|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
so červen 02, 2012 12:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
Předmět: |
|
|
Jakože ty bys platil v naturáliích mě, nebo já tobě?
No upřímně, za dobrý jídlo bych možná i v těch naturáliích zaplatil Pač na dobrý žrádlo si fakt potrpim  |
|
|
|
|
 |
so červen 02, 2012 11:01 am |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Martin napsal: | matyáš napsal: | Martin napsal: | augustus166 napsal: | matyáš napsal: | augustus166 napsal: | lol! Matyáši ty seš teda fakt dobrá hospodyňka!!
To i já, přerostlý kůzle, jsem doma obratnější  |
hlavní je že se milujem ostatní je už vedlejší, navíc nikdo není dokonalej  |
Taky pravda I když si myslim, že bys možná mohl na sobě začít trochu víc pracovat Já osobně mám na chlapech fakt rád, když umí dobře vařit mě vaření nebaví, takže rači vyluxuju, vyžehlim, dojdu na nákup, ale jsem rád, když přijdu domů a na stole je teplá večeře  |
Stačí ti za domácí práce platba v naturáliích?  |
a jaký myslíš naturálie? |
To bylo na Gustáva H. Ozdobit nepotřebujem  | |
|
|
|
|
 |
so červen 02, 2012 10:51 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
matyáš napsal: | Martin napsal: | augustus166 napsal: | matyáš napsal: | augustus166 napsal: | lol! Matyáši ty seš teda fakt dobrá hospodyňka!!
Taky pravda I když si myslim, že bys možná mohl na sobě začít trochu víc pracovat Já osobně mám na chlapech fakt rád, když umí dobře vařit mě vaření nebaví, takže rači vyluxuju, vyžehlim, dojdu na nákup, ale jsem rád, když přijdu domů a na stole je teplá večeře  |
To bylo na Gustáva H. Ozdobit nepotřebujem  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so červen 02, 2012 10:43 am |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Martin napsal: | augustus166 napsal: | matyáš napsal: | augustus166 napsal: | lol! Matyáši ty seš teda fakt dobrá hospodyňka!!
|
|
|
|
 |
so červen 02, 2012 10:41 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
augustus166 napsal: | matyáš napsal: | augustus166 napsal: | lol! Matyáši ty seš teda fakt dobrá hospodyňka!!
Stačí ti za domácí práce platba v naturáliích?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so červen 02, 2012 10:40 am |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
augustus166 napsal: | matyáš napsal: | augustus166 napsal: | lol! Matyáši ty seš teda fakt dobrá hospodyňka!!
no když já se snažil ale on nechce ,rád vaří sám nebo nám občas chodí vařit jeho dcera nebo jdem k mojí mamce a babičce
navíc jestli mě vezmou na vejšku a s prckem nebudu mít čas se to učit a maminy určitě budou chtít vařit 
Naposledy upravil matyáš dne so červen 02, 2012 10:42 am, celkově upraveno 2 krát. |
|
|
|
|
 |
so červen 02, 2012 10:38 am |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
matyáš napsal: | augustus166 napsal: | lol! Matyáši ty seš teda fakt dobrá hospodyňka!!
|
|
|
|
 |
so červen 02, 2012 10:23 am |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
augustus166 napsal: | lol! Matyáši ty seš teda fakt dobrá hospodyňka!!
|
|
|
|
 |
so červen 02, 2012 10:21 am |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Martin napsal: | Mates, nenapadlo tvýho bf někdy, že by bylo praktičtější si pozemek a dům ozdobit povodní a požárem naráz? Že by se to aspoň navzájem vylikvidovalo, postaralo o zvířata, s nákupem by nebyly starostí a kraj by ozdobilo veselé rumiště...  |
neřikej my mates jsem Matyáš a né Matěj to je velkej rozdíl, né prej hop to nikdy nenapasdlo, prej to radši nechá tak jak to je ,prej mu to tak vyhovuje  |
|
|
|
|
 |
so červen 02, 2012 10:19 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Mates, nenapadlo tvýho bf někdy, že by bylo praktičtější si pozemek a dům ozdobit povodní a požárem naráz? Že by se to aspoň navzájem vylikvidovalo, postaralo o zvířata, s nákupem by nebyly starostí a kraj by ozdobilo veselé rumiště...  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so červen 02, 2012 10:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
lol! Matyáši ty seš teda fakt dobrá hospodyňka!!
|
|
|
|
 |
so červen 02, 2012 10:07 am |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
Předmět: Re: váš muž/kluk |
|
|
Honza napsal: | matyáš napsal: | a při žehlení sem si zas spálil břicho  |
To máš teda kur...ký štěstí, že to prkno bylo dost vysoký, nebo že ty seš dost malej!  |
mi prkno nemáme,žehlil sem normálně na zemi na dece  |
|
|
|
|
 |
so červen 02, 2012 10:03 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
matyáš napsal: | a při žehlení sem si zas spálil břicho  |
To máš teda kur...ký štěstí, že to prkno bylo dost vysoký, nebo že ty seš dost malej!  |
|
|
|
|
 |
so červen 02, 2012 10:00 am |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
augustus166 napsal: | matyáš napsal: | Martin napsal: | Honza napsal: | matyáš napsal: | a když si myslí že se nedívám , tak si utírá nos do trička nebo do peřiny, to vždy pak zuřím. |
Nejseš ty trochu nerv? Bych zuřil teprva, až by si utíral nos do mýho trička. |
Takřka není co dodat.
Tedy až na citát ze simsonů: Marge: "SMRKÁ DO RUČNÍKŮ A VRACÍ JE ZAS DO PRÁDELNÍKU!" Homer: "Protže mi nedá kapesnik!" |
TAK O NAŠÍ DOMÁCNOST SE STARÁ ON ( VAŘÍ,ŽEHLÍ,UKLÍZÍ,PERE ,LUXUJE A TAK) JÁ MÁM DŮLEŽITĚJŠÍ FUNKCI JÁ JSEM OZDOBA  |
no doufám mistře Matyáši, že si to myslel z legrace protože jinak musím zas výjimečně souhlasit s Johnym, že s takovouhle bych tě asi poslal hodně rychle do prdele! Kdybych chtěl mít doma ozdobu, pořídim si ženskou, když chci mít doma někoho rovnocenného, pořídím si chlapa Takže si vlastně asi taková ženská s pérem, že?  |
neboj máme to rozdělený stou ozdobou to byla sranda ,já se starám o zvířata ,chodim nakupovat ,ale tamto co co sem psal poté co nám jednou málem při mém vaření vyhořela kuchyň a z jeho bílé košile velikosti xxl se stala asi pětibarevná flekatá o ščíslo menší dělá radši on,já sem strašný kopito ,jednou sem si na kráječi krájel chleba a bylo stoho 5 stehů na pravé ruce a při žehlení sem si zas spálil břicho Ale o ty zvířata se fakt starám dobře,mimochodem máme 6 koček,3 psy,králíka,želvu,rybičky ,osmáka a poníky a koně 
Naposledy upravil matyáš dne so červen 02, 2012 10:06 am, celkově upraveno 2 krát. |
|
|
|
|
 |
so červen 02, 2012 9:48 am |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
matyáš napsal: | Martin napsal: | Honza napsal: | matyáš napsal: | a když si myslí že se nedívám , tak si utírá nos do trička nebo do peřiny, to vždy pak zuřím. |
Takřka není co dodat.
Tedy až na citát ze simsonů: Marge: "SMRKÁ DO RUČNÍKŮ A VRACÍ JE ZAS DO PRÁDELNÍKU!" Homer: "Protže mi nedá kapesnik!" |
TAK O NAŠÍ DOMÁCNOST SE STARÁ ON ( VAŘÍ,ŽEHLÍ,UKLÍZÍ,PERE ,LUXUJE A TAK) JÁ MÁM DŮLEŽITĚJŠÍ FUNKCI JÁ JSEM OZDOBA  |
no doufám mistře Matyáši, že si to myslel z legrace protože jinak musím zas výjimečně souhlasit s Johnym, že s takovouhle bych tě asi poslal hodně rychle do prdele! Kdybych chtěl mít doma ozdobu, pořídim si ženskou, když chci mít doma někoho rovnocenného, pořídím si chlapa Takže si vlastně asi taková ženská s pérem, že?  |
|
|
|
|
 |
so červen 02, 2012 9:29 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
matyáš napsal: | TAK O NAŠÍ DOMÁCNOST SE STARÁ ON ( VAŘÍ,ŽEHLÍ,UKLÍZÍ,PERE ,LUXUJE A TAK) JÁ MÁM DŮLEŽITĚJŠÍ FUNKCI JÁ JSEM OZDOBA  |
Čtu to správně, nebo jsem něco přehlídl? Tvl, Matyáši, tebe bych teda chtěl mít fakt doma ... v teráriu ... a krmil bych tě švábama!
On se stará o celou domácnost, dělá ti děvku pro všechno a ty mu vyčítáš, že smrká do trička, který ON koupil, ON vypral, ON vyžehlil, ON uklidil, ... ty buď rád, že seš rád, bo bejt to se mnou, seš už dávno mrtvej! A několikrát!
Ty bys měl každej den nejmíň třikrát padnout na kolena směrem k Mecce, mlátit hlavou o zem a děkovat Bohu, že ti poslal svatýho, bo jinak nechápu, jak je možný, že tě ten tvůj ještě neuškrtil!
 |
|
|
|
|
 |
so červen 02, 2012 8:41 am |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Martin napsal: | Honza napsal: | matyáš napsal: | a když si myslí že se nedívám , tak si utírá nos do trička nebo do peřiny, to vždy pak zuřím. |
Takřka není co dodat.
|
|
|
|
 |
so červen 02, 2012 4:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Honza napsal: | matyáš napsal: | a když si myslí že se nedívám , tak si utírá nos do trička nebo do peřiny, to vždy pak zuřím. |
Takřka není co dodat.
Tedy až na citát ze simsonů: Marge: "SMRKÁ DO RUČNÍKŮ A VRACÍ JE ZAS DO PRÁDELNÍKU!" Homer: "Protže mi nedá kapesnik!" _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá červen 01, 2012 11:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Honza napsal: | matyáš napsal: | máme sme každej jiných rozměrů(obvod pasu) |
jinak stejný?
matyáš napsal: | ale ty byses chtěl tulit k někomu kdo má na trčku smrkance? |
já se většinou tulím bez trička, "hadry dolů" je to první!  |
TAK JÁ SE NEJDŘÍV TULIM A AŽ PAK HADRY DOLŮ ,TAK STEJNEJ NENÍ NIKDO NAVÍC JE MU 41 A MĚ 20  |
|
|
|
|
 |
pá červen 01, 2012 11:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
matyáš napsal: | máme sme každej jiných rozměrů(obvod pasu) |
jinak stejný?
matyáš napsal: | ale ty byses chtěl tulit k někomu kdo má na trčku smrkance? |
já se většinou tulím bez trička, "hadry dolů" je to první!  |
|
|
|
|
 |
pá červen 01, 2012 11:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Honza napsal: | matyáš napsal: | sem a hodně a taky sem čistotnej a peřinu máme společnou |
a tričko máte každej svý? |
máme sme každej jiných rozměrů(obvod pasu) společný bysme mít nemohli ,ale ty byses chtěl tulit k někomu kdo má na trčku smrkance? |
|
|
|
|
 |
pá červen 01, 2012 11:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
matyáš napsal: | sem a hodně a taky sem čistotnej a peřinu máme společnou |
a tričko máte každej svý? |
|
|
|
|
 |
pá červen 01, 2012 11:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Honza napsal: | matyáš napsal: | a když si myslí že se nedívám , tak si utírá nos do trička nebo do peřiny, to vždy pak zuřím. |
sem a hodně a taky sem čistotnej a peřinu máme společnou |
|
|
|
|
 |
pá červen 01, 2012 10:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
matyáš napsal: | a když si myslí že se nedívám , tak si utírá nos do trička nebo do peřiny, to vždy pak zuřím. |
|
|
|
|
 |
pá červen 01, 2012 10:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
matyáš napsal: | když si myslí že se nedívám , tak si utírá nos do trička nebo do peřiny, to vždy pak zuřím. |
 |
|
|
|
|
 |
pá červen 01, 2012 6:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
Předmět: váš muž/kluk |
|
|
Co máte rádi na svém muži/klukovi, a čím vám udělá radost a čím vás naopak štve?
Já na svojím Kájovi mám rád že to není náfuka,že je pohodář,vždy stojí při mě,ví jak mě rozesmát ,je hodně inteligentní a je to šarmantní romantik ,vždy mě nečím překvapí a dojme. Co se týče jeho vzhledu ,mám na něm nejvíc rád jeho krásné oči a jeho milý úsměv.
Potěší mě už to že mi přinese snídani do postele ,nebo my nosí kytky a skládá verše a vymyšlí lichotky " ani tisíc hvěz se nevyrovná tvé kráse,žádný zvon nebude tolik být jako mé srdce pro tebe" (tohle mě fakt dojalo)
No ale štve mě že je občas zbrklej ,paličatej a když si myslí že se nedívám , tak si utírá nos do trička nebo do peřiny, to vždy pak zuřím. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|