|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Pojí Tě s Tvími gay přáteli víc než jen homosexualita, společné zájmy? |
Ano |
|
20% |
[ 5 ] |
S některými ano |
|
70% |
[ 17 ] |
Ne |
|
8% |
[ 2 ] |
|
Celkem hlasů : 24 |
 |
čt prosinec 08, 2005 6:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: |
|
|
Taky bych se připojil k nějaké akci. Logos mě popravdě řečeno moc neláká - nemám v úmyslu filozofovat a navíc nemusím filozofické diskuse. Každému co jeho jest, ale tohle moje neni.
A mimochodem; neznáte někdo nějakého gaye-biologa/ekologa? Nejlíp z Prahy a středních Čech??? |
|
|
|
|
 |
st prosinec 07, 2005 8:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
No ty různé kluby jsem taky viděl. Po tom co jsem shlédl i vlajku gay jachtařů, tak jsem tak dostal nápad. Prosím věechny znající jakéhokoli gaye DOPRAVÁKA, nejlépe ještě z oboru MHD. Ať se prosím ozve. Neznám žádnou takovouto českou organisaci a nebylo by špatné to udělat. Děkuji. Jak se říká- Vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 24, 2005 10:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
mihman uživatel

|
Předmět: Mnop ;-) |
|
|
Já sice nejsem z Olomouce a ani bych tam jezdit nemohl (Jihlava je přece jen dál od tamtud ) ale naprosto souhlasím. Nicméně možná sme na tom líp ohledně různých srazů. Zná se tu totiž navzájem hodně lidí a poslední dobou se čas od času uspořádá "SSM" (eghm, pro nezasvědcené Svaz Sexuální Menšiny - tak sme se nazvaly ... teda tak nás nazval zdenda ) a docela hodně pokecáme ... Jinak taky se tu najdou podniky a jedna diskotéka (tam sem se ale ještě neodvážil ... moc jí nevěřím a navíc nic výhradně gay). Ale co vím, existuje plno stránek se srazy. Teda ale né okolo Olomouce, to je fakt ... teda aspoň o žádný nevím
Jinak přímo s někým se stejnými zájmy ... No, to jde už hůř, ale jak říkají v Japonsku: "Nic není nemožné"  |
|
|
|
|
 |
po říjen 24, 2005 9:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Halooooooo |
|
|
Copak se v Olomouci mimo pajzlu a baru nic nedeje? Vylety? Stekani treba u caje..Nejaka zajimava zajmova cinnost? Zkousel jsem kdysi skrz inzeraty sehnat kluky a nejak se to neujalo. Na nejake velk eorganizovani diky studiu a dalsim cinnostem nemam energii ani cas. Pripadne vsak pomohu. V Praze kde se alespon neco deje a v Brne kde se deje celkem dost bohuzel temer nepobyvam. Deje s eneco..Je tu nekdo kdo chce, aby to tu zilo i jinak nez barove a pudove? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po říjen 03, 2005 2:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Kde potkat podobne ladene gaye? |
|
|
Místo kde jde potkat fajn gay kluky s podobnými zájmy, jsou taková. Víš o nějakém. Poděl se o nej s ostatními. Děkuji ti předem _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
čt září 29, 2005 1:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Proc |
|
|
Dekuji za typ. Me se treba moc libi jedna skupina z Zurichu. Ktera porada nejen jednodenni vylety, ale opravdu vicedenni prechody Alp pro gaye. Dokonce v tom meste existuje i gay spolek sberatelu nebo milovniku a znalcu caje, nemluvit treba o filosifickych skupinach:-) V CR urcite mnohe delaji treba Pesky nebo prave logos. Presto me prijde, ze je tato oblast u nas malo rozviuta. Cim to je? Zeby malou nabidkou nebo spis malou angazovanosti a slabym obcanskym sektrom. Co si o tom mysli prave Ty. Proc u nas je oproti Nemecku nebo Svycarsku tak malo gay zajmovych aktivit? Proc??? At je o cem diskutovat:-) |
|
|
|
|
 |
út září 27, 2005 10:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
filip maly tester
|
|
|
ahoj libore, koukam, ze jsi velkej psavec... no, za vsechny otazky a podnety na ruznejch mistech tohohle webu bych chtel upozornit na logos praha (samozrejme existuje plno dalsich skupin). internetovy stranky jsou logos.gl.cz, tam najdes program. na setkanich se muzes seznamit s ruznejma lidma, co vyvijej i "mimoklubovou" cinnost. ted jsou zrovna ve vyvoji nejaky socio-terapeuticko-... projekty. kdyby te to zajimalo, stav se nebo napis. jinak se mej fajn. f. |
|
|
|
|
 |
út září 27, 2005 1:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Gay volný čas |
|
|
Budu rád za typy na kluky, kteri travi nejak kreativne svuj cas. Nejen vylety, ale treba i hudbou, sportem, nebo treba praci pro druhe(ekologie, postizeni..). Takoveto gay skupiny bezne existuji v zahranici a moc rad bych pozbal gay clovicky i s jinymi azjmy nez je sex, party... Vim, ze jste..Jen je treba informace a kontakty nekde shromazdit:-))  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|