte. |
- na záložku lbn fashion
- v kruhové nabídce si zvol obrázek "mezi 10. a 11. hodinou", ten nejblíže záložce towners[/quote]
Teda ty boxerky se mi moc nelíbí, ale ten model docela jo... teda hlavně tam, kde toho nemá moc na sobě |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 11:46 am |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
Adam napsal: | fanfán napsal: | [quote="Adamvysloveně toužím po barevných boxerkách nebo trenýrkách s terčem na zadku. Neptejte se mě proč, ale prostě je děsně moc moc chci a nemůžu je sehnat. Kdybyste je někdo někde viděli, řekněte. |
- na záložku lbn fashion
- v kruhové nabídce si zvol obrázek "mezi 10. a 11. hodinou", ten nejblíže záložce towners |
Tak nějak [/quote]
Takže odpoledne jdeš na nákup?  _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 11:42 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
fanfán napsal: | [quote="Adamvysloveně toužím po barevných boxerkách nebo trenýrkách s terčem na zadku. Neptejte se mě proč, ale prostě je děsně moc moc chci a nemůžu je sehnat. Kdybyste je někdo někde viděli, řekněte. |
- na záložku lbn fashion
- v kruhové nabídce si zvol obrázek "mezi 10. a 11. hodinou", ten nejblíže záložce towners[/quote]
Tak nějak  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 11:39 am |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
[quote="Adamvysloveně toužím po barevných boxerkách nebo trenýrkách s terčem na zadku. Neptejte se mě proč, ale prostě je děsně moc moc chci a nemůžu je sehnat. Kdybyste je někdo někde viděli, řekněte.[/quote]
- na záložku lbn fashion
- v kruhové nabídce si zvol obrázek "mezi 10. a 11. hodinou", ten nejblíže záložce towners _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 3:33 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Adam napsal: | Libor napsal: | Copak spodni pradlo uz netahne.Co takhle jak espodni pradloti prislo an nejakem klukovi komicke/priserne? A jake se hezky svleka...Rukama, zubama??
Co spodni pradlo jako darek. Jak vybiras spodni pradlo co?? Nekdo ti jej kupuje (rodice ), partner ( )... Stydis se u nakupu nejakeho odvaznejsiho kousku? A co takhle sexi pradlo? Je opravdu sexi? |
Tak žádný cizí prádlo jsem zatim nesvlíkal, takže na otázku, jestli rukama nebo zubama, budu moci odpovědět zřejmě někdy v daleké budoucnosti, jestli vůbec kdy. Sexy prádlo? Prd sexy, jenom komické. Nikdy jsem ho nekupoval, připadal bych si jako idiot, kdybych to měl nosit. Ale jinak si trencle kupuju sám.
|
Zase musím jednou souhlasit s Adamem. I když si dokážu představit, že ty zuby jsou asi docela výzva.
Do terče bych asi nešel, ale postavička zní zajímavě, počítám, že vepředu ... (Takovej strýček Skrblík, nebo Ho-Či-Min to myslím jistěj.) |
|
|
|
|
 |
po prosinec 04, 2006 10:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Terc na zadku |
|
|
Nikom napsal: | Adam napsal: |
vysloveně toužím po barevných boxerkách nebo trenýrkách s terčem na zadku. |
Teda ty dokážeš ale šokovat
terč na zadku  |
A k cemu ten terc ma slouzit  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po prosinec 04, 2006 9:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Adam napsal: |
vysloveně toužím po barevných boxerkách nebo trenýrkách s terčem na zadku. |
Teda ty dokážeš ale šokovat
terč na zadku  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 04, 2006 9:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Libor napsal: | Proc schanis to nejodpudivejsi pradlo co znam? Zadne obrazky.Pekne treba dvojbarevne prilnave boxerky mnam... Ale obrazky  |
Lehni, mně se líbí a prahnu po něm. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 04, 2006 9:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
Adam napsal: | Libor napsal: | Copak spodni pradlo uz netahne.Co takhle jak espodni pradloti prislo an nejakem klukovi komicke/priserne? A jake se hezky svleka...Rukama, zubama??
Co spodni pradlo jako darek. Jak vybiras spodni pradlo co?? Nekdo ti jej kupuje (rodice ), partner ( )... Stydis se u nakupu nejakeho odvaznejsiho kousku? A co takhle sexi pradlo? Je opravdu sexi? |
Tak žádný cizí prádlo jsem zatim nesvlíkal, takže na otázku, jestli rukama nebo zubama, budu moci odpovědět zřejmě někdy v daleké budoucnosti, jestli vůbec kdy. Sexy prádlo? Prd sexy, jenom komické. Nikdy jsem ho nekupoval, připadal bych si jako idiot, kdybych to měl nosit. Ale jinak si trencle kupuju sám.
vysloveně toužím po barevných boxerkách nebo trenýrkách s terčem na zadku. Neptejte se mě proč, ale prostě je děsně moc moc chci a nemůžu je sehnat. Kdybyste je někdo někde viděli, řekněte. Jo a taky taky nějaký s nechutnejma kreslenejma postavičkama. |
Proc schanis to nejodpudivejsi pradlo co znam? Zadne obrazky.Pekne treba dvojbarevne prilnave boxerky mnam... Ale obrazky  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po prosinec 04, 2006 9:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Libor napsal: | Copak spodni pradlo uz netahne.Co takhle jak espodni pradloti prislo an nejakem klukovi komicke/priserne? A jake se hezky svleka...Rukama, zubama??
vysloveně toužím po barevných boxerkách nebo trenýrkách s terčem na zadku. Neptejte se mě proč, ale prostě je děsně moc moc chci a nemůžu je sehnat. Kdybyste je někdo někde viděli, řekněte. Jo a taky taky nějaký s nechutnejma kreslenejma postavičkama. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 04, 2006 9:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Spodni pradlo |
|
|
Copak spodni pradlo uz netahne.Co takhle jak espodni pradloti prislo an nejakem klukovi komicke/priserne? A jake se hezky svleka...Rukama, zubama??
Co spodni pradlo jako darek. Jak vybiras spodni pradlo co?? Nekdo ti jej kupuje (rodice ), partner ( )... Stydis se u nakupu nejakeho odvaznejsiho kousku? A co takhle sexi pradlo? Je opravdu sexi? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
čt listopad 16, 2006 12:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: ?? |
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Libor napsal: | sergej sudoplatov napsal: | murex napsal: | Hmm... to tu nikdo nenosí klasické slipy???  |
Jejich zlatá éra je již dávno minulostí. Dneska kdo chce být in, nosí rudé trencle s bílým proužkem, jako na sparktakiádě. . |
A copak nosis ty, a copak rad svlekas (pripadne)  |
O pár příspěvků níže jsem psal že nosím boxerky. |
Tech par je 18  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
čt listopad 16, 2006 11:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
Předmět: Re: ?? |
|
|
Libor napsal: | sergej sudoplatov napsal: | murex napsal: | Hmm... to tu nikdo nenosí klasické slipy???  |
Jejich zlatá éra je již dávno minulostí. Dneska kdo chce být in, nosí rudé trencle s bílým proužkem, jako na sparktakiádě. . |
A copak nosis ty, a copak rad svlekas (pripadne)  |
O pár příspěvků níže jsem psal že nosím boxerky. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
čt listopad 16, 2006 10:46 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: ?? |
|
|
sergej sudoplatov napsal: | murex napsal: | Hmm... to tu nikdo nenosí klasické slipy???  |
A copak nosis ty, a copak rad svlekas (pripadne)  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
čt listopad 16, 2006 10:27 am |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Libor napsal: | sergej sudoplatov napsal: | zdenda napsal: | Je pravda, že slipy mají něco do sebe, ale trenky taky a boxerky jak hezky přiléhají |
Správný chlapi nosej trencle a hotovo  | A sou spravni chlapi pro Tebe to prave orechove? A co ty radis se dky trenclim mezi spravne chlapi? |
To bylo myšleno z legrace. Proto tam je taky tento smajlík. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
čt listopad 16, 2006 7:56 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | zdenda napsal: | Je pravda, že slipy mají něco do sebe, ale trenky taky a boxerky jak hezky přiléhají |
Správný chlapi nosej trencle a hotovo  | A sou spravni chlapi pro Tebe to prave orechove? A co ty radis se dky trenclim mezi spravne chlapi? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
st listopad 15, 2006 10:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
zdenda napsal: | Je pravda, že slipy mají něco do sebe, ale trenky taky a boxerky jak hezky přiléhají |
Správný chlapi nosej trencle a hotovo  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|