|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Holíte se v podpaží a na intnimních partiích?" |
ano |
|
78% |
[ 58 ] |
ne |
|
21% |
[ 16 ] |
|
Celkem hlasů : 74 |
 |
st červen 27, 2007 7:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
Předmět: |
|
|
bright napsal: | TXB napsal: | Tohle už zavání hirciofobií  |
Ehm, nemá to být hirsutofobie? |
Pokud jsi Španěl, tak proč ne. Ale já vycházím z mezinárodně uznávaného odborného termínu (v plurálu) "hirci". |
|
|
|
|
 |
st červen 27, 2007 1:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
pemel napsal: | bright napsal: | pemel napsal: | jojx napsal: | bright napsal: | TXB napsal: | Tohle už zavání hirciofobií  |
neni to jedno, když si takový slovo stejně nikdo nebude pamatovat? |
Já mám dojem, že ani jedno ani druhé neexistuje Hledal jsem to na netu a nikde to není. Tak se mi zdá, že si z nás kluci dělají legraci  |
Zkus hirsute v anglickém slovníku a hirzutismus ve slovníku cizích slov.  |
Díky Koukám, že ono to vážně existuje Ale týká se to jenom holek. Z toho my snad mít fobii nemůžeme  |
My ne, ale holky mezi námi ano.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st červen 27, 2007 1:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
bright napsal: | pemel napsal: | jojx napsal: | bright napsal: | TXB napsal: | Tohle už zavání hirciofobií  |
Já mám dojem, že ani jedno ani druhé neexistuje Hledal jsem to na netu a nikde to není. Tak se mi zdá, že si z nás kluci dělají legraci  |
Zkus hirsute v anglickém slovníku a hirzutismus ve slovníku cizích slov.  |
Díky Koukám, že ono to vážně existuje Ale týká se to jenom holek. Z toho my snad mít fobii nemůžeme  |
|
|
|
|
 |
st červen 27, 2007 1:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
pemel napsal: | jojx napsal: | bright napsal: | TXB napsal: | Tohle už zavání hirciofobií  |
Zkus hirsute v anglickém slovníku a hirzutismus ve slovníku cizích slov.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st červen 27, 2007 1:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
jojx napsal: | bright napsal: | TXB napsal: | Tohle už zavání hirciofobií  |
|
|
|
|
 |
st červen 27, 2007 1:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
jojx napsal: | bright napsal: | TXB napsal: | Tohle už zavání hirciofobií  |
Já si ho tedy pamatovat budu. Abych věděl, s kým si nemám hrát na doktora.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st červen 27, 2007 1:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
bright napsal: | TXB napsal: | Tohle už zavání hirciofobií  |
neni to jedno, když si takový slovo stejně nikdo nebude pamatovat? _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
st červen 27, 2007 1:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
TXB napsal: | Tohle už zavání hirciofobií  |
Ehm, nemá to být hirsutofobie? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st červen 27, 2007 10:55 am |
 |
Autor |
Zpráva |
MooX uživatel
Založen: 17.10.2005 Příspěvky: 53 Bydliště: Slovensko, Bratislava
|
|
|
Mad napsal: | Martin napsal: |
Vyzdvihnul bych pasáže o záležitosti věku (Husákovy děti) a "koberec", já tomu teda řikám "hranostaj".
Upřímně neznám ani moc heteráků, který by se neholili/nezkracovali.
Tim samozřejmě nechci brát lidem to potěšení si ze zubů vytahovat několikacentimetrový chlupy, ale pracovně nazývám zcela neupravenej rozkrok "choroš".
PS: Všechno, co se mi momentálně nehodí prohlašuji svatosvatě a s konečnou platností za nepodstatný detail. HU! UF! Domluvil jsem! Slyšte! lol: |
Lol,no Husakovy deti s hranostajem bych radsi neresil nebo nas tu nekdo ukamenuje Taky neznám ani heteraky co se neholej.. Teda od videni jo, takovy ty spoceny tlusty padesatniky co stojej opreny o mistni pajzly s lahvacem u huby a z podpazi jim trcej kostata. Jo a vlastne moje teta jsem ji dloho nevidel,nedavno mi zamavala, z rukavu vykoukl bubak a ja si malem nablil do klina  |
Do pohody ja mam projektovy manazerku co si neholi nohy a ked si da suknu no aaaaaaaaaaaaaaaaaa. Minule som sedel na kontrolnom dni 6 hodin som kukal na jej vypracovane lytka plne chlpov. No hrozny zazitok. Ked som si predstavil ze keby mala na sebe top tak to si neviem predstavit, a este ten bobr necudo ze nie je zenata;). |
|
|
|
|
 |
út červen 26, 2007 10:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
TXB napsal: | Tohle už zavání hirciofobií  |
Proboha, to vážně existuje? Co to je? Hledal jsem to na netu a kde nic, tu nic. Že ty si z nás děláš srandu  |
|
|
|
|
 |
út červen 26, 2007 10:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Tohle už zavání hirciofobií  |
|
|
|
|
 |
út červen 26, 2007 9:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mad uživatel

|
|
|
Martin napsal: |
Vyzdvihnul bych pasáže o záležitosti věku (Husákovy děti) a "koberec", já tomu teda řikám "hranostaj".
Tim samozřejmě nechci brát lidem to potěšení si ze zubů vytahovat několikacentimetrový chlupy, ale pracovně nazývám zcela neupravenej rozkrok "choroš".
PS: Všechno, co se mi momentálně nehodí prohlašuji svatosvatě a s konečnou platností za nepodstatný detail. HU! UF! Domluvil jsem! Slyšte! lol: |
Lol,no Husakovy deti s hranostajem bych radsi neresil nebo nas tu nekdo ukamenuje Taky neznám ani heteraky co se neholej.. Teda od videni jo, takovy ty spoceny tlusty padesatniky co stojej opreny o mistni pajzly s lahvacem u huby a z podpazi jim trcej kostata. Jo a vlastne moje teta jsem ji dloho nevidel,nedavno mi zamavala, z rukavu vykoukl bubak a ja si malem nablil do klina  |
|
|
|
|
 |
út červen 26, 2007 5:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Martin napsal: |
: |
Tento argument pro oholení mi přijde docela směšný. David se neholí a ani nijak neupravuje "choroš" tam dole a za 1) vypadá to uplně suprově 2) nikdy se mi nestalo, že bych musel něco vytahovat  |
|
|
|
|
 |
út červen 26, 2007 5:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
pemel napsal: | Ono má holení ještě jednu výhodu. Při oholení funguje optický klam  |
ahááá, proto to děláte  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
út červen 26, 2007 5:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Bravo, konečně se někomu podařilo vytrhnout Martina ze spamovací letargie. A nestálo to ani chlup.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út červen 26, 2007 4:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
pemel napsal: | Ono má holení ještě jednu výhodu. Při oholení funguje optický klam  |
Jednak tam, jednak jsou víc vidět svaly.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út červen 26, 2007 4:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Ono má holení ještě jednu výhodu. Při oholení funguje optický klam  |
|
|
|
|
 |
út červen 26, 2007 4:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Mad napsal: | Supr, když se 2 hádaj, musí se najít třetí rozumnej kdo to hodí jinam šlušně řečený šourek, neboli koule se holit musí uplně, jinak se špatně chodí i sedí ale podbřišek fakt stačí jen zkracovat. Někomu ani nesluší když tam nemá nic. A mě osobně to v podpaží zkracovat nestačí, mě stačí že to neoholim 2 dny a už mi to hrozně vadí. Mě se nelíbí když má někdo tmavý chlupy od rozkroku až ke krku jak koberec. Ale jak jsem řekl, každýho věc co se líbí jemu a jak mu to vyhovuje. Mě holení taky nebaví,ale prostě to radši oholim,no. Ono záleží taky na věku, mě je jasný že mezi chlapa 30+ je procesto holících se malý. Ale v mojí generaci bych řekl že je to úplně běžný. I co jsem to řešil s heterákama a hlavně s holkama, tak holky řekly, že chlap s oholenejma nohama je hnus,ale oholenej v podpaží a mezi nohama by měl bejt každej.. s tím souhlasim. Zárověň souhlas s Maku, protože když je někdo hodně chlupatej jak by to musel holit i s nohama aby to nevypadalo blbě a to pak oholený vypadá taky divně, to už je pak na každym osobně so chce on. |
PS: Všechno, co se mi momentálně nehodí prohlašuji svatosvatě a s konečnou platností za nepodstatný detail. HU! UF! Domluvil jsem! Slyšte! lol: _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út červen 26, 2007 12:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nikom napsal: | bright napsal: | Nikom napsal: | bright napsal: | Velmi sofistikovaná debata.  |
Copak, ty se neholíš?  |
Spíš necítím potřebu sdělovat detaily lidem, které vskutku nezajímají.  |
chápu... tvůj šourek je detail;) |
Nejen můj.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út červen 26, 2007 12:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
bright napsal: | Nikom napsal: | bright napsal: | Velmi sofistikovaná debata.  |
Copak, ty se neholíš?  |
Spíš necítím potřebu sdělovat detaily lidem, které vskutku nezajímají.  |
chápu... tvůj šourek je detail;) |
|
|
|
|
 |
út červen 26, 2007 12:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nikom napsal: | bright napsal: | Velmi sofistikovaná debata.  |
Copak, ty se neholíš?  |
Spíš necítím potřebu sdělovat detaily lidem, které vskutku nezajímají.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út červen 26, 2007 12:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
bright napsal: | Velmi sofistikovaná debata.  |
Copak, ty se neholíš?  |
|
|
|
|
 |
út červen 26, 2007 11:33 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Velmi sofistikovaná debata.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červen 25, 2007 10:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mad uživatel

|
|
|
Supr, když se 2 hádaj, musí se najít třetí rozumnej kdo to hodí jinam šlušně řečený šourek, neboli koule se holit musí uplně, jinak se špatně chodí i sedí ale podbřišek fakt stačí jen zkracovat. Někomu ani nesluší když tam nemá nic. A mě osobně to v podpaží zkracovat nestačí, mě stačí že to neoholim 2 dny a už mi to hrozně vadí. Mě se nelíbí když má někdo tmavý chlupy od rozkroku až ke krku jak koberec. Ale jak jsem řekl, každýho věc co se líbí jemu a jak mu to vyhovuje. Mě holení taky nebaví,ale prostě to radši oholim,no. Ono záleží taky na věku, mě je jasný že mezi chlapa 30+ je procesto holících se malý. Ale v mojí generaci bych řekl že je to úplně běžný. I co jsem to řešil s heterákama a hlavně s holkama, tak holky řekly, že chlap s oholenejma nohama je hnus,ale oholenej v podpaží a mezi nohama by měl bejt každej.. s tím souhlasim. Zárověň souhlas s Maku, protože když je někdo hodně chlupatej jak by to musel holit i s nohama aby to nevypadalo blbě a to pak oholený vypadá taky divně, to už je pak na každym osobně so chce on. |
|
|
|
|
 |
po červen 25, 2007 9:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Velice nešťastně položená otázka. Takto mohu pouze hlasovat pro ne, či se zdržet hlasování.
V podpaží se holím. Už si své podpaží bez oholení neumím ani představit. Je mi to nepříjemné. A netajím se tím, že to vypadá i lépe. Nicméně bych se kvůli tomu s někým nerozešel
Co se týče intimních míst. Mám to asi takto.
Pokud je dotyčný všude málo ochlupen je asi lepší, pokud se oholí i zde. Celkově to potom působí dobře. Je-li někdo ochlupen hodně, jako např. já. Oholené přírození by vedle zarostlých nohou vypadalo směšně. Proto to nepraktikuji. |
|
|
|
|
 |
po červen 25, 2007 9:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
Předmět: Holení |
|
|
Já osobně se neholím úplně, ale v podbřišku to zkracuju tak na 0,7cm (požívám zastřihovač). Úpně si holím jen šourek (jak to jinak slušně nazvat ). No a v podpaždí to taky jenom zkracuju. Jinak se holím tak jednou za 3 neděle. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|