|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Co pro Vás znamenají holky? |
Holky? Vůbec nic pro mne neznamenají |
|
6% |
[ 3 ] |
No, když už sme u oho, nějaké známé mám, ale to je tak všechno |
|
6% |
[ 3 ] |
Holky sou fajn, rozumím si s nimi, ale nějak se na ně nevážu víc, proč |
|
32% |
[ 16 ] |
S holkama jsem rád, mám fajn přítelkyně, jsou pro mne důležité |
|
55% |
[ 27 ] |
|
Celkem hlasů : 49 |
 |
út prosinec 26, 2006 10:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
Předmět: Re: Nákupy HT |
|
|
Manuel de Falla napsal: | Martin napsal: | Hm. Nakupovat chodim teda radši s klukama, protože se unavěji zhruba ve stejnou dobu jako já. Ale některý musíš napřed vycvičit. |
Tak to na ně mám asi smůlu. Spolunakupující vždycky odpadnou záhy a vždycky chtěj mít všechno nakoupeno už ve třetím obchodě. Navíc, a je to ošklivej předsudek, nemají zpravidla smysl pro takové to jemné slaďování barev a textur ...  |
Co máte porád na tom nakupování a slaďování???  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 9:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
Předmět: |
|
|
Holky? Bez nich by to nešlo - mně nejbližší lidi se rekrutujou právě z jejich řad... Prostě kámošky. Obecně vzato můžu říct, že s nima líp vycházim než s ht klukama a daleko líp jim rozumim. A před časem jsem si uvědomil, že se mezi nima i cítim líp: Je to pro mě docela rozdíl, když přijdu na začátku semestru do třídy plný kluků, který neznam, a když se ta samá situace stane s holkama. _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 8:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: To Manuel and Adam: |
|
|
Záleží asi na tom, s jakejma HTčkama. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 8:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Holky jsou fajn kámošky, nakupování s nimaje supr- osobně totiž nakupování nenávidím a vždy mě rozbolí hlava, jenže s holkama je to nějak rychleji vyřízený a člověk se u toho ještě pobaví. Nákup s klukama si nedokážu představit, to bych vzdal už na samém počátku. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 8:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Navíc, a je to ošklivej předsudek, nemají zpravidla smysl pro takové to jemné slaďování barev a textur ...  |
Předsudek ošklivej, ale pravdivej. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 7:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Martin napsal: | Hm. Nakupovat chodim teda radši s klukama, protože se unavěji zhruba ve stejnou dobu jako já. Ale některý musíš napřed vycvičit. |
Tak to na ně mám asi smůlu. Spolunakupující vždycky odpadnou záhy a vždycky chtěj mít všechno nakoupeno už ve třetím obchodě. Navíc, a je to ošklivej předsudek, nemají zpravidla smysl pro takové to jemné slaďování barev a textur ...  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 7:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Nákupy HT |
|
|
Hm. Nakupovat chodim teda radši s klukama, protože se unavěji zhruba ve stejnou dobu jako já. Ale některý musíš napřed vycvičit. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 7:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Vidíš, mně zase fyzicky nějak zásadně nevaděj, jen prostě nejsou přitažlivý, vzrušující. Ale zkus třeba nakupovat s HT klukama! Tam jsou holky naprosto nezastupitelný. |
Mně taky nějak zásadně nevaděj, ale máme ve třídě jednu nemožnou koketu, ale fakt děsnou, a zrovna já mám to štěstí, že s ní dělám předtančení. neustále se na mě sápe a ochmatává a tak se mi ty její upatlaný ťapičky začínají docela protivit. Jinak nakupovat chodím výhraně s holkama.
TXB napsal: | s holkama jsem měl většinou dobrý vztahy, na gymplu jsem se s nima bavil i víc, než s klukama |
Tak to jsem dělal vždycky. Dneska už je to o chlopuoek lepší, ale asi bude depilován. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 7:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Holky jako přátelé |
|
|
Mezi mými přáteli mají nezastupitelné místo  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 7:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Vidíš, mně zase fyzicky nějak zásadně nevaděj, jen prostě nejsou přitažlivý, vzrušující. Ale zkus třeba nakupovat s HT klukama! Tam jsou holky naprosto nezastupitelný.
Dneska to docela jde je to navazující sled asociací na dada ovoce to rozhodně nemá.  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 7:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Adam napsal: | uvažoval bych o tom, že si jako da.jo vsugeruju heterosexualitu. U holek mám tisíckrát větší úspěch než u kluků  |
ajaj... ten sraz potřebuješ jako sůl
s holkama jsem měl většinou dobrý vztahy, na gymplu jsem se s nima bavil i víc, než s klukama |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 7:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Myslim, že velice dobrý vztahy, vlastně odjakživa. A když se jedná o nějakou špatnost, tak sou vždcky velice užitečný  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 7:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
a) dada.
b) S holkama vycházím výborně - tedy s těmi, které jsou přirozeně inteligentní. Pipny a dyliny nesnesu a dám jim to pocítit. O jejich přízeň nestojím. Kdyby mi osoby ženského pohlaví nebyly po fyzické stránce nepříjemné, uvažoval bych o tom, že si jako da.jo vsugeruju heterosexualitu. U holek mám tisíckrát větší úspěch než u kluků  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 7:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: Jaké máte vztahy s holkama? |
|
|
... asi rok, co sem chodil s tou petruškou.
Ale teď jsem zjistil, že u mne holky mají rozhodně místo své.
Jaňulka, maruška, monička, ivanka, barunka, petruška, holky z druhé třídy,
Sýkorka třeba. Květa.
no prostě zjišťuji, že se s nima dá docela dobře bavit.
Že mi někdy více rozumí.
Prostě to nechápu, ale je to jako v mém dětství, kdy sem měl kmarádky.
Nezapomenu na 2Martiny, Katku... všechny tyto 3holky jsou pryč, s kačou se nestýkáme.
Co pro Vás znamenaj holky?
Ale s holkama ano.
no možná na to máte jiný názor, ale zkusím to.
tak jak ste na tom s holkama? _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité.
Naposledy upravil valbo dne so květen 14, 2016 1:17 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|