|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt červenec 05, 2007 10:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
Předmět: |
|
|
Nebyl osmička v SuperStar? Jinak z nich bych si nevybral... možná jsou to jen špatný fotky, ale spíš mi připadá, že denně potkávám mnohem hezčí a zajímavější týpky...
Možná je to tím, že většina z nich je "na jedno brdo" a je to zrovna ten typ, který nemusím. Těžko říct  |
|
|
|
|
 |
čt červenec 05, 2007 9:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Teda pánové, vy máte ale nároky. Až asi na dva se mi vizuálně celkem líbí všichni. Oni budou v civilu věšinou o dost normálnější, takže když z nich spadnou ty všelijaké řetízky a náušničky a trendy hadříky vymění za montérky, bude to o něčem jiném, apoň pro mě ztravitelnější. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 05, 2007 9:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
Předmět: Re: Muž roku 2007 |
|
|
pemel napsal: | Co ne ně říkáte: http://sympatak.muzroku.cz/
Můj osobní názor je - nic moc Když už bych měl pro některého hlasovat, tak buď pro 5 nebo pro 12. |
No tak to mně to taky připadá celkem nic moc, hlavně tam dělaj některý z nich takový divný kukuče. Jako je to takový slušný průměr, ale Muž roku? To tedy ne. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
čt červenec 05, 2007 9:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: Muž roku 2007 |
|
|
Co ne ně říkáte: http://sympatak.muzroku.cz/
Můj osobní názor je - nic moc Když už bych měl pro některého hlasovat, tak buď pro 5 nebo pro 12. |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 7:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
Předmět: Re: Alkohol |
|
|
jojx napsal: | Vodafone napsal: | Brr. Včera jsem do sebe pod mírným nátlakem nalil cca. 20 ml bílého vína. A vůbec nechápu, jak se ten stav, do kterého jsem se pak dostal může někomu líbit. Uf. Doufám, že už mám aspoň do silvestra pokoj. |
to je dobře, neni nic dražšího, než když ti chlast opravdu chutná |
A neni nic nebezpečnějšího, než když na tebe má velmi silně euforizující účinky.  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 7:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
bright napsal: | Tys abstinent?  | Striktně vzato, ne. Protože jako abstinent bych musel nejprve pít a potom přestat. Ale já nikdy nezačal. A dobře tomu tak.
Ačkoli z fiskální stránky je to spíš nevýhoda. Jedno pivo vyjde obvykle levněji, než nějaké nealko a hlavně vydrží déle, takže vám obsluha po 5ti minutách nevnutí další.
Do tématu alkohol jsem to nepsal záměrně, nechtěl jsem totiž přerušit tamní diskuzi, které se vůbec nechytám...
No a ten nátlak na mne byl opravdu mírný a spíše se jednalo o projev mé vlastní vůle. Obvykle odolávám i daleko silnějším nátlakům.  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 5:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Re: Není fobie jako fobie |
|
|
bright napsal: | Waky napsal: | bright napsal: | Martin napsal: | bright napsal: | Hm, mohl bych tu nováčkům také připomenout své vlákno "Líbání na pozdrav". |
Jako zasloužilý člen říkám "Raději ne".  |
Fobici budou kušovat.  |
Brighte, nedostatečný jásot nad Tvým vláknem se teď nově nazývá fobií?  |
Pokud se "nedostatečným jásotem" maskuje ergofobie nebo dokonce demofobie, tak ano.  |
I ty psychiatře!  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 5:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: Není fobie jako fobie |
|
|
Waky napsal: | bright napsal: | Martin napsal: | bright napsal: | Hm, mohl bych tu nováčkům také připomenout své vlákno "Líbání na pozdrav". |
Fobici budou kušovat.  |
Brighte, nedostatečný jásot nad Tvým vláknem se teď nově nazývá fobií?  |
Pokud se "nedostatečným jásotem" maskuje ergofobie nebo dokonce demofobie, tak ano.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 5:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Martin napsal: | bright napsal: | Hm, mohl bych tu nováčkům také připomenout své vlákno "Líbání na pozdrav". |
Fobici budou kušovat.  |
Jednak - nebudou, nebudou nana-nana-ná-na, kiš kiš.
A jednak když to má konkrétní kontury, a dá se to logicky vysvětlit (např. pudem sebezáchovy ) tak to neni fobie  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 5:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Není fobie jako fobie |
|
|
bright napsal: | Martin napsal: | bright napsal: | Hm, mohl bych tu nováčkům také připomenout své vlákno "Líbání na pozdrav". |
Fobici budou kušovat.  |
Brighte, nedostatečný jásot nad Tvým vláknem se teď nově nazývá fobií?  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 5:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | bright napsal: | Hm, mohl bych tu nováčkům také připomenout své vlákno "Líbání na pozdrav". |
Fobici budou kušovat.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 5:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Hm, mohl bych tu nováčkům také připomenout své vlákno "Líbání na pozdrav". |
Jako zasloužilý člen říkám "Raději ne".  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 4:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Hm, mohl bych tu nováčkům také připomenout své vlákno "Líbání na pozdrav". _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 3:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
|
|
No však, tak se dměme
Jenom mě trochu mrzí, že Adam už asi neodpoví, protože se toho dotazu nedopátrá, a mně by vážně zajímalo, jak se měl, to nebyl jen čistě zastírací manévr pro mocný výtrysk samochvály  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 3:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
Předmět: Re: Dotaz na Adama |
|
|
Waky napsal: | jojx napsal: | taková nenápadná propagace  |
Jako bys to neznal - když se člověk nepochválí sám, kdo to za něj asi udělá?  |
Však já když tu založil své (dodnes) jediné vlákno tenkrát, tak jsem se také dmul pýchou, že se do něj začaly hrnout příspěvky.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 3:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
|
|
jojx napsal: | taková nenápadná propagace  |
Jako bys to neznal - když se člověk nepochválí sám, kdo to za něj asi udělá?  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 3:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Waky napsal: | Adame, jak bylo na cestách?
(Máme tady teď rubriku, kam se takováhle věc vysloveně hodí ) |
taková nenápadná propagace  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 3:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Dotaz na Adama |
|
|
Adame, jak bylo na cestách?
(Máme tady teď rubriku, kam se takováhle věc vysloveně hodí ) _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 3:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Waky napsal: | pemel napsal: | Jinak se nám téma alkohol hezky přesunulo do tématu co je nového  |
Asi ho není nikdy dost  |
A nebo neděláme nic jiného, než že pořád chlastáme  |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 3:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
|
|
pemel napsal: | Jinak se nám téma alkohol hezky přesunulo do tématu co je nového  |
Asi ho není nikdy dost  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 3:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Vodafone napsal: | Brr. Včera jsem do sebe pod mírným nátlakem nalil cca. 20 ml bílého vína. A vůbec nechápu, jak se ten stav, do kterého jsem se pak dostal může někomu líbit. Uf. Doufám, že už mám aspoň do silvestra pokoj. |
Jinak se nám téma alkohol hezky přesunulo do tématu co je nového  |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 2:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Vodafone napsal: | Brr. Včera jsem do sebe pod mírným nátlakem nalil cca. 20 ml bílého vína. A vůbec nechápu, jak se ten stav, do kterého jsem se pak dostal může někomu líbit. Uf. Doufám, že už mám aspoň do silvestra pokoj. |
to je dobře, neni nic dražšího, než když ti chlast opravdu chutná _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 1:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tys abstinent?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 12:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: Alkohol |
|
|
Brr. Včera jsem do sebe pod mírným nátlakem nalil cca. 20 ml bílého vína. A vůbec nechápu, jak se ten stav, do kterého jsem se pak dostal může někomu líbit. Uf. Doufám, že už mám aspoň do silvestra pokoj. _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 10:53 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Déšť a pes |
|
|
pemel napsal: | A chčije a chčije Teď Fíďu nedostanu ven ani hverem  |
Tak to já už se svým prastarým kokrem ani nezkouším.
Když prší, je schopnej se štrachat půl hodiny po Žižkově s ukřivděným výrazem (a ne, a ne, a ne), a pak udělat louži v pohodlí domova.
.....
Jedni mí kamarádi měli tlustou jezevčici, která byla ve stáří hrozně líná, ven se jí nechtělo skoro vůbec a v dešti už vůbec ne. Maminka toho kamaráda ji litovala, a když ji venčila v dešti, tak ji přikrývala deštníkem, takže jezevčice se vracela z procházky úplně suchá, zato panička jako vodník  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 10:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Wítek napsal: | sergej sudoplatov napsal: | pemel napsal: | sergej sudoplatov napsal: | pemel napsal: | A chčije a chčije Teď Fíďu nedostanu ven ani hverem  |
Hm, já jsem před chvíli psa dostal ven, ale jen co se vyčůral, běžel do baráku jak splašenej, a přitom jiný psi se prochází venku jakoby nic. |
A to se říká psí počasí  |
Otázka je jestli krysařík splňuje definici psa. Ten můj je tedy tak na samé hranici. Ale čím menší, tím zas divočejší a dravější. |
Tak Fido nebyl divoký ale výdrž měl neskutečnou ... a jak střídal tlapky ... no pozná se dobré venčení  |
Tak mému krysaříkovi se řiká doslova "postrach všech vlčáků". Při jeho vytí a divokém štěkání se i těm nejmohutnějším dogám strachy ježí srst a citlivější lidi propadají panice nebo se rovnou na místě kácejí k zemi. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 10:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | pemel napsal: | sergej sudoplatov napsal: | pemel napsal: | A chčije a chčije Teď Fíďu nedostanu ven ani hverem  |
Hm, já jsem před chvíli psa dostal ven, ale jen co se vyčůral, běžel do baráku jak splašenej, a přitom jiný psi se prochází venku jakoby nic. |
Otázka je jestli krysařík splňuje definici psa. Ten můj je tedy tak na samé hranici. Ale čím menší, tím zas divočejší a dravější. |
Tak Fido nebyl divoký ale výdrž měl neskutečnou ... a jak střídal tlapky ... no pozná se dobré venčení  |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 10:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
pemel napsal: | sergej sudoplatov napsal: | pemel napsal: | A chčije a chčije Teď Fíďu nedostanu ven ani hverem  |
Otázka je jestli krysařík splňuje definici psa. Ten můj je tedy tak na samé hranici. Ale čím menší, tím zas divočejší a dravější. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 10:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | pemel napsal: | A chčije a chčije Teď Fíďu nedostanu ven ani hverem  |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 10:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
pemel napsal: | A chčije a chčije Teď Fíďu nedostanu ven ani hverem  |
Hm, já jsem před chvíli psa dostal ven, ale jen co se vyčůral, běžel do baráku jak splašenej, a přitom jiný psi se prochází venku jakoby nic. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|