|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá srpen 08, 2008 11:31 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Fretky - pro Wítka |
|
|
Jé, tak to jsem zase něco prošvihla ... netušila jsem, že Fí se narodila malá fíďátka
Jsou nádherná, opožděně gratuluju.
A pozdravuju maminku Fí.
Bude ještě někdy případně další vrh, nebo byla tahle mláďata jediná? _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
čt srpen 07, 2008 10:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: |
|
|
Wítek: moc hezký zvířátka - já si vždycky myslel, že fretky jsou útočné potvůrky a umí smradit jako tchoři, ale na těch fotkách vypadají krotký jako králíci.  |
|
|
|
|
 |
čt srpen 07, 2008 12:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
|
|
Jo freťuchy jsou výborné ... ale ty jsi měl na myslí asi jiné chundelaté věci ne ? A to sem nepleť ... to už tady kdysi taky bylo ...  _________________ ------------------------------------------------------
Motto : Bereš a dáváš, tak i já budu dávat a brát.
Umím být bez sebe (radostí), sám sebou (Wítkem), i ve dvou ale ne sám (mám Jirku). |
|
|
|
|
 |
st srpen 06, 2008 10:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Shmudla uživatel+

|
|
|
Rausek napsal: | mám prostě úchylku na všechno, co je roztomilé a chumdelaté.  |
To jsem rád, že to vím. Ale pak mi pár věcí neni úplně jasných... |
|
|
|
|
 |
st srpen 06, 2008 3:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rausek uživatel+

|
|
|
Wítek: Kawaiiiiiiiiiiiii m^_^m
Ehm, omlouvám se, ale mám prostě úchylku na všechno, co je roztomilé a chumdelaté.  |
|
|
|
|
 |
st srpen 06, 2008 3:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Adam: Přiznávám ... ale jinak vypadala moje fretka spokojeně  _________________ ------------------------------------------------------
Umím být bez sebe (radostí), sám sebou (Wítkem), i ve dvou ale ne sám (mám Jirku). |
|
|
|
|
 |
st srpen 06, 2008 3:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Wítek: neposkvrněné početí to asi nebylo, co? Kuplíři! |
|
|
|
|
 |
st srpen 06, 2008 10:47 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
|
|
 |
po březen 24, 2008 3:07 am |
 |
Autor |
Zpráva |
milda.sleha uživatel

|
Předmět: činčila... :) |
|
|
úžasné zvířátko je činčila...
na konci minulého roku jsme jednu dostali... dali jsme jí jméno karlík...
činčily nejsou moc mazlící, ale jsou roztomilé... rádi běhají po bytě... a rádi skáčou...
náš karlík byl úžasnej... a začal být i přítulnej, protože jsme ho učili jíst z ruky... takže se pak nebál, ale naopak nás považoval za jistotu...
byl fakt skvělej...
ale pak si zlomil páteř... chudinka... v noci asi blbě skočil v kleci a o baráček si udělal něco s páteří... ještě na nás počkal... jako by se chtěl rozloučit... to ráno jsem férově prořval jako malý děcko... na radu jsme tedy počkali, jak se to bude vyvíjet, protože nebylo úplně jasný, co mu je...
ale asi krátce po té, co jsme odešli do práce, tak zemřel...
už se těším na novou činčilku... |
|
|
|
|
 |
so únor 16, 2008 5:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Wítek napsal: |
Copak sundáš si před náma trenky ?  |
Ehm???
Omlouvám se za svůj malý důvtip, ale toto jsem jaksi nepochopil, co tím chtěl básník říci... _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so únor 16, 2008 5:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | postrach všeho živého... |
Copak sundáš si před náma trenky ?  _________________ ------------------------------------------------------
|
|
|
|
 |
so únor 16, 2008 4:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Že bych taky někdy někam přived toho našeho dravce? Ale bojím se aby někoho nezakousnul, je to přece jen postrach všeho živého... _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so únor 16, 2008 2:35 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
Předmět: Re: Kocour |
|
|
Nick Guest napsal: | Zdravím zase po čase. Byl frmol.
vyšel kocour. Je celej černej a má asi dva měsíce |
Jééé tak na ty fotky jsem zvědavý.
To Waki:
A co tvoje zvířectvo
U mě je to super freťule je čilá a je s ní sranda  _________________ ------------------------------------------------------
|
|
|
|
 |
út prosinec 18, 2007 11:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Jj. "Já chci taky!" Dotčeně a naléhavě, když si uvařím párky nebo otevřu sardinky.  _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
út prosinec 18, 2007 1:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
|
|
Tak pozdravuj svého skvělého kocoura .... umí nějaká nová slova?  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 16, 2007 2:11 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
Předmět: Kocour |
|
|
Zdravím zase po čase. Byl frmol.
Waky, Tomášovi a Wítkovi děkuju za užitečnou konzultaci k chovu domácích mazlíčků. Ačkoli jsem uvažoval o potkanovi, nakonec z toho vyšel kocour. Je celej černej a má asi dva měsíce. Když spolu zápasíme (tedy on celej s mojí pravou rukou), lehne si občas na záda, stáhne uši dozadu a praví: "Já už nehraju." Zkrátka, děcko. Příležitostně sem umístím fotku, až přijdu jak na to. _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
pá listopad 16, 2007 3:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Bártík |
|
|
Tak jo, budu se těšit na jeho fotku
Kdyby sem nešla, tak Ti dám mail, abys mi mohl fotku poslat tam.
....
Pozdravuj Bártíka a podrbej ho. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
pá listopad 16, 2007 1:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
koltko uživatel+
Založen: 29.7.2007 Příspěvky: 132 Bydliště: Prag an der Moldau
|
|
|
Waky: ... v neděli ten náš Bártík přijede, tak se pokusím udělat fotku a hodit jí sem... _________________ Das ist für mich böhmisches Dorf...
Nic po mně raději nechtějte. Všechno slíbím, nic nesplním... |
|
|
|
|
 |
pá listopad 16, 2007 12:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Ruský černý teriér |
|
|
Tak jsem našla na internetu ruského černého teriéra, o kterém se zmiňoval uživatel Koltko v niti Vánoce.
Chápu, že s největší pravděpodobností ten pes vůbec nikoho nezajímá mimo mě - Koltko ví, jak vypadá, takže si ho nemusí prohlížet v počítači - ale mě hrozně překvapilo, že nějakej teriér má 75 kg - a že já vůbec netuším o existenci takové rasy - tak jsem ji honem vyběhla hledat - no a mám radost, že jsem našla .
Doufám, že se nebudete zlobit, že o něm píšu.
Aspoň jsem ho přesunula do správné nitě - zvířecí.
Je to určitě senzační pes. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
so listopad 03, 2007 12:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
TXB napsal: | Ta v avataru ti nestačí?  |
Ta je drsná vypadá jako Fí když se zlobí  _________________ ------------------------------------------------------
|
|
|
|
 |
čt listopad 01, 2007 10:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Ta v avataru ti nestačí?  |
|
|
|
|
 |
čt listopad 01, 2007 5:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
Předmět: Fí kouká a spinká |
|
|
Jeee, ta je pěkná! Mamííí, já chci taky fretkůůů!!!! _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
st říjen 31, 2007 5:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
Předmět: Re: Fí |
|
|
Waky napsal: | Teď už ho vidím, hurá
Je to fakt andílek
....
Bude mít mláďátka? Možná bych časem projevila zájem o nějaké ... |
jasné ... bude mít tda až někdy v červnu příštího roku snažil jsme se vyfotit ji co nejlíp to šlo ... ale je mrška strašně rychlá. HIhi _________________ ------------------------------------------------------
|
|
|
|
 |
st říjen 31, 2007 5:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Fí |
|
|
Teď už ho vidím, hurá
Je to fakt andílek
....
Bude mít mláďátka? Možná bych časem projevila zájem o nějaké ... _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
st říjen 31, 2007 4:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
Předmět: Re: Wítkovi - Fí |
|
|
Waky napsal: | Fí je kouzelná, ale na ty fotky jsi už odkaz dával - vidím tam jen ty tři, které už znám (vím to, protože jsem si ji prohlížela hodněkrát
Každopádně ji moc, moc pozdravuj, ať se má skvěle a prosperuje, a kdyžtak o ní někdy poreferuj, jak se jí daří. |
Však tam ale má být úplně nové album  _________________ ------------------------------------------------------
|
|
|
|
 |
st říjen 31, 2007 4:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Wítkovi - Fí |
|
|
Fí je kouzelná, ale na ty fotky jsi už odkaz dával - vidím tam jen ty tři, které už znám (vím to, protože jsem si ji prohlížela hodněkrát
Každopádně ji moc, moc pozdravuj, ať se má skvěle a prosperuje, a kdyžtak o ní někdy poreferuj, jak se jí daří. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
st říjen 31, 2007 10:11 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
Předmět: Re: Nick Guestovi a Wítkovi |
|
|
Wítek napsal: | Waky napsal: | Nick Guestovi: Tak Ti přeju hodně radosti s potkanem, ať se skamarádíte a dělá Ti samou radost
Wítkovi: Jak se daří Fí? Ty její fotky mě hluboce zapůsobily ... je fakt moc krásná, a občas si na ni vzpomenu. |
Nafotím další slibuji a je opravdu moc hezka mila a živá a to mám rád ... FRETKÁM ZDAR |
Tak jsem něco přidal do fotogalerie mé fretečky tak kdo má zájem může mrknout.
http://fotoalba.cz/Fi2007 _________________ ------------------------------------------------------
|
|
|
|
 |
čt říjen 18, 2007 3:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
Předmět: Re: Nick Guestovi a Wítkovi |
|
|
Waky napsal: | Nick Guestovi: Tak Ti přeju hodně radosti s potkanem, ať se skamarádíte a dělá Ti samou radost
Wítkovi: Jak se daří Fí? Ty její fotky mě hluboce zapůsobily ... je fakt moc krásná, a občas si na ni vzpomenu. |
Nafotím další slibuji a je opravdu moc hezka mila a živá a to mám rád ... FRETKÁM ZDAR _________________ ------------------------------------------------------
|
|
|
|
 |
čt říjen 18, 2007 3:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Nick Guestovi a Wítkovi |
|
|
Nick Guestovi: Tak Ti přeju hodně radosti s potkanem, ať se skamarádíte a dělá Ti samou radost
Wítkovi: Jak se daří Fí? Ty její fotky mě hluboce zapůsobily ... je fakt moc krásná, a občas si na ni vzpomenu. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
po říjen 15, 2007 9:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
Předmět: To: Wítek, Tomáš, Waky |
|
|
Moc děkuju za vaše komentáře. Asi se začnu pomalu rozhlížet po nějaký kleci (ty, co mají ve zverimexech, mi nepřipadají moc dobré) a zvykat si na představu hlodavce v bytě. Ten intelekt a přítulnost asi vyváží všelijaké zápory.
Pro Waky: Tvoje povídání o zvířátkách čtu moc rád, takže o Vilibaldovi a Edovi už vím ze straších příspěvků. Jsou moc pěkně napsané, vizuální jako scénář k nějakému filmu. Úplně tu faunu v Republice Žižkov mám před očima. Sfinxe jsem ani neměl v úmyslu si pořizovat (moc se mi nelíbí), a po tom, co jsi mi napsala, teprv ne
Zdravím,
N. _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 4 Jdi na stránku 1, 2, 3, 4 Další |
|
|
|