|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po červenec 09, 2007 4:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: |
|
|
Waky: hospoda, ne kavárna
Pemel: když já nevím, kdy pracuje...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červenec 09, 2007 3:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: Re: Malostranská kavárna |
|
|
Waky napsal: | Jsem proti, páč je to tam, pokud vím, moc drahý.
My, co si spoříme na nový mobily, kreditní karty a legitky a nuceně obdarováváme chudý po cestě, musíme za hospodu šetřit  |
Tak klidně navrhni jinou hospodu s pěkným číšnikem Já byl jen zvědavý na toho brightova oblíbence  |
|
|
|
|
 |
po červenec 09, 2007 3:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Malostranská kavárna |
|
|
Jsem proti, páč je to tam, pokud vím, moc drahý.
My, co si spoříme na nový mobily, kreditní karty a legitky a nuceně obdarováváme chudý po cestě, musíme za hospodu šetřit  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
po červenec 09, 2007 3:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
bright napsal: | Lukki napsal: | Stonerock napsal: | ... A když mam promluvit na hezkýho barmana, tak se mi plete jazyk, aniž bych v sobě cokoliv měl...  |
to ja zase placam a placam kraviny...... vsak nekdo vi o cem mluvim....  |
Stonerock: Vážně? Hezký barmany oslovuju rád. Třeba v Malostranský hospodě je jeden můj oblíbenec. |
Takže příští "hospodský" sraz bude v Malostranské hospodě  |
|
|
|
|
 |
po červenec 09, 2007 2:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Lukki napsal: | Stonerock napsal: | ... A když mam promluvit na hezkýho barmana, tak se mi plete jazyk, aniž bych v sobě cokoliv měl...  |
Stonerock: Vážně? Hezký barmany oslovuju rád. Třeba v Malostranský hospodě je jeden můj oblíbenec.
Lukki: No, upřímně, všiml jsem si, že "jedeš"...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červenec 09, 2007 2:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Děkuji všem za vřelá slova. Zahřála srdce starcovo.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so červenec 07, 2007 10:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
Předmět: Re: pro |
|
|
valbo napsal: | sergej sudoplatov napsal: | A co takhle titul "Dědeček mecháček"?  |
To už sa može rovnú jmenovat Křemílek a ten druhý Vochomůrka. |
V této souvislosti sem si na něco velice zajímavého vzpomněl.
http://reflex.cz/images/2007/Raoul/24_raoul_~25124.jpg _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so červenec 07, 2007 10:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
valbo napsal: | sergej sudoplatov napsal: | valbo napsal: |
Sice nevím, co to je za téma, ale pokud se tu řeší funkce můj návrh je:
To už by jím mohl být pak i náš přítel bílý tigřík Colleon, že jo? Vojto? Je tu stejně dlouho jako Bright. ne. ?
Bright pro Západ a Colleon pro Východ. Pražské srazy sou daleko pro východ republiky Brněnsko, Břeclavsko,Přerovsko,Zlínsko a naopak tady Jih Moravy je daleko pro Plzeň, Ústí , Šumavu.
/Chtěl sem ho vytáhnout ven, ale furt se míjíme, tak zas bychom to asi mohli naplánovat až nás bude více./ |
Jo, to je taky dobrý nápad. Já s ním v poslední době nějak málo komunikuju a asi bych to měl napravit. Vždyť já mu ještě pořád dlužím to pozvání do Prahy. Teď sjem si všimnul že nedávno tu měl příspěvek a já si myslel, že už definitivně z fóra zmizel. Určitě bychom měli udělat nějaký sraz do kterého bude více zapojena i Morava. |
Jo, ale tady všecí makajů. Tož je ovoce a meruňky.
Už sa čaká na vínečko.
Ve vinohradě máme krásné hlavy. A bude sa pálit meruňkovica.
Byl jsem v Republice Kraví Hora u Bořetic a Kobylí, otvírali tam modrú stezku pro cyklisty.
No nádhera. |
No jo, tady v Čechách letos přišli ledáci a tak na mnoha zahradách, včetně té naší zmrzly dokonce i jabka. I když jak kde, no. My máme chatu v mrazové kotlině. Na kopci nad chatou nezmrzly ani ořechy a to už je co říct. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so červenec 07, 2007 10:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: pro |
|
|
sergej sudoplatov napsal: | A co takhle titul "Dědeček mecháček"?  |
To už sa može rovnú jmenovat Křemílek a ten druhý Vochomůrka. _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité. |
|
|
|
|
 |
so červenec 07, 2007 10:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | valbo napsal: |
To už by jím mohl být pak i náš přítel bílý tigřík Colleon, že jo? Vojto? Je tu stejně dlouho jako Bright. ne. ?
Bright pro Západ a Colleon pro Východ. Pražské srazy sou daleko pro východ republiky Brněnsko, Břeclavsko,Přerovsko,Zlínsko a naopak tady Jih Moravy je daleko pro Plzeň, Ústí , Šumavu.
/Chtěl sem ho vytáhnout ven, ale furt se míjíme, tak zas bychom to asi mohli naplánovat až nás bude více./ |
Jo, to je taky dobrý nápad. Já s ním v poslední době nějak málo komunikuju a asi bych to měl napravit. Vždyť já mu ještě pořád dlužím to pozvání do Prahy. Teď sjem si všimnul že nedávno tu měl příspěvek a já si myslel, že už definitivně z fóra zmizel. Určitě bychom měli udělat nějaký sraz do kterého bude více zapojena i Morava. |
Jo, ale tady všecí makajů. Tož je ovoce a meruňky.
Už sa čaká na vínečko.
Ve vinohradě máme krásné hlavy. A bude sa pálit meruňkovica.
Byl jsem v Republice Kraví Hora u Bořetic a Kobylí, otvírali tam modrú stezku pro cyklisty.
No nádhera. _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
|
|
|
|
 |
so červenec 07, 2007 10:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
A co takhle titul "Dědeček mecháček"?  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so červenec 07, 2007 9:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
Předmět: Re: pro Pemela |
|
|
Stonerock napsal: | pemel napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Právě, myslím že bright tady funguje jako takový spolehlivý svorník naší komunity. Zasloužil by nějakou cenu za zásluhy to že to tady drží pohromadě. |
Udělíme mu titul čestného předsedy gay fóra  |
Naprostej souhlas, nějak bychom jeho zásluhy ocenit měli. Ale kdeže čestnej předseda... Stařešina!  |
Hm, tak to už vidím jak je z tohoto titulu Bright nadšenej. Čestný titul a "kompliment" v jednom.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so červenec 07, 2007 9:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: Bright |
|
|
Stonerock napsal: | pemel napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Právě, myslím že bright tady funguje jako takový spolehlivý svorník naší komunity. Zasloužil by nějakou cenu za zásluhy to že to tady drží pohromadě. |
Naprostej souhlas, nějak bychom jeho zásluhy ocenit měli. Ale kdeže čestnej předseda... Stařešina!  |
Ale vlastně Bright pomohl i mně. Když sem byl na komorním Pražském srazu.
Takže díky Brighte. _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
|
|
|
|
 |
so červenec 07, 2007 9:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
valbo napsal: |
Jo, to je taky dobrý nápad. Já s ním v poslední době nějak málo komunikuju a asi bych to měl napravit. Vždyť já mu ještě pořád dlužím to pozvání do Prahy. Teď sjem si všimnul že nedávno tu měl příspěvek a já si myslel, že už definitivně z fóra zmizel. Určitě bychom měli udělat nějaký sraz do kterého bude více zapojena i Morava. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so červenec 07, 2007 9:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
pemel napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Právě, myslím že bright tady funguje jako takový spolehlivý svorník naší komunity. Zasloužil by nějakou cenu za zásluhy to že to tady drží pohromadě. |
Naprostej souhlas, nějak bychom jeho zásluhy ocenit měli. Ale kdeže čestnej předseda... Stařešina!  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
so červenec 07, 2007 9:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
|
|
[quote="pemel"][quote="sergej sudoplatov"] pemel napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Wítek napsal: | sergej sudoplatov napsal: | pemel napsal: | Waky napsal: | pemel napsal: | Adam napsal: | Já mám hrůzu jenom z kluků a je jedno, jestli je jeden, nebo jich je 20, gay, nebo hetero. |
Tak to je u gaye trošku problém  |
Víš, Adam to asi těžko psal proto, že je z téhle své vlastnosti nadšen, a rád by ji stupňoval a rozvíjel. |
Teď to myslím vážně; když na srazy bude chodit častěji, tak se za chvíli lidově řečeno "otrká".  |
Já si taky myslim, ono se to možná nezdálo, ale když byl první sraz v Martinicích tak sem měl doslova knedlík v krku, jak jsem byl z toho setkání nervózní a v tom prostředí (jako té společnosti) jsem si zpočátku připadal poněkud nesvůj. No pak se mě ujali takoví jako ottos a později bright a tohle ze mě postupem času opadlo.  |
Bright je zaručený seznamovač napříč spektrem lidí ...  |
Právě, myslím že bright tady funguje jako takový spolehlivý svorník naší komunity. Zasloužil by nějakou cenu za zásluhy to že to tady drží pohromadě. |
Udělíme mu titul čestného předsedy gay fóra  | _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité.
Naposledy upravil valbo dne ne srpen 13, 2017 12:03 am, celkově upraveno 2 krát. |
|
|
|
|
 |
so červenec 07, 2007 8:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | pemel napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Wítek napsal: | sergej sudoplatov napsal: | pemel napsal: | Waky napsal: | pemel napsal: | Adam napsal: | Já mám hrůzu jenom z kluků a je jedno, jestli je jeden, nebo jich je 20, gay, nebo hetero. |
Víš, Adam to asi těžko psal proto, že je z téhle své vlastnosti nadšen, a rád by ji stupňoval a rozvíjel. |
Teď to myslím vážně; když na srazy bude chodit častěji, tak se za chvíli lidově řečeno "otrká".  |
Já si taky myslim, ono se to možná nezdálo, ale když byl první sraz v Martinicích tak sem měl doslova knedlík v krku, jak jsem byl z toho setkání nervózní a v tom prostředí (jako té společnosti) jsem si zpočátku připadal poněkud nesvůj. No pak se mě ujali takoví jako ottos a později bright a tohle ze mě postupem času opadlo.  |
Právě, myslím že bright tady funguje jako takový spolehlivý svorník naší komunity. Zasloužil by nějakou cenu za zásluhy to že to tady drží pohromadě. |
No jo, ale aby se o tu funkci neucházel i Adam. Mohl by uvést argument, že má ze všech tady zdaleka nejvíce příspěvků ve fóru. |
Bright je služebně starší, založil si profil dřív než Adam  |
|
|
|
|
 |
so červenec 07, 2007 8:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
pemel napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Wítek napsal: | sergej sudoplatov napsal: | pemel napsal: | Waky napsal: | pemel napsal: | Adam napsal: | Já mám hrůzu jenom z kluků a je jedno, jestli je jeden, nebo jich je 20, gay, nebo hetero. |
No jo, ale aby se o tu funkci neucházel i Adam. Mohl by uvést argument, že má ze všech tady zdaleka nejvíce příspěvků ve fóru. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so červenec 07, 2007 8:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Wítek napsal: | sergej sudoplatov napsal: | pemel napsal: | Waky napsal: | pemel napsal: | Adam napsal: | Já mám hrůzu jenom z kluků a je jedno, jestli je jeden, nebo jich je 20, gay, nebo hetero. |
|
|
|
|
 |
so červenec 07, 2007 8:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Wítek napsal: | sergej sudoplatov napsal: | pemel napsal: | Waky napsal: | pemel napsal: | Adam napsal: | Já mám hrůzu jenom z kluků a je jedno, jestli je jeden, nebo jich je 20, gay, nebo hetero. |
Právě, myslím že bright tady funguje jako takový spolehlivý svorník naší komunity. Zasloužil by nějakou cenu za zásluhy to že to tady drží pohromadě. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so červenec 07, 2007 1:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | pemel napsal: | Waky napsal: | pemel napsal: | Adam napsal: | Já mám hrůzu jenom z kluků a je jedno, jestli je jeden, nebo jich je 20, gay, nebo hetero. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 05, 2007 4:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
TXB napsal: | Musel jsem to určitě říct jinak...  |
Asi určitě, ale ten základní smysl té věty byl takový.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
čt červenec 05, 2007 4:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Musel jsem to určitě říct jinak...  |
|
|
|
|
 |
čt červenec 05, 2007 4:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
TXB napsal: | pepcza: to pořád jde... já nemluvím vůbec Ale to, předpokládám, všichni postřehli už v Martinicích  |
No já si pamatuju že když jsme se tam vůbec na začátku neznali, stáli jsme tam takhle v hloučku před chalupou a všichni mlčeli. Ale pak jsi začal mluvit ty. Ovšem věta to byla nějaká ve smyslu "Tak něco povídejte!" A mlčení pokračovalo
Ale na konci už to bylo úplně o něčem jiném.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
čt červenec 05, 2007 2:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
pepcza: to pořád jde... já nemluvím vůbec Ale to, předpokládám, všichni postřehli už v Martinicích  |
|
|
|
|
 |
čt červenec 05, 2007 1:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Lukki napsal: | Stonerock napsal: | ... A když mam promluvit na hezkýho barmana, tak se mi plete jazyk, aniž bych v sobě cokoliv měl...  |
mě vynechává hlas, případně přeskočí (jak v pubertě, chjo)  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 05, 2007 9:34 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
Stonerock napsal: | ... A když mam promluvit na hezkýho barmana, tak se mi plete jazyk, aniž bych v sobě cokoliv měl...  |
|
|
|
|
 |
čt červenec 05, 2007 2:00 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Adam napsal: | ...Když se do takový skupiny dostanu, mluvím jen s těmi, ke kterým se chci dostat z různých důvodů blíž ( ) nebo s těmi, kteří pro mě objekt zájmu (jedno jakého) nepředstavují. |
Že jsem takový smělý... Kdybys napsal, že mluvíš se všema, byl by v tom nějakej rozdíl?
Adam napsal: | S holkama je to bez problémů, tam jsem schopen bez nervozity se seznámit a komunikovat s jednou nebo deseti, to je fuk. |
Jj, to znam, před holkama jsem suverén. Nekoktam, neblábolim, chovam se přirozeně... Včera v hospodě jsem potkal dvě spolužačky ze základky, nemluvili jsme polu 11 let, inu, dal jsem se s nima do řeči a po pár drinkách jedna z nich začala bejt tak přívětivá, že bych ji byl snad sbalil, kdybych o to stál... A když mam promluvit na hezkýho barmana, tak se mi plete jazyk, aniž bych v sobě cokoliv měl...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 5:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Adam napsal: | pemel napsal: | Teď to myslím vážně; když na srazy bude chodit častěji, tak se za chvíli lidově řečeno "otrká".  |
Jak častěji? Vynechal jsem jen jednou (a indoorové akce teď škrtám na nějakou dobu z repertoáru). A vůbec - jak si takové nedochůdče dovoluje mně, jednomu ze služebně nejstarších slovutných kmetů, říkat, že se otrká?  |
Já myslel častěji ve smyslu hodně. Jako, že když budeš často chodit na srazy, tak se otrkáš Uznávám, že jsi kmet, ale neotrkaný  |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 5:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
pemel napsal: | Teď to myslím vážně; když na srazy bude chodit častěji, tak se za chvíli lidově řečeno "otrká".  |
Jak častěji? Vynechal jsem jen jednou (a indoorové akce teď škrtám na nějakou dobu z repertoáru). A vůbec - jak si takové nedochůdče dovoluje mně, jednomu ze služebně nejstarších slovutných kmetů, říkat, že se otrká?  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|